Aşık olduğunuz bir kıza cinsel gözle bakmadığınız olur mu? Mesela çıplak görseniz hastayken vs o gözle bakmaz mısınz, dokunmaya kıyamamak olayı va derler doğru mu bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen dokunmaya kıyamamak olarak düşünmüyorum bu durumu açıkcası. Bir erkek sana saygısından dokunmuyorsa işte o zaman seviyordur. Mesela seni isteyebilir bunu dile de getirebilir sen istemiyorum şu an dediğin anda muhabbet kapanmalı. Siz evli değilseniz senin onu tatmin etmek gibi bir görevin yok. Bahane üretmeye gerek kalmadan istemiyorum demenle tamam diyorsa senden önemli mi ya diyorsa işte orada seni gerçekten seviyordur. Hastayken, sarhoşken üstünü değiştirirse içinden belki of çok güzel vs vs diyebilir ama o halde olmadığını bildiği için dokunmuyorsa da seviyordur. Bunu kendin gözlemlemelisin. Çok fazla fırsat var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hastayken görmek başka bişey ama ben şunu bilirim aşık olduğum kişiye yakın olmak isterim temas etmek isterim. Yani insan sevdiği kişiyi arzularda aynı zamanda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. İnsan sevdigiyle yaptığı her aktivetelerden zevk alabilmeli ama artık aşk ya da Sevgi dediğimiz şey cinselliğe ulaşmak için kullanılan bir aracı sadece fazlası değil
00 Yorumla
+1 yılYok be bunlar aşık olduğu olmadığı yolda ilk defa gördüğü herkesi yaparlar valla acıyacaklarını sanmam 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAhxjadjjahsjaaj
Tam aşk başladığı sırada evet onu düşünemiyor bir süre, ama karşılıklı ilerleyip o evre geçince o gözle bakmaya başlar erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastayken neden beni ciplak goruyor o kismi anlamadim ama birbirimize aşiksak ve guveniyorsak ben asik oldugum adamla sevismek isterim sonuta bu da iliskinin bir parcasi, erkek sevdigi kadina dokunmaz lafi cok gereksiz bir romantizm:))
00 YorumlaDoğru. Cinselliğe dair zerre düşünce olmuyor bir süre. İlk koz arkadaşımda öyle olmuştu ben de. Kız teklif etmişti reddetmiştim.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insana cinsel olarak yaklaşımıyorum bir süre o istediği sürece elimi sürmem. Dediğin vaziyette asla yapmam têcávuze girer.
00 Yorumla
+1 yılHastayken çıplak görsem tabiki cinsel anlamda birşeyler düşünmem, ama onun dışında, sevdiğim kadını değilde kimi arzulamam gerekyorki
00 Yorumla
+1 yılYok yahu öyle şeyler kimden duyuyorsunuz bunlari bırakın romantizmi
03 Yorumla
Soran+1 yılDuydum işte birinden ama doğru mu bilemedim
- +1 yıl
Yalan yalan yalan
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek arzulamak, dokunmaz klişesine katılmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
*arzulamaz
+1 yılAy çok saçma sevdiği kadını arzulamicakta yoldan geçen kadını mi arzulicak
00 Yorumla
+1 yılTabii ki sevdiğine karşı arzularsın, hastalık vs gibi durumlar farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez aşık olduğumda günlerce idrar yapmak haricinde varlığını unutmuştum. Çok farklı bir şey o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence inşam sevdiği ile asıl böyle şeyler düşünmeli bence tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum bayanı cinsel olarak düşünmüyordum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu cinsel açıdan da isterim onu
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle
00 YorumlaBen bakamam o gözle libidom yüksek olmasına rağmen
00 Yorumla
+1 yılBakarım
00 Yorumla
+1 yılBakılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBecerelim mi istiyon?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sorunlu musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılPalavra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvtt
00 Yorumla
+1 yılBakilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi