Cinsel Yaşam Sadece seks için görüştüğünüz birisi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Evet var Hayır yok Yok ama olsun isterdim Asla yapmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gncl Sadece seks için görüştüğünüz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cngzrmkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl tek gecelik yaşamayı isterdim şahsen ama olmadı hiç 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yok ama olacak, o niyetle görüştüğüm biri yeni oldu 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kriterine uygun bulamadım daha. Küçük meme geniş kalça İstanbul'dan olan kadınlar beni bulun 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Eskiden olmuştu ama scama gelmeye başladı duygu olmasa saçma geliyor artik 0 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olsun isterdim ama ne olursa olsun duygusal bağ kuruyorum ilişkiye girince 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Önceden vardı sonra evli olduğumu öğrenince kayboldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır yok. Ve böyle bir ilişki istemiyorum. İstesem bir dünya bulurum. Artik ömürlük tek bir kişi olsun istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet var ikimizinde amacı eşlerimizde bulamadığımız cinselliği doyasiya yaşamak bir araya geldiğimizde gerçekten çok mutluyuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Belki eşlerinizde sizde aradığını bulamıyor Yorumla XAmigdalax +1 yıl Neden boşanmıyorsunuz. Eşinizinde var mı sizin gibi sadece seks arkadaşı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aradığını bulmasa bosanalim dediğimde hayir demez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki cok fazla tatmin oluyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl gayette keyifli zaman geçiriyoruz her hafta gittiğim masöz artık haftada bir eve geliyor ziyaret ticaret :D :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet iki tane kız var Birisi Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci birisi de psikolog ücretli görüşme yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olmasını isterim herkes kendi hayatını yaşasın cinsellik için buluşalım en güzeli 0 0 Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İğrenç değil mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Bilmem bana öyle geldi Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl evet var 6 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayy Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. su an yok ama ara ara oluyor 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yok o şekilde ilişki olmasın da zaten 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. her şey uckurdan ibaret degil ondan 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Olmasını çok ama çok isterdim. 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok defa oldu.. oluyor da.. 0 0 Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sadece seks için diyil dert arkadaşım sırdaşım var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok ama olsun isterdim İstanbul içinden birisi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay be 30 olmuşum bugün Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Var. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyisin bebiş Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Güzel olurdu 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Isterdim biri amasya 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok var 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vardı. Bitti. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
tek gecelik yaşamayı isterdim şahsen ama olmadı hiç
Yok ama olacak, o niyetle görüştüğüm biri yeni oldu
Kriterine uygun bulamadım daha. Küçük meme geniş kalça İstanbul'dan olan kadınlar beni bulun
Eskiden olmuştu ama scama gelmeye başladı duygu olmasa saçma geliyor artik
Olsun isterdim ama ne olursa olsun duygusal bağ kuruyorum ilişkiye girince
Önceden vardı sonra evli olduğumu öğrenince kayboldu
Hayır yok. Ve böyle bir ilişki istemiyorum. İstesem bir dünya bulurum. Artik ömürlük tek bir kişi olsun istiyorum
Evet var ikimizinde amacı eşlerimizde bulamadığımız cinselliği doyasiya yaşamak bir araya geldiğimizde gerçekten çok mutluyuz
Belki eşlerinizde sizde aradığını bulamıyor
Neden boşanmıyorsunuz. Eşinizinde var mı sizin gibi sadece seks arkadaşı?
Aradığını bulmasa bosanalim dediğimde hayir demez
Benimki cok fazla tatmin oluyor
gayette keyifli zaman geçiriyoruz her hafta gittiğim masöz artık haftada bir eve geliyor ziyaret ticaret :D :D :D
Evet iki tane kız var Birisi Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci birisi de psikolog ücretli görüşme yapıyor
Olmasını isterim herkes kendi hayatını yaşasın cinsellik için buluşalım en güzeli
İğrenç değil mi
Neden
Bilmem bana öyle geldi
evet var
Vayy
Yok ama olsa iyi olurdu
Takıldığım iki kişi var bugün gelecekler
su an yok ama ara ara oluyor
Yok o şekilde ilişki olmasın da zaten
her şey uckurdan ibaret degil ondan
Olmasını çok ama çok isterdim.
Çok defa oldu.. oluyor da..