Cinsel Yaşam Erkekler gerçekte boşalırken inler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 ve boşalırken sanki penis kasılıyor gibi Erkekler gerçekte boşalırken inler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Offf nasıl kasılmak ayaklarıma kramp giriyor inler tabii hemde nasılll 0 7 Yorumla Soran +1 yıl dalga geçmeseniz keşke... Yorumla ChivasCooper +1 yıl Ne dalgası yahu Yorumla ChivasCooper +1 yıl Hiç olmadığım kadar ciddiyim ne dediysem o benim ayaklarıma kramp giriyor ve inliyorum çok fena hemde Yorumla Soran +1 yıl dalga geçtin sandım Yorumla ChivasCooper +1 yıl Hayır gerçek söyledim kendimden Yorumla Soran +1 yıl peki peniste haraketlenme oluyormu Yorumla ChivasCooper +1 yıl Fışkırma oluyor sadece ve sonra küçülmeye başlıyor sonra çişim geliyor kanalların temizlenmesi için ve bitiyor ama ben çok uzun süreler mastürbasyon yapıyorum belki sebebi odur bilmiyorum seks yapmadım pek Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet penis kasılır damarlar şişer iner bende öyle ve inlerim yani en zevk aldığım an çünkü 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İnleme pek olmuyor genelde ama tabiki bosalirken peniste kasılma oluyor 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet müsaitse ortam inleriz boşalırken çok sertleşir penis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boşalırken inleyen isteyerek yapar inleten erkeğini inletmeyi bilmeli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl isteyerek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet boşalırken inlemek olmaz inleyende bilerek yapar sadece ses çıksın diye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şöyle bi oh çekmek isterim de ortam müsait değil dağ evinde falan olmam lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece yar rak değil tüm beden kasılıyor. Ve erkekler inlemez böğürür 0 0 Yorumla
nazzzlu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kasılıyor zaten kasılmazsa çıkar mı 3 3 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Sende s! kin varmış gibi her konuda bilgin var ámk 😄 Yorumla nazzzlu +1 yıl @HAKANN1349 30 yaşında seks yapmayı bilmemek yerine * varmış gibi her konuda bilgimin olmasından memnunum Yorumla HAKANN1349 +1 yıl İyi hadi bakalım Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Dinleyene iz var ben dinlerim. Evet penis kasılır 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ben inliyorum ve aşırı kalisiyorum 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnlemek istersek evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben boşalırken bişey hissetmiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kasılmada mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ama az ucunda yanma oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kasılıyomusun Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. inliyoruz 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Inlemez 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben inlemem 0 0 Yorumla
7Cristiano7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. yani değişir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Offf nasıl kasılmak ayaklarıma kramp giriyor inler tabii hemde nasılll
dalga geçmeseniz keşke...
Ne dalgası yahu
Hiç olmadığım kadar ciddiyim ne dediysem o benim ayaklarıma kramp giriyor ve inliyorum çok fena hemde
dalga geçtin sandım
Hayır gerçek söyledim kendimden
peki peniste haraketlenme oluyormu
Fışkırma oluyor sadece ve sonra küçülmeye başlıyor sonra çişim geliyor kanalların temizlenmesi için ve bitiyor ama ben çok uzun süreler mastürbasyon yapıyorum belki sebebi odur bilmiyorum seks yapmadım pek
Evet penis kasılır damarlar şişer iner bende öyle ve inlerim yani en zevk aldığım an çünkü
İnleme pek olmuyor genelde ama tabiki bosalirken peniste kasılma oluyor
Evet müsaitse ortam inleriz boşalırken çok sertleşir penis
boşalırken inleyen isteyerek yapar inleten erkeğini inletmeyi bilmeli
isteyerek mi
evet boşalırken inlemek olmaz inleyende bilerek yapar sadece ses çıksın diye
Kasılıyor illaki ama o yoğunluğa göre değişir.
Şöyle bi oh çekmek isterim de ortam müsait değil dağ evinde falan olmam lazım
Sadece yar rak değil tüm beden kasılıyor. Ve erkekler inlemez böğürür
kasılıyor zaten kasılmazsa çıkar mı
Sende s! kin varmış gibi her konuda bilgin var ámk 😄
@HAKANN1349 30 yaşında seks yapmayı bilmemek yerine * varmış gibi her konuda bilgimin olmasından memnunum
İyi hadi bakalım
düşündüğünden daha çok inleriz
Dinleyene iz var ben dinlerim. Evet penis kasılır
Aynen öyle o saniye bambaşka
Çok zevk alırsam evet
Ben inliyorum ve aşırı kalisiyorum
İnlemek istersek evet
Ben boşalırken bişey hissetmiyorum
kasılmada mı
hayır ama az ucunda yanma oluyo
sen kasılıyomusun
inliyoruz