Her şey seks mi ya bir insanın karakteri onuru olamaz mı her şey seks mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir kavramımız var ve bildiğim kadarıyla bununla çelişen bir durum henüz bulunmuş, görülmüş değil. İnternete bakıp da ne olduğunu detaylıca araştırabilirsin. Bu hiyeearşinin en altında en temel ihtiyaçlar vardır. Bunlar bizim fizyolojik ihtiyaçlarımızdır. Nefes almak, yemek, su, cinsellik vs. Burasa yer alır. Fizyolojik ihtiyaçlardan sonra sırasıyla güvenlik, sevgi ve ait olma, saygı, bilgi ihtiyacı, estetik ve en son kendini gerçekleştirme vardır. Bir birey cinsel ihtiyaçlarını gidermeden kendini gerçekleştirebilir diyemeyiz. Ancak kendini gerçekleştiren bir bireyin de cinsellik ihtiyacı yok olmaz. Nasıl nefes almaya devam ediyorsa, testosteron hormonu salgılandıkça olucak bu yapacak bir şey yok. Afrikada da böyle, Asyada da, Avrupada da böyle, Amerikada da böyle. Yaşanılan yere göre erkeklerin kalıtımlarında ve olgunlaşmasında bir feğişim olmuyor. Belki sürekli koşulsuz uyarana maruz kaldığı için duyarsızlaşma durumu olabilir. Bu da çevresel faktörlerin etkisi diyebiliriz. Çok terim kelime kullandım kusura bakma. Merakını gidermezse daha açıklayıcı da anlatabilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakter ve onuru sekse nasıl bağlıyorsun anlamıyorum seks bir ihtiyaçtır vücudun bir ihtiyacıdır erkek kadının açık halde memelerini görürse tabi ki cinsel dürtüleri artar vücud bunu yapıyor bunun da karaktersizlikle onurla hiç bir alakası yok kendinizi cinsel anlamda geliştirin biraz Avrupanın Amerikanın seviyesine çıkın cinsellik konusunda
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar seks objesi değil iki vucud görünce Avrupa Amerika mi cidden senin annen her önüne gelen sevissin Avrupa dersn
Cevap sahibi+1 yılSiz Avrupacılığı ve Amerikacılığı yanlış biliyorsunuz zannediyorsunuz ki her önüne gelen sevişiyor hayır öyle bir şey yok Avrupacılık demek akılcılık demektir belli bir kültür ve seviyesinde olmak demektir sen Avrupada ki ya da Amerikada ki insanlar önlerine gelenle yatmıyorlar sevdikleri insanlarla birlikte oluyorlar onlar belli bir cinsel bilgi ve kültürü alıyorlar cinselliğin çok normal karşılıyorlar bizim toplumda cinsellik tabu tabu olduğu için biz ve bizim kadınlarımız bunları anormal bir şeymiş gibi görüyorlar evlendiklerin de yaptıkları işten zevk almıyorlar ya da gizli gizli yapıyorlar bizde eğer ki belli bir kültür seviyesinde olsak toplumca cinselliğin Avrupa nın seviyesinde olsak Avrupa da ki çocuklara çocuk yaşta cinselliğin derslerini veriyorlar bilimsel olarak her şeyi anlatıyorlar donatıyorlar bizde de bu olsa kimse kimseye anormal gözüyle bakmaz o yüzden Avrupa nın seviyesine yükselin artık bir an önce yoksa böyle cahil cahil namus kavramıyla gezeceksiniz
Soran+1 yılCinsellik diye önüne gelenle yapacaksan işin var insan severek yapmalı senin olacak kıza acıyorum evlensende evlenmesende aldatirsin :)
Cevap sahibi+1 yılNe alaka şimdi ne demek istiyorsun belli bir kültür ve donanımın olmadığı için bacak arasını namus zannediyorsun şunu söylemeliyim ki asıl acınacak halde olan sizsiniz belli bir kültür seviyesinde olmuş olsanız sevdiğiniz insanla evlenmeyi beklemeden ilişki yaşarsınız çünkü iki tarafta bilinçli olarak her şeyin farkında güzel bir eğitim alınmış kadına nasıl yaklaşacağıni biliyor erkek erkek de kadına nasıl yaklaşacağını biliyor kadını başka bir erkekle yattığı için onu aşığalamıyor linçlemiyor kötülemiyor böyle bir erkek hayatında hiç bir zaman olmayacak seni aşağılayan sen ilişkiye girmesen bile ilişkiye girdiğini düşünen bir erkekle beraber olacaksın bu gerçekten çok üzücü bir durum senin adına çok üzülüyorum evliliği bekleyeceksin o içinde ki cinsel dürtüleri yaşayabilmek için hep gizli gizli yaşayacaksın belli bir kültür seviyesinde olan insan kendini yetiştirmiş donanımlı olan insan bu gibi basit saçma sapan kavramlara takılmaz aldatma olayına hiç takılmaz ki Avrupa birliğinde Amerika da evlilik bile yok isteyen sevdiği insanla aynı çatı altında yaşayabiliyor çocuk sahibi olabiliyor kim kimin mülkünde kalıyorsa o diğer kişiye ben seninle birlikte yaşamak istemiyorum dedikten sonra herkes kendi yoluna bakıyor oysa ki maalesef gelişmekte olan ülkelerin toplumuna baktığın da sen benden niye ayrıldın sen benimle yattın evlenmek zorundasın benimle bu algı olduğu sürece hiç bir zaman sevdiğin erkekle cinsellik yaşamayacaksin evlenmeyeceksin 4 duvar arasında yaşayıp sürünüp gideceksin belli bir kültür seviyesinde olan insanlar Avrupalı olan insanlar bunlara asla takılmazlar hepsi medeni kültür çerçevesinde yaşayıp giderler hayatlarını bir kişiye adamazlar seven insan sonsuza kadar zaten senin yanında olur seni cinselliğine orana burana bakmaz seni geçmişinle yargılamaz seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. karakter ve onuru ile memeyi bağdaştıranıda gördüm ya helal olsun :D Meme ulen bu meme elbette etkileneceğiz, genetiğimiz böyle kodlanmış napabiliriz. Yoksa bizde çok meraklı değiliz sizin ikizlere. (ya da meraklıyız bilemedim :D :D)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Soru yanlış sorulmuş. her şey seks değil tabiiki. Fakat onur şeref karakterde seks için şart. Hiç Kimse onursuz biriyle yatmaz..
01 Yorumla
+1 yılTabiki seks değil ayrıca seksi gereğinden fazla büyütmek aklıyla düşünemeyenlerin işidir. İnsanın kendini kontrol edebilmesi önemli.
00 Yorumla
+1 yılSen iyiyi bulamazsan evet canım, o işler de beceri yetenek istiyor. Herkes de olmaz o beceri yetenek..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter onurdan kasıt nedir? Üremek, cinsellik yaşamak, seks yapmak doğanın bir parçası. Hem de en önemli parçası.
00 Yorumla
+1 yılher şey seks değil ama kadın vücudunu çıplak görünce normal olarak etkileniyor ve arzuluyoruz ki her zaman her yerde gördüğümüz bişey değil.
00 YorumlaHepsi öyle değildir ama bi çoğu için evet 😄
10 Yorumla
+1 yılHersey seks olmasa da herseyin ucunu oraya cikarmayi basariyorlar 😄
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAvrupa ülkelerinin bazıları bu konuda daha hassas. Bir insanı kandırarak ve tamamen rızası olmadan ilişkiye girmek, işin içinde şiddet ya da tehdit olmasa da suç sayılır. Bizde "iğfal etmek" olarak bahsedilen durum, onlarda kanun önünde suç.
00 Yorumla
+1 yılEvet her şey seks. Varsa yoksa kadını orgazma ulaştırmak. Tek isteğim Arzum budur.
00 YorumlaSizde yokmu? kariyer paralı erkek onur şeref., fakir ama temiz olsun diyen.
00 Yorumla
+1 yılİki meme görünce kimse kendinden geçmez. Daha fazlası için kadınları gazlıyorrlar
00 YorumlaSaçmalama iki meme değil tek meme de yeter knffftfe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin kendi karakteri karakterin sexden daha önemli oldugunu zevk almayınca anlayacaklardır
00 Yorumla
+1 yılSeks dusunenın karakterı olmadıgı kanısına nerden vardın bu nasın abuk sabuk bır dusunce? Madem böyle düşünüyorsun memeni nıye gosterıyorsun derler..!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanın neresi acırsa canı ordadır derler ya. Bütün mesele bu
00 YorumlaBunu demek bütün kadınlar için her şey para mı demekle aynı
00 Yorumla
+1 yılBazıları için olabilir ama herkes için durum aynı değil
00 Yorumla
+1 yılAçikca söyleyeyim meme görünce ben de kendimden geçiyorum
00 Yorumla
+1 yılKarakterli erkek size ağır geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO kafada biri sapkındır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldekolte kırmızı cizgimizdir
00 Yorumla
+1 yılçok doğrusun hersey cınsellık değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları için herşeydir
00 Yorumla Çünkü daha hiç ikiden fazla görmedik
00 YorumlaDegil ama hayatin gerceginde oda var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen gecmiyom kank ama seks iyidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok güzel taş gibi memeleri seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyin oraya hükmetmiyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki meme diyip geçme 🤪😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım gerçekten de onlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem öyle memelerinize sahip çıkın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerseyden fazlasıdır seks
00 YorumlaSeks olmazsa erkek yaşamaz
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılNiye geçmesin
00 Yorumlaİşte bunlar hep seks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme ile seks nasıl bağlantıda onu çözemedim ya
00 Yorumla
+1 yılDeğil elbette
00 Yorumla