Kocamla seks hayatımız çok güzel gidiyodu nerdeyse haftanın altı günü istisnasız sevişiyorduk hatta günde birkaç defa. Şimdi eşim geceleri yanımda yatmak bile istemiyor azıyorum baştan çıkarmaya çalışıyorum ama yine de istekli olmuyor. 5-6 aydır ağır astım hastalığı yaşıyorum geceleri yatınca hırıltım oluyor. Hırıltından uyuyamıyorum diyor yataktan kalkıyor gidiyor. Seks yaparken de tıkanıyorum hırıl hırıl oluyorum nefesim daralıyo o yüzden keyif alamıyor tedirgin oluyor. Astımımın başladığı ilk zamanlarda zorluğa rağmen sevişmeye devam ettik ama zamanla iyice soğudu benden. Mastürbasyona alıştı. Bana ihtiyaç duymuyor. Çok üzülüyorum ne yapcam kocamı nasıl geri kazancam. Bana olan tutukusunu nasıp alevlendircem bilmiyorum. Seks olmayınca evliliğin tadı tuzu kalmıyo. Yanımdan kalkıp gidince Sabaha kadar ağlıyorum sinirimden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunun astımla felan alakası yok... seks hayatınız hep tek düze devam eden birşey ise bundan sıkılmış olabilir erkek milleti baska bir meme göt görünce hemen ona sarılan cinsiz... senin yapmadıgın her ne varsa bilemem ama baska kadın bunu yapıyorsa cazip gelir.. aldatıyor demiyorum buda ihtimaller arasında... masturbasyon yapması cok sacma illa yapmak istiyorsa sen yap ona bir süre sonra bırakır ama sen yap baktın sen zorladıkca götü kalkıyor kocanın hata sende degil demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatıyo olmasından ciddi şekilde şüpheleniyorum ama somut bir kanıt bulamıyorum. Ben de bazen hastalığımı bahane ettiğini düşünüyorum
Soran+1 yılHayır açıkca yapmıyor. Salonda yatıyor. Telefonunun geçmişinde geceleri p*rno izlediğini falan da görüyorum
- +1 yıl
bir gün uykuna hakim ol uyuma izlerken yakalamaya calıs... yakalayınca bagırıp cagırma aslında yanına sokul derim cunku o an kudurmuş olacak sana bir kere bu şekilde azgın bir halde yaklaşsın ama işte sana zarar vermek istemiyor da olabilir... seninle dolu dolu bu aralar bir seks yapsa hersey düzene biner
En İyi Cevaplar
Aslında bunların hiç biri bahane değil. Uygun pozisyonlar ve biraz anlayışla eskisi gibi olabilrisiniz. Erkekler bazen gerçekten uğraşmak ya da anlamak istemiyorlar.
Kaşık pozisyonu tam size göre. Göğüs kısmına baskı olmayacağı ve fazla efor sarf etmeyeceğin için rahat olacaksın. Bir de senin oturabildiğin pozisyonları deneyin teker teker. Bakarsın rahat edebildiğin bir kaç çeşit bulabilirsiniz.
Ayrıca kafanda astım krizi geçireceğin fikri olunca bu da tetikler seks sırasında maalesef. Bu arada prezertavif kullanıyorsanız lateks de semptomları tetikler. Dikkat etmek gerek.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman ters köşe yap asla sende ilgilenme soğuk davran üzerine düşme mutluymussun gibi gez dolaş eğlen ve çok fazla bakımlı olmaya özen göster tahrik edici şeyler giy ama yakınlık gösterme bir iki hafta bakalım ne yapacak eğer düzelmese sert bir dile konuş ya da evlilik terepistine gidin o gelmese bile kendin git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMınagoduğumun oğlu hani hastalıkta sağlıkta birlikte olacaktık? de Ya kendi isteğinle ver ya da zorla severim de ;) sonuçta onun senin üzerinde hakkı varsa seninde onun üzerinde hakkın var. Evlilik cinsellik olmadan yürümez bugün olmazsa yarın dağılır o yuva Ne yap Ne et yatağa bağla herifini yoksa başka yatağa bağlarlar maalesef
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
51Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun, astım hastası olmayı sen tercih etmedin ki ama şöyle de bir durum her zaman hırıltı okut mı? İlaçları kullansan bile? Onun dışında tekrar doktora gitmeni tavsiye ediyorum, eşinle olan mı durumu paylaş. Vede eşinle beraber gitmeni öneririm.
10 Yorumla
+1 yılaçık açık konuşmam gerek böyle devam edemez diyerek, haftanın 6 günü seks fazla olmuş soğur tabi hemen.. Birazda yalvartman gerek.. Masturbasyon yapıyorsa karşısına geç p*rno aç sende karşısında yap.. Astım bahane, demekki yatalak olsan defolur gider seni bırakıp..
10 YorumlaÜzüldüm doğrusu, ne diyebilirim çok bilmiyorum, paylaşım içinde kalmalı ama bunu biliyorum. Hırıltıya da alışabilmeli, alışmak gerekir. Astım için ilaçlarını kullan, stres yapma, doktorun yap derse yüz, yüzmek iyidir ama sorarsın bunu. Dikkatli davrandığında astımın yavaşlar ama diğer konu beni aşar. Şunu anladım, tatlı birisin. Umarım düzelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım sana tavsiyem ona yaklaşma bakımlı ol tahrik edicek şeyler giy gözünün önünde git gel gez dolaş sende hep telefonunla ilgilen cinsel isteğini ona belli etme bir kaç gün baklm neler oluyor bende evliyim bende bazen böyle sorunlar yaşıyorum ama ona hiç yaklaşmıyorum sende aynısını yap ilgi gösterdikçe g*tünü kaldırırsn kocanın
10 YorumlaAteşli tutkulu arzulu ve de zayıf vücutlu kadınlara zaafım var
Böylesi kadın kendi haline birakilmaz
Eşinin bencilliğine birkaç çift laf et
Sağlamından
Hastalık bu
Senin tercihin değil ya
Ne aptalca bir tavır00 YorumlaÜzerine 2 yıl önce 3 defa bayan tarafından yaptırılmış soğutma ve ayırma büyülerinden kurtul öncelikle.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nerden çıktı büyü müyü falan korkarım
+1 yılDemek hasta olsan sana bakmayacak öyle biriyle neden evli kaliyonki
12 Yorumla
Soran+1 yılBencil davranmasına çok kırılıyorum. Rahatsızlığımın ilk başlarında çok ilgiliydi ama bir süre sonra hep böyle mi olacaksın biye geçmiyor falan demeye başladı 😔
- +1 yıl
Hangi sehirdesin
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Kusura bakma hastalikta saglikta diye bosuna demiyorlar esin senin cikarci bir arkadas isini girene kadar mi evlilikler hadisin ordan
00 Yorumla
+1 yılBir hırıltı için bu kadar yaygara koparıyorsa belli ki seni belinden aşağısı için almış. Ötesiyle pek ilgilenmemiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kocanın sana hiç sevgisi yok ne yazık ki böyle devam etmez.. En azından sana oral yaparak rahatlaması gerekir.. boşanmak tek yol.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılKucakla tatlı dile konus ona ihtiyacın olduğunu onu arzuladığını soyle astım etdavinide ihmal etme sakin
00 Yorumla
+1 yılsana karşı büyük bencillik bu bence hastalık sonuçta biraz anlayışlı olmalı takılma çok kendi hıyarlığı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım astımından dolayı senin sağlığını düşünüyor , ondan olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Sen once esini karsina al bir konus. Durumu netlestir once.
00 Yorumla
+1 yılkısa bir şey diyecegim bütün kadınlar olusun işe yarar 3 ALTIN KURAL DENEYİN KÖPEGINIZ OLSUNLAR
00 YorumlaAblacığım öncelikle geçmiş olsun incelikle tedavini ol seks sonrada olur
00 Yorumla
+1 yılBu rahatszlıgı yasaynlar nasl yapıyracba sen ılk dglsn ya arstr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslim hastalarinin bogazinda akıntı oluyo die biliyorum oda koku yapiyo olabilir sen farkina varmiyosundur bence fiziki acidan kendini yenile sonrasinda hala problemler varsa oturur konusursun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYenile derken dikkat et listerin filan guzel bir dus jeli vsvs isde kullanmayi dene
Yapacak şey yok senin durumun düzelmez alışacaksınız
00 Yorumla
+1 yılbunu bir çözümü var ama kocan nasıl bir karakter bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbence doktorla konuşup astım sorununu çözmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidip durumu anlat burda kimse yardımcı olamaz
00 YorumlaTedavi sürecin bitince tekrardan eski haline geçersin, sigara içiyorsan içme.
01 Yorumla
Soran+1 yılTedavi sürecim bitene kadar iyice kopcaz. Ne zaman bitecek onu da bilmiyorum. Bu konulara üzülüp stres yaptıkça daha da kötü oluyorum iyileşemiyorum
Çörek ile balı karıştır bir kaşık ye sabah aç karnına günde üç defa ama havanda iyice döv
01 Yorumla
Soran+1 yılÇörek otu yapıyla karıştırsam olur mu
+1 yılmilleti anlamiyorum ya niye evliler baska kadina bakar ayni gogus vajina otekindede var evlenirsem karimdan baskasina asla bakmam ben
01 Yorumla- +1 yıl
hastalikda ve saglikda diyor lar ya simdikiler az hasta oldumu hemen bosama derdine dusuyor ya da arayi sogutim de benden ayrilsin derdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne gitme. Acaba her gün yaptığınız için mi soğudu. Değişik gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende seni. doyuracsk. birini. bul. bosver kocani asilsin dursun
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni istemezmiş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkocanla konus ve bu konuda tedavı yok mu en azından cınsel ılıkı anında bır ılacla durumu duzeltebılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önceden astımın yok muydu? Yeni mi başladı birden böyle ağır derecede?
00 Yorumlabunda başka iş var
öncedende senin bu rahatsızlığın vardı
kaç yıllı evlisin
başkası olabilir00 Yorumla
+1 yılSende bir müddet mast yap onu fark edince döner sana
09 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşmayınca ben de mast Yapıyorum mecburen ama umrunda değil gibi
- +1 yıl
Fark etmiyordur bence mast ı o yokken yap gelmesine yakın duş al
Soran+1 yılDuş almamdan anlamaz ki mast yaptığımı
- +1 yıl
Anlayacağı şeyler yap garip davran ve isteksiz davran galiba baya isteklinin sende
Soran+1 yılDenicem bunu
Soran+1 yılEvet fazla istekliyim eski hızlı günleri özlüyorum
- +1 yıl
Anladım ne zaman istersen yazabilirsin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılO hırıltiyi geçirecek bir ilaç tedavi yok mu..
Haftanin 6 günü sevisilmez. bıkkınlık gelir..00 YorumlaBence eşinle tüm bu sorunları karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılZor bir süreç onu kırmadan yavaş yavaş yanaş
00 Yorumla
+1 yılsen elinden geleni yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılSana derman doktor olabilir.
00 YorumlaBaşka birini bulacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi eksik hissetmeye başladım kimse beni istemezmiş gibi. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi bana öyle davrandığı için
Hoşlanmıyorsa yapacak bir şey yok.
00 YorumlaÜzülme derdinin çaresi var asla üzülme
05 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum çaresini arıyorum
Soran+1 yılMüzik iyi fikir 😊
Soran+1 yılYavaş yapıyoruz da ben gerçekten 5 aydır aşırı kötüyüm hemen tıkanıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sık yapınca da gına gelmiştir, sonuç böyle
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu evleneli ilk günler nasıldı
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıl oldu. 5 ay öncesine kadar çok çok iyiydik hayatımın en iyi günleriydi
- +1 yıl
Genelde evlendikten sonra erkekler kadınların kendini salmalarından bakıö yspmamalarından şikayetçidir var mı öyle bir durum
Soran+1 yılAslında daha çok bakım yapar oldum. Tekrar beni istesin diye önceden yapmadığım kadar bakım yapıyorum. Başka bir sorun var da hastalığım bahanesi mi oldu anlayamıyorum
- +1 yıl
Hastaşığın ne
Soran+1 yılAğır astım. Geceleri hırıltım oluyo yanımda yatmak istemiyo rahatsız oluyo. Seks yaparken de tıkanıyorum tedirgin oluyor
- +1 yıl
Bence sorun bu değil normakde sana karşı nasıl
Soran+1 yılİlgisiz davranıyor ve soğuk
- +1 yıl
Hastalıktan olsa daha ilgili olurdu. Onun istediği yaomadığın şeyler mi var acaba. İsterden özelden yaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAstımdan kurtaralım seni
02 Yorumla
Soran+1 yılTedavi görüyorum ama geçmiyo nasıl kurtulcam bilmiyorum bir sürü şey araştırdım
Cevap sahibi+1 yılSizi astımdan kurtaracak şeyi biliyorum. Cidden ilgilenirseniz gizliden çıkayım
troll musun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
yasi kac
08 Yorumla
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılArtık şüphelenmeye başladım
Soran+1 yılMastürbasyon bağımlısı gibi p*rno izliyor. Onun dışında bir şey görmedim. İzleyecekse de birlikte izleyelim istiyorum
Soran+1 yılVerebileceğin taktik var mı
tedavi ol önce sağlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılMemnun edememişsindir
00 Yorumla
+1 yılArkadan vermeyi teklif et. etkekler dayanamaz
00 Yorumla
+1 yılTerapiye gidin
00 Yorumla
+1 yıluzuldum yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ihtiyacın olduğunu söyle ona istiyorum de
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum 😔 kur yapıyorum. Daha saat 8 9 gibi tv izlerken başlıyorum penisini ellemeye azdırıyım diye ama olmuyo
Cevap sahibi+1 yılçok kötü yaa mastla nereye kadar idare edeceksinki oyuncak almalısın bence
Soran+1 yılBen kpcamı geri kazanmak istiyorum:( eski günlerdeki gibi. Bir yandan da sinirleniyorum. Sonuçta hastalıkta sağlık söz verdik birbirimize. Bana destek olmamasına da kırılıyorum
Cevap sahibi+1 yılaslında değişik şeyler denesen etkilenr bence
Soran+1 yılMesela ne gibi
Cevap sahibi+1 yılfantaziler mesela burdan çok açamıyorum ama konuyu daha fazla
+1 yılzorla yap sende
010 Yorumla
Soran+1 yılZorluyorum acaba başka biriyle mi konuşuyo ondan da şüpheleniyorum
- +1 yıl
olabilir belki sende bul birini onunla gör işini
Soran+1 yılBen evliliğimi düzeltmek istiyorum 😔
- +1 yıl
ya düzelmezse
Soran+1 yılBen eski günlerdeki gibi olalım istiyorum bunun yollarını arıyorım
- +1 yıl
bir kere sogumuş artık senden tekrar eskisi gibi zor gibi
Soran+1 yılDüzelmezse bilmiyorum nolcak 😔
- +1 yıl
ne olacak?
Soran+1 yılBoşanırız
- +1 yıl
en son olacagı o işte hiç mi bişey yapmıyo dokunmuyo sana a
Zor canım durumun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok üzülüyorum 😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsizin iş bitmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya valla çok üzülüyorum
- +1 yıl
ne diyeyim olan bu
Soran+1 yılDüzeltmenin yollarını arıyorum
sen zorlabaşarırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBasıl başarcam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka erkekler?
00 YorumlaKulaklarını sıkı çek
00 Yorumla