Normal boydan onemli kadını iyi sevip doyurmyayi bilmek onemli 20 santim kocamınki diyenler var ama doyurmayı bilmiyor baskasina ihtiyaç duyuyorum diyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Knk ilk görüşte penisne bakmazlar ki vücudun ya da paran konuşur
Benim partnerim daha öpüşürken deli gibi ıslanıyordu öyle bir problemi asla yoktu zaten kendisi de ıslak olmama rağmen acıyor diyordu kızlar da genel olarak 17cm den sonrasını acı ve eziyet olarak söylüyor burada mağara gibi a. mı olup boş yapan sensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hahahasjskl
Normal boydan onemli kadını iyi sevip doyurmyayi bilmek onemli 20 santim kocamınki diyenler var ama doyurmayı bilmiyor baskasina ihtiyaç duyuyorum diyorlar
Knk ilk görüşte penisne bakmazlar ki vücudun ya da paran konuşur
Bi sen akıllısın mk
20 cm d1ld0 bana anca yetiyo
Abart abart
Mağara
İyidir standart
Teşekkür ederim tercihin nasıl olur peki
Esekte de var ama eşek yine eşek 😄
Altın semer vursak 😄
Hani bakıyım
Çok istersen görürsün
İdeal
Normal
Ortalama 13 cm zaten. Üstü iyi.
Kötü
Sebep
Kısa
10cm den sonra ağlıyorsunuz ama o ne olacak
Ben ağlamadım
Seninki mağara olmuş demek ki
O uzunluktan dolayı değil vajina girişinin yeteri kadar ıslatılmadığı için hala dar olmasından kaynaklı
1 kere 1 kişiyle oldu ve hala dar. Çok seks yaptıkça genişler demek hurafe
Yoo gayette ıslak ve deneyimliydi
Benim sevgilim de öyle diyordu gayet ıslaktı diye Ama aslında hiç yeteri kadar ıslanmamıştım. Yani kendine ait bir a. ın yoksa boş yapma
Benim partnerim daha öpüşürken deli gibi ıslanıyordu öyle bir problemi asla yoktu zaten kendisi de ıslak olmama rağmen acıyor diyordu kızlar da genel olarak 17cm den sonrasını acı ve eziyet olarak söylüyor burada mağara gibi a. mı olup boş yapan sensin
A. ımı nerede gördün. 1 tane kızdan bahsedip tüm kızlara aynı gibi konuşan embesilin teki a. m profesörü kesilmesin
Bi çok kişiyle yattım o yüzden silktir git zırlama buralarda
A. m profesörü kesilen ben değilim kimin zırladığı ortada
Tamam