Daha önce bedensel olarak hiç ilişkisi olmamış ama siz tanışmadan önce bir iki defa seksting yapmış (fotoğraf ses falan değil sadece yazı). Bunu öğrenseniz ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Böyle bir şeyi kimse öğrenmez çünkü gereği yok kendi özel hayatım kimsede hesap vermek zorunda değilim
Kalkıp söylemem ama yaptığım kişi söyleyebilir ama doğru kimseye de hesap vermek zorunda değiliz
Yaptığın kişinin de söylemeye hakkı yok sevgilin değil bir şeyin değil bitmiş gitmiş olay bu kız benimle böyle böyle yaptı ee yani
yani sorun edilmezki bu. herkesin istekleri vardır
Evet katılıyorum
sıkıntı olmaz bana. ben hatta istekli kadın severim
Yani ben yaptım bir iki defa ve ileride sevgilim öğrenirse sorun eder mi diye düşündüm bir
haylr azgınmısıın çok
?
Böyle birşeyi öğrensem hiç tepki vermem gidip bir şey söylemem beni ilgilendirmez hem zaten onun geçmişi diye düşünürüm
Bu kişi sensin galiba, evleneceğin çocuğa bunu söylemeye çekiniyorsun sanırım çekinme söyle bence tepki vermez pek hatta hiç vermeyebilir
Bu kişi benim ama söylemem muhtemelen ve evleneceğim birisi de yok😄
Hmm anladım 🙂
Benim de yok ve olsaydı dediğim gibi öğrensem de hiçbir şekilde bir şey düşünmez ya da söylemezdim, unuturum giderdi yani. 🙂
Kaç yaşındasın peki
26
Aaa aynı yastayız 🙂😍
97'limisin, hangi ay
olabilir sonucta benden onceki bir hayati yoksa bende belki yaptim ama bedensel birlikteligim tek onunla olacaksa onunda benimle olmasini isterim o daha anlamli
Niye takayım ki? Çaycıdan çay mı alıyorum da sıfır paket takıntısı olsun? Saçma saplantılı insaların sorunu
Beğeni için teşekkürler, birisi canını sıkmış anlaşılan bu konuda.
Hayır aslında. Sadece bir iki kişi ile yaptım ve kendimi çok kötü hissediyorum. İleride sevdiğim kişiye karşı rahatsızlık duyacağım bir durum olucakmış gibi hissettim. Yaptığım yanlıştı
Kapalı mısın?
Hayır
Genelde kapalılar bu konularda fazla muhafazakar olduğundan sordum. Sanırım cinselliğe yeni adım atıyorsun ve hislerinden emin değilsin
Hislerimden eminim ve evet yeni adım atıyorum. Sanırım bu konu hakkında eleştirilmekten korkuyorum. Böyle bir şey yaptığım için
Hayat senin hayatın. Kadınsılıktan yoksun çocuksu bir tip olmaktan uzaklaştığın için seni tebrik ederim, kafadan 60%'lik dilimi geçtin :)
Yani rahatsız olurum ama ayrılma sebebi olmaz zira artık hiçbir şey yaşamamış kızı bulmak zor. Bir noktadan sonra bunları kabul etmek gerekir.
Bunu yapmayan kadın var mı yaa, illaki erotik sohbetleri olmuştur genelde
Var aslında yapmayan ama ne biliyim sanki karşıdaki çok masum da biz değiliz gibi bir his oluşuyor
Bu histen bir an önce kurtul, seks yapmasa bile sanal seks yapmayan erkek yoktur inan
Teşekkür ederim gerçekten rahatlattı bu düşünce
Rica ederim
ben eşimle evlenmeden önce seks yapmıştım kocam sorun etmedi
benden onceyse ve emin olursam sadakatli olacagina bisey olmaz
Sekting masum kalır sevişmiş olmasını da normal karşılıyorum.
Yaptığını söyledi, erkekler penislerinin resmini atıyormuş.
bir şey düşünmem normal
Yapmayan kaldımı yıne kımsenın altına yatmamıs en azından temız derım
Yapmayan mı var sanki. Olabilir
Ne biliyim vardır belki. Ben yaptım ama ileride sevgilim öğrenir sorun olur diye çekindim
Emin ol her insanın istekli olduğu zamanlar olabiliyor. Kız erkek farketmez. Sen nasıl yapmışsan bende bir başkası da evleneceğin kişi de yapmıştır. Buna ister cahillik ister azgınlık ister ihtiyaç gözüyle bak ama bir şekilde yapılıyor
Bu yorum için teşekkür ederim. İnsan bazen şey düşünüyor, karşıdaki çok masum hiçbir şey yapmamış, ben bir hata yapmışım gibi. Ama öyle değil, o çok mu masum
Aynen kimse senden daha masum değil.
Yapmayan mi var
yok mu? İllaki vardır
Yok
Kimse masum değildir herhalde
Sanırım öyle, herkes geçmişte yapmıştır bir şeyler
seksting nedir awk seks yapsın ona gore dusunelim
Niye seksting de rahatsız etmez mi
etmez ben ne kadar cok yaptım oda onlara baksın o zaman sacma oncesi oncede kaldı
Doğru sonuçta karşıdaki kişinin geçmişi ne kadar temiz ki bizi sorgulasın
evet benimki çok kötü mesela oda benimkine baksin o zaman olur mu oyle birsey
Ne güzel istekli kız derdim
Farklı bir bakış açısı😄 ne biliyim ben daha önce yaptım ve ileride sevgilim öğrenirse rahatsız olur mu diye düşündüm
İleride rahatsız olacak adam ağzının tadını bilmiyordur demek. Sen yine de eşine her doğruyu söyleme 😅
Benden öncesi değil sonrası önemli
Umrumda olmaz
Sorun etmem
Yapmayan var mı ki
Vardır bence
Binde bir
Bir çok detay var aslında
Nasıl yani
Gizliden çıkayım mesaj at en ayrıntısına kadar anlatayım
Yapmayan kaldı mı ki bu kadarını
Kalmadı mı
Kalmadı tabi herkes cinsellik yaşıyor. Sen misin bu
Ben cinsellik yaşamadım ama seksting yaptım. İleride sevgilim öğrenir de sorun olur diye çekiniyordum
Ondan öncesi onu ilgilendirmez hayat senin boş ver
Haklısın sanki onun geçmişi çok mu temiz olucak da
Yani seni haketmesi gerekecek öncelikle
Şu an olmayan birisi için gaza geldim o beni hak etsin diye, kendimi daha önemli görüyorum, teşekkürler 😄
Ne demek hatta sorunu beğenecem yazmak istersen gaza getiririm