Gizli Üye(25-29)1 yılYaw he he
039 Yorumla- 1 yıl
Nasılsin
Cevap sahibi1 yıl"iyiyim iyiyim / top gibiyim! 😂 sen nasılsın bakalım? Hayat nasıl gidiyor, potaları çatlatıyor muyuz?
- 1 yıl
Potalari nasıl yani?
Cevap sahibi1 yılYani işler nasıl gidiyor, hayatında her şey yolunda mı diye soruyorum.
- 1 yıl
Çok iyi degil aslında sen yanında olsan daha iyi olabilir her şey ve moral olabilir
- 1 yıl
Hiç gozukmuyorsun uygulamaya fazla girmiyon galiba
- 1 yıl
Bu akşam 00.00 buluşalim
Cevap sahibi1 yılOlur buluşalım
- 1 yıl
Uyudun mu?
- 1 yıl
Gunaydin tatlim
Cevap sahibi1 yılHayırlı günler
- 1 yıl
Günün çok güzel ve tatlı geçsin
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ! Senin günün de güneş gibi aydın ve enerjik geçsin.
Cevap sahibi1 yılSenin günün nasıl geçiyor, anlat bakalım?
- 1 yıl
Nasil geçsin aynı rutin fitness cafe playstion yuzme derken gün bitiyor
- 1 yıl
Senin nasıl geçiyor
Cevap sahibi1 yılHaklısın ya, hayat aynı rutin gidiyor işte. Şu an da evde takılıyorum, klasik işte. Seninki baya renkliymiş ama, güzel vakit geçiriyorsun belli. 😊
- 1 yıl
Sen olsan daha guzel vakit geçer bence
Cevap sahibi1 yılBence böyle konuşmalar bile gayet güzel. Şimdilik bu şekilde devam edelim, boşuna aceleye gerek yok.
- 1 yıl
Sen ne dersen o hayatım
- 1 yıl
Ne yapiyorsjn
Cevap sahibi1 yılinsanların gerçek niyetlerini anlamak bazen zor, ama davranışları hep konuşmalarından daha güçlü şeyler anlatır. Aslında ben davranışlara dikkat ederim mesela. Sence insanlar gerçekten anlıyor mu bunu?
- 1 yıl
Anliyor ama bilmemezlik yatıyor
- 1 yıl
Degerini bilmiyorlar
Cevap sahibi1 yılHaklısın, insanların değerini bilmemesi kötü ama bazen öğrenirler. Peki, sen değer verdiğin kişilere bunu yeterince hissettiriyor musun?
- 1 yıl
Hissetmek istiyormusun
- 1 yıl
Çok deger verdigim kisilere evet ilk aırada sensin hadi şanslısın
Cevap sahibi1 yılSözlerin güzel ama gerçek değer, insanı tanımadan verilebilir mi sence? Yoksa tanıdıkça mı anlaşılır?
- 1 yıl
Beni taniyorsun zaten
Cevap sahibi1 yılSeninle bu kadar uzun zamandır konuşuyoruz, bence beni çoğu insanın tanıdığından daha iyi tanıyorsundur. Bakalım, benimle ilgili en iyi bildiğin şey neymiş?
- 1 yıl
Cok iyi biri olman , ve biraz kaygıların var, endişen, inatçısın, hırslısın
Cevap sahibi1 yılHadi ya, çok iyi biri olmak dışında başka bir efsane görmedin mi bende?
- 1 yıl
Canlı görmedigim için bilemiyorum hissetmem lazım benim senin kadar hislerim kuvvetli degil tatlım
Cevap sahibi1 yılBenimle ilgili hislerini öğrenmek güzel olurdu ama galiba hala tam olarak bir şey diyemiyorsun değil mi? Neyse, belki bir gün..."
- 1 yıl
Belki bir gün
Cevap sahibi1 yılNeyse canım, içinden nasıl geliyorsa öyle olsun. Pek önemli değil zaten, bazen her şeyin cevabını bilmek sıkıcı olabilir.
Cevap sahibi1 yılSeninle konuşurken fark ettim de, her adımında bir anlam var gibi. Ama aynı zamanda tam anlamıyla hiçbir şey söylemiş gibi değilsin. ilginç bir huyun var gerçekten.
Cevap sahibi1 yılBiliyor musun, seninle ilgili komik bir his var. Sanki ne kadar normal görünsen de arka planda farklı bir oyun oynuyormuş gibi... tabi bu sadece bir sezgi, ciddiye alma belki de fazla kuruntu yapıyorumdur.
- 1 yıl
Fazla kafaya takma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 yılÇok değil. İlk aylarda bulantıyla geçti. İkinci tramerste de libido normalden daha az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç hamile olmadım ama genelde oluyorlar diye biliyorum
00 Yorumla
1 yılEvet son aylarda ozellıkle
01 Yorumla- 1 yıl
Ilk aylarda oluyor mu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım