Sevgiliniz geçmişinizi sürekli sorgulasa ne yapardınız?

bir yıllık sevgilim sürekli geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bunun onu ilgilendirmediğini bildiğini ama yine de rahatsız olduğunu söylüyor. başlarda benimle bir ilişki düşünmediği takılmalık yaklaştığı için önemsiz olduğunu söylemişti. o dönem den de onunla kafa dağıtmak için konuşuyordum. ama zamanla aşık olduk çok sevdik bağlandık mükemmel bir ilişkimiz oldu arkadaşlarıyla ailesiyle tanıştım birlikte tatile gittik hastaneye yattım başımda bekledi günlerce yerinden kıpırdamadı.

çok zor şeyler atlattık her şey çok güzel fakat belirli aralıklarla bana geçmişimi soruyor. kaç kişiye dokundun kimlerle öpüştün sana kim dokundu dokunan kişi nerene dokundu buranı gördü mu gidi saçma sapan triplere girdi. ben çok rahatsız oluyorum sorduğunda resmen ucuzlaştırıyor. çevresindeki herkes feleğin çemberinden geçmiş en yakın kız arkadaşı her gün başkasıyla yatıp kalkıyor. ona normal geliyor ama benim geçmişimi sürekli sorun haline getirip beni üzüyor.

arkadaşlar ben bakireydim ona kadar kafasına takılacak korkunç kabarık bir geçmişe sahip değilim sadece flörtöz bir insanım. eğlenmeyi flört etmeyi severim. nitekim kabarık bir geçmişim dahi olsa ondan öncesi onu ilgilendirmez ama öyle de değil.

Arkadaşlar benimle tanıştığında benim nasıl biri olduğumu biliyordu bir anda bir yıl sonra pat diye öğrenmedi. ilk günden beri bunları biliyordu. madem el değmemiş "temiz" bir kız arıyordu neden benimle konuştu neden bana aşık oldu ben ondan uzaklaştığımda aramız bozulduğunda neden kapıma geldi ağladı kendini affettirdi. ben ona masum gelmiyorsam başından beri ben buydum gidip kafasına göre el değmemiş "temiz" başka bir kız bulamaz mıydı?

sevgilimin geçmiş ilişki (cinsellik değil normal manitacılık) sayısı ayrılık sebebidir
benden öncesi beni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
ona karşı istekli ve yüksek oluşumu "bu kız öncekilere karşı da böyle miydi?" diye sorguluyor sanırım. ama yine onu ilgilendirmez ki bu. bunu fark edip daha sakin davrandığımda daha ağırdan aldığımda sana noldu beni artık istemiyorsun sıkıldın benden diye tribe giriyor
Sevgiliniz geçmişinizi sürekli sorgulasa ne yapardınız?