Bitane flortum vardi 2 kez seks yaptik asiri baglandim su an tartistigimiz icin gorusmuyoruz ama ondan baskasini arzulamiyorum. Ona da muhtacmis gibi yazmak istemiyorum. Napmam lazim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bazen olur oyle seyler ama cok duygusal yaklasiyorsun duygu ariyorsun baska insanlarla ondan olmuyor diyorsun
Fb gibi takılacaksınız duygusallık olmadan sadece cinsellik amaçlı
oyle gibiydi basta ama ben duygusal oldum biraz sadece onu arzuluyorum onu hayal ediyorum hep
O zaman duygularını ona açarsan ve bunun sonucunda senden uzaklaşırsa sen pişman olmayasın
Olur öyle ilk seviştiğim kişiye ben de deli gibi bağlanmıştım farklı biriyle sevişince geçiyor o his şimdi de o yazdığında engelledim mesela 😝
Evlendin mi
ilk yasadigim kisi sevgilimdi o umrumda bile degil ki bu sefer farkli
Şimdi kafam karıştı bu yazan soran mi görüş yapan mı yaf 😂😂
@Zevkli_Temas yoo niye ki
Ben anladım seni ama farklı birini dene bence en azından onun sende ki etkisi azalır
Sende öyle mi yaptın başkasıyla seks yapıp
Siz kadinlar neden sizi değersiz hissetiren öküzleri düşünüp kendinizi üzmek için çaba harciyorsunuz
Muhtacız birbirimize zaten ama mecbur değil gel eğer yakınsan biz görüşelim bende azgınım çokça birbirimizin ihtiyacını gideriz.
oda bunu bildiği için yazmıyordur :D
o nerden bilicek benle yapiyosa kac kisiyle yapiyodur diyodur cunku cok fazla erkek yaziyor o d da biliyo bunu
Umarım ilerde pişman. OlmaSınn
Arkana bakarak yürüme daha iyileri gelir
Seytan bunu begendi.
Farklı fantezili dene
Bağımlılık kötü bence
Normal arkadasim ben de oyle yenge maalesef
anlamadim
Yengemle konustuk vicdanm rahat degil seninki normal
İlk kez mi böyle oluyorsun
evet ilk iliskimi gercekten sevdigim sevgilimle yasamistim onu unuttum aramadim cok ondan sonra kac kisiyle oldu onlari bile bu kadar istemedim, asik da degilim aslinda eski sevgilimi daha cok seviyodum ona ragmen onunlayken tam tatmin olamayip baskasiyla da olmustum ama su an onun tenini ariyorum, baskasina dokunamiyorum bunun adi ne? ustelik sevgili bile olamadik gelgitli bi flort gibi biseydi. ama onu istiyorum sadece. ilk kez bunu yasiyorum ayrca sebebi ne
Kendini fazla kaptirmis olabilir misin ya da o biraz uzak duruyorsa senden kendine çeker bu durum seni digerleri gibi daha basit değil zor birisiyse iyi geliyordur sana diğerlerinden onun senin ve iliskiniz hakkında biraz bilgi sahibi olmam gerekir net konuşabilmek için
basta ilgiliydi ilk seksimizden sonra bidaha gorusmeyelim dedim baya kirildi bana yzun sure konusmadik ama bi bahaneyle tekrar bulustuk biseyler yasadik bu sefer o soguktu tek seferlik iliski gibi davrandi iyice uzaklastik ben simdi onu ariyorum hep
Yaslariniz kac kırılmış sana ama. yine buluşmuş yaşamış bir seyler
Kaç yaşındasın
27 neden
Merak ettim sadece eğer küçüksen ilk seferler diye belki bağlanmışsındır diyicektim
Seni çok daha iyi düzebilecek onca insan var
Seks bağlıyor maalesef
Güneş görmeye yerlerim bile ozledi yaz..
Nude at gelir sana
bidaha olmicak diye ben yemin ettim kavga edince
O zaman başkasını bul dost
Muhtacsin yazacaksin
neden muhtacim
Hormonlarin istiyor çünkü
Yenisini bul
Yaz bana
neden
Ilgini çeker diye düşünüyorum