- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılLibidosunun yüksek olmasının zararı nedir tam olarak anlamadım. Yani mesela aranızda tam bir şey yok ama cinsellik için ısrar mı ediyor? O zaman kötü. Ama sevgilinse ve aranızda bir şeyler yaşandıysa libidosunun yüksek oluşunun hiçbir zararı yok (bence). Henüz flörtken ve sen istemediğini belirtmişken konu devamlı cinselliğe bağlanıyorsa kız düşürmek için kültürlü biri olmuş bile olabilir😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ciddi bir ilişki yaşamak, evlenmek gibi niyetleriniz var ise evine gitmemenizi tavsiye ederim. Henüz yeni tanıştığı bir kadını sürekli evine çağıran ya da onun evine gitmek isteyen bir erkek sadece cinsellik yaşamak istiyordur, ciddi bir ilişki isteği yoktur. İlerleyen süreçlerde ciddileşir vb. beklentilerine girmeniz de yalnızca sizin üzülmenize neden olur. Tabii ki karar sizin.
34 Yorumla
Soran+1 yılilk başta söylediğinde onu bıraktım bir yıl konuşmadık sonra barıştık şu an aynı şeyi istyor, aynı şehirdeyiz buluşursak istemediğin hiç bir şeyi yapmam diyor
- +1 yıl
Tabiki size zorla bir şey yapamaz fakat sizi isteyecek tava getirebilir, evin içinde bunu yapması bu çok kolay, önemli olan sizin ne istediğiniz, siz yapmak istiyorsanız sıkıntı yok zaten, madem bir şey yapmayacak o halde dışarıda görüşmenizde bir sakınca yok neden ev? diye bir sorun
Soran+1 yılsordumm, mantıksız cevapler verdi
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBir adam lokantada yemek yiyor ve ağzını peçeteyle silip atıyor. Daha sonra tatlı yiyor ve yine ağzını peçeteyle silip atıyor. Eğer peçete olmak istemiyorsan uzak dur. Ne demek istediğimi anladın.
Sonuçta o kişi kültürlü, hacca gitmesi, öğretmen veya savcı olması bir şeyi değiştirmez. Kişi önce ahlâklı olacak.11 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Libidosu çok yüksek olandan uzak durman en iyisi tamam cinsellik rahatlamak ama çok fazla da bağlı olmak buna doğru değil sen istersen memnun isen sorun değil tabi de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılsizin özel durumunuzdan ayri genel anlamda söyluyorum neden devam edilmesin ki taraflarin birbirini arzulamasi seks yapmak istemesi gayet doğaldır yeter ki karşılıklı rıza olsun bu durum tarafları gayrı ciddi filan yapmaz ya da birbirlerine hiç değer vermedikleri sevgi saygı duymadıları gibi anlamlara da gelmez öte yandan bir ilişkinin mutlaka evlilikle sonuçlanmasını istemek olabilir ancak bu şekilde olmaya da bilir hayat süreç işidir denize girmeden ne boğulunur ne de yüzülür umarım her şey gönlünüzce olur
10 Yorumla
+1 yılKullandırma kendini, sonunda sktr olup gidiyolar hevesini alıp. ben bunu yaşadım sana tavsiyem yazık etme kendine, el oğlu gider hemde arkasına bile bakmadan.
103 Yorumla- +1 yıl
@ek_hesap vermedim ama onun için attığım her adım o beğensin diye süslenmelerim hepsi boşa gitti bi anda hiç oldu hayallerim hiç gitmeyecek sanmalarım. Ne onemi varki bana dokunan beni open ilk kisiydi buda buyuk bi fedakarlik degilmi bu hakkı ilk ona tanıdim ilk olduğuna inanmadı. Kimse için kolay lokma olmamayı öğrendim artık. Kolay olan değersiz oluyo.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani sen ona gore degil kendine gore karar verer verecegini ne zaman anlayacaksin bilmiyorum da istersen gidersin istemezsen gitmezsin gostereyim ama elletmeyim yine de beni sevsin diye karmasaya girme
10 Yorumla
+1 yılSenin elinde olan bir şey. İstiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin. Adam kozlarını açık oynuyor. Karar senin
41 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Batsın kültürü. Ne kültürü bu yaa?
Bildiğin abazan, sapık.
İlk buluşmaya eve çağırmak ne demek?
Sakın gitme. Konuşmayı da kes.
Kesinlikle pişman eder seni. İnanma, güvenme ona.20 Yorumla
+1 yılmaalesef seks olmadan kiz ile erkek arasindaki iliski yurumez sonucta erkegin libidosu yuksek olur erkek yaradilisi oyle libidosu olmayan zaten erkek degildir normal degildir sorun var demektir benim anlamadigim senin sekse karsi soguklugun mu var seks olmadan bir erkekle iliski yasayamazsin ki yok boyle bir sey bence bu bir sorun degil bunu yasamak isteyen pek cok kiz var mutlaka sen neden sorun yaptin anlamadim
11 Yorumla- +1 yıl
yalniz kalirsin bu kafayla o kesin
+1 yılParası varsa devam et canım ya ne olacak benim bulduğum kocanında öyle libidosu yüksek yani erkekler para kazanır yapar eder tek istedikleri seks yani yap gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
Aa bak orada ayrışırız evlenmeden diyorsa hayır gelmez
+1 yılBenden bahsediyor gibisin. Tabi ben direkt eve çağırıp ilişkiye girme peşinde değilim o biraz abazalık olmuş.
10 YorumlaSenin libidon yüksek değilse devam etmenin bir anlamı yok. Adam seninle her konuşmasında oraya bağlayacak konuyu.
10 YorumlaDüşünmen hata bence ayrıl. Ciddi erkek oyle seyleri farketirkez bile
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. o adam seni kandırıp istediğini alınca bırakıp gider
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evde kültürü bir kenara bırakır s*ker seni yavrum
20 Yorumla
+1 yılNormalde kültürlü olanların libidosu düşük mü oluyor ki😃
20 Yorumla
+1 yılDaha libidosunu düşüremedin ni? Sende çok kabiliyetsizmisin?
20 YorumlaKültürlü mü kime göre neye göre kültürlü ödül sahibimi pulitzer v. b ödülü mü var rol yapıyor kesin keza kültürlü bir insan ev diye tuturmaz az beyin yahu engelle geç senin için en hayırlısı bu
#Mirliva00 YorumlaSana çok kültürlü biri lazım değil, çok ahlaklı birini tercih et, leylek gibi olandan sakın
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide karşı tarafa istediğini verirsen senden daha hızlı soğumasını sağlarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılo senı yataga atmadan bırakmaz attıktan sonra da sonuclar pek ıyı olmayabılır
10 Yorumla
+1 yılBirbirinizi seviyorsanız devam edin de arada insan içine çıkın 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o libido yüksekliğinden değil abaanlıktan. bir kaç buluşmada o çöker kalır. aynı istek kalmaz
10 YorumlaYani bu doğrultuda hem hayatını hemde seni s demektir.
10 YorumlaEvet. Bulması zor bir karakter. Git mutlu eder seni.
10 Yorumla
+1 yılEvde buluşmana gerek yok hemen eve gitsen olacagı belli
10 YorumlaKültürle ne alakası var seni kullanma peşinde işte
11 Yorumla
+1 yılKültürü evde buluşmak mi bırak Allah aşkına istediği kadar bilgisi olsun * canım dışarı da kimseye gözükmek de istemiyor belli ki sıktır et
02 Yorumla
Soran+1 yılevet boş ver ettim
Soran+1 yılsıktır ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibido yüksekliği sıkıntı. Bir süre sonra bikicaksin
30 Yorumla
+1 yılHemen kötü düşünme kısır ve çay yapacak ondan davet ediyor. Evine gideceksen elin adamında kusur bulamayacaksın niyeti belli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaci yeni birini tanıyıp hayatına bir şey katmak değil. Libidosu için birini arıyor boşuna heveslenme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYemişler kültürünü.. hemen eve davet etmek, ne bilim derdi yatak olan insanın kültürünü napalım?
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEve çağırıyor ne kültürü Allah'tan kork ve ona sığın kardeşim sakın gitme
20 Yorumla
+1 yılHayir soru ve yorumlar tıpkı yaz şarkıları gibi nakarat var anlam yok. ya senyse bişey demiycem. libido ve kültür ya da diycem aga ne alaka yaaaa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adamın niyeti belli seni eve atıp evde cinsellik yaşamak istiyor evine gidersen ne yapar eder diker buna razı isen git değilsen otur evinde
00 YorumlaKültürünü libidosu ile mi ölçüyorsunuz, çok farklı şeyler kıyas edilemez bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kültürüyle tavlayıp amacına ulaşacak. Sen sanıyor musunki hayatında sadece o var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Vay vay vayyy. Fakir olsaydı Abaza oluyor kültürlü olunca medeni oluyor hemii
10 Yorumla
+1 yıladam cok kulturlu dedikten sonra susurekli evde bulusalim diyo deyince gulme tuttu beni sjsjsjsjssj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKültürlü olan abazalar da vardır. Hemen eve çağırıyorsa boş ver gitsin.
10 Yorumla
+1 yılSırf çakmak için belli başlı şeyler öğrenmiştir siz saftrikler çok kültürlü bu çok iyi diyip aldanıp çaktırıyorsunuz günün sonunda sonra burada h. mile kalır mıyım soruları 🤦🏽♂️
10 Yorumla
+1 yılNe sacama bisey ya
İatiosna yaparsın istemiosan uzak durursun bu kadar basit.00 YorumlaKültürlü olması bir şey değiştirmez
Senin kararın
Kullanacak mı kullanmayacak mı vb00 Yorumla
+1 yılSürekli evde buluşalım diyenle olmaz. Boş bir insan, ne kültürü
00 YorumlaNeyini anlamadin tek amaci senin bı an önce tadına bakip sonra sana yol vermek 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığım biri hakkında yorum yapmak huyum hiç olmadı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEeee sürekli istemediğin bir şeyi neden soruyorsun ki? istemiyorsan boş ver gitsin.
00 Yorumla Adamin libidosundan sananeki görüşmemek çok zor değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsanlığı ile güven duyma durumuna göre karar vermelisin
00 Yorumla
+1 yılSenin izin verdiğin kadar ileri giderim demiş bunu yaşamadan bilemezsin
00 YorumlaBuluşacak yer mi kalmadı 😅 niyeti belli yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılKültürüne s'okayım eve çağırıyorsa onda sıkıntı vardır
00 Yorumla
+1 yılNe niyetle çağırdığı belli seks yapmak değilse amacın gitme derim
00 Yorumla
+1 yılseni eve atacak ve "kötü emellerine" alet edecek.. 😁😁
00 Yorumla
+1 yılEvde buluşalım diyor ama libidosu çok düşük ve ne lahana ne mercimek 😂
00 YorumlaEvde buluşmak ne kadar doğru oraya gidince ne olacağını biliyorsun
10 YorumlaAbicim. Nikahına alsın seviyorsa sende bunu diyeceksiniz simitçi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru karar verdiniz, istedigini alıp gidecekti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir olsaydı Abaza oluyor kültürlü olunca medeni oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeka ile hormonların eşdeğer yürüdüğünü düşünmeye başladım ben🤔😂
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam ona güzelce anlatırdım o istemezse ayrılırdık
02 Yorumla- +1 yıl
Tecrubelusin
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişkim olmadı 1 kere tek flört dönemim oldu o kadar, sadece iletişim konusunda olgun ve bilinçliyim ajakkakaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha bu benim eger yanina kzrizma egitim yakisiklilik ve kas da eklersen
00 Yorumla
+1 yılUzak dur gerçekten uzak dur sonra cook pişman olursun yaşandı yani hata yapma eve Çağıran erkekten hayır mayir gelmez zamparalar
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar