"S devam edersen aşık olucam. S.. ken sevilir diyolar ya doğruymuş" diyen kızdan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkeğe bağlı değişir.
Niyeti olabildiğince fazla kadınla birlikte olmak olan birisi ise hayır gelmeyeceği belli.
Çünkü onun için ayak bağı gibi bir şey.
Fakat senin gibi bağlanmaya meyilli, gelecek kurmak isteyen bir kişi ise tabi ki hayır gelir.
Bu şekilde tatmin, mutlu olmuş ve keyif alan bir kadınla o da mutlu olur zaten, eğer diğer konularda da bu tarz bir anlaşma varsa.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
merhametli biriyim diyorsun da acımaman gerekir bencede neden merhamet ediyorsun kötü gör onu sürekli ona küfür et söv bi süre sonra zaten kötü olarak benimsiycen aci miycan otomatikmen knk böyle yapan arkadaşlarım vardı çocuğa küfr ede ede içinden artık acimamaya basliyorsun😀
034 Yorumla
Soran+1 yılKufur edersem uzaklaşmaz mı?
Soran+1 yılBen bunu rastgele bi erkek arkadasımda denesem olur mu? Bana ilgisi olan birinde mi denemem gerek?
Soran+1 yılSıradan gibi
- +1 yıl
hayır knk ilgisi olan birine denemen lasim daha etkili ama ben şey demek istedim sen diyorsun ya merhametiyim diye yanı acımasız olma için ona karşı sürekli ona küfürler et kendi kendine anladinmi onu diyorum kendi kendine kurul yanı ana bacı söv sürekli owrspu ccgu falan de bi süre sonra acimasizlasicaksin ona karşı ☺
Soran+1 yılBu cok iyi taktik. Saol. Sonra otomatikman beyin onu kötu algılıyo oyle davraniyo dimi?
Soran+1 yılBana ilgisi olan biri de yok ki bu aralar
Soran+1 yılHic yok olanları da soguttum kendimden. Nası yapcm peki hic ilgisi olmayan birinin ilgisini cekiyim
Soran+1 yılKnk kimse hoslanmıyo ya bşver ben hoslanılcak biri degilim
Soran+1 yılVar biri de unuttum coktan onu. Bakmaz bna
Soran+1 yılYa uzaktan bakısıyoduk. Yakınlık kurmadan nası yapcam bu taktigi
Soran+1 yılVar gorurum. Gorunce napmam lazım
Soran+1 yılYanından bissuru kız geciyo. Beni takmaz bile skine
Soran+1 yılBi sıcak bi soguk yapmak. Kopek çekmek. Kafasını karıstırmak. Acık kapı bırakmak. Tum kızlar bu taktikleri kullanıyo ben nası yapcam bilemiyorum.
Soran+1 yılKız geciyo da gecen kızlarla alakalı bi sohbeti yok yani yoldan gecen her kızdan etkilenmiyodur? Dimi knk
Soran+1 yılOyle mi dersinnn. Sen erkeklerden anliyosun ya
Soran+1 yılHic olmadı. Atıyım hemn
Soran+1 yılAttım takipteyim mesaj yazılmıyo
Soran+1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. hayatı cinselliğe bu kadar çok indirgediğine göre normal yaşantısı sorunlarla doludur. ama cinsellik o sorunlardan kaçma yeri değildir.
010 Yorumla
Soran+1 yılSorunlarla dolu nası yqni? Böyle bi psikolojik gercek mi var?
Soran+1 yılYo baya seks yani. Hayatının icine edilmesi bambaska bi konu. Ne alaka. Seksten bahsediyoruuum ben. Öyle anlama
Soran+1 yılAnladım onu offff. Psikolojik sorun yerini anlamadım?
Soran+1 yılCinsellik sonrası oksitosin salgılanıyo baglayıcı hormon. Sorunlu degil bnce biyolojik bisi
Soran+1 yılBelki de sorundur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenden başkasıyla da yapıyorsa aşık olur evlenirim...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. espiri olarak algılarım:) ama devam ederim her ne yaşıyorsam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiri yazmış doğru demiş sen naısl bağlaniyorsan onuda baglıycan bacım çocğuna cevirceksin sana tapicak bağlanacak knk?
022 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamıyon nası baglicam? Surundur diyeni mi diyosunm
Cevap sahibi+1 yılowrspu ccguna ceviriceksin bacım çocuğu ne ya😂
Soran+1 yılNe 😂
Cevap sahibi+1 yılben yaptım knk ondan biliyom sevdiğim adam vardı onu owrspu çocğuna çevirdim yanı sadece bana owerspu ccugu 😂bağlandı ya
Soran+1 yılNasıl yaptın knk 😂 taktik ver
Cevap sahibi+1 yılknk ben resmen hayatını s. ktim onun o derece yani kullandım ilkten sonra bağlandı seninde onun hayatını. s. kmen lazım knk bağlanması icjn😂
Soran+1 yılya nası skcem hayatını bilmiyom
Cevap sahibi+1 yılhiç mi bilgin yok be knk gerçekten s. kmek istiyormusun taktik var anlatiyim sana 😊
Soran+1 yılAnkat. Hic bisi bilmiyom
Cevap sahibi+1 yılknk şimdi nasıl desem baya egolu olcaksinn tamammi once bunu kendine yap sonra o çocuğa yukarıdan bakıcaksin yanı bak onu hep ezik aşağıda goruceksin tamammi onu düşürmeye çalışacaksın yanı mesela ölse dönüp bakma aç mi kaldı gwbersin karşısına geç yemek ye biseyler ye anlatabildimmi yanı adamın yere hırkasımı düştü kaldircagina üzerine bas geç anladinmi ne demek istediğimi ben boylr oldum kazandim ciddiyim anlayabildinmi😀 ? en güzel taktığım budur hayatını s. kmek icin
Soran+1 yılYa ben boyle biri olamam. Nası seviyolar ki böyle olunca?
Cevap sahibi+1 yılbu karakterde kız olman lazım çok ciddiyim olabilirmisin
Soran+1 yılDenerim
Cevap sahibi+1 yılniye olamiyormussun peki neyin eksik onu anlamadim
Soran+1 yılKıyamam merhametli biriyim o yuzden
Cevap sahibi+1 yılya kızım öyle desene bende hytni s. kmek istiyorum diyince sen ben seni acımasız sandım ya ksra bakma
Soran+1 yılBu işin usulü buysa acımasız olurum. Mecbur.
Cevap sahibi+1 yılo zmn sen direk açil sevgilin olsun sonra icabına bakarsın hani birbirinize alıştığınız zaman cinselliğin ucunu göstersen bile bağlanır göster ellerle falan böylede bağlanır 😊
Cevap sahibi+1 yılben şöyle acımasız ol onu benim gibi usulü bu zaten acımasız ol nolcak sanki dediklerim gibi olamazmisin her kız olur böyle yanı zor bisey değil knk😊
Cevap sahibi+1 yılona karşı böyle ol kazanırsın knk çünkü otomatikmen adam sana bağlaniyo böyle kadınlardan tahrik olup etkilenip bağlaniyolar
Soran+1 yılAnladım tahrik edici oldugu icin yani. Karsımdaki b. okmuş gibi davrandıgımda
Cevap sahibi+1 yıltabi seni yüksekte görüyor etkileniyo tahrik oluyo arzulamaya başlıyor emin ol knk aslında bu işi biliyorsun sen😊
Neden gelmesin ki. Aşık olduğunla sevişilmex mantığından türk kızları artık çıksın bi zahmet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılEee daha iyi s... Ken olursa ona mı aşık olcak sjsbsjbshs yoksa bu. Anlattığın kişi senmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır gelir tabi o adama deli gibi bağlanır adam o nu s. ktikce
016 Yorumla
Soran+1 yılAdamlar da bağlansa keşke. Kız baglanınca zarar oluyo
Cevap sahibi+1 yılsende adamın anasini s. kiceksin knk ciddiyim olay bu o zmn oda bağlanacak tecrübe konuşuyor 😊
Soran+1 yılTovbe tovbe ne?
Cevap sahibi+1 yılne manada yazdığımı anlamamissinki knk
Soran+1 yılNe manada yazdın anlayamadım. Ne yapmam gerrk?
Cevap sahibi+1 yılyanı o seni s. kiyor ya nasıl bağlanıyon dimi sende onu s. kcen hayatını oda sana bağlanacak köpek ediceksin anladinmi sen ona orspu oluyorsan oda sana bak nasıl orspu ccugu olucak ☺
Soran+1 yılAnlamadım yine ya. Nasi skcem hayatını?
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi knk tecrübe yaziyo sana hayatını sikcen resme bunu yap bak gör yanı ccgu köpek ediceksin orspu çccgna ceviriceksin resmen sana deli gibi bağlanacak eğer bağlamazsa gel suratına tükür knk 😊
Soran+1 yılNedrn baglanıyo knk surününce
Cevap sahibi+1 yılsuratıma tükür 😊
Cevap sahibi+1 yılknk fıtrat bu dedikelrimi anladinmi gerçekten bağlamak istiyormusunki
Cevap sahibi+1 yılknk nasıl o seni skince bağlanıyon değilmi sende onun hayatını s. kceksin tsktikelrimde var istersen yanı çocuğu boz orspu çoğuna cevir yapar hale gelir sana :)
Cevap sahibi+1 yıltapar hale gelir
Soran+1 yılTaktik ver
Cevap sahibi+1 yıltm veririrm ama önce soz ver adam bağlanınca bırakıp gitmek yok yanı gerçekten sana tapmasini istiyorsan veririm taktiği?
Soran+1 yıltamam ver
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltensel olarak bir bağ oluşur yani ararsın bence hoşlantı olur gerçektende
00 Yorumla
+1 yılbunu demeseniz bile bu zaten büyük bir gerçek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNası oluyo ya bu gercekten aklım almıyo 😂
- +1 yıl
doğa gereği. insan doyuma ulaştırıldığı zaman ona bağlanır :D
Soran+1 yılNoo erkek baglanmıyo canım . Baska kızlara arayısa giriyo. Kız erkekte takılı kalıyo ama 😔
- +1 yıl
adamlık burada önemli :) her erkek adam olamıyor işte ;)
o zaman sende sorun var burada soyleyemem ama
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ver odunu Harun abi. 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Gelir gelir daha da hırslı s*kilir...
00 Yorumlakimseye kendimi kullandırmam..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez. Hatta erkektende gelmez
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İki gün sonra başkasınada verir onada der aynısını.
Soran+1 yılÖyle deme ya 😂
- +1 yıl
Ama öyle güzelim :) benden önce seks yaptığı kişilere de demismidir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sktikce aşık olyom. Acık net nokta.
00 Yorumla
+1 yılşakamısın sen ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılŞakaydı da nası anladın 😁
- +1 yıl
ıyı yapamıyorlar demekkı sana D:
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu güzel skiyor?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen sıklıkla skiyor seni?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılCandır can
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim dedi buna
10 YorumlaBence gelir
00 Yorumla
+1 yılevlenilir bile
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi