Gerdek gecesi Regl gününe denk geldi ve ben bilmiyordum sonra böyle oldu. Bana Gerdek gecesi kızlığının bozuldugunu iddia ediyor. Ben ne yapıcam kafam çok karışık önceden 2 tane sevgilisi olmuş ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin psikolojik durumların var diye düşünüyorum ilk olarak evlendiğim kadın değil karım diyemeyen birinden bu durumları anlamasıni tabiki beklemeyiz ikinci olarak düşük bir özgüven problemi yaşıyorsun bunu şiddete dökerek yansıtırsın da en uzak durulacak erkek problemi Allah karına sabır versin inşallah kısa sürede senden uzaklaşır ve sevgilisi olan kişiler gidip sexs yapmaz mağara adamı sen herhalde yapmışsın ordan şüphelerin var
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladıgım kadarıyla ağır güzelsin büyük ihtimalle vermedigin kimsede kalmamıştır senin. Ben namuslu bir insan arıyorum senin gibi ona buna vermiş kızlar öbür taraftada bu dünyada da yeriniz yok. Babasının gururu seniii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılRegl gününde neden ilişkiye girdin ki? Bekleseydin ya. Ayrıca kan gelip gelmemesiyle de bekaret anlaşılamaz. Güvenin yoksa evlenmeseydin.
10 Yorumla
+1 yılFitne verme, bakireyim diyorsa bakiredir. Çok sorgulama.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa degilse. Benden önce biriyle olduysa ilk önce döverim yani şiddet uygularım sonrada boşarım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evlendiğinde göre aşık olmalısın. O yüzden sorgulama
Soran+1 yılBakirelik önemli degil mi sence?
- +1 yıl
Kanka 2 kere aldım 3. Son olur umarım evlenirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendisinden emin değilsen, güvenmiyorsan neden evlendin ki
00 Yorumla
+1 yılRegl iken iliskiye niye giriyon midesiz
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım mısın bilmiyordum diyorum eşimde söylemedi her ne kadar bana söyledim desede
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyyy regliyken seks mi yaptınız 🤮🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi misin?
015 Yorumla
Soran+1 yılValla reis
Cevap sahibi+1 yılSen evlendigin kadının adetini sormadın mı?
Cevap sahibi+1 yılBakire değilse bile kadına suç bulmaya hakkın yok. Sorman gerekirdi önceden. Tongaya mı düşürdü gerçekten masum mu bunu yalnız Allah ve o bilir. Yapacağın bir şey yok
Soran+1 yılO an demiş ama ben düşünemedim ya da duymadım. Sonra gerdekte böyle bir durumla karşılaştım
Cevap sahibi+1 yılDusunemedin ya da duymadiysan da suç sende. Yav ben flörtlesirken bile adet dönemini sorarım öğrenirim. Sen nasıl bilmiyon. Çok önceden bilmen gerekirdi
Soran+1 yılYaaa hayatımda hiç kimseyle ilişkiye girmedim bakirdim kardeşim o yüzden bu konulara yabancıydım. Kızında regl gününü sormanın gereksiz oldugunu düşünüyorum çünkü beni alakadar eden bir durum yok.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki alakadar ediyormus:) neyse olan olmuş. Kıza güvenmekten başka caren yok. Konuyu kapa ve devam et. Huzur bozma.
Soran+1 yılKardeşim bir şey sorucam sen bakireligi önemsiyormusun şahsen?
Cevap sahibi+1 yılÖnemsiyorum. Böyle aptalca hareket etmem bu yüzden. Kızın adetini öğrenir ilk geceyi ona göre yaşarım. Mevcut durumda olan olmuş. Suç sende ve kıza güvenmek zorundasin
Cevap sahibi+1 yılYa doğru söylüyorsa? Bilebilir misin bekaretini kimin aldığını?
Soran+1 yılEski sevgilisiyle konuşmak bile aklımdan geçiyor ama bu çok küçük düşürücü bir durum ama içimdede büyük bir endişe var benim emin olmam lazım
Cevap sahibi+1 yılPaşam kırıcı olacam ama kusura bakma. Kendi Ap. talligin yüzünden belki de masum olmasina rağmen her şeyin içine edeceksin bu kafayla. Geçmişte dusunecektin bunu şimdi değil. Çocukla konuştun diyelim. Ya kızı çok sevdiği halde terk edildiyse? Yalan söyleyebilir değil mi? Bekaretini almadı halde aldım diyerek miss gibi intikam alır. Ya da bekareti almıştır korktugu için hayır almadım der. Velhasıl kelam onun verdiği vereceği cevaba nasıl inanacaksin? Boşu boşuna ortalığı karıştıracaksin
Soran+1 yılReis ben şimdi böyle mi kabul edicem bu kızı. Bence ilk gerdekte kız regli şekilde ilişkiye giriyorsa karşı tarafı kandırmaya çalışıyordur. Ama bana regli oldugunu söylemiş ben duymadım yapma etme gibisinden. Valla kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiğim kadının bakire olup olmadığını anlayamadım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat