16 cm boyu var 4,5 cm eni var. 12 cm kalınlık
4-5
=6
=7
=8
=9
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu erkeklerin büyük gösterme çabaları saçma düzeye geliyor. Matematik bilmiyorsunuz onu anladık. Ölçüm yapmayı da bilmiyorsunuz onu da anladık. Bari uydurduğunuz yanlış ölçüler ile gururlanmaya çalışmayın.
12, cm çevre demek 3.8 çap demek. Eni dediğin çapı 3.8 cm sen 4.5 ölçtüğünü sanıyorsun bunla övünüyorsun. 12 cm çevre normal kabul edilen kalınlık bunun altı ince sayılıyor zaten.
Ölçüde %18 sapma olduğunu düşünürsek penisinin gerçek ölçüsü 13.5 cm çıkıyor. Ayrıca çoğu erkeğin yanlış ölçüm yapıyor olması üzerinden ölmemesi gibi durumlara bile girmiyorum.
13.5 boy ve 12 cm çevre ile sıradan bir penisin var. Övünülecek hiç bir şey yok. Boş yere büyük ve kalın penisim var benim diye gezme.
Kalınlık ve eni ne oluğu tam olarak yani demem çünkü 12cm kalınlık olmaz boyuda zaten 16 diyorsun eni 4.5sa 12 cm olan ne swğelsllx
12 cm metreyi etrafına dolayıncaki uzunluk
Ok trollsün
Troll mu 😂😂 ciddiyim.
Ama galiba "alemsin" anlamında demek istedin
Bence iyi. Nasıl bir gelecek kaygın var? Neden sevgili bulma engel oluyor nasıl bir kaygı bu
Benim babam kendi başının çaresine bak dedi artık bana yük olma dedi. Ben de okulumu okuyorum işte atanma zamanini bekliyorum işte. Bana bakacak bir ailem yok kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Bir yandan okurken bir yandan da yazın full çalışıp para kazanarak geçinmeye çalışıyorum işte. Hayatım zorlu bu sebeple de hayatıma bir kız alamıyorum. Yoğun bir hayatım var. Atandığım zaman gelirse kendi evimi tutarsam kendi paramı kazanırsam öyle o şekilde hayatıma bir kız alabilirim.
Şu an hayatıma bir kız alamam çünkü derslerimden geri kalmama sebep olur.
Öğretmenlik mi okuyorsun? Çalışıyor musun ne ile geçiniyorsun
Yazın nerede çalışıyorsun
Yazın bir restoranda fırın işlerinde çalışıyorum ve sağlık bölümü okuyorum öyle yani
Sence sebeplerim hakli sebepler mi yoksa bahane mi kendi kendimi mi kandırıyorum sence?
Babanın mesleği ne? Neden sana kendi başının caresine bak dedi ki. Bunu sen 18 yaşına gelince mi söyledi?
Seni en iyi sen tanırsın. Kız arkadaş bulursam derslerinden geri kalırım diyorsan öyledir. Yani haklısın
Evet 18 yaşına gelince söyledi. Babam inşaatçı, hayvancılık ve tarım la uğraşan biri ama şu an emekli ve 60 yaşında
Başka kardeşin var mı? Babanın geliri mi az o yüzden mi sana bakmam artık dedi yoksa para vermek mi istemiyor
Bu ne be abi abarttin sanki
😅😅Niye
Abarti cunku oyle bi sey yok
Ne yok?
Neyse
Penisim var ama kullanamıyorum ☹️of ya. Hep bu gelecek kaygısı yüzünden hiç bir kızla henüz birlikte olmadım 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?