Kadınların hafif çığlıklar attığını ve inlediğini herkes biliyor.
Peki erkekler boşalırken inler mi? İnlemezse nasıl tepki verir?
Peki erkekler boşalırken inler mi? İnlemezse nasıl tepki verir?
İlk eşimin benden sonra yattığı adam danalar gibi böğürüyormuş. Adam 1 çay bardağı soerm fışkırtıyormuş. O spermler çıkana kadar böğürürmüş
:D abi sen ne diyosunn :DDD
Tutup eski eşinin seks hayatını mi dinledin trol seni
Bende evlendim boşandım asla eski karilarimin seks hayatlarını merak edip konuşmadım hatta hiç konuşmadım geregide yok zaten hayırdır eski bile olsa eşinin başkası tarafından mikilmesi hoşuna mı gidiyor
Sen eşini aldattın eşin seni boşandı vs vs hacı durum ne olursa olsun eski eşin yemeyip içmeyip yediği pipiyi sana mı anlatıyor ne biçim bir yaşantı bu böyle
yoo öyle bişey yok. çok fazla şevke gelirse ufakdan olabilir.
Peki nasil tepki verir mal gibi git gel mi yapat
nefes sesleri artar da neden inlesin. inleyen eşşekler olabilir bence itici. erkek adam inlemez inletir.
Bilmiyorum bence seksi wkdkxkdkd
ya elbet ki seksi şekilde inleyen olur tabi o farklı da. ne bilim yakışması lazım kişiye. eşşek gibi anırmasın da sonra :D
Cevap
14Cevap
hayır
erkek boşalırken bir inleme durumu olamaz
olsa olsa ohh veya ahh gibi kendini zorlayıcı ve penis ucunda kalan spermleri atmak için bu tür nidaları kullanır
yani bir erkek boşalırken ııııhhhhh diye bir inleme çıkaramaz :D :D buna inleme denir yani
Kadinlar hafif inlermi !!! O anlarda kendini bagirip cagiran tokatlayan saçını yolanlari gordum ne inlemesi
Erkeğine göre değişir ancak kadın da inletmeyi bilmeli
Inliyen olabiliyo
Inliyen varsa asiri haz almis demektir
bulunduğum ortama gore
Nasil yani?
dısardan duyulcak bı yerde şaapıyorsam gıgık cıkmaz,, aksi taktırde rahat olurum
Tarzan gibi naralar atarım genelde!!!
Cidden mi
benim hic huyum değildir
Bu o zaman tercih meslesi midir
evet inlerim ama kadın zevk verirse
Vermezse inlemiyor musun
İnlemek değilde haykırırım böyle
böğürürüm ben öküz gibi
Ya cidden mi şaka mı :D
cidden
içimize atıyoruz
Cidden mi ama neden ben bir kadin olarak partnerimin inlemesinden cok zevk alabilirdim :D
Evet inler
Hmm
Hiç inlemedi mi partnerin?
İnler
böğürür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar