- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinsle tabi ki de. yani ben bir erkek ile zaten niye konuşayım :D kadınlardan hoşlandığım için de kadınla konuşurum sadece. ama zaten çizgilerimi bildiğim için de hiç bir kızla bu konuyu açmam bile. yani arkadaşım dediklerime utanırım zaten doğru olmaz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel konularda konuşmanın kolaylığını karşı cinsiyetle veya aynı cinsiyetle konuşmak çok da etkilemiyor aslında ki buna farklı tercihleri de etkileyebiliriz.
Kişi kadın ise bir erkekle konuşması eğer erkek abazan ise sıkıntı olur her söylediğinden bir anlam çıkarmaya meyleder, o zaman kadın olsun denilebilir ama bu sefer de lezbiyen olma ve aynı etki durumu var. Kişi erkek ise de tam tersi karşıdaki gay veya yine abazan bir kadın olabilir. (Abazanlık erkeğe mahsus değildir 😂)
O yüzden cinsel sağlık konusunda aynı cinsiyet ile, karşı cinsiyetin düşünce tarzı konusunda karşı cinsiyet ile konuşmak daha doğrudur temelde.
Fakat her durumda cinselliğin normal bir konu olduğunu bilen, kafasında cinselliği başka yerlere koymayan, karşıdakinden faydalanmak istemeyecek vs. kişilerle konuşmak en doğrusudur cinsiyet ve tercih fark etmeksizin.
215 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak derken aslında, bazı erkoların (düşürdüklerini düşündükleri) kadınlar hakkında yaptıkları dediko türevi konuşmalardı soruya behis😂
Yoksa başka türlü bi tercihi yoksa bi erkek hemcinsine neden özelini anlatır ki?
Soran+1 yılDedikodu, o an orada olmayan biri hakkında konuşmak demektir 😀
Bi erkek hemcinsiyle cinsellik üzerine konuşurken tabii ki kadınlar hakkında konuşucak😅
Abazanlık erkeğe mahsus değildir bence de.
O yüzden soru sadece erkeklere değildi😀
Kadınlar da aynı şekilde erkekleri basit ve aşağı göstermek için dedikodu yapar, yapabilir.
Sana vahiy geldi o zaman 🤣- +1 yıl
Dedikodunun ne olduğunu biliyorum da benim dediğim "Konuşmak derken aslında, bazı erkoların (düşürdüklerini düşündükleri) kadınlar hakkında yaptıkları dediko türevi konuşmalardı soruya behis" buna cevap vermedim ben sen soruyu sorarken dedikodu kelimesini kullanmadığın için. Haliyle bana da vahiy gelmedi.
Cevaplara bakarsak da kimseye gelmemiş 😀
Soran+1 yılTam olarak son paragrafta vermişsin😀
Soran+1 yılFakat her durumda cinselliğin normal bir konu olduğunu bilen, kafasında cinselliği başka yerlere koymayan, karşıdakinden faydalanmak istemeyecek vs. kişiler
Bu kişiler zaten konuşurken dedikodu amacıyla konuşmazlar.
Odak noktaları kendileridir konuşsalar bile.
Kadını da düşürülen bi obje olarak görmezler.
Soran+1 yılAa torpil kokusu alıyorum 🤣
İtiraz ediyorum saylanmıyorsa saylanmasın😂
Soran+1 yılEic saylanıyo en azından 😀
Soran+1 yılYazmadıkların için de saylandı galiba 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı cinse bir kere sor ikinciye sormaya korkuyorsun hemen yükselmiş jfjfjfjf
13 Yorumla
Soran+1 yılBi de o var ahaha
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim eig için.
Soran+1 yılRica ederim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir çok kız için yabancıyla konuşmak bazı sorularına cevap aramak ve gizlilik açısından anonim olmak daha doğru gibi ama
112 Yorumla
Soran+1 yılBelli ki erkekler için de 😀
Cevap sahibi+1 yılerkek için pek gizlilik güven önemli değil erkek yabancıya açılıyorsa belki yaşarmıyız umudu vardır
Soran+1 yılKarşı cinsden birinin cinsellikle ilgili sorusuna anonim kalarak cevap verdiğin için dedim onu.
Cevap sahibi+1 yılsite zaten anonimde gizli cevap kasıtlı değil her soruya aynıyım benimki paylaşım değil yorum sadece
Soran+1 yılTercih meselesi. Saygı duyuyorum ve gizlilere soruyu kapatıyorum 🙏
Cevap sahibi+1 yılgeç bile kaldın
Cevap sahibi+1 yılsoruyu özel bir amaçla sordunsa özelden de yazarım
Soran+1 yılKapatmıyorum yazıcaktım, yanlış yazmışım🤣
Cevap sahibi+1 yılok mutlu geceler dilerim
Soran+1 yılAslında bu soruda inceden başka bi ima var da anlayan olacak mı bakalım 😂
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılen güzel ima insan insanı tamamlar ama özel konularda kızı erkek erkeğide bir kız anlar eksiğini tamamlar hatta deneyim çok şeyler katar özellikle gençlerde bu konuda oldukça fazla eksikler var
Karşı cinsle daha kolay, en azından dikkatle dinler dalga geçmez
10 YorumlaKendi cinsinden ĺ sorun olmaz karşı cinsle konuşursan biraz sorun olurb
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı cinsle nasıl kolay olsun konuşmak s harfini duysa kaçıyorlar 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimseyle konuşmamak gerek günayaa girmee gerek yok tanrı yakaaa sonna 🔥🔥🙄🙄
01 Yorumla
+1 yılHemcinsle, bazılarına karşı cinsle kolay gelsin ama
00 Yorumla
+1 yılTabiiki hemcinsle ben karşı cinslede konuşmak isterdim. bı kadının nelerden daha çok zevk aldığını bilmek isterdim açıkçası..
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsle daha kolaydır
10 Yorumla
+1 yılO biraz mizaçla alakalı bir durum
10 YorumlaHemcinsle kolay
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence karşı cinsle konuşulmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsle daha eğlenceli
10 Yorumla
+1 yılSen kendini kiminle rahat hissediyorsun
10 Yorumla
+1 yılPartnerle bazen bi yabancı karsı cinsle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsle konusmak kolay karsi cinsle yapmak guzel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsle başlatması zor sonrası kolay
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cins
21 Yorumla- +1 yıl
Makul
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı
11 Yorumla- +1 yıl
Karşı cinsle olmayacakta kimle olacak öbür türlüsü ters normal degil çok güzel ifade ettin çok iyi anladım seni
Karşı cinsle
10 YorumlaKarşı cins
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karşı cins
10 Yorumla
+1 yılİkisiylede kolaydır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Guvenecegin biri ile daha kolay
00 Yorumla
+1 yılhemcins
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Bilemedim :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar