Cinsel Yaşam Hiç rüyama seks girmiyor, neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hiç rüyama seks girmiyor, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Serhatakarsuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Rüyaya cinsel ilişki libido yükselişleri orgazm tahrik girmiyorsa dozunda yaşıyorsun demektir fakat herkes rüya görecek diye bir şey de yok 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. benim hem dun hem bugun girdi birini sana vereyim shshsh 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olmaması gereken biriyle seks yaptığını görmekten iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kez gordum o da dayi vardi allah affetsin got killarini hatirliyorum hala tovbe ya igrencti 0 17 Yorumla can3483 +1 yıl Neden iğrençti ki bu gayet normal kıl olması Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Desene olgunlari seversin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri ya evet 107 yasindakilerden hoslanirim Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Hahahhaha cilgiiin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri ya ne demezsin Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Aaaa tamam espiri yaptik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri e zaten Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Peki 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bicaklar ama neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri bicakliycam Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Benimi 😔😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri evett Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Yazma bana sinirlerimi geriyorsun desen olmaz mı. bicak neden😔😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BoşdünyanınBoşişleri a uzgunumm Yorumla can3483 +1 yıl Bence bu muhabbet rüyaya dönüşecek gibi 😂🤔 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Anlat dinlerim Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. libidon tam yukselmiyodur 😄 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belki acemi olduğundan 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmayı bırak girer rüyana 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Sanal si-kiş 0 52 Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Lan Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ne Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Zibarsana awk sen artik tovbe yarabbi abi sapitma Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Rüyasında si-keni yokmuş sanal si-kiş dedim Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Ayp be abi tovbe et hemennnn HEMEN Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ben niye tövbe edeyim benim dert yanıyorum si-kenim yol diye Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Tovbe et hemen bekliyorum hadi Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sen niye yatmadın hala Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Uykum yokk Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Nasıl yok Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Valla yok. Sen niye uyumadin be Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Bende uyuyamadım Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Bide sabah ateşi bastı Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Tovbeler olsun ya Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Niye Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Uyu Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Olmaz Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Garılara asılacam Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 😲🥹😀😁☺️😂 Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Abaza be Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Benmi Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sende yok mu Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Bende yok Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Böcekler ölmüş örümcekler ağ yapmış 😀😀😀 Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Neredesin Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Yeni uyandim abi noldu Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sevgilimi özledim ☺️ Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Kim o Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sen Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Yoo Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Naz yapmayı seviyormuş benim ayprçam Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Peh Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ne peh asıl sana peh Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Yooooo Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Napıyorsun Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Modum düşük bakiniyorum Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Benim bebeğime nolmuş kim sıkmış canını Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Abi yat uyu Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Birlikte uyuyalım Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Kes sesini Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Olmaz kesmem Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Kesiceksin Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Kesmeyeceğim Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Himm iyi sen nasil istersen Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sen bilirsin deyince kavga olmuyormuş Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Hihim oyle oluyormus Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Bende olmasam evde kalıcan kurudu telefonun ne arayan ne soran var banada kapris yapıyon Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl 😃😄😁 Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Aaa kim evde kalmis Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Tavra bak Marketten mi geliyon hayırdır yavruuum Yorumla ŦΞΛЯŁΞSS +1 yıl Hihim sen git markete dedim hayir dedin Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Evde kalmadım dışardayım bise selfi çek 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Rüyaya cinsel ilişki libido yükselişleri orgazm tahrik girmiyorsa dozunda yaşıyorsun demektir fakat herkes rüya görecek diye bir şey de yok
benim hem dun hem bugun girdi birini sana vereyim shshsh
Olmaması gereken biriyle seks yaptığını görmekten iyidir
Düzenli mastürbasyon yapıyorsan girmez bizde de öyle
Bir kez gordum o da dayi vardi allah affetsin got killarini hatirliyorum hala tovbe ya igrencti
Neden iğrençti ki bu gayet normal kıl olması
Desene olgunlari seversin
@BoşdünyanınBoşişleri ya evet 107 yasindakilerden hoslanirim
Hahahhaha cilgiiin
@BoşdünyanınBoşişleri ya ne demezsin
Aaaa tamam espiri yaptik
@BoşdünyanınBoşişleri e zaten
Peki 😔
@BoşdünyanınBoşişleri 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
Bicaklar ama neden
@BoşdünyanınBoşişleri bicakliycam
Benimi 😔😔😔
@BoşdünyanınBoşişleri evett
Yazma bana sinirlerimi geriyorsun desen olmaz mı. bicak neden😔😔😔
@BoşdünyanınBoşişleri a uzgunumm
Bence bu muhabbet rüyaya dönüşecek gibi 😂🤔
Anlat dinlerim
libidon tam yukselmiyodur 😄
Belki acemi olduğundan
Uçuk fantezilerden hoşlanrmsn
mastürbasyon yapmayı bırak girer rüyana
Seks rüyasını her zaman kimse göremez
Çorapla yat o zaman girer
Gel rüyalarına ben gireyim :)
Seksi değilsin belki ondandır
Demekki gereğince düşünmüyorsun
Yaşatayım
Soğuksundur
Hayal gücün iyi değil
Daha iyi
Sanal si-kiş
Lan
Ne
Zibarsana awk sen artik tovbe yarabbi abi sapitma
Rüyasında si-keni yokmuş sanal si-kiş dedim
Ayp be abi tovbe et hemennnn HEMEN
Ben niye tövbe edeyim benim dert yanıyorum si-kenim yol diye
Tovbe et hemen bekliyorum hadi
Sen niye yatmadın hala
Uykum yokk
Nasıl yok
Valla yok. Sen niye uyumadin be
Bende uyuyamadım
Bide sabah ateşi bastı
Tovbeler olsun ya
Niye
Uyu
Olmaz
Garılara asılacam
😲🥹😀😁☺️😂
Abaza be
Benmi
Sende yok mu
Bende yok
Böcekler ölmüş örümcekler ağ yapmış 😀😀😀
Neredesin
Yeni uyandim abi noldu
Sevgilimi özledim ☺️
Kim o
Sen
Yoo
Naz yapmayı seviyormuş benim ayprçam
Peh
Ne peh asıl sana peh
Yooooo
Napıyorsun
Modum düşük bakiniyorum
Benim bebeğime nolmuş kim sıkmış canını
Abi yat uyu
Birlikte uyuyalım
Kes sesini
Olmaz kesmem
Kesiceksin
Kesmeyeceğim
Himm iyi sen nasil istersen
Sen bilirsin deyince kavga olmuyormuş
Hihim oyle oluyormus
Bende olmasam evde kalıcan kurudu telefonun ne arayan ne soran var banada kapris yapıyon
😃😄😁
Aaa kim evde kalmis
Tavra bak Marketten mi geliyon hayırdır yavruuum
Hihim sen git markete dedim hayir dedin
Evde kalmadım dışardayım bise selfi çek 😀
Gece düşün yat olur
Sanal dene
Düşünmediğin içindir