Sevgilim benimle değil, eski sevgilisinin fotoğrafıyla sevişiyor. Ayrılmalı mıyım?

6 aylık ilişkimiz aynı evde yaşıyoruz ben 18 o 20 yaşında öğrenciyiz. 7 ay önce sevgilisinden ayrılmış benimki sonra tanıştık biz herşeyi olduğu gibi anlattı bana. Tm dedim kabul geçmiş geçmişte kaldıysa bizden olur falan dedim işte. Öyle flört etmeye başladık öpüştük arabada seviştik dolu dolu yaşadık herşeyi 6 ay içinde. 1 ay önce bana bu böyle arabada bağda bahçede olmaz gel Beraber yaşayalım dedi onu da kabul ettim

Evde yaşamaya başlayınca bana olan ilgisi bitti ne oldu aşkoo yatağa gidelim dediğimde bugün keyfim yok yarın yaparız o işi hıyar şeftali 🍑 bir yere kaçmıyor ya dedi tm dedim ertesi gün yine olmadı. Aldım karşıma konuştum eski sevgilisiyle karşılaşmış. Yeni sevgili yapmış kendine eeee bizene dediğimde öyle işte kafam karışık biraz müsaide et kafamı toparlayayim dedi

Dün gördüm kapı aralıktı fotosunu eline almış öpüyor şeyine fotorafi sürdü igrendim ne yapacağım şimdi ben ya off
Sevgilim benimle değil, eski sevgilisinin fotoğrafıyla sevişiyor. Ayrılmalı mıyım?