O kadar asagılayıcı bir duygu ki saatler önce beraber oluyosunuz askla sevgiyle ama bi kac dadika sonra karsı taraf sizi umursamıyor hersey bitiyor. Bir kadın olarak bu acı tecrübeyi edindim sevdigim erkege herseyimi sunmama ragmen reddedildim o kadar acı verici ki simdi sadece git cık hayatımdan diyebiliyo ama ben ona seksten fazlasını vermistim simdi psikolojim cok bozuk cok kötü haldeyim..
Kendinizi sadece cinsel obje gibi hiç hissettiniz mi?
Maalesef çağımızın en büyük problemlerinden bi tanesi bu. Kızlarımız kolay kandırılabiliyor. Ancak şu da bir gerçek ki cinsellik karşılıklı zevk aşınan bir ihtiyaçtır. Kullanma ya da kullandırma kelimeleri bana yanlış geliyor. Evlenmeden önce yaşanan ilişkiler her zaman bu riski taşımakta. Eğer böyle sınırlarınız varsa ya da bu olumsuz durumlar sizleri kötü etkiliyorsa tam güveni sağlamdan bu ilişkilere girmemek doğru olacaktır. Ya da bu ihtiyaçtan mahrum kalmamak istiyorsan da daha Farklı çözüm yollarıyla devam edebilirsin..
Vicdanın baskı yapıyor yanlış yaptığını biliyordun yanlış kişi için yaptığını da öğrendin bu durumdan uzaklaş bunalıma girersin umarım dönüşü olan yerdesindir