Ya yıllardır annemle babamin cinselliğe girme seslerine katlanmak zorunda kalıyorum hiç dikkat etmiyorlar gerçekten travma oldu bende artık öyle olmasa bile öyleymiş gibi geliyor bir keresinde küçükken kapilarinin ardından görmüştüm inleme seslerini bile duymuştum o gün zaten hiç aklımdan silinmiyor sürekli gece banyoya giriyolar gerçekten tiksiniyorum evet normal ama insanın kendi ailesi olunca garip oluyo işte artık kız kardeşim fark etmesin diye onlar yerine ben kırk takla atıyorum bu kadar cabama rağmen bir keresinde kardeşim de görmüş üstelik o daha detaylı görmüş geceleri kulağıma parmağımı sokuyorum sırf duymamak için yine duyuyorum ne yapacağım gidip söylemem de asla söyleyemem o öneriyi sunmayin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu nasil bir sorumsuzluk ya senin utanacak biseyin yok onlar utansın çocuklarına u yaşattığı için aynı şeyleri kardeşinin de yaşamasını istemiyorsan bu durumu annenle kinusmalisin direk konuşamam diyorsan imalı şekilde söyle önce gece bi sesler oluyor babamla kavgamı ettiniz gibi baktın hala aynı direk soyle neler yasadiginida söyle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılEn azından kapıyı kilitleyin bu işi gece yapın cocuklar uyuduktan sonra onlemlerinizi alın yanj
04 Yorumla
Soran+1 yılKapıyı kitlemeyi birak kındırıktı ben küçükken onları gördüğümde
- +1 yıl
Keşke görmesrn daha iyiymiş evliliğinde sıkıntı yaşamazsın umarim baya o haldeyken gördün dimi
Soran+1 yılEvet üç kere falan gördüm
- +1 yıl
O büyük sıkıntı maalesef zaten bir o sıkıntı bir de yaş ilerleyince erkek ve kızın aynı odada kalması sıkıntı bu iki durum bence önemli
Utanmana çekinmene gerek yok git annene söyle anne de böyle böyle de, ben uyuduktan sonra yapsanız ya da dikkatli olsanız de psikolojik olarak rahatsız oluyorum de
00 Yorumla
+1 yılSende zevk almaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi anne babamin sesinden ben nasıl tatmin olayim sadece rahatsızlık veriyor
- +1 yıl
Ya zevk alacaksın ya da katlanacak sın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzür dilerim sadede yatak gıcırtı sesimi duyuyon çok kötü ya zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit sende katıl aralarına senide becersin baban😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNesi rahatsız ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen mi çok inliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSesi kaydet ve mesaj at annene
00 Yorumla
+1 yılSoylemekten baska caren yok knk
20 YorumlaElleme eğlensinler😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç eglenmiyorum ama
+1 yılOdağını değiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez denedim kulağıma basınç falan uyguluyorum duymamak için ama yan odamdalar hiç dikkat etmiyolar
- +1 yıl
Sadece ses mi gördün mü
Soran+1 yılKüçükken 3 kez gördüm sesleri hep duyuyorum
- +1 yıl
Farkettiler mi
ailenle konusabılırsın bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla konusamam çok utanirim
+1 yılOff travma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdap yok demekki
00 Yorumla
+1 yılAlışman lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılAlışamiyorum yıllardır katlaniyorum ama yok yani çok rahatsizim
- +1 yıl
Yaş kaçtı senin
Soran+1 yılOn sekiz
- +1 yıl
Annenle babanın yaşları kac
Soran+1 yılKırk civarı
- +1 yıl
Aslında sen evde olmadığın zaman yapsalar daha uygun olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Annemle babamin cinsellik seslerini duymaktan travma oluştu, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat