Seksin gizli bileşeni tutkudur tutku da yontulmamış sevgi duygusudur.💋💋
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Tenlerin birbiriyle uyumu, hoşlanması, konuşması, her an dokunma arzusu, inanılmaz bir haz duygusu, birbirinin cinsel anlayışına karşı konulmaz bir şekilde hitap etme ve olumlu karşılık verme arzusu ve mutluluğudur ten uyumu.
Ten uyumu bağımlılık yapar ve vazgeçilmezdir. Hep aklımdadır O. Hep O’nu arzular ve hep dokunmak istersin.
Mutlu bir seks yaşantısı aşktan sevgiye, şefkatten şehvete kadar uzanan pek çok duygu barındırır. Ten uyumunun olduğu bir seks yaşantısı kelimenin tam anlamıyla ‘bambaşka’dır.
‘Yoksa tenlerimiz aynı anda, aynı kumaştan mı dokunmuş?’ dersiniz ya işte öyle bir şey. Bir bütün olur o iki farklı beden. Birlikte senkronize hareket eder, iç içe geçmiş tek beden olmuştur artık.
Her tenin kokusu, dokusu, tadı, hissi farklıdır ve siz ‘o tene’ dokunmaya, okşamaya, öpmeye doyamıyor, karşı koyamıyorsunuzdur. Ayrıca birbirinizin cinsel anlayışına hitap eden bir iletişim dili kullanıyorsunuzdur. Hareketlerinizin artık bir dili olmuştur, her ritme her kasılmaya her titremeye anında daha uyumlu ya da daha şiddetli reflekslerle haz verici tepki verirsiniz bedeninizle ve teninizle.
Birbirinizi uyarmak için çaba harcamanıza gerek yoktur; siz durursunuz, tenleriniz konuşur. Dokunurken, koklarken, tadarken hayattan soyutlanır, bulutların üzerinde yolculuk yapar, inanılmaz bir mutluluk duygusu yaşarsınız. Aklınızın nerelere gittiğini anlayamaz, sadece yaşarsınız. Kokusunu içinize çeke çeke öper, yalar, emer ve sıvılarınızı tiksinmesen büyük lezzetler alarak yutarsınız, bunu yapmaktan asla bıkmazsınız. El ele tutuşurken bile sevişir, birbirinizi yargılamaz, tam tersine ruhunuzla anlarsınız. Birbiriniz olmadan yatakta uyuyamamak da ten uyumunun bir başka göstergesidir… O anlarda hep dudaklarında keyifli bir tebessüm uçuşur. Çok mutludunuzdur.
Ten uyumu varsa işte o zaman
ikinize özel bir mutluluk fanusunda yaşarsınız adeta, gözünüz başkasını görmez. Başka konularda sorun yaşasanız dahi ten uyumu yaşadığınız kişiden kopamayabilirsiniz. Yani aşk olmadan da ten uyumu olması mümkündür, fakat aşkla beraber şüphesiz daha iyidir daha şehvetlidir ve daha tatmin edicidir.
Karşınızdaki insanı vazgeçilmez kılan ten uyumu, hayallerinizdeki beyaz atlı prensle hiç ilgisi olmayan birine bağlanmanızı sağlayabilir; örneğin asla kendinizi birlikte düşünemeyeceğiniz göbekli bir adama. Özetle ten uyumunun klasik beğenilerle bir ilgisi yoktur. Bunun dışında sizi mutluluktan mutluluğa uçuran ten uyumu, daha pozitif olmanızı sağlayabilir ve hayatınıza çok özel bir anlam katabilir.
Hazzın ve mutluluğun dibidir ten uyumu. Bu tanıma katabileceğim çok şey var ama kelimeler yetmez. Bir sürü arkadaşımın bu duyguları yaşamadığını biliyorum, bunu her arkadaşımın deneyimlemesini çok isterim.
İki metre öteden kokusunu alırsınız tennuyumu varsa. Bırakın sevişmeyi, eli elinize değdiğinde dünya durur. Hiç olmayacak ortamlarda, örneğin bir arkadaş toplantısında kokusu buram buram size ulaşıyor, onunla sevişmek için kendinizi zor tutarsınız. Tabii ki sevişmediğimiz zamanlarda onu özler arzularsınız hep, ona her an dokunmak, sarılmak ve öpmek istersiniz. Ama sevişirken her şey o kadar başka olur ki! 😎🌸
Ten uyumu bence sadece cinsellikte olan birşey değil ten uyumunun isminin değiştiği haller var sohbet ederken aynı frekansta olmakta ten uyumu hayata bakış açıları aynı yöneyse buda ten uyumu bir düşüncede hem fikir olmak hayata dair aynı yere bakmakta bir ten uyumudur.. bunlar varsa bir aşk oluyor sevgi doğuyor.. bendeki ten uyumu budur
Ten uyumunun tüh eşi ve dostluk sevgi ile gram alakası yok arkadaşlar. Bir insan 10 yıllık hayat arkadaşımız olur sizi çok sever eder vs vs ya da siz onu ve dokunmak sarılmak sevişmek güzeldir. Bu ten uyumu değil! Bu normal sevdiğin insanla sarılınca oluşan sevgi ve mutluluk duygusu. Ten uyumu ayrı bi şey. Ten uyumunu ilk öpüşme veya sevişmede anlarsınız. Bir daha bir daha ister hemen canınız. Böyle mıknatıs gibi çekilirsiniz birbirinize. Çok güzel yakışıklı kaslı olmakla da bir alakası yok aşka. Tamamen tenler değdiğinde ya da dudaklar vs eller olan bi şey. Gözler kapalı birbirine karışma durumu. Çok yakışıklı biri olabilir size süper davranan ama ten uyumu yoksa asla o yüksek hazzı almazsınız ve ayrıldığınızda da öyle aman aman üzülmez normal geçersiniz. Ama TEM uyumu varsa hep bir parçanız onda gibi olur. Ayrılsanız da. Hep aklınızın bir tarafı onda veya onlarda olur. Çok büyülü ve harika bir şey çünkü. O insan veya insanlardan nefret edebilirsiniz hiç anlaşamayadabilirsiniz hatta ama ten uyumu sizi kör edebilir ve o zevk ve haz için mantığınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Uyuşturucu gibi bir şeydir. Ondan toksik ilişkiler öyle olur. Aslında mutsuz ama hep birbirini arzulayan bir türlü ayrılamayan ama mutlu huzurlu da olamayan çiftler.
Sanırım uyum 🤔
Cevap
34Cevap
Ruh eşini bulmaktır ten uyumu gerek normal hayatta gerekse sekste iki tarafında anlayışlı olması bir birinin isteklerini ve zevklerini görmezden gelmeyen karşılıklı birbirini mutlu edebiliyorsa ruh eşini ve ten uyumu olan partnerini bulmuşsun demektir 🙂
Çaya bile aynı şekeri atmaktır ten uyumu...
Ten uyumu denen bir şey yok. Karşındakiyle iyi ilişki kurabilmişsdn tenimiz uyuştu der kuramamıssan tenimiz uyuşmadı der.
Oğlum ya da kızım sen de iş yok veya çıplak halin beni sarmadı demenin kibarisi yani.
senın lıbıdonu yukseltecek koku tenı kıvrımlarıdır.
bazı derız bı kız gorururz , kokar la bu ya da kıllı bıseydır bu . dokanmam ellemem yalaman dersın .
bazısıda vardır emikleyesin gelir aha işte o olay ten uyumu oluyor.
Ten tene değdiği zaman istek oluşur karşılıklı yani arzu da denir ten uyuşmasında aşırı istek oluşur yani istek oluşması ayrı birşey aşırı istek olması ayrı birşey işte ten uyumunun tepkimesidir aşırı arzu ve istek halleri.
Hangi tnin hangi uyumu zinayı meşrulaştırmak için bide ten uyumunu çıkardılar ebelerine bi sor bakıyım ten uyumu nedir diye bakalım sana ne cevap verecekler
Ten uyumu kafa dengi demektir tabiki kastedilen vucut birlesimi ama bence benim icin ten uyumu sohbeti akli fikri davranislari istekleri benimle ayni olan kisidir
Partnerin ile ahenk içinde hareketlerin sağlanması, kokusunun, istek ve hoşlandığı şeylerin ortak noktada yer alması. Başka biriyle bunları yaşamak zordur.
Tenden çok kafa yapısı uymalı efendim bence... Çünkü gerçekten iki tarafda hiçbir kusur aramadan sevgisini gösteriyorsa tenlerde uyulur kafalarda...
Açıklanması kolay değil ama seviştiğinde anlıyorsun bunu. Bazen öyle oluyor ki karşı cinse dokunduğunda zevk almayı bırak tiksiniyorsun.
Tam da "anlatılmaz, yaşanır" denecek şey. Ne olduğunu ancak yakaladığınızda anlarsınız.
Yalnızca eşim olacak insanla kurulacak ve var olacak uyumdur.
Beyaz tenle beyaz mı oluyor yoksa esmer esmere mi bende bilmiyorum nasıl birşey olduğunu
Başıma geldi sevişmesi eziyetti ama ilişki safhası en zevk aldığım kadın oydu.
Libido yüksek biraz galiba.. partner olsa sevişirdim
Aşkı gerçek anlamıyla yaşamaktır. Aşkı yaşarken tekrar tekrar aşık olmaktır.
Birbirimizi sınırlandırmamak ve her şeye uymak cinsel ve normal yönden
her zerresini karşılıklı olarak sevmek ve haz almak.. beraber reaksiyon göstermek ve en sonunda bitik halinde böğüre böğüre gülümseme ile devrilip sarıldığın durumun adıdır ten uyumu :)
Mıknatısın zıt kutuplarının birbirini çekmesi gibi derim. Bir araya geldiğinde anında bir olur bedenler.
Sikiss delisi iki insanın karşılasarak sikistikcee aşklarını perçinlemesi.
Hiç fikrim yok ama aşk sevgi varsa ten uyumu çok mu önemli bilemedim 😂😂
Beyaz tene beyaz ten herhalde 🤔
Buğday sarısına buğday sarısı 🤭🤭
Dokunduğunda heyecan yaratan sürekli beraber olmak isteyeceğin zevk aldığın şey
Vücut bütünlüğünün sağlanması
Yalan dolan ya başka bir şey değil
Libido nun tavan yapması
Benim için bişey ifade etmiyor
Onu kelimeyle anlatmak zor
Ben soruyu anlamdım perso ten uyumu ne?
Uyuşmak birbirini anlamak, tamamlamak
Sadece dokununca bile yükselmek