Kocam beni ailesine karşı savunmuyor çok soğudum sevişmek istemiyorum onunla ben mi abartıyorum?

Kocamın ailesini sevmiyorum görüşmek de istemiyorum bana baskı uyguluyor kayınvalidemgil köyde yaşıyor bayramlarda ziyarete gidiyoruz ben onlar var diye gitmiyorum bayramlarda çünkü elti köpekleri benimle uğraşacak çekemem hiçbirini kocam yanında olurum diyor da dengesiz yalancı bir adam güvenmiyorum

Bu eltiler de birbirini sevmiyor seviyormuş gibi yapıyor yanyanayken dost ayriyken düşmandan beter bu eltiler pislikler geberesiceler

Hiçbiriyle uğraşmıyorum görüşmüyorum numaralarını sildim kayıtlı değiller evime de gelemezler eşim yengelerini kaydetti bir yengesi onu zamanında evinden kovmuştu vatşapda durum yaptılar eltiler kol kola giriyor nispet yapıyor bana uğraşıyorlar hadlerini bildilelim dedim kocaman beni savun dedim illa kavga etmeye gerek yok resim çekinip gülelim dedim laf da sokalım ailesinden korkuyor

Dimdik duramıyor arkamda ben de devriliyorum kocamdan tiksindim sinir krizi geçirdim yapamam edemem dedi bir yaparım dedi bir yapmam dedi dengesiz işte

Zoruma giden şu eltiler bile birbirinden nefret ediyor birbirini koruyor bu mal beni savunmuyor yazıklar olsun bin kere

Sevişmek için geldiğinde reddediyorum çünkü midem bulandı ondan ben mi abartıyorum bilmiyorum ama taş gibi arkamda duramayan bir adama ait hissedemem kendimi tiksinerek bakıyorum ona merhamet etmiyorum artık boşanmak kolay değil ailem kabul etmiyor ekonomik özgürlüğüm yok çocuğumda var yatsam bile bu malla heykel gibi yatarım altında beni koruyamasın korkak olsun sevişmek istesin benimle sen sevişmeyi bilmiyorsun diyor birde tiksindim ne yapayım kaç kere derdimi dinledi ondan bundan etkilenen zavallının teki gidebilecek gücüm olsa bir dakika durmazdım

Kocam beni ailesine karşı savunmuyor çok soğudum sevişmek istemiyorum onunla ben mi abartıyorum?