Benim sosyal medyadan tanıdığım kısa süreli olarak iki kez sevgili olduğum biri vardı. Sonradan birçok defa yalanlarını yakaladım. Bunları ilk ayrılık yaşadığım an yakaladım.
Bir de gerçek hayatta da 4 yıllık bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Kızı bilmeden bana dediği bir yalanı öğrendiğim an yazdım. Kızın varlığını bilsem yazmazdım. Ondan sonra kızı gördüm. Birlikte profil fotoğrafı yaptı. Tek yanı sıra idare ettiği kızın ben olmadığımı düşünüyordum. Doğru da çıktı. Kızı bulup farklı birileri de kıza yazmış. Bunlar birçok defa ayrıldılar. En son sağlam ayrıldılar. Kızla bir keresinde yine ayrıldıkları an ben de konuştum. Çünkü instagram hikayeme bakmış. Kızın da o kız olduğunu oradan anladım. Profil fotoğrafında çünkü yüzü yan bakıyordu. Görememiştim. Kız bana yazdığım her şeyde hak verdiğini, aynen dediğim gibi biri olduğunu dedi ve gitti aradan bir hafta geçmeden yine sevgili oldu. Yargılamıyorum. 4 yılı bir anda silememiş, alışkanlık olabilir.
Benim çok sinir olduğum bana "Seninle sevgili olurken amacı neydi?" diye sormuştu. Bu bana çok sinir bozucu geliyor. Yani amacı cinsellikti ama ben istediğini yapmak zorunda değilim. Zaten bundan dolayı bitti iki seferde de. Normalde ben kabul de demeyecektim. Gönlümü almak için çok uğraştı. Neyse dedim. Zaten ayrılar ve bu defa net bir bitiş oldu dedim. Son bir kez şans vereyim dedim. Yine hemen konuyu cinsel şeylere getirdi. İstediği olmayınca ayrılık lafı etti yine. Ben de en son "Sen 4 yıllık ilişkini nasıl yürüttün? Kızla birlikte mi oldun da yürüdü defasında bundan dolayı ayrılıyorsan benden?" dedim. O da "Haddini bil. Seni bağlamaz." dedi ama sonradan kendi de sordu. Bana geldiğinde ben haddimi bilecekmişim. 4 sene sevgili olduğu kız sorabilirmiş ama ben soramazmışım. Bu ne saçmalık? O kız bana o zaman hangi hakla soruyor diye düşünüyorum. Bunu sorduğumda da" Ben onu çok kez aldattım. Birçok yalanlar söyledim. O yüzden en son herkese soruyordu."dedi.
Bana en son ikinci defa sevgili olduğum an yalan söylemiş olduğunu düşünmüyorum. Belki de ben yakalayamadım ama ilk sevgili olduğumda bana da adına varana kadar tonla yalan söylemişken ben niye soramıyorum diye düşünüyorum. Bana geldiğinde herkesin hakkı da o kıza geldiğinde mi benim hakkım olmuyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalan söylüyorsa yol ver
Çok yalan söyleyen biri cidden ikinci bir şansı hak etmez. Buna katılıyorum da işte herkesin bir s*a*l*a*klık yapıp ikinci bir şansı vermek ihtimali oluyor karşı taraf devamlı bir şeyleri düzeltmek için çaba gösterince.
Benim sormak istediğim asıl soru şuydu :Yukarıda da yazdığım gibi ben gerçek hayatta da bir sevgilisi olduğunu bilmeden sosyal medya üzerinden biri ile sevgili olmuştum. Meğersem 4 yıllık bir ilişkisi varmış gerçek hayatta. Gerçek hayattaki sevgilisi bana "Sizinle sevgili olurken amacı neydi?" gibi bir soru sormasa ben zaten böyle soruların sorulmasını doğru bulmuyorum. Kimse geçmişini geri getiremez. Önemli olan geçmişten ders çıkartıp onları bir daha tekrar etmemek. Ben yaşadıysa da yargılamam ama benden her defasında cinsel bir şeyler yaşamadığım için ayrılan birisi için otomatik olarak düşündüm bunlar acaba yaptıkları için mi yürüdü diye. Bana haddini bil dedi ama gerçek hayattaki sevgili olduğu kişi bana sorabilirmiş. Niye herkes bana bu soruyu sormak hakkını kendinde buluyorken ben haddimi bilecekmişim diye düşünüyorum.
Kimsenin sana bu soruyu sorma hakkı yok yalancı işte tekrardan yalan söyleyerek ağzından laf almaya çalışıyor
Kız da sordu bir de. Ya düşünüyorum da kendi de bir kız. Yerine koyunca bu soruyu sormaya hiç mi utanmıyor?
Yok Onun amacı senin ne yapıp yapmadığın değil de sevgilisinin amacını öğrenmek bence
Bana onu savundu ama. Zoruma giden de o ya. Ona bir sürü yalan söylemiş. Onu çok kez aldatmış. Bu yüzden en son herkese soruyormuş ama ben sorunca haddimi bilecekmişim. İnsanın hadi oradan diyesi geliyor.
Yalansa bana da söyledi. Ben en başından gerçek hayatta da bir sevgilisi olduğunu bilmiyordum. İkimizi birlikte idare edip ve yanımız sıra sosyal medyadan başkalarını da idare edip hepimize yalan söylemişti geçen yıl ve hepinizi aldatmıştı.
Kendi aklınca bir şeyler yapmaya çalışmak için Hiç takılma öyle düşük insanlara
Düşündükçe sinirim bozuluyor
Ya Hiç kafana bile takma var mı öyle insanı benzeyen varlıklar