+1 yılGenelleme yapmıyorum ama çoğunun doğasında bu var aynı şekilde Kadınlarda da var yani erkeklerde %60'sa Kadınlarda da %40 herkes birbirini tamamlıyor yani
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılE bize özelden yazan kadınlara ne demeli Ne demeli arkadaşım söyle ne demeli bir tek o işe mi yarıyoruz
014 Yorumla
Soran+1 yılE onların fake olmadığını nerden biliyon? Ben mesaj kutumu kapatmadan önce eşek şeyi kadar şeylerini yolluyolardj her dk engelliyodum milleti
- +1 yıl
Ben yollamıyorum Benimki Eşek kadar değil utanıyorum Ben değilimdir yani üstüme alınmıyorum
Soran+1 yılYa yok her çeşit şey gördük bi de boşluğuma geliyodu bazen milletin içinde bile açıyodum sonra küfredip engelliyodum. Eski sevgiljm erkek hesabı aç o zaman demişti ben direkt mesaj kutumu kapattim sorun çözüldü.
- +1 yıl
En güzel çözüm kutuları kapatmak bu hayatta rahat yaşarsın kapalı kutu iyidir
Soran+1 yılAynen de öyle ben sosyal medya da kullanmıyorum kafam çok rahat o konuda artık millet çok bozmuş eskiden bu kadar belli etmezlerdi
- +1 yıl
Eskiden sosyal medya yok tu o yüzden bu kadar belli olmuyor şimdi erkeği de kadını da kendini aşmış
Soran+1 yılÇok acayip mevzular dönüyo Allah çocuğunuzu coluğumuzu düşürmesin yani öyle bi ortam ki yutuyilar resmen
- +1 yıl
Kanka onune gecemessin bir aylik bebegin onune telefon koyan cizgi film seyrettiren agladiginda oyun acip eline veren zihniyet zaten cocugu bu aleme hazirliyor ilk olul bebelerinin elinde bile tel var artık
Soran+1 yılBi de çocukların cinsel içeriğe ulaşması o kadar kolay ki hemen her şeyi öğreniyolar psikolojileri ters çalışıyo sonra
- +1 yıl
Aynen ikimizinde dedigi bu. Ha buradan ya da baska yerden iki kisi anlasir istedigini yasar. Ama cocuklar cok korumasiz iyiyi dogruyu bilemez
Soran+1 yılÇocuklar öyle bi dönemde doğdu ki ben kapımın önünde oynayan çocuklara bile endişeleniyorum o kadar çocuk istismarcısı var ki
- +1 yıl
Her gun okuyoruz. Ama bu yasadigimiz cografyanin adetleri orfleri bize karsi cinsin yasak olmasi gibi bir suru etkene bagli
- +1 yıl
Sonuc sapiklik olarak bilinen yollara cikoyor
Soran+1 yılHayır amerikada daha yaygın cocuk istismarı onlarda karşı cinse yasak diye bi şey de yok insanın içinde oluyo o sapkınlık milletle alakası yok ki
Sadece karşılaştığın kişiler adına konuş. Öyle olmayanlarda var sonuçta.
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama neden genellemeyi duyunca sinir oluyosunuz mesela oturup biraz düşünen hiç yok acaba ben de mi öyleyim diyen hiç yok direky küfür yiyorum gönöllömö yöpmö diye başlıyolar sonu kötü bitiyo
Soran+1 yılYa ama her konuda bi istisna vardır detaylara dalarsak olmaz ki
Soran+1 yılAma küfür yiyecek ne yaptım annelerine bi laf ısmarrladım?
Soran+1 yılValla bıktım geçen gün sırf bu yüzden iki kişiyle tartıştım normalmiş gibi her dk küfür ediyolar hem de bir kadına...
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılAva çıktın anlaşılan :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNe avı?
- +1 yıl
Aslan avı
Soran+1 yılYok ya erkek cinsini inceliyorum o kadar😂
- +1 yıl
İyi bir cins var istersen 😂
Soran+1 yılSiyahileri mi önercen😂
- +1 yıl
Yok ıssız adamı
Soran+1 yıl😂😂😂 olmaaaz biz senle bacı kardeşiz
- +1 yıl
Sen anneme iftira mı ediyorsun?
Soran+1 yılHemen de ne anladın😂😂😂 manevi kardeşizz
- +1 yıl
Çocuksun
Soran+1 yılNe alakası var kardeşiz dedim masumca anneni araya kattınn
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sohbet de ediyorum ben
028 Yorumla
Soran+1 yılValla çoğu erkek cinsellik varsa geliyolar yoksa s*ktirip gidiyolar
- +1 yıl
Konuşmak istersen konuşabiliriz sadece cinsellik olarak değil normal sohbet muhabbet edelim sanal seks olarak konuşmayı ben de çok sevmiyorum ama cinsellik üzerine soru cevap şeklinde olabilir muhabbetin şekline göre
Soran+1 yılYok ben genel olarak cinsellik konuşmayı bıraktım ne kadar saçma bi şey
- +1 yıl
Tabiki senin düşüncen saygı duyuyorum burada bi kız arkadaş vardı onunla birlikte sayısal Loto oynuyorduk 😂 baya güzel bir arkadaşlık olmuştu birbirimize kolon doldurup yatırıyorduk
Soran+1 yılVay be😂 ama ona cinsel istek duydun mu duymadın mı burada bizbizeyiz söyle samimice
- +1 yıl
Hayır kesinlikle duymadım cinsel istek duyacak bir durum olmadı ki bazen birbirimize cinsellik ile alakalı sorular sorduk ama böyle hani şey olur sanal seks gibi asla yapmadık öyle bişi
Soran+1 yılYa tamam ama senin mesela içinden de mi geçmedi ona yükselmek?
- +1 yıl
Yok gerçekten geçmedi diyorum ya öyle bir durum düşüncem olmadı
- +1 yıl
Cinsellik olarak konuştuk bilmiyordu ilişkiye nasıl giriliyor falan diye
Soran+1 yılHee peki bi soru daha kadın sana çirkin mi geldi neden beğenmedin? Erkekler beğendiği kadınları arzular çünkü
- +1 yıl
Yoo gayet güzel bir kızdı
Soran+1 yılHayret niye yükselmedin söylesene🤔
- +1 yıl
Ya bazısına cinsel çekim hissetmezsin olmaz yani bende de öyle bişi oldu galiba
Soran+1 yılHee o da olabilir doğru sen çok mu yakışıklısın o zaman onu merak ettim etrafta ne derler mesela görünüşüne
- +1 yıl
Çok yakışıklı olduğumu düşünmüyorum normal biriyim
Ama karşımdakiyle güzel sohbet muhabbet ederim anlarım iyi bir dinleyiciyim
Soran+1 yılHmmm sakin bi adama benziyosun oturaklı bi abiye benziyosun bu senin ve etrafındakiler açısindan iyi bi şey
- +1 yıl
Evet sanırım öyle mesela fikir alışverişinde bulunmayı severim insanlara doğru bir şekilde yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılValla çoğu adamlar bir çikar uğruna konuşuyor kadınlarla mesela benim abi deyip saygı duhduğum bi adam bile bana yürümüştü
- +1 yıl
Şimdi şöyle bişi söyliyeyim senle konuşurken sohbet muhabbet ederken cinsellik üzerine bi soru sordun ve ben cevapladım diyelim veya ben sana sordum sen cevap verdin bundan ne gibi bişi çıkartabiliriz yani yükseksen noolur hiç bişi olmaz yani sadece birbirimize fikir verebiliriz
Soran+1 yılBen de sana katılıyorum ama bazı erkekler ona kaldırıyo ben lisede bi şey bilmezdim kardeşim dediğim bi çocuk vardi ona sorardım gizlice kimseye de anlatmazdı sorduğum sorulari ama sonra bana kardeş gibi bakmadığını ögrendim en en güvendiğim öz kardeşim dediğim çocuk bunu yaptıysa insan herkesten bekliyo
- +1 yıl
Bazen insan elinde olmadan tahrik olabiliyor ama kendini tutmakta yine bizim elimizde
Soran+1 yılEvet kesinlikle bazısı sanki ben ona itaat etmek zorundaymışım gibi davranıyo anlının ortasından vurasım geliyo😡
- +1 yıl
İnsanlar böylesi saçma sapan düşüncelere sokuyor boş yere her kıza aynı şekilde davranılmaz birinin cinsellik üzerine bişi sorması kızın cinsellik istediği anlamına gelmiyor sadece o konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor bu kadar yani
Soran+1 yılEvet ben bu platformda da cinsellik üzerine soru sormuştum adamlar akın akın geliyo pis şeyler söylüyo
- +1 yıl
Ben biliyorsam cevap veririm bilmiyorsam da pas geçiyorum soruyu ama genelde bildiğim bişiler oluyor cevap veriyorum
- +1 yıl
Sen ne sormuştun?
Soran+1 yılValla hatırlamıyorum ama sormuştum bi şeyler tee eskiden
- +1 yıl
Hmmm tamam 👍
Sen kaç yaşındasın neler yapıyorsun iş güç okul hangisi
+1 yılKafalarla değil yar rak larla hareket ediliyor
020 Yorumla
Soran+1 yılAa ne kadar doğru tanımlamışsın👏
- +1 yıl
Teveccühünğz efendim doğruya doğru yalan yok bizde
Soran+1 yılAma sen de erkeksin🤣
- +1 yıl
Ben de zaten bunu inkar etmedim ki ben farklıyım da demedim😅
Soran+1 yılVar ya her erkek senin gibi kabullense uzlaşıcaz da işte bi de aksini iddia ediyolar. Bak sana bi şey sorucam mesela erkekler uzun uzun bakıyo ya kadınlara ne düşünüyolar?
- +1 yıl
Hahaha çok basit ki bu😅 tabiki si..
Soran+1 yılYani böyle dalıp gitmek değil uzun ve mat mat bakışlar hayır başka yerime de bakan var gözüme de bakan var ben de anlamadım senin dediğini düşünüyosa gözüme niye bakıyo bazısı?
- +1 yıl
Sen @minatozakiii misin? 😅
Soran+1 yılHayırr😂😂 kızı etiketlemişsin ne olduğunu bile bilmiyodur şimdi😂😂
Soran+1 yılAma soruma cevap vermedinnn merak ediyorum deşifre et bana
- +1 yıl
Özelden yaz o halde
Soran+1 yılYa neden normal bi soru sordum neden cevap vermedin?
- +1 yıl
Dm atsana
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
burada her şeyi açık açık yazıp senin için engel yiyemem
Soran+1 yılTamam kendini gizliye al sonra yaz
- +1 yıl
Çok akıllısın ya😅😅
Soran+1 yılYani senin tercihin istersen hiç tazma
Soran+1 yılYazma*
- +1 yıl
İyi akşamlar
+1 yılKadınların tek amacı menfaat
043 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ne?
- +1 yıl
Hasenat asfjdkl
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Kelimenin anlamı gayet açık
Soran+1 yılHayır hasenat diye bi kullanim biliyorum tek başina anlamını bilmiyorum hemen öğrencem
- +1 yıl
İyi güzel yararlı işler demek
Soran+1 yılEe erkeklerin amacı hayır mı yapmakmış😂
- +1 yıl
Erkek adam güzel şeyler yapar
Soran+1 yılValla tanımasam erkekleri inancam bir yaratık kadını elde etmek için elinden gelen her şeyi yapar mı?
- +1 yıl
Erkekler canını yakmış belli
Soran+1 yılYa hayır kimse canımı yakmadı şükür de çok denediler kapıyı çok zorladılar ondan biliyorum
- +1 yıl
Eğer erkekler dediğin gibi olmasaydı şu an sen yoktun. Türün devamlılığı için gerekli iç güdüler. Erkek tavlar kadın tav olur. Sonra çocuklar olur. Bu döngü böyle gider
Soran+1 yılŞimdi sen annenle babanın aşk meyvesi olduğunu düşününce bir zevkin sonucu olduğunu düşününce miden bulanmıyo mu daha bu sabah aklıma geldi zar zor kendime unutturdum😣
- +1 yıl
Sen delirmişsin
Soran+1 yılDelirmedim ne alakası var hemen hakarete girişiyosun?
- +1 yıl
Hakaret değil bu. Gerçekler
Soran+1 yılValla sen beni yarım saattır tanıyosun o sebeple gerçekleri bilemezsin😂
- +1 yıl
Yarım saat birini tanımak için yeterli bir süre 😐
Soran+1 yılSen evliya değilsen yarım saatı bırak bir ayda bile tanıyamazsın
- +1 yıl
Seni çok iyi tanıyorum Zehra
Soran+1 yılOhoo ismim zehra bile değil ne kadar kurgu yapıyon sen öyle🤣
- +1 yıl
Ya tutarsa diye şansımı denedim 😐
Soran+1 yılYoksa sen mi delisin 😂
- +1 yıl
Deli deliyi görünce çomağını saklar 🤫
Soran+1 yılBen yerine göre delilik yaparım ama işte çok da yapmamak lazım gerçekten deli oluruz filan 😂
- +1 yıl
Hmm yavaş yavaş deli olduğunu itiraf etmeye başlıyorsun 🤣 Ne gibi delilikler yaparsın asldjkfkkj
Soran+1 yılYa bu soruyu sorarken cok art niyetli olduğunu biliyorum emsela 😂
- +1 yıl
Kesinlikle delirmişsin 🤣
Soran+1 yılBak ya sen çok akıllısin zaten🤣
- +1 yıl
Değilim. Deliyim. Deli deliyi sözlerinden tanır. O yüzden deli olduğunu biliyorum 🤣
Soran+1 yılOrtaokuldayken bi çocuk sen pepe izliyo musun dedi ben de çizgi film pepe diyo sandım evet izliyorum dedim sırıttı karşımda kahkaha attı sonra öğrendim ki +18 filmlerden bahsediyo🤣
- +1 yıl
Ne saçma bir anı bu 🤣
Soran+1 yılDeli delinin anısını yadırgamaz😂
- +1 yıl
Yoksa ben akıllanıyor muyum 🥹
Soran+1 yılHayır beni yalnız bırakma🥺
- +1 yıl
Üzgünüm artık ben akıllı bir bıdığım. Artık civcivlerin neden betonu kazmaya çalıştığını anlayabilecek akla sahibim oleeeyyyyyyyyyy. artık deli değilim. Delilere ölümmmm 🥲
Soran+1 yılDelilere ölüm mü ne de nankörsun sen öyle civcivleri gördün benim gibi minnoş bi kediyi bıraktin🥺
- +1 yıl
Civcivlerimden uzak dur vahşi kedi alksjdfj
Soran+1 yılCivcivlerinin hepsini yersem inceleyecek bi civciv kalmaz😈😈
- +1 yıl
Ben daha küçük bir çocukken bana civciv aldılar. O civcivi bir kedi yedi. Ben o kediyi nerede görsem taş attım ona. Civcivlerime dokunanı taşlarımmm 😐
Soran+1 yılBen de seni tırmalarım abimin her yerinde tırnak izim var sende de izim olsun😈 civcivlerini gece yuvasına koy sabah tüylerini bul hihi😋
- +1 yıl
Artık akıllandım. Civcivlerime sadece kedileri öldüren bir zehir enjekte ediyorum. Sıkıyorsa ye onları adfjkfddf
Soran+1 yılHepsini bi çuvala doldurup kaçırıcam sana da narkoz vericem ki ben onları kaçırırken seslerini duyma😈 sanırim akıllılığın bana bulaştı😖
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar da öylesinşz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var bi erkeği sevmeden asla böyle bi şeye kalkışmıyor normal kadınlar uvuspuları bilmem
- +1 yıl
Onlar var işte 😂
Soran+1 yılEe onları da kadından saymıyorum ben yani kadınlar yine yeniden masum😏
- +1 yıl
Haklısın 😂
Soran+1 yılYola gel işte böyle😎
başka bi işe yaramıyosunuz çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sen kadınlara muhtaçsın sırf cinsellik için bile olsa muhtaçsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek beklentimiz tatmin olma duygusu ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılE bu hayvanda da var
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok. Paylaşacak başka bir şey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler diyip genelleme yapma mq
0120 Yorumla
Soran+1 yılNiye genelleme yapınca bu kadar sinirleniyosunuz bir çoğunuz böyle
Cevap sahibi+1 yılBirincisi üzerime alınıyorum ikincisi sizde nerde böyle erkek var gidip onlara değer veriyorsunuz
Soran+1 yılYa ben kimseye değer verdim dedim mi o konu da nerden çıktı en değeri hak edene yöneldim o da işine çok bağlıydı ben odağını kaydırıyomuşum ayrıldık onunla da.. kim bu değeri hak eden erkek o zaman?
Cevap sahibi+1 yılHahaha bu mu değeri hak eden kişi kusura bakma da o eğer gerçekten sana değer verseydi nolursa olsun bak herşeye rağmen şu an yanında olur,
O erkeğe gelince şu an tam karşında
Cevap sahibi+1 yılAyrıca demmekki o kişiden cinsellik vs duymuşsun o yüzden burada bütün erkekler cinsellik istiyor diyorsun
Soran+1 yılYoo karşımda değil onun üslubuyla senin üslubun çok farklı ordan bile anlarım😉 üstelik üstte adamı kötüledin altta tam karşımda olduğumu söylüyosun😂
Soran+1 yılAa tam tersi ben ondan cinsellik isterdim ona bakarak bu soruyu sormadım ki çok asil biriydi her anlamda
Cevap sahibi+1 yılSen üsluba göre mi insanları tandığını düşünüyorsun ben şu an doğal içimden geldiği gibi konuştum seninle tabi herkes gibi seni etkilemek için yapmacıkta olabilirim ama bunu istemeyecek kadar akıllı olduğunu düşünüyorum 😎😉
Cevap sahibi+1 yılEee hani erkekler cinsellik istiyordu sende bi karar ver.
Soran+1 yılHahahah kandırıkçı seni o böyle yerlerde dolanmaz bile😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDoğru kim bilir şu an kiminle nerde 😉😎😎
Soran+1 yılŞimdi erkeklerin çoğu cinsellik için kadınla konuşur ama benim minik sevgilimle kafamız çok uyuşuyo diye beraberdik o ben istemesem aklına bile gelmiyodu bu tür şeyler. Kendini geliştirmeye adamıştı
Soran+1 yılValla kendi kararı kimle olursa olsun herkes kendi yolunda artık..
Cevap sahibi+1 yılO halde bu durumda ben kandıkçı olmuyorum 😃 ve dediğim gibi içimden geldiği gibi konuşurum beğenmiyorsan gidebilirsin 🙋♂️😉
Soran+1 yılE sen geldin koçum mekan benim kimi kovuyon😂
Cevap sahibi+1 yılBen konuya açıklık getirdim sadece 😃 ayrıca benim yaşımda kaç tane koçun var senin 🤨
Soran+1 yılHmm senin yaşını bilmiyorum bile çok saçma bi soru sormuşsun kabul et😂
Cevap sahibi+1 yılAaa Bn gizliymişim 😃🙈
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 günaydın
Cevap sahibi+1 yılDevlet sırrı değil sorsan söylerim 😃
Cevap sahibi+1 yılHayırlı bayramlar 😃😃😃
Soran+1 yılYa onu söyleme de bana şeyi söyle mesela bi erkek uzun uzun bi kızın gözüne ya da vücuduna bakıyosa o pis şeyler mi düşünüyodur? Az önce bi tane adama sordum özele gel anlatayım dedi daha cok bekler
Soran+1 yılSana da hayırlı bayramlar yarın cuma müslümanların bayramı😂
Cevap sahibi+1 yılÖzele mi gel dedi 😃😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılVücuduna bakıyorsa bel altı düşünüyordur net 👌 gözlerine bakıyorsa etkilenmiştir etkilemek istiyordur her ikisine bakıyorsa eğer kesin bel altı düşünüyordur önce aşk sevgi vs inandırıp düşürmek için
Soran+1 yılEvet burada çoğu erkek öyle diyo soruma cevap vericeksin dimi🙃
Cevap sahibi+1 yılBende keşke cvp vermeden önce özele gel deseydim hahahahha
Soran+1 yılHeee teşekkür ederim🥰🥰 genelde dışarda erkekler öyle bakıyo da ben çok rahatsız oluyorum kadın olsun erkek olsun 3 saniyeden fazla bakmasın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :))
Öyleyse kesin bel altı düşünüyorlardır ben sürekli biri var sandım soruyorsun
Soran+1 yılHee süreklisi de vardı benle konuşmaya çalışıyodu ben istemedim sürekli arkadaşlıklarımın arasında vardı ama ben sokakta da bunu yapanlara rastlıyorum ondan sordum müstehcen de giyimem ama erkek milleti işte bakıyo
Cevap sahibi+1 yıl🤦♂️ bak gene genelleme yaptın bilerek mi yapıyorsun 🤨
Cevap sahibi+1 yılBu birazda yaşadığın şehre bulunduğun ortama bağlıdır tabi
Soran+1 yılGenellemeee😁😁 siz erkekler var ya ne anasının gozüsünüz😁
Cevap sahibi+1 yılHahahah bu söz çok komik bişiy hatırlattı bana ya Allah iyiliğini versin 😃😃
Cevap sahibi+1 yılBak tatlım beni henüz tanımıyorsun ve emin ol karşındakini tanımadan ona yorum yapmak onu eleştirmek ya da başka insanlarla aynı kefeye koymak doğru bişiy değildir
Soran+1 yılNe geldi aklına Allah aşkına merak ettim😂
Cevap sahibi+1 yılHahah dur anlatayım bizim iki tane babamın arkadaşı var biri diğerine yaw metin sen ne anasının gözüsün dedi metinde şöyle cvp verdi bak Mehmet anasının gözü deme anasının gözü kötü bir şey 😃
Soran+1 yılBak tatlım sadece şaka yapıyorum🤣
Soran+1 yılNe denekmiş anasının gözü
Cevap sahibi+1 yılŞu an telefona bakıp gülümsemenden belli 😉😉😉😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılYa aslında kötü bişiy değil ama adam o kadar saf ki o sözü kötü bişiymiş gibi anladı 😃
Soran+1 yılSen sanki telefona bakıp sırıtmıyon😏😏 ben de dedim erkekler her şeyin altina bi sapıklık saklamış o sözde de mi sapıklık var😂
Cevap sahibi+1 yılAaa kuru iftira ben genelde güldürürüm 🙈
Yok be altında bişiy yok adam saf biri o kadar
Soran+1 yılSaf erkekleri sevmem başını ezerler, ben de genelde he. Güler hem güldürürüm. Bu arada GENELLEME YAPMA SEN DE GÜLÜYOSUN 😡
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin senin kararın o ayrıca Ne bu sinir sakin ol 😃 evet şu an güldüm
Soran+1 yılValla bana küfürle genelleme yapma diyen sensin iki kızgın attım diye sakin ol diyon😒
Cevap sahibi+1 yılAma bn senin gibi tanımadan bişiy diyemiycem belki haklısın belki de değilsin 😏
Cevap sahibi+1 yılHa o ağız alışkanlığı ya kusura bakma
Gülmek güzeldir o yüzden sakin ol dedim aaaaaa
Soran+1 yılSakin olamam kötü günlerim yaklaşıyor🤨🤨🤨
Cevap sahibi+1 yılGel sana çikolata vereyim
Cevap sahibi+1 yılHayırdır noldu
Soran+1 yılHer ay oluyo menapoza girince biter. Çikolatalı pudingli bisküvili pasta olsa yeriz mmm😋
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃 Allah seni napmasın bende başka bişiy var sandım ya
Ayrıca bak kalbim temiz direk anladım çikolata istediğini 😊
Cevap sahibi+1 yılSiparişinizi eve mi gönderelim yoksa siz mi burdan alacaksınız
Soran+1 yılAma çoğu kız çikilat sever ki bunu bilmekte ne var😒
Cevap sahibi+1 yılNe alaka Bn bunu bilmiyordum az önce kardeşim çikolata getirdi bana Bn de o yüzden gel sana çikolata vereyim dedim
Soran+1 yılAh ah dün evdeki en son çikilatımı yedim🥺 dışarı çıkmaya daüşendim sipariş de vermem basit şeyler için sen keşke demeseydin çikolata yiycem diye🥺
Cevap sahibi+1 yılHakkını helal et ya yemin ederim yakın olsaydın sana gönderirdim
Soran+1 yılYo yo helal olsun ye mamanı ben de yarın alırım🥺 bazı yiyecekleri canım çekiyo istesem şu an kalkar kendime sufle bile yaparım ama işte hazırı yemek çok güzel ☹
Cevap sahibi+1 yılKalk o zaman üşengeç seni sen bu gidişle evde kalırsın demedi deme 😃
Soran+1 yılYa niye evde kalayım daha miniciğim beğenenler var kalkıp yapsam elim lezzetli ama kalkıp yapmak mevzu😂😂 arkadaşlarıma yapıp çikolatalı islak kek göyürurdüm cupcake kağıdını bile yalarlardı erkeķler kızlar da annen mi yaptı diye sorardı🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHahaha minik mi ufal da cebime gir en az 20sin sen 😃
Madem kendimizi övüyoruz ben de bi haftadır akşam işten gelip yemek çay vs yapıyorum naber 😃😃😃
Soran+1 yılVay ne kadar hamaratsjn sen öylee alan yaşadı yaşadı yemekleri sen yap işe git eve para getir koru kolla nazik davran daha ne ister
Bu arada 2004 doğumluyum😏
Cevap sahibi+1 yılDimi dimi herşeyi ben yapayım zaten 😃😃 neyse 20ye bişiy kalmamış 😃 bu durumda ben evde kalmışım sanırım 🙈
Soran+1 yılE tabi ki bence bi erkek 27 28 de evlenmeli ben mesela kısmet olursa 25 26 da kocaya gideyim diyorum yeter babam baktı😂😂
Her şeyi sen yap nolmuş canım ayıp mı aa
Cevap sahibi+1 yılOha senin yaşında kız kardeşim şu an nişanlı ne 25, 26 diyorsun senin e fazla bi yıl sonra evlenmen lazım 😃
TM be yapıyorum zaten ne ayıbı ya
Soran+1 yılYap karının ayaklarını yıkayıp sırtina da masaj yap sonra yanağına bi öpücük alırsın ödül.
Bu arada senin kardeşin okumuyor galiba ben okuyorum bakma böyle cadı olduğuma eğitimime önem veririm hem sen bana evlenme yaşımı söylüyon da sen eşek kadar olmuşsun ama bekarsın haaa noldu gözlerin mi dolduuu😂😂
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz büyüklerine karşı biraz saygılı ol🤨
Evet açıkçası eğer gerçekten hak edecek öyle birini bulursam İnan söylediklerinden fazlasını yaparım 😃
Soran+1 yılTamam senin için minnacık saygılı olurum ama gerçekleri inkar edemezsin🤗 ben de evlenmeye değer birini bulursam evlenirim bu arada ben görücü usülü evlenmeyi düşünüyorum😂😂😂 önce bi ailesini beğensin ailem sonra ben onla tanışırım anlaşırsam olur. Sevgililik yaşamını sevmiyorum abim 36 yaşinda ve 1.5 yıldır sevgilisi var kız çeyiz bile dizdi hala evlenicekler...
Cevap sahibi+1 yılHahaha abin için daha erkek ne acelesi var ki 😃
Görücü usulü saçma bana göre ama tabi gene de sen bilirsin
Soran+1 yılSenin görücü usülü diye bildiğin ailen beğenicek sen evlenicen filan galiba. Öyle değil annene sor ögretsin ahaahahğ. Bu akşam bile ablama görücü geldi🤣
Bu arada sen ne zaman evlencen kökün kurudu🤭
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü nedir gayet iyi biliyorum ama ben ona karşıyım
Bana gelince Şu an istediğim insanı henüz bulamadım diyelim 🙂
Soran+1 yılBiraz alex teksas biraz aleyna tilki azıcık hadise biraz da kardashian karışımı ararsan tabi ki bulamazsın🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYaw ne alaka yemin ederim öyle şeyler aramıyorum sadece güvenilir ben olduğum gibi seven birini istiyorum ama henüz öyle birine denk gelmedim
Cevap sahibi+1 yılGene tanımadan Gömüyorsun beni 😃
Soran+1 yılBen dalga geçiyom hemem de alınıyon benden önce regl olcan galiba🙄
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılAlınmadım tatlım biliyorum şaka yaptığını buna taktik denir 😉
Soran+1 yılNe taktiğiymiş bey abi😒😒
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bi ara rüyamda regl olduğumu gördüm mq nasıl bi acı uyandım dedim ohhh çok şükür rüyaymış 😃
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin altında bişiy arama 😃
Soran+1 yılAdam rüyasında katlanamıyo biz yılda 12 kez yaşıyoruz dünya böyle bi yer...
Cevap sahibi+1 yılSanki biz seçiyoruz bunu
Soran+1 yıl😒😒😒 aman sen olma 3. dünya savaşı başlar filan😒😒😒
Cevap sahibi+1 yılHahahhaha sen gece gece benden ne istiyon ya 😃
Soran+1 yılNe istemişim ya tövbe tövbee
Cevap sahibi+1 yılSana da günaydın hanımefendi
Soran+1 yılGünaydın günaydın ben uyanalı oldu bayağı aklıma gelmedi demek😂😂 ömürde bi erken uyanmışım hem😎
Cevap sahibi+1 yılLaf atcam diye düşünürsen tabi aklına gelmez
Soran+1 yılYa😂😂😂 ben atışmayı seviyom napayım
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor 😃 ama herşeyin bi yeri zamanı vardır değil mi 🙂
Soran+1 yılNe dedim ben ya aaa😠
Cevap sahibi+1 yılUuu baya sinirliyiz hayırdır 😃
Soran+1 yılHavalar çok sıcak ve sancım var bana da etkisi sinir😡
Cevap sahibi+1 yılHe anladım 😃 pardon senin için yapabileceğim bişiy yok maalesef 🤷♂️
Soran+1 yılBen yardım istediğimi hatırlamıyorum ama nissi🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılSana da yaranılmıyor ha 🤨 yardım istemiyormuşmuş iyi isteme umrunödaydı sanki 😏
Soran+1 yılYaranacak bi şey demediğinden olabilir mi😂 umursamadığın insanla neden konuşuyosun?
Cevap sahibi+1 yılEn azından moral vermeye çalışıyordum ama sen direk tersledin
Seni umursamam için bana tek bir neden söyle 🙂
Soran+1 yılSen de sabahtan beri sivri konuşuyosun ben yapınca niye zoruna gidiyo? İnsanın her zamanı aynı olamayabiliyor. Üstelik söylediğim gibi umursamıyosan konuşmayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen takılıyorum sana ama sen ciddi ciddi konuşuyorsun
Soran+1 yılE hani her şeyin yeri var demiştin ben de senle atışıyodum hemen durdurduun
Cevap sahibi+1 yılTM işte o zaman yeri değildi 😃
Soran+1 yılNe alaka ya sanki ne demişim😂😂
Cevap sahibi+1 yılO değilde burada yorum sınırı ne kadar acaba sınırları zorlamayalım sonra 😃
Soran+1 yılMerak etme sınirı aşarsa yukardaki yazdıklarım bi kaç tane
Soran+1 yıl-sini silerim
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladın demek istediğim kaç tane yorum yazabiliyoruz şu an 107 oldu
Soran+1 yılBilmiyorum ki hem niye biraz takıntılısın ki relax ol😅
Cevap sahibi+1 yılHahahah aksine ben çok rahat biriyim inanılmaz pozitifim merak ettim sadece 😃
Soran+1 yılKendini öveni bırak kaç der annem😂😂ne mütevazisin sen öyle🤣
Cevap sahibi+1 yılBirincisi ben kendimi övmedim takıntılı olmadığımı belirtmek istedim 😃
İkincisi gene tanımadan ön yargı yaptın🙂
Üçüncüsü olarakta pekte anneni dinliyormuş gibi durmuyorsun kaçmadın ve hala burdasın 😃
Soran+1 yılYa ben şaka yapınca böyle maddeli halde cevap verince gülüyom🤣🤣🤣
1)...
2)...
3)...
Cevap sahibi+1 yılKızdırmak hoşuma gidiyor 😃
Soran+1 yılBen kızmıyorum ki sen uzun uzun açıklama yapıyon😁
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne uzatma 😃 yeterince konuştuk doymadın mı 😉
Soran+1 yılAllah allah doymak ne alaka 😂 güzel sohbetti teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEğer bi sohbet güzel olduğu halde daha ileri gitmiyorsa bitirmek en doğrusudur bilmem anlatabildim mi 🙂
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılHalbuki tanışmak istediğini söyleseydin teklifini kabul edebilirdim belkide 😃
Kadınlar nasilmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da öyle yapıyorlar canını sıkma
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz de onlara yapalım😠
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhtiyaçtan:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026