+1 yılNasıl biri attı burası önemli. Niyetler kişiden kişiye değişir malum. O yüzden sadece bornozlu bir fotoya bakarak cinsellik amaçlı demek hatalı yorum olur. Sen genel tutumuna bakarak bunu en doğru şekilde analiz edebilirsin. Genel yaklaşımlarında, üslubunda cinselliğe konu açmak için çaba sarf eden bir arkadaş ise hiç zaman kaybetme onunla, balık baştan kokar 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakış açısına bağlı diye düşünüyorum. Yaşınız gereği her ikinizinde libidosu yüksek olduğu için her şeye cinsellik katkılı demek normal. Olası cevaplar söyle olabilir...
A) Bornoz ne yahu çıplak at da malu mülkü görelim.
B) Foto atacağına direk söyle, imalar beni yorar.
C ) Bornoz yakışmış, başka renkleri var mı?
D) Bi gir başımdan abazan canlı. Libido tatmin merkezimiyim ben
E) Bir daha görüşmeyelim
F) Zarf boş atılmaz üstüne pul da yapıştırman lazım, öğren de gel...
Karar senin seçim senin hayat senin013 Yorumla- +1 yıl
Son guncellemene istinaden :
Adam nabza göre şerbet veren giller familyasından, ya tutarsa diye arkadaşta herseyden biraz var. Uzak dur derim. Başka bir deyişle Yukarıdaki seçeneklerden F şıkkı devrede. Ben söyleyim de sonra dede beni niye uyarmadin deme
Soran+1 yılAmaca giden yolda her şey mübah yani, taktik üstüne taktik
- +1 yıl
Evet öyle, ah biz erkekler ah, cehenneme olacaz valla 😀
Soran+1 yılÇok komik ama şu an, yazsam mı çok komiksin diye
- +1 yıl
Karar senin secim senin hayat senin
Soran+1 yılhiç tanımadığım biri ile konuşuyorum gibi hissettim dedim. Samimi davranmadığım için öyle gelmiştir dedi. Konuşmakla hata mı ettik dedim, alakası yok yoruyorsun , zaten sana açık açık konuşamıyorum da demek istediğin bir şey varsa sen söyle dinliyorum ben seni dedi
- +1 yıl
Demekki b şıkkını o uygulamak istemiş, olmayınca F şıkkına geçmiş. Derdi sevişmek... f. ck b.. dy kavramı seni rahatsız etmeyecek ise takıl yoksa vazgeç
Soran+1 yılVazgeçme hakkımı kullanıyorum dedemin. Yarın konuşalım diye anlaştık. Ben geç saatte mesajlaşmayı sevmiyorum dedim de ona. Sohbet uygunsuz bir yere gitmesin diye kendimce önlem aldım. Öyle olunca yarına kaldı konuşmanın devamı ama konuşmasam mı, daha çok üzülücem sanki konuşursam
- +1 yıl
Üzülmeye deyecek kadar uzun bir hayat yok önünde. Kendine uygun birini bulup istediğini istediğin şekilde ve mutlu yaşamanı dilerim. Memlekette erkek bitmedi daha.
- +1 yıl
Ben senin D şıkkını uygulayıp Konuyu kapatman taraftarıyım
Soran+1 yılSileyim mi girip instagramdan whatsaptan dedeciğim. İyice dengesiz gözükmeyim
- +1 yıl
Silersen tavrını belli etmiş olursun ve sürekli saçma sapan sorulara maruz kalırsın. Silmeden cevap vermezsen içi içini yer ya da o vazgeçer saba da soğuk yenmesi gerekn INKITAM için plan yapmaya vakit kalır bence.
İyi geceler
Soran+1 yılYazmıcam o zaman bugün , beklesin dursun yazacam diye g@v@t
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkmaz Karaca diye p*zeveng var. Bornozla fotoğraflari var ve bu adama boyu küçük ama işlevi büyük der siyaset ve iş dünyasınin ileri gelenleri 👍 Korkmaz Karaca g@vatı parasını verene kız ayarlar. Bornozla foto atmak kesinlikle cinsel çağrıdır ve böyle kişiler çok adi olur.
018 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya , çok adi kısmına aşırı üzüldüm şu an. Ama haklı olabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklıyım zaman içinde zaten göreceksin
Soran+1 yılDahasını görmek istemem
Cevap sahibi+1 yılIletişimi mi kestin?
Soran+1 yılFırça attım
Cevap sahibi+1 yılBu yaş aralığında bir erkek fırçayı yerse ve buna rağmen sirnaşırsa o iş yaş.
Soran+1 yılYok fırçayı yedikten sonra çok özür diledi, mesaj attı, ses kayıtları , sesi de çok üzgün geliyordu , ama affedemedim. Çok kızdım. O yeter artık burada duralım dedi. 10 gündür orada kaldık, yazmadı aramadı, foto atıyorum beğenmiyor , ama hikayelere anında bakıyor
Cevap sahibi+1 yılO iş yaş derken grur yapar bitirir demek istemiştim. Nitekim sirnaşıp cvp olumlu alamayınca ileri bir tarihe bırakmış 👍 ilerde tekrar şansını dener.
Soran+1 yılBen bir canım yaptım, defalarca özür mesajları attı sesi de kötüydü ayıp mı ettim acaba diye mesaj attım. Artık durumlara da bakmıyor :) mesaja da cevap vermedi. Online olduğuna eminim 2 saate yakın oldu cevap yok
Cevap sahibi+1 yılAkışına bırak 👍
Soran+1 yılBıraktım işte adam hoca efendiye bağladı
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılİşte maşallah inşallah tarzında konuştu benle. Bende hiç tanımadığım biri ile konuşuyorum gibi hissettim dedim. Samimi davranmadığım için öyle gelmiştir dedi. Konuşmakla hata mı ettik dedim, alakası yok yoruyorsun , zaten sana açık açık konuşamıyorum da demek istediğin bir şey varsa sen söyle dinliyorum ben seni dedi
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir modele denk gelmişsin 😊 burcu ne bu çocuğun?
Soran+1 yılBen burçlara inanmam , ama boğa diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBoğa burcu üyesi yemeğe ve cinselliğe önem verir. Yani libidisu yüksek kadın tercih eder ve o yüzden bornozlu foto işine girmiş bence 👍 senin burcun balık akrep veya terazi ise iyi anlaşabilirsiniz.
Soran+1 yılBen burç zırvalıklarına inanmıyorum
Soran+1 yılAyrıca daha önce bir boğa ile uzun süreli beraberliğim oldu hiçte libidosu filan yüksek değildi
+1 yılCinsel çağrı olarak yorumlanabilir. Şöyle düşünün bir çok anlık fotoğraf atılacak kıyafet olabilir ama bu bile isteye seçilmiş ve gönderilmiş olabilir. Aksi olsa aklına nereden gelsin ki bornozla fotoğraf atmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya da başka bir an çektiği fotoyu bile anlık diye atabilirdi, ne bilecektim ben
- +1 yıl
Aynen öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlık foto da bile üzerimize başımıza çeki düzen verirken bornoz ne alaka? Iyi bari tuvaletten atmadi oda anlık çünkü. Kdldkdj
63 Yorumla- +1 yıl
Hahaah ağsına sağlık 😂
- +1 yıl
🌸🤣
Soran+1 yılBu yoruma çok güldüm :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle tipleri akillandirmak cpk zor zaten akillanmazda akilli olsa sana bunu yapmaz. boş ver ben böyle erkekleri firildak buluorum kafalari yerinde degil sürekli oynakmik pesinde tipler. ha akillandiran var mı var onuda nasil basariyorlar bilmiorum:) ama sonuc olarak biz onlarin akillandirmak icin anneleri degiliz. Sal gitsin nerede bulacaksa kendini artik..
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki , 35 e gelmiş akıllanmamış, şu saatten sonra asla akıllanmaz bence de
Cevap sahibi+1 yılaynen zaman öldürür sadece verdiğin zamanına üzülürsün.
+1 yılanlık fotoğraf bornozdan ne olacak ya normal kıyafetlerden bile kapalı
45 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bunu yapan aşkında. Erkekler zaten kadınlar kadar açıkta giyinmiyor normalde ama bilmiyorum kafam karıştı
- +1 yıl
yok hayır bence sallama
Soran+1 yılNeyi sallamayım? İç anadoludayuz biz dostum. Sahil kentinde değiliz
- +1 yıl
ben de iç anadoluluyum ama bu kadar rahatsız olduysan konuşma o zaman herhangi bi yerini gördün mü? yoo
Soran+1 yılSen niye tanımadığın bir adam için tanımadığın bir kadına sert çıkıyorsun ki? Adam fotonun arkasında kalçama iltifat etti. Bence derdi başkaydı. Ama küçükte olsa masum olma ihtimali var mı diye sorguluyorum ben. Sen neden benim hayatıma alacağım adam ile ilgili sorgulamamdan rahatsız oldun ki?
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılMasumca atılmadigini atan kişide biliyor zaten karşı tarafın nabzını yollamak için attığını biliyoruz
055 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yaptığı şey veya attığı şeye göre değişir ne zamandır konuştuğunuza göre ama öyle ulu orta bir şey atmadiysa nabız yollamak içindir çok büyütme derim eğer bi samimiyetiniz varsa ona dayanarak atıyorsa
- +1 yıl
Kanka buraya vakcan mi önce
Soran+1 yılBaktım kanka. Yeni farkettim
- +1 yıl
Yorumun yok mu
Soran+1 yılSamimiyetimiz yok desem yalan olur ama adı konmuş bir şey yoktu. Sadece seviyorum seni diyip duruyordu ama arkadaşça diyor atlamayım , zeus gibi adam sonuçta diye bende seni severim arkadaşım filan diyordum. Hiç arkadaşça değil diye bir şey eklemedi. Ama bornozla foto attığı gün benim sana bir şey itiraf etmem lazım dedi ben ettirmedim. Çünkü emin değilim adamdan ve hayır diyebilecek iradeyi kendimde bulamam diye dedirtmedim ne diyecekse.
- +1 yıl
Kanka normal arkadaşin miydi yoksa flörtoz konuşmalar oliyor muydu? Nabzını yollamış belli ki ama senden bi geri dönüş almadan kalçana yorum yapması hoş değil ama şansını denemiş diyebiliriz de. Yaşlar kac bu arada
Soran+1 yılNormal arkadaş gibi ama yürüyordu arada , iltifat ediyordu baya. Sürekli seni görmek istiyorum, saatlerce senle konuşmak istiyorum, çok istiyorum filan diyip duruyordu. Baya uzun süredirde senle yüz yüze bir şey konuşmam lazım diyip duruyordu. En son günde artık buluşmayı bekleyemem demem lazım içimde mi kalsın diye çok ısrar etti
- +1 yıl
Reelde tanıyor musun sanaldan mi?
- +1 yıl
burada mısın
Soran+1 yılİş yerinden arkadaşım , sanaldan şans verecek kadar çaresiz değilim
- +1 yıl
Yalnız sen kendini çok üç noktalarda görüyorsun be. Sanaldan sana verecek kadar çaresiz değilmiş. Anlatacak kimse bulayıp çareyi buralarda arıyorsun
Soran+1 yılBunda çok haklısınız işte. şim gereği saygınlığımı korumam gerekiyor , örnek olmam gereken kişiler var. Yoksa kendimi üstün gördüğüm için değil. Sanal ilişkileri de kapitalist düzende tüketici topluma daha da katkı sağlayan hızlı ve geçici ilişkilerin yaşandığı sahte bir hayal dünyası olarak görüyorum. Yeterince reel dünyada kendimizi kandırıyoruz , ekstra durumlara gerek yok diyorum. Etrafımdakilere anlatamam çünkü adam evlilik yaşadı, biraz da zeusumsu. Bir arkadaşıma sosyal medyadan beni ekledi kahveye çağırıyor gidelim mi dedim diye benle arasına mesafe koydu kadın, kime nasıl anlatayım
- +1 yıl
Sen ve çevren kendini bambaşka yere koymuşsunuz be saygınlığı yitirirmis hayatım dünya sizin etrafınızda dinmiyor dönmüyor kendinizi kandırmayın. Saygınlığı gidermiş birisine bahsederse kaldık adam evlilik yaşamış ama bornozla foto atmaktan geri kalmıyor falan filan çok şey söylerim yazdıklarına ama neyse. İş hayatında ve cevrenden başka bir kimsen yok demek ki
Soran+1 yılEvet biraz yalnızlaştırdım kendimi , onu farketmeniz doğru tespit ama kendimi üstün görmekten değil bu. Kendimi yanlızlaştırma sebebim de kendimi korumaya çalışıyorum, üstün görmüyorum aşkında kimseden. Zarar görmek istemiyorum sadece. Üst düzey bir iş yapmıyorum beyefendi öğretmenim. Saygın olmam tabi ki gerekli. Öğrencilerimin mesai arkadaşlarımın ne düşündüğü tabi benim için önemli.
- +1 yıl
Sizin düşüncelerinize ve fikirlerinize göre size bornozla fotoğraf atan kişi size zerre saygı duymuyor olmalı. Zeumsumsu bir adam bornozla fotoğraf atıyor ve kalçalarıniza iltifat ediyor ardından çok zeusluk bir hareket gerçekten. İlk başlarda dediğim gibi alenen açık bir şey atamadığı sürece yaptığına yanlış diyemem sizin tepkinizi ölçmek istemiş ama. Siz çoğu şeyi fazla ciddiye alıyor ve abartıyorsunuz söyle birisine zeumsu diyorsunuz. Şu olay anlatırsam dışlanir saygınlığım gider diyrosun. Hiç kimsen yok aslında samimi etrafında arkadaş, eş dost
Soran+1 yılZeus olmasını huyuyla bağdaştırmadım, tip olarak dedim aslında. Niye ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz anlamadım. Kabul ettim zaten kimseye bu adamla olan münasabetimi anlatmadım diye içten içe yanlış olduğunu biliyor ama engel olamıyor da olabilirim.
- +1 yıl
Evlenip boşanmış olması mı yanlış yapıyor durumu?
Soran+1 yılHayır çapkın diye de duydum adını. Asıl sorun olan kısmı orası aslında. Yoksa evlilik herkesin başından geçebilir.
- +1 yıl
Yani çapkın seviyorsun belki içten içe
Soran+1 yılBilmiyorum ki belki de
- +1 yıl
Heyecan arıyorda olabilrisin aslında kendin kabul etmiyorsun belkide
Soran+1 yılKendimi bastırıyor muyum yani
- +1 yıl
Kendini genel olarak bastırıyor olabilrisin belkide. Mesleğin saygınlık düşüncen ya da yetiştirilme tarzından bilmiyorum tam sebebini. Ama kendini bastırdığın için çapkın bir adama ilgi duyuyor olabilirsin belkide. Bastırdığın şeyleri açığa çıkarması için
Soran+1 yılKulağa mantıksız gelmiyor dedikleriniz
- +1 yıl
Gelmemeli
Soran+1 yılÖyle dedim bende :)
- +1 yıl
Konuşarak daha fazla bulgu edebiliriz ama burdan konuşmak sana çaresizce mi gelir bilemedim
- +1 yıl
Farkındayım söylediginin 😃
Soran+1 yılYok şu ana kadar nokta atışları yapan tek kişi siz olabilirsiniz analizlerinizle. Belki ben önyargılı davrandım netteki kişilerin çoğunun boş beleş olduğunu düşünerek
- +1 yıl
Sen düşünmemişsindir bence bunuda çevren düşünürmüş olabilri sana
Soran+1 yılTamamen çevrenin etkisinde ve kendi fikirleri olmayan aciz bir insansın diyorsunuz yani 😄
- +1 yıl
Hayır tam olarka onu demiyorum acizlik değil ama fikirlerini önemseme ya da seni söylemleri ile etkileyebiliyorlar. Sırf sosyal medyadan birisi sana kahve teklifinde bulundu diye tribe giren arkadaşın net seni kıskanandir bunun başka izahı da yok
- +1 yıl
Hayatım adam nabza göre şerbet veriyor anlamadın mı şu an tamamen taktik değiştirmiş istediğin gibi gözüküp kendine çekmeye çalışıyoruz çok basitçe bir hareket ve itici 😂
Soran+1 yılBence aşırı komik, çok güldüm ve gülüyorum. Bildiğin bukelemun çıktı adam
- +1 yıl
Komik durum cidden insan bu kadar şekillendirir mi kendini bir başkası için ya da bir amaç için
- +1 yıl
İşin var senin bununla sanki 😂
Soran+1 yılBaşkası deme ya, öyle diyince asık gibi oluyor. Amaç resmen , bu amacına bir ulaşsa saniyesinde siler beni , dönek resmen. İnsanın bir tarzı duruşu olur. Beğeniyorsan bu beğenmiyorsan kapı orada der.
- +1 yıl
Kesinlikle bende onu vurgulamak istedim insanın duruşu olması capkinsan capkinsindir kişiye göre tarz değiştirmek ne nabza göre şerbet gibi
Soran+1 yılTanımadığım biri ile konuşuyorum gibi oldum dedim. Konuşmamalı mıydım senle dedim. Yoruyorsun , zaten açık açık konuşmama da izin vermiyorsun, sen bir şey söylemek istiyorsan söyle dedi.
- +1 yıl
Amacına ulaşamayacağıni anlayınca hemen çirkinlesmis sanki. 2 yüzlülük yapmamış olsa çapkın olduğunu bildiğin halde bu kadar soğumazdin bence bi duruşu var en azından diye. Kanka dm gelsene sen bana zor oluyor yorum
Soran+1 yılGelmem kanka. Canım sıkıldı
- +1 yıl
Sıkıntından dolayı demiştim ama neyse. Karakterimi değiştirmeyecegim gelmen için 😂
Soran+1 yılÇok mantıklı :) uzun vadede işe yaramıyor çünkü. Yarın konuşcaz bakalım beyefendi ile. Konuşmasam mı acaba ya
- +1 yıl
Sen hala konuşmak istiyorsun dünyanın en yakışıklısı bile olsa yaptıkları itici gelmiyor mu cidden
Soran+1 yılGeliyor ama gönül bu. Kadınlar ap. tal olur bu konularda bilmiyor musun
Soran+1 yılİtici geliyor ama çekiliyorum da ona doğru napabilirim
- +1 yıl
Bu aptallık başka durum aslında sendeki bastırmış olduğun şeylerin bu kişinin çıkaracağıni düşünüyorsun ve o yüzden taviz veriyorsun
- +1 yıl
Çekmesini ve içindeki şeyleri çıkarmasını istiyorsun
Soran+1 yılCinsel olarak açsın, o da aç, birbirinizi buldunuz gibi bir şey oldu bu.
- +1 yıl
Kendini bastırdığın duyguları ikimizde biliyoruz insanları analiz edebilirim. Ona bu kadar yakın olman birazda bu yüzden aslında kalçana yaptığı iltifata kızmana rağmen hoşuna gitti ve ruhunu okşadıgini da biliyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Neler yaşandı burada 😂
Soran+1 yıl@onlyteenage belki de haklısın 😄
- +1 yıl
@soran evet🥳🥳
@Kamasutraaa neler yaşandı🥲😂
cinsel çağrı yapıyor tabi ki masumiyet böyle bir şeyde pek aranamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi her anını atan biri de değil ki
+1 yılMasum olması için altına miyuwwww yazması lazım bence sjsjshhs
09 Yorumla
Soran+1 yılHahahahshs miyuv mu çok tatlı
- +1 yıl
Aklini kullan kadın bornozla gezmek seksenler yeşilçamında Nuri alço da kaldı
Soran+1 yılAy midem bulandı
- +1 yıl
Sıkma canını kadın geçer. Gazoz içirmediyse sorun yok
Soran+1 yılNe münasebet ya, öyle olsa niye sorayım buradan
- +1 yıl
Az gül kadın çok ciddisin
Soran+1 yılAllahalla böyle kadın kadın diyince düşen var mı ya, arada denince neyse de her cümle de kadın kadın onlar benim yavrularım der gibi 😄
- +1 yıl
Vayyy siddd repliği espirisi. düşme noktası çok saçma olsa da bana sidi hatirlattigi icin bişey demiycem. ayrica düşürmek istesem çelme takarım
Soran+1 yılHahahahah 😄
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Sen ona iyi bir şey yollamışın ki o da sana bende de böyle bir ürün var demiş
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yollamışım anlamadım
Soran+1 yılAynı iş yerinde çalıştık. Foto filan atmadım ben öyle foto çekinmem bile
Soran+1 yılKapalı bir kadınım, dar da giyinmem hep uzun elbise giyerim
Soran+1 yılİnsan bence her aklından geçeni söylememeli, yoksa böyle olan fırçayı yer
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyaaanı o fotodan sornakı durum onemlı nasıl bır yoklama cekıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKalçama iltifat etti işte sonra da fırçayı yedi
- +1 yıl
Hee onun yolu evet biraz o tarafa dogru imis
+1 yılAnlık mı sjghs sürekli seni seviyorum diyorsa oltaya getirmeye çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlı sollu çakışıyor işte
+1 yılAklı başında olsa şu an müsait değilim der ik idk sonra normal foto arar tepkini ölçmus
03 Yorumla
Soran+1 yılSanki ondan foto isteyen oldu
- +1 yıl
İstemeden Bi de 🤣🤣
Soran+1 yılNe gülüyorsunuz 🥲
+1 yılMasumiyet içeriyor o bornoz açıkken odun gibi hâliyle atarsa işte o zaman evet
09 Yorumla
Soran+1 yılAynı iş yerinde çakıştık, ortak çevremiz var, sizce bu dediğiniz baya cesaret istemez mi
- +1 yıl
Bir erkek bu cesareti verebiliyorsa yapabiliyorsa demek ki öyle bir yakınlık gördü Her insan cesaret edemez
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki dedi ama. Kendim olsa bilirim arada seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama adam zeus gibi olunca atlamak istemedim. Sesli de söylüyor arada sesli mesajda ya da aramada. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedi. Bunların üstüne ben telefonu kapatabilir miyim dedim kaçıyor musun dedi. Evet dedim kapattım. Sonra da işte bu fotoyu atmış
- +1 yıl
Vallahi bilemiyorum yani eğer istemiyorsanız ona göre de bir tepki gösteririm
- +1 yıl
Yakında bacım der 😃
Soran+1 yılVallaha mı
- +1 yıl
Yani adam baksana bir anda dini bütün olmuş 😃
Soran+1 yılŞaka gibi o kadar komik durmuş ki üstünde
- +1 yıl
Nasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence öyle durduk yere niye öyle bir fotoğraf atılsın
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi sanki ondan anlık isteyen oldu
- +1 yıl
Bncede aptallık
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel çağırışım olarak bakan da var bakmayan da. Kişinin libidosuna göre değişir. Libido yüksekse normal günlük kıyafette bile yükselen oluyor.
10 Yorumla
+1 yılsenin sınırlarına saygı duymayan birinin neler yapabileceği beni korkuttu açıkcası bence uzak durman lazım minik bi öneri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOcak ayında üstsz yatıyorum diyen gördü bu gözler, ben değil bir arkadaşım yeminle bir arkadaşım 😂😂
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıza fotoğraf atmis ocak ayında sonra öyle demiş mal 😂😂
Soran+1 yılHahahahah yanıyordur belki 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen de bizimki canım bi hatundu😂
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılApt.. al apta. l 😂 ap. tal bir kadındı. Adamın niyetini ayıkmıyordu. Ben söylüyordum. Bu seni bam bammm falan 😂
Soran+1 yılHahahah işine gelmiyordur ayıkmak
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 😂 adam da yakışıklı bir şey. Yaa bu bana böyle bi fotoğraf attı sence normal mi diye sordu bana😂 ben de hee normal svşmenin anormal olduğunu söyleyen insan evladına biyolojiden bahset demek istedim ama diyemedim😂
Soran+1 yılAdam benimkiyle aynı adam olmasın kız. Bu da instagrama filan atıyor öyle pozlar
Cevap sahibi+1 yılBilmiym dunya kucuk hatta o kadar küçük ki burada rastgele konuştuğum biri yanımdan geçti geçen oturduğum semtte😂 hayır karizmatikmiş de sonra pişman oldum😂😂
Soran+1 yılNerden bildiniz buradan olduğunu
Cevap sahibi+1 yılProfilinde fotoğrafı olan bir arkadaştı. Bir de çok net bir fotoğrafti. Görür görmez aaa bu o kesin dedim eminim oydu
Soran+1 yılAnladım yazsaydınız keşke o kadar beğendiyseniz
Cevap sahibi+1 yılNickini bulamadım yazardım yoksa aynı semtte oturduğumuzu bilmiyordum ki:) kısmet artık hayırlısı😂 Ama dünya cidden çok küçük. Karşılaşmam demeyin hayat küçük oyunları seviyor 😂
Soran+1 yılYo öyle demiyorum zaten de benim adamı zaten ben reelden tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılHımm beni böyle şeyler bir şekilde buluyor ya😂 birkeresinde Savaş'tı ismini de hatırlıyorum 😂 burada konuştuk sonra çalıştığım mağazada bir müşteriyi kendisine aşırı benzettim ama yok boyle benzerlik. Fotoğraf atmıştım o da beni tanıyordu ve mağazadan çıkana kadar sanki tanımış gibi baktı durdu. Ama küçük bir ayrıntı vardı ki elinde bebek arabası yanında da karısı vardı evliymiş😂 biz konuştuğumuzda boşandım demişti ama hic bosanmis gibi durmuyorlardi😂
Soran+1 yılO yüzden sanaldan biri ile konuşmak bana saçma geliyor, herkes kendini olduğu gibi değil olmak istediği haliyle anlatıyor.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ya eğer o adamsa gerçekten. İnsanlara güven olmuyor siz de dikkat edin sanaldan tanışırken millet kertenkele olmuş
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafınızı falan da atmayın kimseye. Baska sitelere satacak kadar s.. rfsizler oluyormuş
Soran+1 yılBen sanaldan tanışmıyorum kimseyle , ama reeldekiler de az Arizona kertenkelesi değil 😃
Cevap sahibi+1 yılSenin fotografindan kazanc elde etmeye çalışıyor olaya bak
Soran+1 yılNiye atayım ki adımı bile yazmadım, siz bu akıllarınızı inşallah kendiniz uyguluuorsunuzdur
Soran+1 yılKardeşim şaka mısın
Cevap sahibi+1 yılUygulamiyordum biri uyardı😂 Güvendiğin biri olunca kendisini merak ediyorsun. Fotoğraf istiyordum haliyle kendim de atıyordum ama artık atmam asla
Cevap sahibi+1 yılŞaka degil ya ciddi satan oluyormuş ya da senin yüzünün kullanıldığı sitelere falan
Cevap sahibi+1 yılya da şey şu telegram var ya telegramda paylaşanlar falan da oluyormuş devir kötü ya. Telegramdaki o pis sayfalarda
Soran+1 yılKardeş ben kimseye foto atmıyorum , laftan anlamıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılYaa sen yapıyorsun demiyorum ki ben anlatıyorum olayı 😂 hey Allahım neyse iyi gunler😂
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılma oldu hayatım kusura bakma:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkinin bu aşamasında fırça atabilen bir kadın. Düşman başına.
00 YorumlaValla konuştuğum çocukta bana atletle foto atmisti ben dedim bida olmasin sert tepki gösterdim sende öyle yapabilirsin
013 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yaptı mı peki? Bende kalçama da iltifat edince emin oldum saydırdım ama baya özür diledi o gün. Tekrar adım atmadı artık
- +1 yıl
hadi ordan et boş ver seni seven sayan adam zaten beraber uyuyalimmi edelimmi bilmem cinsel. icerikler ya da mesajlar atmaz emin ol. seven o kafada insan olmaz gercekten ben buzamankadar tanıştım erkekler oldu yok beraber uyuyalimmi ya da libidonda bahsettiler bana hepsinide ananın koynunda uyu tekrar dogruru ya da anneni bacını kaça sattın diye böyle saldırmıştımmm kufurutolar ana bacı katinca tabi oyuzden ha öyle laflar. sokuncada engelliyorlar beni amaç cinsellik başka hicbisey değil öyleleri allah belasını versin inş öyle zihniyeti. olanlar anasını bacısını öyle. olsun başka hicbisey demiyorum erkekler Allah korkusu kalmamış etmemeis
Soran+1 yılMert kızsın sevdim <3
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılBir daha kendini bu kadar yıpratma :)
- +1 yıl
Hakedoyolar ya bitane daha var canım cocuk 1 ay konuşmuştuk tanıdığım Bi kıza istek atmis senden daha güzelleri var demişti bana engelledi sonra engelden çıkarmıştı laflar söyledim durumlarımı bakmisti laflar söyleyince baktım yine engleden cikarmis durumlarımı bakıyor agg canım bide istaga feysten engelliyim ordan çıkarmamış vapsattan çıkarıyor engeli🤣🤣🤣
Soran+1 yılBence tepki verdikçe önem verdiğini gösteriyorsun biraz rahatla
Bornozla fotoğraf atarken cinsel çağrı olacağının farkında ama edepsiz gözükmekten de kacinmis olmalı.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar olgun güzel Bi bakış acisi
Soran+1 yılÜstüne kalçama da iltifat etti ama baya fırça çektim, çok özür diledi, sesi de üzgün geliyordu aslında ama tekrar yapmasından korkuyorum
Köprüye geçene kadar her şeyi yapacak buraya yazıyorum.
00 Yorumla
+1 yılsana saygısı olan biri dank diye bornozlu foto atmaz. Sevgilin değil eşin değil.
00 Yorumla
+1 yılNe farkeder kimisi bornozla sever benim vardı öyle bir tanıdığım bornozla yatar bornozla kalkardı
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yatan biri değil ki duştan çıktım demişti konuşmanın başında
Tiyatroya gitmek istemedigi kesin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahah bu da iyiydi
Kaç kaç kaçççç dehle gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAt mı bu 😄
yok gel kutu kutu pense oynayalım dicek
111 Yorumla
Soran+1 yılHahahah ona razi olurdum 😄
Soran+1 yılOndan mı dersiniz ama orijinali bu değil ki adamın, oruç bile tutmaz, cumaya bile gitmez, böyle konuşacak biri değil bu adam
Soran+1 yılHahahah düştük geri girelim diyor yani 😄
Soran+1 yılBuzdolabı moduna mı geçtin dedim hayır bu benim normal halim demiş
Soran+1 yıl3-4 senedir tanıyorum , 2 sene aynı yerde çalıştık. Öncekinde 4 ay filan bu seferde 3 aydır filan nerdeyse her gün konuşuyor yazışıyorduk
Soran+1 yılHahahshshshsh donunu gösterdiği bir fotosu vardı instagramda
+1 yılTaktikten başka bişey değil diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce Nuri alçı sonra cami hocası, sırada ne var bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen bencede çağrıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılCevapsız çağrı oldu
+1 yılBana göre cinsel çağrıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm üstüne kalçama da iltifat edince
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Hazırım diyor,
04 Yorumla
Soran+1 yılGel diyor demi yatağa
Soran+1 yılYok istemez öyle düm düz hormon çeşmesi
+1 yılCinsellikle alakalı bir çağrıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılO ve benzeri, zaten üstüne de kalçama iltifat geldi
+1 yılEvet fena hırpalayacam seni demek istemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık o kadar ayrıntıyı fotodan mı anladınız
- +1 yıl
Kesinlikle öyle siz kızlarda zaten hırpalanmak istiyorsunuz
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılBornozla fotoğraf atmanın mahsumiyeti mi olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de olmaz ya ondan anlık mı istedim
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız
Bariz cinsel çağrı başka ne olacak ki
09 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya, ondan foto isteyen de olmadı ki
Soran+1 yılİşe yarasa bile söyleyecek değiliz
Soran+1 yılOlsam da söylemem ya
Soran+1 yılAynen öyle niye diyelim
+1 yılMasum bi foto 😄
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi ki
- +1 yıl
Sende masum bi fotoyla karışıklık verseydin
Soran+1 yılBenim bir şey yapmama gerek kalmadan bir de kalçama iltifat edince olan lafı saydırmış olabilirim
- +1 yıl
Büyüyü bozmuşun
Soran+1 yılAma bozan o, biz sevgili bile değiliz sonuçta. Adı konan bir şey yok.
- +1 yıl
@istanbul_bey büyü cinsellik mi?😒
- +1 yıl
@onlyteenage konu cinsellik değil bornoz kalçalar 😬
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsel çağrıdır konuya giriş
04 Yorumla
Soran+1 yılGelişme ve sonuç pek hoş olmadı ama
Soran+1 yılHayır tabi fırçayı yedi
Bu soruyu soracak kadar a*tal olman üzücü
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin birine hakaret edince kendini zeki sanman daha üzücü
Soran+1 yılSevişmekle bilgi aktarımı mı oluyor. Önce edepli konuşmayı öğren sen. Örnek verdiğin adamın hiç bu şekilde konuştuğuna şahit oldun mu?
Soran+1 yılBen hocanın bir kere bile küfürlü konuşmasını duymadım. Önce onu örnek alsan diyorum. Ayrıca o kadar kültürlü adamın birilerine cahil demesi hakaret bile değil. Ama senin burada karşında kim olduğunu bile bilmeden ap. tal demen kültür seviyeni gösteriyor zaten. Bence çok uzatma.
Soran+1 yılTamam en akıllı sensin. Biz ap. talız. Tatmin olduysan uza
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bu
06 Yorumla
Soran+1 yılRahat bir insan. Anlık olarak da atmış olabilir mi yani?
Soran+1 yılÇok açık değildi , hafif açık hafif kapalı
Soran+1 yılBunu ona bile söylemedim, size niye söyleyim
+1 yılAdamın contasini yakmissin niye böyle. diyon
00 YorumlaKişisine göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamen masum olabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani biraz öyledir sanki bence de :)
020 Yorumla
Soran+1 yılBöylesini ne yapmalı 😄
- +1 yıl
azdırmamalı :)
Soran+1 yılAaaa vallahi bir şey yapmadım. Bu arada fotoda ki siz misiniz?
- +1 yıl
nayır nolamaz meni ağına düşüremezsin nayırrrrrrrrrr :D :D
Soran+1 yılYok düşürmücem korkmayın 😄 merak ettim sadece, arkadaki bina nerde diye 😄
- +1 yıl
vay bey.
Allah bina şansı versin emi :)
Soran+1 yılGerçekten merak ettm neresi orası 😄
- +1 yıl
söylemem.
Türkiye de değil :)
Soran+1 yılYurt dışı olduğunu anlamadığımı düşünmen biraz üzücü oldu 🥲
- +1 yıl
bunu düşündüğünü düşünmedim açıkçası :)
Soran+1 yılSöyleseniz sizi nokta atışı ile bulmam heralde sürekli o binanın önünde bu pozla beklemiyorsanız 😄
- +1 yıl
şu bornozlu fotodan nasıl buralara geldi konu? :D :D
Soran+1 yılBunu arkanızdaki binaya sorun hahahahah 😄
- +1 yıl
edip cansever in ''masa da masaymış ha ! '' isimli güzel bir şiiri vardır.
ben de ''bina da binaymış ha! '' diye bir tane yazacağım. :D
Soran+1 yılBina bahane sohbet şahane diye bir satır da eklerseniz sevinirim 😄
- +1 yıl
bunu özelde konuşsak söyleyebilirdim belki :)
Soran+1 yılHayır olmaz asla sırası bende 😄
- +1 yıl
peki siz bilirsiniz.
ısrar yok :) :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim teklif için. İyi günler 😇
- +1 yıl
size de...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklinix hep mi ors laga çalışıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAma arkasından kalçama iltifat ettiği için şüphelendim
Cevap sahibi+1 yılTek sorun bumu
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSorunun mu senin
+1 yılBu türleri engelle gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaştan yem atıyor..
00 YorumlaEvet
20 YorumlaBir nebze.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne olabilir
- +1 yıl
Şimdi bu dangalak erkekler gelir o herife şöyle der.
Senin annene bacına karına "iltifat" etseler hoşuna gider mi? Bir sg bunlar kadın erkek birbirine hiç iltifat etmesin bir araya gelmesin istiyorlar
İltifat ister kalça ister yüz ister bedenen
Normal bir şey zorla güzellik olmadığı sürece
Elalemi savunmak erkeklere mi kaldı.
+1 yılBas engeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
- +1 yıl
Niye sevgili değilsiniz o zaman? Seni seks amaçlı mı görüyor sadece? Çocuk çocuk hareketler..
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence masum yani yok
016 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi, ama günahını mı aldım diye de biraz kaygılıyım. O günden beri hiç yazmadı. Bu cinsel olmayacaksa hiç olmasın demek değil mi
- +1 yıl
biraz oyle gibi ama iliski icinde bunlar en bastan konusulmasi gereken durumlar asla olmasin demeyi bilmiyorum tam dogru bulmuyorum ama bir sirasinin olmasi gerek ama suanki iliskiler bugun taniyorsun aksama sevisiyorsun sabah evinden kalkio gidiyorsun ya bu durumlar arttigi için herkes erkende olsun istiyor onlarada bir sey diyemiyorum ama sırası şart konuşulması gerek
Soran+1 yılSize şöyle diyim. Biz 4 senedir tanışıyoruz. 2 yıl aynı ortamda çalıştık. 1 aydır filan bana seviyorum seni diye mesaj atıyordu. Arada konuşurken de dedi. Ama ben arkadaşça söylüyorsa atlamayım diye hep bende seni arkadaşım dedim. Bir kere bile arkadaşça demiyorum ben demedi. O gün aradı yine. Seviyorum seni dedi. Bende yine aynı tepki. Sonra bir sessizlik oldu. Sana bir şey itiraf etmem lazım dedi. Korktum ben söyleme dedim. Duygusal boşluktasın gibi hissettim söyleme dedim. Kaçtım, mesaj atmaya devam etti teli kapatınca ve bana fotosunu atmış işte. Ben sessizliği aşk itirafı diye yormuştum ama acaba başka bir şey mi teklif edecekti keşke söyletseydim diye içim içimi yiyor
- +1 yıl
hhahahah sevgili olmuyorsak fb mi olalim demis yani resim atarak Şu an aklima bu geldi 😂😂😂😂
Soran+1 yılYani sizce o boşluk sevgili olma teklifi miydi? İyi de sevgili olmayı istemeyen bunu mu isteyecek. Sinir oldum ya. Ben hoşlanıyordum bu aygırdan. Berbat oldu
- +1 yıl
keske sevgililik icin bir kapi acsaydin çok kapatmissin ama yaoacak bir sey yok
Soran+1 yılİyi de onu kapatınca öteki açılır mı ya , adam benle yatmak için her yolu denedi o zaman
- +1 yıl
hepsi olabilir ama sevgililik kapisi acik olsaydi kurali sen koyardin seven taraf o sonucta
Soran+1 yılBenim sevmediğimi mi düşündün? Sırf dedi diye seven o mu oldu? Ben ona güvenmiyordum ve beni haklı çıkardı
- +1 yıl
her seni seviyorum diyene yuz versek zaten cok kez kaybederdik ama yinede konuşmak mantıklı olabilirdi ama olsun yoksa da dert degil Şu an icin rahatsa ve iyi oldu diyirsan sorun yok
Soran+1 yılİçim rahat değil. Hikaye atıyorum bakan ilk 5 kişinin içinde. Hiç hoşlanmadığım biri olsa şu an ben silmiş engellemiştim her yerden. ya da itirafını dinlemiş olsam ahlaksız bir teklifle gelmiş olsa da kestirip atacaktım, aklıma gelmeyecekti. Ben saydırırken o çok sakindi. Bence burada duralım dedi. Ve koptuk ama tam kopamadık gibi de hissediyorum. O gün çok özür diledi , defalarca ses kaydı attı, sesi de baya üzgün geliyordu. Ama kabul edip şimdi ben adım atarsam yine sevgili bile olmadan sapıtır, ya da yaptığı hareketi onaylamış gibi olucam diye de kaygılıyım
- +1 yıl
o zaman burada yarim ve olmadigi belli olayan sekilde kalsin duzeltmek icin ugrasirsan daha cok karisabilir bunu ic ice gecen kablolar gibi dusun oyle kalsin
Soran+1 yılO kabloları istiyorsa düzeltmesi gereken o mu sizce? Yoksa o da bırak dağınık kalsın diye bıraktı gitti mi?
- +1 yıl
o düzeltmek istese saha gostermek isterdi ya da deniyor ama farkinda degilsin ondan uzak oldugun icin
Soran+1 yılHiç bir adım atmadı. O olaydan sonra bir kere konuştuk onda da aşırı soğuk ve yabancı bir gibiydi. Ortan yok mu senin dememek için kendimi zor tuttum
- +1 yıl
o zaman gitmek en iyisi
Sence hangisi
02 Yorumla
Soran+1 yılPek masum gelmedi
+1 yılÖyledir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsekse cagriyor 🙃
08 Yorumla
Soran+1 yılKesin demi, temizim mesajı yok burada
- +1 yıl
desen bornozu aç hemen açar canım 😀
Soran+1 yılOnu anladım zaten o yüzden yedi fırçayı
- +1 yıl
ne farkederki içinde oldukca soyler 😃
Soran+1 yılYok korkudan yazmıyor artık
- +1 yıl
hahaha yapacak bir şey yok
Soran+1 yılOlsun bakalaım
- +1 yıl
aynen canm
+1 yılÇağırıyor seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAteş mi :)
- +1 yıl
Su..
+1 yılMasum değil bence 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBana da çok masum gelmedi aslında da
- +1 yıl
Kim atti peki bunu
Soran+1 yılHoşlandığın adam bozuntusu
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet
02 Yorumla
Soran+1 yılAboow
Boydan mı
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece saçları, boynu ve hafif omzu gözüküyor
Soran+1 yılArkasından kalçaya iltifat peki
Soran+1 yılKesin kötü niyetli o zaman fırça kaydığım çok iyi olmuş
Soran+1 yılSevgili değiliz işte. Ara ara sohbet ediyoruz. 1 aya yakındır seviyorum diye mesaj atıp duruyor bende hep bende seni arkadaşım diye cevap veriyordum. O da bir kere bile arkadaşça sevmek değil benim ki demedi. Sonra da tutup foto attı işte
Soran+1 yılYaşla ilgisi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel çağrıdır ♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Evett
00 YorumlaHer ikiside olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet
00 Yorumlaaynen dediğin gibidir
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası