Ben hic mutlu olamayacagim sanirim...Hangi erkek karsima ciksa bana cinsellik diyor. Artik bunaldim. Sevgili felan istemiyorum. Zaten sevgilim oldugunda da kullanildim cinsel olarak da. Etkisini atamiyorum ustumden. Bana mi denk geliyor surekli boylesi anlamadim. Acik da giyinmiyorum. Surekli onumde bir engel asamiyorum. Gecmisi dusunup duruyorum ve artik kendimi seks objesi olarak hissediyorum genc bir kiz degil de sanki seks objesi. Istemiyorum sevgi felan da mutlu olmak da istemiyorum ama yeter ki daha fazla uzmesinler. Tam gecmisim kapandi diyorum bitti yine aklima geliyor. Aklimi kaciriyorum ne yapabilirim ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklını kaçırma kardeş. Herkesin başına istemediği şeyler geliyor,insan olarak şu çağda aklımızı çelecek çok şey var. Kimisi bu konuda şanslı , başka konularda şanssız.Senin de imtihanın buymuş.Arkadaş çevren genişse,daralt, telefon numaranı değiştir. Facebookundaki fotoları kaldır, herkese açık yapma.Daha sade ve sakin bir hayat yaşa.Etrafında bir iki tane dost dediğin insan olsun.Erkekler sana cazip tekliflerle gelse bile,tavrını koy. İyilik namına dahi,güleryüz fazla gösterme, sonra güzel kızsın diye kaşar muamelesi falan yaparlar.Onun dışında,kitaplara ve maneviyata ver kendini, daha az düşün bunları,bir bakmışsın mazi olmuş :)
33 Yorumla
Soran+1 yılAdimi cikarttilar zaten tatlim o eski sevgilim denen serefsiz acik resimlerimi arkadaslarina gostermis adim cikti... lysye hazirlaniyorum. Ama toparlanamiyorum cok dogrusun soylediklerinde
Cevap sahibi+1 yılPis adii! Böyle insanlar var işte ya, kız olmak bu devirde zor iş ! Aman dikkat et kendine kuzumm, bir daha izin verme böyle pisliklere! Hayatında güzel şeyler olsun inşallah,dilerim iyi yerleri kazanırsın, iyi geceler:)
Soran+1 yılSagol tatlim sende oyle cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin iyi geceler:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni durumdayım.yillarca hoşlandığım erkekler hep art niyetliydiler o yuzden yalniz ve mutsuz oldum sonra ilk defa budur dedim hem duygusal hem cinsel
Anlamda kullanıldım atildim.simdi depresyondan kurtulmak icin ilac kullaniyorum.iyi geliyor sanki.sende bir uzman destegi almalısın118 Yorumla
Soran+1 yılCanim ayni durumdayiz. Ne kullaniyorsun antidepresan mi ? Ilacin adi ne ? :(
- +1 yıl
evlnme vaadiyle kandıran çok karaktersz var gerçkten
Soran+1 yılTektaslar almisti evlencez evlencez benim malimi benden saklama surukleye surukleye eve goturmeler aglayarak yatakta zorla sevismeler... ALLAH BELASINI VERSIN
- +1 yıl
benim ev arkadaşım karaktersz.kızları eve getryordu ailesyle telefonda görüştryordu üstelik
Cevap sahibi+1 yılSecita ilacın adi ama once doktora git
Soran+1 yılTamam bebegim cok sagol bir arastiririm bakarim hemen almam
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendi kafani da toparla biraz.yasadiklarin cok zor seyler ama ders cıkarmaya bak.kendinden nefret etme bu vicdansiz insanlardan nefret et.sinavina odaklan her seyden once.bir kac ay sonra kismetse universite ortamına gireceksin orda degisir tamamen düşüncelerin zaten.gecmis acılarla doluysa kapat gitsin ve elinden geleni yap.doktor da iyi gelecektir.
Soran+1 yılAnnemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi canim ? Ya da acik resimlermii felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde :( aynen canim cok serefsiz nefret ediyorum gidicem doktora
Cevap sahibi+1 yılNeden uğraşsın ki seninle
Soran+1 yılAyrildiktan sonra hep ariyordu acmiyordum arkadaslarina fotograflarimi gostermis bir ara ugrasiyordu
Cevap sahibi+1 yılSen umursamadığın icin.boyle devam ederse sikayet et polise gitsin.haddini bilsin biraz adi kopek
Soran+1 yılNumarami felan degistirdim tatlim :( ama benden habersiz direk ailem duyar diye korkuyorum...
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bir sey cesaret edemez kimse kolay kolay buna
Soran+1 yılKendi basi da derde girer degil mi tatlim
Cevap sahibi+1 yıltabiki
Soran+1 yılSagol bebegimm
Cevap sahibi+1 yılher zaman canım ne demek
gecmısı ınsanın hep arkasından gelır bulur bıyerde senı ama sen karsındakı ınsana hayatına yenı gırecek olana bu cınsellık konusunda tavız vermezsen senden de sevıyorsa eger senı dıreten olmaz seks objesı de kendını asla böyle sanma kendıne güvenmezsen kımsede sana güvenmez ve senı kullanmaya calısırlar Dünyada mutsuz olmamızın sebebıde bu aslında eşyaların sevilmeleri insanların kullanılmalıdır.. Aynadakı yüzüne gulusune sahip almasınlar onları senden.Aynadakı yuzunun karsılıgı sensın..karsılıgı hayatın..
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz.Acik resimlerim felan verdi arkadaslarina gostermis iste adim cikti kendimi cok kotu hissediyorum Annemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi ? Ya da resimleri felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde
+1 yılöncelikle nerde pislik herif ya da kopuk herif varsa onlarda özel bir şey var sanıyorsunuz ve sonu bu oluyor.neymiş efendim gizemli erkek.her neyse bu senin hatan olmuş.es geçelim bunu.çözüme geçelim
artık kendinize dikkat etmeniz lazım.erkeklere kendinizi ulaşılmaz gibi gösterin.bunu yapın ki sizden red yeme tahminleri yükselsin o zaman size yaklaşmaya korkarlar.
geçmişi unutmak için en iyisi geleceğe bakmaktır diye düşünüyorum.pes etmeyin daha henüz bir şey bitmedi :)123 Yorumla
Soran+1 yılDireniyorum
- +1 yıl
işte böyle olun :)
bana inan ki sorunu okurken bir de soruna cevap veren kızlarla konuşmanı okurken erkekliğimden utandım.böyle içimdeki bütün hisler yok oldu.sadece yok olmak istedim.az önce seni his olarak da anlamış gibi oldum ama şu bir gerçek ki allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.
eğer profil resmimden rahatsız olduysan sırf senin için değiştirebilirim.ben o fotoyu sadece eğlence amaçlı koymuştum.eğer rahatsız olduysan değiştireyim senin için
Soran+1 yılInanin onlar daha ozet neler neler var daha. Hedefim de buyuk tek istedigim su sehirden gitmek
- +1 yıl
o zaman lys den iyi puan çekip başka şehirdeki üniversitelere gidebilirsiniz en başta.sonra da o şehirde yeni hayatınızı kurabilirsiniz :)
Soran+1 yılAcik resimlerim felan verdi arkadaslarina gostermis iste adim cikti kendimi cok kotu hissediyorum Annemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi ? Ya da resimleri felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde
- +1 yıl
hiçbir şey yapamaz.o fotoğraflar sadece arkadaşları arasında kalıcaktır.fotoğrafları başkasına göstermeye cesaret edemez.gönlünüzü rahat tutun.çünkü etrafa yayarsa kendi başı da yanar.
bu arada fotoğrafları arkadaşlarının büyük bir kısmına mı göstermiş?
Soran+1 yılSanirim gostermis. Bir ara ariyordu acmiyordum arkadasi mesaj atti iste onurun telinde cok hostu diye cikma teklifini kabul etmeyince. Belki de blof yapti bilmiyorum. Ama adim cikti yani. Yolda bazen karsilasiyoruz siritiyor dalga gecer gibi. Yani aileme felan kendini gizleyerek bile gormelerini saglayamaz degil mi ? :(
- +1 yıl
hayır sağlayamaz ama bir ihtimal bunu yaptı diyelim siz de onun ismini verirsiniz.o zaman gizlice yaptığının bir anlamı kalmaz:) gönlünüzü ferah tutun
Soran+1 yılCok sagolun ya icim icimi yiyor bir hata 8 ay yani 240 gunumu yedi dusun dusun psikolojim bozuldu. Cesaret edemez yani cunku olaylar cikar haklisiniz
- +1 yıl
vay be 8 ay boyunca gerçekten çok iyi sabretmişsiniz.8 ayda bir şey olmadıysa bundan sonra da bir şey olmaz.
Soran+1 yılHaklisiniz da karsimdaki oyle bir psikopat ki Allah onu bildigi gibi yapsin
- +1 yıl
amin o da en kısa sürede
bir şey sormak istiyorum ama istemezsen cevaplamazsın.sorum o erkekle ilgili.sorabilir miyim?
Soran+1 yılSorun
- +1 yıl
onunla nasıl tanışmıştınız?
Soran+1 yılAyni okuldaydik. Ama o tam bir serseriydi herkes ne mal oldugunu biliyordu. Sonra bu benim gozumu boyamaya basladi felan avina yakalandim. Cok yalan soyledi boyle
- +1 yıl
gözünüzü nasıl boyadı?
Soran+1 yılEvlenicez ben cok asigim yuzukler ailesiyle tanistirmalar felan cok sey.. Meger hepsi yalanmis
- +1 yıl
ben o ilk tanışmayı kastetmiştim.yani en başını.lütfen onu cevaplar mısınız?başka da sorum yok zaten :)
Soran+1 yılIlk iste bir kafeye gidip oturmustuk ben seks felan istemem artik asik olmak istiyorum demisti tam tersiymis yani sonra da sana asik oldum demisti zaten guya sekse doymus bir adamdi tam tersi abazanin teki. Beni hos tuttu ne desem yapti ilk zamanlar bir dedigimi iki etmiyodu. Kullaninca her sey tersine dondu. Eve surukluye surukleye goturuyodu tabii bende o zaman baya asiktim boyle kendine baglatti
- +1 yıl
hmm sorumu cevapladığınız için teşekkürler :)
bu sene lys hazırlığı varmış.sizden doktorluk,mühendislik bekliyorum inşallah :)
Soran+1 yılAmin iki ay kaldi dis hekimligi ogrencisi olmaya insallah :)
- +1 yıl
siz hangi bölümü istiyorsanız o olsun :D
Soran+1 yılAminnn insallah :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı duruma benzer birşey yaşadım ve yaşadığı yerden uzaklaşmak için okumaya giden bir sevgilim oldu ama benim sürekli sık sık aramamdan dolayı ayrılık kapıyı çaldı şimdi ayrıyız ama ben onun geçmişine değil kendisine değer biçtim ve öyle sevdim. şimdi gel dese umursamaz soluğu yanında alırım. takma kafana seni sen olarak sevenlerinin yanında ol.
18 Yorumla
Soran+1 yılNe yapti o da benim gibi miydi ? Cok kotu donemler gecirdigi icin calisip ortamdan uzaklasip gitti mi ?
Cevap sahibi+1 yılevet gitti malesef.
Soran+1 yılOnun da benim gibi psikolojisi felan bozulmus muydu ? Acik resimleri var miymis :( uzuldum senin icin
Cevap sahibi+1 yılyok öyle fotoğraf filan yok ama sadece durum öyleydi işte. ama şimdi gel dese bir an düşünmem yanında olurum
Soran+1 yılSeven adam boyle olur iste... Bosver kiymetini bilmemis uzulme
Cevap sahibi+1 yılsağlık olsun :( diyecek yapacak birşey yok
Soran+1 yılP*rno sitelerine koyabilir mi sizce :(
Cevap sahibi+1 yılsavcılığa şikayet edeceğini söyle birşey yapamaz. hem atarsa sende onu şikayet edersin. ve atan kişiyi bulurlar onun korkusu kendisine yeter. bana özelden yazsana
Korkularının üstüne gitmezsen asla yenemezsin... İnsanın doğası gereği insanı insan yapan en önemli şey sevgi ve duygulardır... Senin en büyük ilacında bu.. Bunu yaşamadan asla üzerinde o etkiyi atamazsın.. Sevip sevilmeden, değer verip değerli olmadan ve bu duyguları hissetmeden asla olmaz... Kendini çekme geri, biliyorum yaşadıkların kolay şeyler değil ama insanları tanımak için daha uzun zaman ayır ve farklı yönde davrananı hayatından çıkarmaktan çekinme...
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu nesılde her kesın oncelıgı seks olmuş burada goruyorum dısarda goruyorum ınsana değer yok kısıglıge değer yok fıkırlere değer yok ben bu kızı nasıl tavlarım nasıl yatağa atarım derdınde once ınsanlık ve vıcdan
317 Yorumla
Soran+1 yılAynen... Milli olma cabalari, eve atma cabalari,yok bu o* su motor su kasar. Herkesin akli oralarda. Kizlar da degisik. Bazilari da kendibini s...tirmeye cok merakli. Anlamiyorum artik her sey seks olmus
Cevap sahibi+1 yıldedıgım gıbı seks için sekılden sekıle tipden tipe giren salaklar cok once bakıcaksın karsındakı kısıye adam gıbı adam olucak senı sadece yatakda degıl yolda cafede otobusde senı sahıplenebılıyormu senı mutlu güvende hıssettırebılıyormu sana saygı gosterıyormu değer verıyormu senın yanında başka ınsanlara değer verıyormu içinde insanlık ve vıcdan olması cok onemlı dedıgım gıbı ustunu cızerek soyluyorum
Soran+1 yılCok haklisin da oyle biri yok varsa da bana yok
Cevap sahibi+1 yılsen kendi ideallerinden kendı düşüncelerinden soğuma vazgeçme elbet senı anlıyan senı senın ıstedıgın gıbı seven ve sayan bırı cıkacakdır
Soran+1 yılInsallah cikar ... :(
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler dilerim inş. sorununa buralarda olumlu cevaplar bulur ve iyi düşürsün aklına bişey takılırsa seve seve yardımcı olurum kendıne ıyı bak hoşkal
Soran+1 yılAcik resimlerim felan verdi arkadaslarina gostermis iste adim cikti kendimi cok kotu hissediyorum Annemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi ? Ya da resimleri felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde
Cevap sahibi+1 yılçok derin bir konu burada aleni bir şekilde konuşulmasa iyi olur derım
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılherkes farklı brşey der aklın bulanır bende soyle birsey dıyeyım senı tehdıt edebılır böyle resımler varsa gelıceksın yatıcaksın benımle gıbı tehdıt amaçlı kullanırsa kullanır aılene kesınlıkle gösteremez dedıgın gıbı kendısıde ifşa olacağı için kendısının de bası derde gırecegı için sen de dersın işte bana tecavüz ettı sonra da bu resımlerı
Soran+1 yılYani kesin yapamaz degil mi ? Cok sagolun icim rahatladi gercekten. Bu cocugun yasattiklariyla yasamaktan bunaldim. Kurtuldum diye bile sevinemedim. Artik bende hayatima bakmak gecmisi unutmak istiyorum. Sanki bu cocuktan sonra gecmisi unutmak suctu. Oyleydim. Cinayet islemis gibi suclu hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma nete yeni girdim dün gece yokdum cevap veremedim sen hayatına döün yaşamana bak konuyu daha detaylı bilsem daha net cevapler verip senı daha çok rahatlatmak isterdim ama buradan da anca bu kadar olur
Cevap sahibi+1 yılhangisi
Cevap sahibi+1 yılgördüm canım
Soran+1 yıl:( sozce benden habersiz koyabilir mi boyle biri
Her şeyin ilacı zaman derler bir cevabında sekiz ay oldu demişsin .. Gerçekten üzücü bir durum. Demek ki unutulması zor şeyler yaşadın, kafandan atamadığın anıların oldu... Benim de düşüncem de profesyonel yardım alman yönünde. Allah yardımcın olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydir nasil yasadigimi bile bilmiyorum... Sagolun hepimizin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkler misin konu hakkında gizli konuşabiliriz. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü okuyorum. İstersen Ücretsiz psikoloğun olabilirim .? şimdiden teşekkürler geçmiş olsun.Ekleyecek olursan link verebilirim.
214 Yorumla
Soran+1 yılLink verirseniz sevinirim. Cok kotuyum cunku
Soran+1 yılMeslegi bilisim teknolojileri ? Gicik oldugunuz ve inada linkini verdiginiz biri degildir umarim
Cevap sahibi+1 yılHayır benim merak etme . bekliyorum eklemeni. Şu an fotomuda değiştirdim. Zaten.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim inanmak zorunda değilsiniz. Orada mesleğim kısmında bilişim yazsa ne olacak öğrenci yazsa ne olacak mühendis yazsa ne olacak. İlla okuduğumuza dair kanıt mı gönderelim yok öyle dersen gönderirim sıkıntı yok yani.Ben anlamıyorum neden insanlar bu kadar ön yargılı .s.s Neyse eklemek isterseniz yardımcı olurum sorun yok . Fırsatcı olmadığım kesin..
Cevap sahibi+1 yılFace adresimde ne yazıyor allahını seversen bakar mısın. ? Yok yani benim anlamadığım nokta şu beni niye yalancı durumuna düşürmeye çalısıyorsun aklıma takılan soru bu birincisi. İkincisi neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım ? üçüncüsü sadece teori yürütmenizin mantığı nedir ?
Cevap sahibi+1 yılHerneyse eğer yardım isterseniz kız erkek fark etmez yardımcı olabilirim . Herkesin şahsına özel ..
Cevap sahibi+1 yılwww.facebook.com/burakakyol93
Cevap sahibi+1 yılSanirim yardimci olmaya calismam pek umrunuzda olmadi.
Cevap sahibi+1 yılIste bu ulke sonra neden.ilerlemiyor kendilerini disariya yansitan insanlar oldugunuz ne kadar da belli. Kendinizi.cok.guzel anlatiyorsunuz .sizin.icin yardim etmeye calisanda kabahat ben.kiz erkek diye.not.dustum sizin yapacaginiz karaktrrsizliklerle ilgilenmiyorum acikcasi . Cokta ilgi alanima girmiyorsunuz .burada o atip tutan herkese sesleniyorum varsa bir.inancsizlik numaram face im ve hocalarim hepsi ile konusturabilirim. Burada kimsenin profili gercek olmazken benim profilme takan.arklr
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygularıma tercüman olmussun valla. aynı şeyleri yaşadım bir daha sevgili falan istemiyorum, kimseyi istemiyorum artık.Sadece 1 sevgilim oldu o da beni cinsel obje olarak gördü sadece, yüzünede söyledim senden sonra kimseye güvenmem öğrettin bunu da saol dedim. Artık kimseye de güvenmiyorum, istemiyorum da
210 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim... zaten uzak olsun oyleleri hayatimiza edip gidiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl1 tane oldu, üzerinden kaç ay geçti ama ben hala toparlanamadım, yaptıklarını unutamıyorum. bir daha sevgili falan uzak olsun hepsi
Soran+1 yılBenim 8 ay gecti yine toparlanamadim her gun agliyorum annemin babamin haberi olursa diye korkuyorum her seyden korkuyorum canim
Cevap sahibi+1 yılseninkide çok şerefsizmiş ya, benimki çok şükür öyle şeyler yapmadı ama adamın tek derdi sevişmekti. bence sınavı kazanıp ondan uzakta bir yere okumaya gitmeye bak sen
Soran+1 yılAnnemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi canim ? Ya da resimleri felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde :( aynen canim cok serefsiz bir an once buradan gitmem lazim
Cevap sahibi+1 yılyok canım ya o kadarını yapamaz, yaparsa kendinin de yanıcağını bilir çünkü, yapmaz o kadarını eminim. sen bunları unutmaya çalış diyicem de o yanındayken çok zor, ordan gitmek için sınava konsantre ol kazanıp gidersin inşallah. O yanındayken unutman çok zor çünkü, bende ünv okuyorum eski sevgilimle aynı okuldayız ve evlerimiz birbirine 5 metre uzaklıkta, bir türlü yaptıklarını unutamıyorum, tek yol uzak durmak
Soran+1 yılYani bir zarari olmaz degil mi canim resimlerle ilgili felan da ? Haklisin canim burada cok yakin bizim de ve arkadaslari da artik beni taniyor adim cikti hemen bu sehirden gitmem gerek :(
Cevap sahibi+1 yılresimlerle bence hiçbişey yapamaz, o kadarına hayatta cesaret edemez. sen ordan uzaklaşmaya bak sadece, bunları kafana takma
Soran+1 yılArkadaslarina felan gostermis adim cikti... Cok sagol Allah gonlume gore versin tatlim
Cevap sahibi+1 yılKafana takamamaya çalış, artık tek yapabiliceğin ordan uzaklaşmak. Saol canım seninde gönlüne göre versin Allah :)
Cinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. Neden kendini kullanılmış hissediyorsun ki ? Sana zorla mı sahip oluyorlar sende zevkini alıyorsun isteyerek sevişiyorsun bu mağdurum kullanıp attılar kafasından kurtulmazsan mutlu olamazsın
118 Yorumla
Soran+1 yılSevdim evet onun evine gittim ayrilmasin diye malliktan bende de hata var yeter ki benimle olsun ama gitmesin dedigim andi. Zaten direk yataga atti. Agliyordum yatakta umrunda olmadi
- +1 yıl
Senin durumunu anlamaya çalışıyorum ama asıl üzüldüğün kafana taktığın şey bu değil , sen sınavlarda başarısız olursam ailemin yüzüne bakamam diye kendini kötü hissediyorsun bu olay psikolojini bozuyor aslında üstünde baskı var ve bu baskıdan kurtulmaya çalışırken kendine başka bir suçlu bahane bulmaya çalışıyorsun oda en kolay olanı gönül ilişkisi veya seks kısmı oluyor
Soran+1 yılEvet de bu konu aklimdayken calisamiyorum ki... korkuyorum ailemin haberi olursa acik resimlerimi felan gonderirse diye
- +1 yıl
Sen kendini sınav stresinden kurturmaya bak kendine güven başarılı olacaksındır bu konuyuda unut açık resmini felan gönderemez bunlar suç sapık tecavüzcü v.s suçlaması ile içeriye girer rahat ol aramalarına çıkma mesajlarına cevap verme her yerden engelle kafanı boşalt kısa sürede rahatlayacaksın
Soran+1 yılNumarami felan degistirdim zaten facebook twitter kapali engelledim her yerden acik fotograflarimi bazi arkadaslarina gostermis onlardan da engelledim
Soran+1 yılOnun arkadasi bana teklif etti kabul etmedim iyi bende onurun telindeki fotolara bakio hayal ederim seni dedi direk engelledim oyle :(
Soran+1 yılEngelledim her yerden. Bir sey yapamazlar degil mi :(
Soran+1 yılTehdit etmeden yaoamazlar mi
Soran+1 yılYani ailemin haberi olacak sekilde kendini gizleyerek felan da yapamaz oyle mi ? Fotograflari kapinin onune felan koysa ya da baska sekilde
Soran+1 yılSantaj yapmadan zarar veremez yani. Cok sagolun Allah gonlunuze gore versin insallah
Soran+1 yılAmin insallah hepimizin
Birlikte olduğun insanda cinsel bir çekim gücü oluşturuyorsun demekki. Ve sende buna karşılık veriyorsun ki aranızda cinsellik oluşuyor. İşi sadece cinsel boyutta tutup tutmamak da senin karakterinin baskınlığıyla alakalı. Kendini kullanılmış hissedeceğine bunun bilincine varıp sen karşındaki insanı kullanabilirsin, böylelikle cinsellik dışında aradığın ilişkiyi zekanla bulabilirsin.
20 YorumlaKadınların / kızların seks objesi olarak gorulmeyip, seksin bir amaç olmadığını, bir ilişkinin bir hoslantinin ürünü olduğunu idrak ettigimizde bu konuda ortada sorun kalmicaktir.
33 Yorumla
Soran+1 yılBasbaya seks objesi. Amaclari yataga atmak iste baska ne ? O zaman tecavuz eden her erkek hoslaniyor kullanan butun picler hoslaniyor. Yaaa tabiii
- +1 yıl
Sanırım algıda yanlışlık oldu.
Kadınların seks objesi olarak görülmemesi gerektiğini ifade ettim. Bir kadına kafada seks yapmayı amaclayarak yaklaşmanin ya da iliskiye başlamanin yanlış olduğunu söylemek istedim.
Kafada seks amacı olmadan birinden hoslanirsin veya bir ilişkiye başlarsın onun akabinde zaten ister istemez bir yakınlaşma ya da cinsellik yaşanır.
Soran+1 yılHaklisin seks planlanacak bir sey degil
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Numaranı-adresini ver de bir de ben .çakayım" desem HAYIR dersin. Neden; çünkü gerçekte cinsel obje veya genel verici değilsin.
Sen beklentin olan kişiye kendini kullandırtmışsın. Beklentin karşılanmayınca da burada böyle ağlıyorsun; olan bu işte...13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu suc mu
Cevap sahibi+1 yıl(Demek istediğim anlaşılsın diye biraz kaba konuştum kusura bakma.)
Hayır suç değil. Hepimiz cinselliği merak ettik yaşamak istedik. İçimizdeki arzu, haramı bile gözümüzde önemsiz kıldı. Bu bir süreç; hatta biraz da kısır bir döngü gibi...
En güzeli ve doğru olan, nefsimize hakim olup; evleninceye kadar kimseyle cinsellik yaşamamak.
Soran+1 yılSanki ben istemiyordum evlenince olmasini seytana uydum bir an canimdan cok sevdim onur hasta bilmem ne nakli lazim deseler verirdim o derece
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendinle barış kadın dünyanın en değerli varlığıdır bir kaç tane aletin orana girip çıkması seni yok etmez veya parçalamaz , amerikayı ingiltereyi almanyayı litvanyayı polanyayı vb bir sürü ülke düşün orda bu işi yapmayana ezik gözüyle bakıyolar ayrıyetten sevn neden sevin açık saçık giyinmemene rağmen erkekler senle yatmak istiyosa çok güzel bir kızsın demektir, bundan sonra sadece ciddi düşündüğün bir adamla yap bu işi kendini obje olarak görme ...
10 Yorumla
+1 yılsana seks için yaklaşnları az çok anlarsn arkadaşım birkç görüşmeden sonra
114 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım aşağıdada belirttm evlnme vaadiyle kandırılan çok kız var gerçkten.ünvde ev arkadaşım yaptı iki kez kavga ettım evden attım karakterszi.ama kızlarda göz göre göre bu tuzağa düşüyorlar ya gerçkten anlamıyorm bn de bu kızları
Soran+1 yılRollerini guzel oynuyorlar arkadasim gormuyor musun ? Beni de ailesiyle tanistirdi sonra*git dedi bu isler boyleymis. Sevince teslim oldum gozumuz kor oluyor iste sadece kiz degil erkeklerde de oyle ask insana kendini unutturuyor
- +1 yıl
işte kızlarn en büyük zaafı bu bn çok kızıyorum işte buna.bir çiçek aldığı zamn erkk bütn yelkenleri suya indryorlar.seven erkek iradesine sahip olur.bir erkk tanıştıktn kısa süre sonra ilişkı dıye ısrar edyorsa yol ver gtsn
- +1 yıl
niyet belli zaten seven adam ciddi düşünen adam herşeyı zamanı geldiğinde yaşar ve yaşatr.
- +1 yıl
adam gbi adam make arasına gzlnmez dürust olacaksn.tamm erkeğiz ve bizm isteklermz olunca dindirmk bıraz zor oluyor ama niytını belli edeceksn dürüstçe söyleyeceksn .tertemz saf duygular besleyen kızları kirletmek neden.kendi rızası olmayan hiçbir kızla birlıkte olmadm olmam da .asla kandrmayı sevmm.amacım cinsellıkse amacı cinsellik oln kızlarla görşürm.dürüst olmk gerek
Soran+1 yılHaklisin aci ama gercek
- +1 yıl
sıkma canını boşver sen sınavın çalış her koyun kendi bacağından asılır gün gelir sana yaşattılklarınn aynısını kndi yaşar.
- +1 yıl
bn de istekli ve arzulu bır erkeğim ama asla saf duygular besleyen bır kızı kandırıp yatağa atacak kadar karaktersz olmadım.
Soran+1 yılAdamsin
- +1 yıl
çok samımı olarak görüştüğüm bir mesai arkadaşım 5 yıldr görüşüyorz birbırımızn herşeyını bilirz karşı cins olarak bırbırımızden fikir alırz hep.o da erkek arkadaşıyla bunları düşünüyordu hep anlatyordu bana.erkk arkadaşı artık dayanamıyorm yatacaksan ya benimle yoksa bn başkasıyla yapacam fıln diyormuş.bu da körü körün aşık çocuğa normlde karşmm kımsenn ilşkısıne ama böyle dyorsa bıraz daha düşün dedm.ailesyle dde tanştrmıştı yüzük filn almış
- +1 yıl
bir aa sırf gönlü olsun başkasına gtmesn dye artık istediğini yapacam dedi bana sorarsa yapma dedm gderse gtsn dedm sonra anal yapıyım demiş sözde kızlığına zarar vermeyecek.onu da yapma dedm dayanabılıyorsa buna gerçkten cddi düşünulcek adam dedm.
Soran+1 yılOylelermis Allah bunlarin belasini versin ya Allah bize de akil fikir versin
- +1 yıl
boşver unut herşeyı sınava adapte ol.her insan hata yapabılır.o da senn hatalarından biri olarak geride kalsın .
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay be ALLAH yardımcın olsun ALLAH sabır versin zor bir durum...
26 Yorumla
Soran+1 yılAmin...
Cevap sahibi+1 yılbirde dikkat et bu akli dengenin yerinde olmayan durumdan istifade etmeye çalışanlar olmasın...
Cevap sahibi+1 yılseninle dahada birlikte olmak için pişirip pişirip aynı tehdit eder durur sende korkudan birlikte olup durursun hatta arkadaşlarına bile peşkeş çekebilir seni
Soran+1 yılBir ara surekli ariyordu acmiyordum simdi yolda karsilasiyoruz dalga gecer gibi siritiyor bana bakarak numarami degistirdim. Yani cikari olmadan fotograf felan aileme gostermez ya da gormelerini saglamaz ?
Cevap sahibi+1 yıltanımıyorum onu konuşmak zor...
+1 yılsen insansın bunu hatırlat kendine önce. Seks güzel bir şey bunu kimse reddetmez ama önemli olan değerlerdir . Sen kendine inanırsan değerli olduğuna inanırsan kimseye kendini kullandırtmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunku ulkemızde cınsellık yasanmıyor dogru duzgun. kadınlar evde oturuyor 1 2 bayana 20 30 erkek teklıf edıyor.
erkekle bayanın bırlıktelıgı fılmlerde rahat gosterılır ama dısarıda aynı seyı goremeyen erkek ve bayan afallıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok.Dizilerden beter oldu.
aşkı maşkı unut sevgili filan yapma sadece kanka ayağına takıl kimsenin eli eline değmesin 1-2 ay dayan iyileşeceksin inşallah :)
116 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydir yalnizim zaten o serefsizden sonra toparlanamiyorum
Soran+1 yılSinava hazirlaniyorum daha dogrusu boyle hazirlanamiyorum aklima geliyor hep
Soran+1 yılDis hekimligi istiyorum iste iyi yani ama one cekmem gerek siralamayi. Ama bunlari dusunmekten deliricem
Soran+1 yılDusunmemeye calisiyorum ama tedirginim sanki kotu bir sey olacak gibi. Savunmasiz gucsuz hissediyorum ya annemlere babamlara soylerlerse haberi olursa onlarin bir sekilde ya da acik fotograflarimi kapinin onune felan koyarlarsa ama o zaman yine korkar herhalde
Soran+1 yılInsallah yapmaz
Soran+1 yılTehdit bile etmeden yaparsa ?
Soran+1 yılEylulde. Ama beni hep ariyordu acmiyordum fotograflarimi arkadaslarina gostermis yolda karsilastik bana siritti dalga gecer gibi o kadar arayan adam
Soran+1 yılPsikopat ne yapacagi belli olmaz :'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy ben mi yazdım acaba diye şüphe ettim kendimden. :D
21 Yorumlaanladıgım kadarıyla hep yanlış kişileri denk gelmişin üzüldüm sen ne kadar dogru olsanda mutlaka yanlış yapan biri çıkar bence geçmişi unutmaya çalış deger veren birini bul
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen seks objesi olduğun için değil,o seks istediği için öyle davranıyor
10 Yorumla
+1 yılHayatın anlamını düşün ne için yaratıldığını düşün hayatına böyle devam et. hayata kaldığın yerden devam et.
10 Yorumlapeki şimdiye kada çıktığın erkeklerle cinsellik anlamında bişeyler yaşadınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kisiyle
Bende kendimi senelerce böle hissettim...sonra aynaya bir baktım...bana gönül rızasıyla verecek kızı ben istemem lan...
00 YorumlaNe yazıkki aşk sevgi kayboldu gitti kalbe değil bedene önem verir oldular farklı insanlarla farklı şeyler konuş kafanı dağıt bir sürü yolu var
016 Yorumla
Soran+1 yılSinava hazirlaniyorum univ. Icin
- +1 yıl
Uniye hazırlamak engel degilki dershaneye gidiyorsan çıkışta bir yerde çay iç ya da yaşadığın şehirde deniz varsa bir deniz havası al sen kendini çok fazla bogmussun kendine mutlu olmayı bile çok goruyorsun sebep ne peki bir kaç beş para etmez insan için dua et daha büyük yanlışlar yapmadan hayatından çıkmışlar
Soran+1 yılAcik resimlerim felan verdi arkadaslarina gostermis iste adim cikti kendimi cok kotu hissediyorum
Annemlere soylemeye cesaret edemez herhalde degil mi ? Ya da resimleri felan kapinin onune koyarsa babam sorsa mutlaka onun ismini soylerim basim yanar diye bunu goze alamaz herhalde
Soran+1 yılYani ailemin haberi olacak sekilde kendini gizleyerek felan da yapamaz oyle mi ? Fotograflari kapinin onune felan koysa ya da baska sekilde
Soran+1 yılYani hicbir sey yapamaz degil mi
Soran+1 yılBenim evde oldugum belli yani fotograflari benim cektigim ama aciklama yapsam ailem banna da kizar onu da bulur mahveder yani cesaret edemez herhalde 8 ay gecti
Soran+1 yılOlur. Evet gerginim p*rno sitelerine bile koyabilir :(
Soran+1 yılNeden olur mu olur :( ondan beklenir
Soran+1 yılBilmem belki bulamayacagimi felan dusunur eglencesine koyar psikopat
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte türkıyenin sorunu da bu , kadın erkek eşit olmalı detken bunlar da eşit olmalı , kızım sen kendini kullanılmış gibi hissetme kadın erkek eşit ya o seni kullandıysa sende onu kullandın bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılAma namus denen kavram diye bir sey var ve bu erkekler icin degil kadinlar icin gecerli. O bunu yaptigi zaman adi cikmiyor AMA KADINLARIN CIKIYOR. BU yuzden esit degiliz
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek eşittir bunu bastıra bastıra kulturumuze yerleştırecez inşallah
Soran+1 yılKeske olsa... Zor ama insallah olur
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. ulan ite kopege verip verip bide burada aglamiyonuzmu bu daha deli ediyo beni
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdi ahlar vahvahlar bu eyvahlar boşuna. aklın nerdeydi onları yaşarken? açık giyinmesen ne olacak demekki dürtülerin bu yönde sözlerin davranışların sen kuyruk sallama bak bakalım yanaşabiliyorlar mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim oyle biri degilim. Kuyruk sallamiyorum kimseye. Zaten kotu seyler yasamisim bir de daha kuyruk mu sallayayim
Cevap sahibi+1 yılozaman yaşadığın kötü şeyleri bilen yani senin dost sanıp anlattığın arkadaşların var bu durumu sağa sola yayıyor bu yaşadıklarını bilenler senden faydalanmak istiyorlar.
en iyi sistem görücü aile ile birlkte tanış iki üç ay görüş üç ay nişanlı kal 6.aya düğün yap.
11 Yorumlane güzel işte geçmişinden ders alırsın artık kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYATARKEN SIKINTI YOKTU DIMI CANIM BENIM DAHA COK CEKECEKSIN
00 Yorumlaböyle onun bunun çocuklarındaki amaç ney onu anlamıyorm ulan bir kızla iyi kötü birşeyler yaşarsın ne gerek var bunlara herkes kendi yoluna gider :@
00 Yorumlakonuşup dertleşmek istersen buradayım kendini iman yoluna verebilirsin yaşın kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 unv. Sinavina hazirlanan o kiz
+1 yılKarşına doğru birisi cıkmamış
10 Yorumlakolay olma.. peşinden koşsunlar..
10 YorumlaHayatına kolay alma insanları ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılAlmadim zaten artik almiyorum
Soran+1 yılPsikoat iste... ya da p*rno sitelerine verebilir :(
Soran+1 yılO aşşağılık zaten. Yapar o zaman :(
Soran+1 yılP*rno sitelerine koyarsa resimlerim oralarda gezer artik :(
herkeze vurdurma sende az secici ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden yaparanız sonuçlar böyle olabilir ...
00 Yorumla
+1 yılSeviselim mi
00 Yorumlaerkek ol don ;)
00 YorumlaÜzülme canım yaa
00 Yorumla
+1 yılsen seksi ön planda tutuyorsun demekki
08 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdakiler on planda tutuyor
- +1 yıl
güzel kız verici kız mısın
Soran+1 yıl1 kisiyle yasadim cinsel seyler o da sevdigimdendi. Her erkekle yapacak biri degilim
- +1 yıl
verdinmi bekaretini
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
daha seks bile yapmamışın ki
Soran+1 yılSeks objesiyim sonucta. Sadece icine girmesi midir seks ?
- +1 yıl
ekler misin kafan karışmış
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği