1 buçuk yaşında oğlum var doğumdan sonra aşırı isteksizlik oldu eşime belli etmiyorum ama sıkıldım bu durumdan. Nasıl libidomu yükseltirim lütfen düzgün cevaplar verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, eğer prolaktin hormonu hala yüksek seyrediyorsa, östrojen baskılaniyordur ve buda isteğini olumsuz yönde etkiler. Doğru olan, hormon tetkiki yaptiman. Doğumdan sonra birçok kadın senin yaşadığın durumu yaşayabilir yani kendinde problem arayıp stres yapma. Doğum sonrası bu tip durumlar yaşanması normal ve beklenen birseydir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hala emziriyor musun? Annelik hormonları cinsel isteğin azalmasına sebep oluyor olabilir. Bir de yorgunsun elbette.
Kesin işe yarar demiyorum ama Kegel egzersizleri çalışmanı öneririm. Doğum nedeniyle pelvik kasların esnedi. Onları yeniden sıkılaştırmak işe yarayabilir. Ayrıca Kegel sırasındaki kasılıp bırakma hareketleri de bir süre sonra cinsel dürtüleri tetikleyebilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılemzirmeyi bi ay önce bıraktım
çok yardımcı oldunuz deneyeceğim teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence doktora git hormonlarin eskisi gibi degil sonucta. Takviyelere baslatabilir. Bi de yorgunluk stres falan normal yani. Ben supradyn kullaniyodum bi ara enerji icin, libidom iki katina cikmisti o yuzden biraktim😄. Deneyebilirsin
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnneliği ilk sıraya koyduğun için oldu. Bir eş bir kadın olmanı ikinci plana attın. Kalk ve güzel giyin süslen ve kocanı bekle. Evet annesin ama başta insansın kendi istek ve arzularını unutma
03 Yorumla
Soran+1 yılBen süslenmiyorum kendimi saldım demedim ki. Kıyafetimde makyajımda bakımımda sorunum yok. Sorunum kendimle libidom düşük anlatabildimmi?
- +1 yıl
Anlıyorum. Bakımsızsın da demedim. İnsan sadece güzel olduğunda güzel hisseder ve bu heryere yansır
Soran+1 yılYansıttığımı söylerler enerjim yüksek sadece bu sorunum var 🙁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
+1 yılAfrodizyak etkisi olan takviye edici gidalar kullanabilirsin. Psikolydestek alabilirsn. Sonucta dogum sureci ve sonrasi kolay degil. Hayata bakis hayat anlayisi yasam tarzi cok degisiyor. Ayrica ayni seyleri yapmakta aliskanlik ve isteksizlik getirebilir farklı seyler denemek iyi gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim daha önce konuştuğum bir kız vardı. Aynı şehirdeyiz. Bir süre konuştuk görüştük falan. Ben bir gün akşam arkadaşlarla dışarı çıkmıştım gece saatinde geldim ve o gün konuşmadık. Ertesi gün bana kızmıştı ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden konuşcam onunla konuşmak istiyorum yani. Mesaj yazdım müsait misin diye. Sence neye dikkat etmem lazım? Ne söylemeliyim? Lütfen fikre ihtiyacım var
10 YorumlaZamanla düzelir bence afrodizyak kokulu oda parfümleri al ve sık ayrıca eşinle penetrasyon olmadan da olsa seviş 1 hafta hergün geçer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bazi kdinlrda boyle olur dogum sonrasi okul arkdaşim kizda ayni olmuş doğumdan önce hep ac uyuyomm derdi doğumdan sonra haftada iki hep tokum yazıyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHikaye oku bol bol, bir site var hem uzun hem de çoğu dizili. P*rn Videolarda etkiler ama hikaye daha çok. Ve beslenmene dikkat et.
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi site deneyeyim
+1 yılBu normal değil. Aksine doğumla beraber artması gerekirdi. Bence acilen doktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidon düsmedi yorgunsun ve ilgi istiyorsun sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim ilgi yeterince gösteriyor bana , yorgunum evet
Cevap sahibi+1 yılOzaman biraz kendine vakti ayir hem bedenen hem mental olarak toparlan dinlen libidonda düzelir güzel Anne 🏵️
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim deneyeceğim🥹🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 senedir değişme olmadı mı hiç artış yönünde?
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 😔
- +1 yıl
Hormonlarına bakıldı mı hiç?
Soran+1 yılbaktırmadım sence ondanmıdır
- +1 yıl
ondan olabilir yoksa psikolojin bozuk olabilir stres filan varsa.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimki de aynı , çok konuştum olmadı. Partner arıyorum kendime artık
03 Yorumla
Soran+1 yıl🙁tmmamda eşinin suçu ne libidosunun yükselmemesi onun suçu değil ki
Cevap sahibi+1 yılSeksi giyinmiyor , sekse yanaşmıyor. Evet onun suçu. Biraz ozebmesini beklerim. Bütün işi ona yuklemiyorum ki.
Soran+1 yılanladım
+1 yılHormanal dengesizlik birde baskasiyla dusundunmu hiç...
00 Yorumla
+1 yılEşine öi sogudun genel mi
08 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak eşime soğmadım
- +1 yıl
Yorgunsun belli oluyor tanıdıgım biri de böyle yakınım ama toparladı ufak ufak
- +1 yıl
Yorgunluk cok mu
Soran+1 yılhaliyle insan yoruluyor
- +1 yıl
Eşinin yaklaşımı ne, kendini hayattan sogutma kolayı var
Soran+1 yılyok soğutmuyorum hatta eşime belli bile etmiyorum istekliymişim gibi davranmak zorunda kalıyorum sırf benden uzaklaşmasın diye
- +1 yıl
Kendine eziyet bu durum yakınen biliyorum bunu yasayarak, mış gibi olması kendine zarar yahu eziyet ama ni yöntem
- +1 yıl
Destek aldın mı
+1 yılNormaldir çünkü çocuk o iş için fırsat vermiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
- +1 yıl
Çünkü sürekli uyanıyorlar ve seks süresi çok kısa oluyor
- +1 yıl
Ne zaman sürekli uyma saati var ise o zaman seviş
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim deneyeceğim
- +1 yıl
Tamam
+1 yılEsine de bağlı bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin değil eşinin yükseltmesi lazım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin çözümün bende yüzde yüz bende hemde ama burada söylersem kaldırılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin fantezi dünyası nasıl?
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal uçuk fantezisi yok
Cevap sahibi+1 yıl:D bu yüzden zevk vermiyor zaten kimler kimlerle oooo
Soran+1 yılsanmıyorum ya benimde fantezi dünyam uçuk değil eskiden zevk alırdım şimdi libidosuzum
Cevap sahibi+1 yıl:D fantezi gelistirmiyorsunuz diye :) libidonun yüksek olması için fantezi denemen lazım :) en iyi ben bilirim çünkü öyle bir ilişkim vardı
Soran+1 yılpeki mesela?
Cevap sahibi+1 yılAnlatsam kaldırır:) KS gizliliğimi açsam gelir misin?
+1 yılSelamlar ne kadar oldu yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Dogmsan sonra
Kocanda iş yok belki de
011 Yorumla
Soran+1 yılVar. Uğraşıyor zevklendirmeyi biliyor ama okadar isteksizim ki belli de ettiremiyorum tuhafyaaa
Soran+1 yılDüşünmemeye gayret ediyorum odaklanmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılanlamadığınız nokta zevklendirmek için elimden geleni yapıyor bende tık yok anladın
Soran+1 yılhalen anlamıyorsun 😒 her şey yaptığını söylüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sorunun dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçmi istek Yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği