Eski sevgilinin geçmişini sorgulamak hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Benim sosyal medyadan tanıdığım kısa süreli olarak iki kez sevgili olduğum biri vardı. Sonradan birçok defa yalanlarını yakaladım. Bunları ilk ayrılık yaşadığım an yakaladım.

Bir de gerçek hayatta da 4 yıllık bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Kızı bilmeden bana dediği bir yalanı öğrendiğim an yazdım. Kızın varlığını bilsem yazmazdım. Ondan sonra kızı gördüm. Birlikte profil fotoğrafı yaptı. Tek yanı sıra idare ettiği kızın ben olmadığımı düşünüyordum. Doğru da çıktı. Kızı bulup farklı birileri de kıza yazmış. Bunlar birçok defa ayrıldılar. En son sağlam ayrıldılar. Kızla bir keresinde yine ayrıldıkları an ben de konuştum. Çünkü instagram hikayeme bakmış. Kızın da o kız olduğunu oradan anladım. Profil fotoğrafında çünkü yüzü yan bakıyordu. Görememiştim. Kız bana yazdığım her şeyde hak verdiğini, aynen dediğim gibi biri olduğunu dedi ve gitti aradan bir hafta geçmeden yine sevgili oldu. Yargılamıyorum. 4 yılı bir anda silememiş, alışkanlık olabilir.

Benim çok sinir olduğum bana "Seninle sevgili olurken amacı neydi?" diye sormuştu. Bu bana çok sinir bozucu geliyor. Yani amacı cinsellikti ama ben istediğini yapmak zorunda değilim. Zaten bundan dolayı bitti iki seferde de. Normalde ben kabul de demeyecektim. Gönlümü almak için çok uğraştı. Neyse dedim. Zaten ayrılar ve bu defa net bir bitiş oldu dedim. Son bir kez şans vereyim dedim. Yine hemen konuyu cinsel şeylere getirdi. İstediği olmayınca ayrılık lafı etti yine. Ben de en son "Sen 4 yıllık ilişkini nasıl yürüttün? Kızla birlikte mi oldun da yürüdü defasında bundan dolayı ayrılıyorsan benden?" dedim. O da "Haddini bil. Seni bağlamaz." dedi ama sonradan kendi de sordu. Bana geldiğinde ben haddimi bilecekmişim. 4 sene sevgili olduğu kız sorabilirmiş ama ben soramazmışım. Bu ne saçmalık? O kız bana o zaman hangi hakla soruyor diye düşünüyorum. Bunu sorduğumda da" Ben onu çok kez aldattım. Birçok yalanlar söyledim. O yüzden en son herkese soruyordu."dedi.

Bana en son ikinci defa sevgili olduğum an yalan söylemiş olduğunu düşünmüyorum. Belki de ben yakalayamadım ama ilk sevgili olduğumda bana da adına varana kadar tonla yalan söylemişken ben niye soramıyorum diye düşünüyorum. Bana geldiğinde herkesin hakkı da o kıza geldiğinde mi benim hakkım olmuyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Uzun oldu biraz. Şimdiden kusura bakmayın. Eksik anlatsam bu defa da "Anlatmadın ki." dersiniz diye uzun uzun anlattım.
Eski sevgilinin geçmişini sorgulamak hakkında siz ne düşünüyorsunuz?