Cinsel Yaşam Sizce ten uyumu gerçekten var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Sizce ten uyumu gerçekten var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Var.Hem de o tene değmeden bile bunu anlayabiliyorsun.Sanki tılsım gibi.Çekiliyorsun, arzuluyorsun... 0 0 Yorumla
burakcharles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Olmaz mııı hem de nasıl var 😋 uyumu sağladığında uçuşa geçersin 1 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle var bazısını görür görmez çok arzuluyorsun dayanamıyorsun bazısını ise hiç arzulamıyorsun 0 0 Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani ben de bilmiyorum zaten uyumunu anlamadım bile yani 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Tarih boyunca yoktu, son 50 yılda gökten indi evet 😃 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl tutku gibi bir şey, kiminle yaparsan yap o zevki vermiyorsa ten uyumun zevk veren kişidedir 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. var kesınlıkle 1 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok ya zevk alıp veriliyorsa mesele yok 0 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl @HakannnnAlpppp hoşuna gidiyor degilmi kelime canbazligi Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kesinlikle var 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet var tabi 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var önemli 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var tabiki 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Tabii ki de var. 0 0 Yorumla
ismimikoymakistemyrm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ten uyumu ne? 0 1 Yorumla aypipim +1 yıl Saçma sapan bi şey dizinin birinde gördüm evlenecek olan çift evlenmeden önce ten uyumu olmazsa diye seks yapıyodu yoksa evlenmiyodu varsa evleniyodu Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. bence yok canm ya 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var tabiki de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Var.
Hem de o tene değmeden bile bunu anlayabiliyorsun.
Sanki tılsım gibi.
Çekiliyorsun, arzuluyorsun...
Olmaz mııı hem de nasıl var 😋 uyumu sağladığında uçuşa geçersin
Kesinlikle var bazısını görür görmez çok arzuluyorsun dayanamıyorsun bazısını ise hiç arzulamıyorsun
Yani ben de bilmiyorum zaten uyumunu anlamadım bile yani
Tarih boyunca yoktu, son 50 yılda gökten indi evet 😃
tutku gibi bir şey, kiminle yaparsan yap o zevki vermiyorsa ten uyumun zevk veren kişidedir
var kesınlıkle
İnanıyorum böyle bir şeye
Var ben inanıyorum buna
Yok ya zevk alıp veriliyorsa mesele yok
@HakannnnAlpppp hoşuna gidiyor degilmi kelime canbazligi
Yani var diyorlar daha bulamadık
Evet var ben yakaladım
Evet var tecrübeyle sabit
Var tabii ki
Artık yok
Kesinlikle var
Evet var
Evet var tabi
Var önemli
Var tabiki
Tabii ki de var.
Ten uyumu ne?
Saçma sapan bi şey dizinin birinde gördüm evlenecek olan çift evlenmeden önce ten uyumu olmazsa diye seks yapıyodu yoksa evlenmiyodu varsa evleniyodu
Kesinlikle var
Evet var
bence yok canm ya
Var tabi
Yok öyle bir şey
Var tabiki de