Çok aşığım, doğru kişiyi bulduğuma çok eminim, güvenilir, dürüst ve temiz biri tam istediğim gibi. Neden böyle bilmiyorum ama gün geçtikçe onu daha çok arzuluyorum hep onunla sevişmenin hayallerini kuruyorum onunla buluşunca sadece elimi tutsa bile çok etkileniyorum yani anlıcağını resmen azdım artık ama evlenmeden asla olmaz, yapamam. hem günah diye yapamam, hemde namusum kirlenir diye. temiz bir kız olarak evlenmek istiyorum. ama arkadaşlar buna daha fazla dayanamicam çok zor ya ben bu azgınlığımı yok etmek için ne yapabilirim acaba bilenler nolur bana yardım edebilirmi? daha 2 sene okulum var ondan önce evlenmemiz imkansız ben napçam 2 sene boyunca ya :((((
Cevabın nedir?
duygularna hakim ol,verdikten sonra duyacağın pişmanlık kesinlikle alacağın zevkten kat kat fazla olacak.onunla evlenecek olsan sorun değil,ya evlenemezsen,ya kullanıp atarsa.kullanılmış olmanın verdiği ezikliği bir ömür boyu unutamayacaksın.kendi arzularını bi yana bırak,başa birine düzdürüp bir başkasının hayellerini yok etme yada aldatma hakkını kimse bulunduramaz elinde
49 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen cok pisman olcagimi biliyorum.. cok tesekkür ederim senin gibi güzel yorum yapan hic yok bana güven verdin.. peki ne yapabilirim bu azginligim gitmesi icin hic bildigin birsey varmi? :(
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılokadar istek varki kabul etmedigim aralarinda bulamadim seni vallaha birdaha bakiyim
Soran+1 yılayselll ariyorum ama görünmüyor :S hatami var acaba
Soran+1 yılpardon ben sen istek gördendin sandim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana bişey diyim mi aynısını yaşadım ve yaptım, şimdi pişman mıyım değilim ama şunu bil ki..
hiçbişey eskisi gibi kalmayacak42 Yorumla
Soran+1 yılyinede belli ki kücük bir "pismanlik" var, bak eskisi gibi degil diyorsun.. ben böyle degismesini istemiyorum simdiki gibi kalsin cünkü benim böyle temiz kiz oldugumu cok seviyor o, ondanbenimle vlenmek istiyor. yapmamam lazim naisl dayanirim ya :(
Cevap sahibi+1 yılbelki değişmiş hali hoşuna gider bilemem ama ben özlemiştim o zamanları.
Önce Allah'a yakın ol derim ve mutlaka Kuran oku, Türkçe tabi. Öyle ortamlara girme, yalnız kalacağınız yerlere gitme kısacası yalnız kalma. Öpüşme, elinden tutmaktan öte gitme. Yoksa senin gibi tertemiz kızların sonunu çok duyduk gördük; "çok pişmanım, ama evlenecektik, ben onu sevdim, beni çok sevdiğini söylemişti ama şerefsizin biriymiş, vs..."
25 Yorumla
Soran+1 yılcevabin icin tesekkürler. yalniz kaliyoruz mecburen cünkü kücük biryerde yasiyoruz herkes birbirini taniyor biri bizi görse hemen dedikodu cikar babam duyar falan yani cok kötü :( mecbur arabayla biryere gidiyoruz hep, pek kimsenin olmadigi yere mesela pazar günleri okulun oraya gidiyoruz park yerind eoluyoruz arabada oturuyoruz zaten havada soguk cikamiyoruz disariya.. :(
- +1 yıl
Çok tehlikeli davranışta bulunuyorsun söyleyeyim. Şeytan sizi birgün yoldan çıkaracak çünkü siz yoldan çıkmaya uygun hareket ediyorsunuz. Kötü şeylere yol açacak herşeyden uzak dur. Bir kere oldu mu geri dönüşü yok bunun unutma. Pişmanlıktan ölürsün ama hiçbirşey değiştiremezsin ve belki de bu kişiyle ayrılırsın, kötü birşey yaparsan da ileride karşına çıkacak gerçek sevgiyi bugünden itmiş olursun...
Soran+1 yılseripar vallaha ne alaka ya
kim ne derse desin düşünceni beğendim. kesinlik ne cinsel ilişki ne cinsel konuşma hiç bişey yapma. sevişme falanda yapma. ilişki olmadanda mutlu olduğunuz belli zaten. sabretmeyide biliyorsun ama henüz farkında değilsin. aynen böyle devam et
155 Yorumla
Soran+1 yılcoook cok tesekkür ederim nihayet beni anlayan biri cikti.. insallah dayanirim allahim yardimcim olsun dogru yoldan cikmam insallah.. öyle sevismelere, iliskiye girmeden bosalmalara gelemem ben :(
Soran+1 yılAminnn
- +1 yıl
askslas helal kardeşim güzel cevaptı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
29Cevap
tek çare evlenmek başka yolu yok fazla söze gerekte yok çünkü sen herşey helaliyle olsun istiyorsun ozaman evlen namusun kirlenmesin hep temiz kal hele azgınsan hiç durma bir an önce evlen eğer evlenmek için erken diyorsan azgınlığını yenmek istiyorsan namaz kıl
22 Yorumla
Soran+1 yılyorum icin cok tsk ederim evlenmeyi cok istiyorum ama 2 sene okulum var annem babam asla izin vermezki :( yoksa ben hemen evlenirim..
namaz kilmak ise yararmi gercekten kardesim?
+1 yıliki senedir ilişkim yok ve bana inan şuan bir ilişkim olsa ne derse tamam derim.ilişkinin kıymetini bil cinselliği bekaretini koruyarak da yaşayabilirsin
33 Yorumla
Soran+1 yılaynen.. cok tesekkür ederim. ama koruyamiyacagimdan korkuyorum bu azginligimin gitmesi icin ne yapabilirim hic bildigin varmi acaba kardesim? :(
- +1 yıl
evet çeşitli yolları var ama buraya yazmasam ne dersin.ekle yazayım sonra istersen silersin
- +1 yıl
eğer sabredebilirsen yani kendini tutarsan beraber duşa girin.hem dokunma ihtiyacını gidermiş olursunuz hem de birbirinizi tanımış olursunuz.ama peşin olarak anlaşın iki tarafta bir istek durumunda diğerini engellesin.küsmeyi bile göze alarak engelleme yaparsanız o zamanı kolay atlatırsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılvermek bu kadar kolaymı kızların yorumlarını okudum ama basit yorumlar yazmış nasıl olsa birgün verecekmiş gibi çok basit yorumlar kalite evlenilecek bayanlar çok azaldı 10 dk zevk bir ömür boyu hata o kişile birlikte olsan nerden biliyosun senle evleneceğini daha sonra senden soğucağını seni cinsellik olarak göreceğini bunlarıda geçtim nişanlı daha olsa haramdır zina evlilik dışında zina çok büyük günahlardan aslında imam nikah yapabilirsiniz
27 Yorumla
Soran+1 yılcoookk tesekkür ederim bende hayret ettim anlamiyorum erkeklere tamam derim de kizlarin böyle yorum yapmasina cok sasirdim hicmi anlamazlar beni ya? ver gitsin demisler yaziklar olsun dahada beni bu pislige cekmeye calisiyorlar ben kurtulmaya calisirken.. hmm imam nikahi fena degil aslinda bunu hic düsünmemistim..
Cevap sahibi+1 yılzamanında bende hata yapmıştım adanalıyım adanaya gittiğimde yaşları benden 7 veya 8 yaş büyük kuzenlerim vardı gelenek gibi istanbul adanaya gidiyosun biraz cahillik vardı kuzenlerim beni sosyal evlere genel evlere götürmüşlerdi ve yaptıktan sonra çok pişman oldum tövbe ettim 5 vakit namaza başladım ve 3 .5 yıl gibi süre oldu hala tövbemi bozmadım oiş yaptıktan sonra aldığın zevk hiç birşey çektiğin vijdan azapı karşısında arkadaşım bende şimdi imam nikah olaylarını raştırıyorum
Cevap sahibi+1 yılharam dan zinadan uzak duruyorum sonuçta ölüm var ölümgençlikte oluyor bir anlık hata ama biliyosun tövbe kabıları açık namaza başladım imam nikah araştır derim kızında erkeğinde 1 tane şahit lazım ben öyle yapacam bu aralar biri var çok bakıyor yoldan yürürken kız arkadaşları seninki gidiyor diyor kızda gülüyor beni görünce ama ben işyerimi acayım düzeni kurayım öyle konuşmaya gidecem bu yaz güzel giyim yada büfe açacam en güzeli imam nikah zina olmaz
Soran+1 yılinsallah allah kabul eder temiz birine benziyorsun böyle devam et insallah hersey hayirli ve istedigin gibi olur kardesim.. bu yoldan sakin cikma :)
Cevap sahibi+1 yılpeki seninki ciddimi az çok tahmin edebiliyosundur oda evlenmeden cinselliğe karşımı
Cevap sahibi+1 yılfeminum teşekkür
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta başka alanlara yönlendirmen gerekli kendini.Sosyal faaliyetlerini arttırabilirsin.Pskiyatri ilaçları isteği azaltır ama sorunun yoksa onları kullanman da doğru olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim. ilactan baska bildigin birsey varmi acaba kardesim?
- +1 yıl
Zaten ilaç iç demedim ki onların yan etkisi azaltır dedim.Sosyal faaliyetlerini arttırman mümkün değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla mükemmel bi kızsın sen.Keşke senin gibi düşünen bi sevgilim olsa hemen evlenirdim. Kızlar hep verdikleri için birilerine biz de evlenemiyoruz.Sonra da o kızlar 25 lerine gelince evlenmek için can atıyolar ama koca bulamıyolar
38 Yorumla
Soran+1 yılevet aynennn.. o yüzden ben napcam ya nasil dayancam ben 2 sene bir önerin varmi bu azginligimin gitmesi lazim birtürlü bir hata yapcam diye cok korkuyorum :((( (
Cevap sahibi+1 yıl18+ videolar izlediğin halde mi böylesin?
Soran+1 yılizliyorum mast yapiyorum bu ihtiyacimi karsilamak icin ama vallaha yetmiyor ya sevgilim aklimdan hic cikmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılparçalarsın be adamı sen o çocuğa acıyom valla.ben erkek halimle yıllar yılı elizabeth taylor elenor devam ettim hiç böyle olmamıştım.Videodakiler sevgilinden daha çekici gelmesi lazım normalde ilginç.Oruç tut o isteğinin gitmesi için ciddi diyorum
Soran+1 yılyemin ederim baska hicbir erkek bana cekici gelmiyor vallaha cagatay ulusoy gelse istemem sadece sevgilimi istiyorum :( yetmiyor bana ya cok kötü bir durum..
oruc gercekten ise yararmi?
Cevap sahibi+1 yılOruç nefsani istekleri öldürür.Ramazanda beniim aklıma hiç gelmez seks
Soran+1 yılhmm peki cok tesekkür ederim bunu deneyim ben..
Cevap sahibi+1 yılAçlıktan artık sevgilini bile düşünmiceksin :)))
Millet sana fikirlerinii söylüyorr senn mallıkk yapıyorsunn bizenee seninn seninn kzılığındannn zevkindenn arzulamandann birii çıksaa deseee verr diyee verecekmisinn saçmalıyorsunn bencee..
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. düğünü bekle muhakkak, her şey zamanında özel ve anlamlı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabret, ben elimle Surtiyorum bazen Canim cok cektiyse, en azinda rahatliyorum... Sende dene istiyorsan
13 Yorumla
Soran+1 yılelinle kendini mi oksuyorsun yani yada onunkini mi?
Cevap sahibi+1 yılYok kendim ikini tabikide oksiyorum elimle
Soran+1 yılonu bende yapiyorum evde
Hikayeler bölümü geçici olarak yayında değildir ve hikaye paylaşımları şu anda kabul edilememektedir. İlginiz için teşekkürler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden olmaz deme.
Bal gibi de olur.
boşaltsın seni ama girme ilişkiye.
Bastırma duygularını.30 YorumlaSen güçlüsün kendine engel olabilirsin.
34 Yorumla
Soran+1 yılinsallaaaaah cok tsk ederim
Soran+1 yılatamiyorum iste şu an öyle yapiyorum zaten.. discinin yaninda ise basladim simdi hem okulunu okuyorum hem ise gidiyorum ama cikmiyor aklimdan :((
Temiz bi kiz ne la.Zaten niyeti bozmussun bence de ver kurtul.
Hem bu denli istiyorsan bence evlenmeden once olur o is.31 Yorumlaevet baya azmışsın sen :( en azından sevişerek idare edebilirsin. tam ilişkiye girmeden.
08 Yorumla
Soran+1 yılöylede olmaz sonra bakire diye namus ayagina yatiyor ama sevisiyor falan derler :( o duruma düsmek istemiyorum acikcasi :((
Soran+1 yıldahada fazla aziyorum ben öpüsüncede mesela icim yaniyor resmen kendimi zor tutuyorum geri cekiliyorum sariliyorum ona, o da anliyor heralde bana smski sariliyor basimi oksuyor falan.. anlimi öpüyor
Soran+1 yılöpüsmeleri falanmi diyorsun? evet oldu öyle yavas yavas gelisti ama bulusunca oluyor. öpüsüyoruz, dudaklari emiyoruz falan bi aralar boyunlarimizi öpüyorduk ama ben cok tahrik oluyordum sevgilime lütfen yapmamasini söyledim, sebebini söylemedim ama o anladi heralde. yapmiyor ondan beri
Soran+1 yılöpüsme var ama öyle ellesmeler yok fazla ileri gitmek istemiyorm okadar..
hmm öylemi? neden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon yapacaksın her kız gibi başka çaren yok , sen başkaları gibi geniş değilsin, o zaman tabularına bağlı kal ve sevişme bu kadar basit.
10 Yorumla"anlıcağınız resmen azdım"
bi kızdan bunu duymak çok ilginç :) sesli güldüm00 Yorumlamillet ne diyorsa desin sen kendin gibi davran bence.
10 Yorumlaaferim.evlenmeden olmaz tabiki.
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. ama nasil dayancam ya :(
:D Benceee istediğinii yapp düşünsenee birr alacağınnn zevkii onaa göree davrannn benceee :D
24 Yorumla
Soran+1 yılpisliksin sen ya ben dogru yola girmeye calisirken senin dediklerine bak
Soran+1 yılsorar tabi ben size buna karsi ne yapabilirim diye soruyorum, bu azginligim gitmesi icin bildiginiz birsey varmidiye soruyorum, siz ver gitsin diyorsunuz bu nedir ya cok yardimci oluyorsunuz vallaha sagolun!
+1 yılyemeklerine şap karıştır derim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılsap mi? ise yararmi gercekten? :)
- +1 yıl
sap derken pardon şap demek istedim :)
şaka bir yana şimdi hemcinsleirn bunun kolayını şöyle bulmuş azdıkça evde mast. yapıyorlar yada sevgililer ile sürtünme yada anal birleşme
seç seç beğen :)
Soran+1 yılbende mast yapiyorum evde ama yetmiyorki :((
- +1 yıl
canım ila baş edemeyeceğim diyorsan cnsel ilişki yaşamaya başla sevdiğinle yapaçak bişey yok bıcak dayanmış artık galiba yada ver sevgiline o sana mast. yapsın belk idaha rahatlatıcı gelir bakireliğin gitmez oral falan devam edersin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende böyleydim artık dayanamadım atladım kucağına.. hiç de pişman değilim ohh çok rahatladım:) temizlik falan hikaye geç bunları..
43 Yorumla
Soran+1 yıliyi halt ettin
Cevap sahibi+1 yılkendine işkence ediyorsun ben bunun günah oldugunu düşğnmüyorum. ben sana önüne gelenle yat demiyorum sadece bunu hakeden seni deliler gibi seven ve sevdiğin aşık oldugun insanla yap. çünkü zamanımızda evlilik hiç kolay değil bu yüzden . hem aşkın günahı yok bence.
Hey VERONA ver ona. Adam da Elizabetten kurtulsun :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİrade dedikleri şey bu işte. Ya seks yapacaksın ya yanacaksın...
Ayrıca sevişince namusun kirlenmiyor. Bil istedim...
İnsansın, sadece insan.65 Yorumla
Soran+1 yılburda bunu yapan kizlarin sonunu gördüm hic arkadaslari yok artik dislaniyorlar resmen oturdugum yer kücük biryer herkes birbirini taniyor ve cok dedikoducu hemen adim cikar :( yapamam ya imkansiz :(
Cevap sahibi+1 yılSonunu görmediğin milyonlarca insan var ve senin gibi bakmıyorlar olaya. Ayrıca adının çıkacağını düşünüyorsan ya seks yapacağım erkeğe güvenmiyorsun -hemen yayar diye düşünüyorsun- ya da bütün ilçeye vermeyi düşünüyorsun.
Hangisi?
Soran+1 yılsevgilim arkadasina anlatir diye korkuyorum. burda her kizin adi cikti nasil olurda herkes ögrenir ya bu durumu gördügüm icin cok korkuyorum.. ben böyle bügüdüm en bastan bunun cok yanlis birsey oldugunu ögrettiler bana, ve cevremdeki arkadaslar mesela bunu yapan kizlara o* diyorlar, haklarinda kötü kötü konusuyorlar bunlari gördügüm icin cok korkuyorum ynalsi birsey yapmakistemiyorum :( hem sevgilim istedigini alinca hevesi gider diye de korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSevgilime güvenmiyorum desene şuna. Uzun uzun yazmana gerek yok.
"Cok asigim, dogru kisiyi bulduguma cok eminim, güvenilir, dürüst ve temiz biri tam istedigim gibi."
"Çok aşığım" ve "tam istediğim gibi biri" arasındakileri at çöpe. Birisiyle sevişeceksen, o sevgilin değil. Artık bunu biliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendını tatmın et onu dusunurek yada arkadan ver gec cok azdıysan yapacak bısey yok
00 Yorumlamasturbasyon yap onu hayal et gıtsn :D
12 Yorumla
Soran+1 yıldün gece öyle yaptim sabah kalkinca yine aklimda o var yani yetmiyor gitmiyor bu istedigim birtürlü ya :(
kendı kendıneı bı sekıldıe tatmın et
00 Yorumla
+1 yılsoğuk suyla duş al)))
10 Yorumlaistiyorsan seviş bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılparmaklarını kullan ya,illaki ytaman gerekmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılmast. yapiyorum zaten ama o istek gitmiyor illaki Onunla olcak onu arzuluyorum :(
Cevap sahibi+1 yılevleneceğin kesinmi peki
ayrıl yoksa kurtulamazsın..
00 Yorumla:)) senuın yangının fena söndurdursun eleman bence
00 YorumlaSabret abicim
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul.
55 Yorumla
Soran+1 yılben ne diyorum sen ne diyorsun evlenmeden olmaz öyle sey diyorum..
- +1 yıl
adam haklı
- +1 yıl
Evlenmeden sevişmeyince ne oluyor? Madalya mı veriyorlar? Sal gitsin ablacım.
Soran+1 yılne oluyor biliyormusun? EVLENIYORLAR! bence en bügük madalya bu zaten, sizin dediginiz gibi verenlere biraz zor burlarda
Git seviş hadi!
20 Yorumla
+1 yılseviş gitsin.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılver gitsin.. sonra diktirirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılsalakmisin sen ya
- +1 yıl
iyi.. verme.. 2 sene dayanamayacağına göre çatla...
Soran+1 yılnebicim onusuyorsun sen ya utan be
- +1 yıl
ya kızım soruyorsun ... söylüyoruz... cinsellik bölümüne yazmışsın. azgınım diye.. bir de düzgün konuşmaktan bahsediyorsun...
evlenmeden sevişecen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini yap
00 YorumlaKullan at.
22 Yorumla- +1 yıl
Kendimi çok kullanılmış hissediyorum. =(
Soran+1 yılsacmalama ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabretmelisin
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz