Gerçekten sabretmek çok zor değil mi... Hayallerin arzuların, Hem çok yakın hem çok uzak olması insanı yıpratıyor.. Şimdi niye yaşamıyorsun yaşa diyen olacak (Müslümanım, Allah'tan korkuyorum ve bekarım evlilik şansım yani seven sevdiğim kimse yok, yaşım 40 oldu) iki ucu keskin bıcağın ortasındayım. Napıyım 😔😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu zamana kadar beklemişsin bence sabretmelisiniz. Elbette sizi isteyen ve seven de oluyordur ama yaşınızın verdiği olgun düşünceler daha seçici olmanızı sağlıyor diye düşünüyorum. Biraz daha esnetebilirsiniz kriterlerinizi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalnız degilsin bu konuda daha önce evlenmiş boşanmış biri olarak diyorum inan evlenince de sanki o fantezileri duyguları yaşayacakmışsın gibi gelsede yok olmuyor olmadı da... senin kafandakileri az çok bende tahmin ediyorum fakat şu dakika evlensen olup olmama ihtimali yüzdeler dahilin de bile cok düşük kalacak
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fantasi güzel aslında bu fantasileri sexting yaparak gerçeğe dönüştürmeyi keyfine ayrı bir güzel. Biz senin gibi bir arkadasla kurup oynuyor ve sexting de olsa keyifli bir ilişki yaşıyoruz sende yapar denemek güzel fantasi dünyası sınırsız olur bazıları çok çabuk bosaliyor. Sen nasıl olursun bilemem
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar evlenip yasamalıydın. Bu saatten sonra zevkine bakıp ilerlemen gerekiyor evlenecek birini bulsan bile fantazilere açık birini bulman zor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sabret Allah sabredenlerle beraberdir.
111 Yorumla
Soran+1 yılSen sabrediyor musun yoksa laf olsun diye mi yorum yaptın. Merak ettim doğrusu
Soran+1 yılNe kadar kaç yıl? ve şimdi açtın yolu kim gelirse mi?
Soran+1 yılEe 32 yaşın 18ini çıkar anca ergen ve cinselliğe yatkın olursun. 14 yıl mı sabrettin yani çok dediğin?
Soran+1 yılYoo ama çokta uzun değilmiş.. Şimdi evlisin ve artık beklemiyorsun 😅darısı başıma
Soran+1 yılAma karına yazık olmuş o da ayrı bir konu
Soran+1 yıl👍👍👍👍
+1 yılSeçici biri misin Hatta çok seçici birisin galiba ya da bahtsız belkide çok şanslı belkide evlenip rezil olacaktın o kocayla her şeyde bir hayır var demeye getiriyorum cümleyi.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle teselli ede ede gençlik gitti.. Uzaktan bakmaktan kuruduk. Bu hayır bi bize mi uğramıyor millet yaşıyor dibine kadar da
- +1 yıl
Müslümanım diyorsun isyan ediyorsun imtihanın hafif değil tamam ama sende bari en büyük günahlardan kaçarak yaşıyorsan bu tarz küçük günahlarla da cennetini kaçırma.
- +1 yıl
Kaçırma yanlis oldu riske atma diyelim
Soran+1 yılYapmıyoruz kaçıyoruz sabrediyoruz. Bırak da Allah a da sitem edip nazlanalım 😒😔
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyeyim
Soran+1 yılAmin
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazla erteleme bence evlenmeyi bekleyip aradigini bulamayan çok mesela ben esim hiç fantezi sevmez ve cinsel tabulari var cok monoton
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tabu mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç isteyeniniz ya da sizin isteyen olmadı mı? Evlenmek için diyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu elbette ya o kadar da değil.. Her isteyenle kim evlenir karşılıklı begeni çekim uyum olmadıkça
- +1 yıl
Öyle görünüyor ki seçiciydiniz ama seçemediniz sonunda. Bu işler kısmet elbette ama halen isteyeniniz varsa ve size uygunsa düşünmenizi tavsiye ederim. Zinaya düşmekten iyidir.
Soran+1 yılYok..
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu zamana kadar sadece en fazla sanal yolla mi tatmin oldum yani?
061 Yorumla
Soran+1 yılSanal günah değil mi sonuçta
Soran+1 yılHepsi etkili en çokta inancım
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Evet tam üstüne bastın.. Boğuluyorum.. Derdim erkek aramak değil 🤷♂️
- +1 yıl
Fark ettim bende. Çok içten yazmışsın. Aslında cevap alacağımı düşünmüyordum da bende yorumu samimice yazmak istedim. Sitem ederken bile hala hayırlısını istemen güzel her şeye rağmen. Bulunduğun konumu, giyimini vs bilemem sorgulayamam ama gerçekten niyetin bariz belli. Haliyle hak ediyorsun hayalindeki her şeyi
Soran+1 yılDikkate alsam zaten burada dertleşme postu açmam.. 3 yıldır burdayım uzun süreli sohbet edecek biri bile olmadı.. Ben hem aşırı isteyip hem de elimin tersi ile itiyorum. Dedim ya iki ucu da kesin bıçak.. Yara bere içinde yaşıyorum öylece..
Soran+1 yılVe şunuda ekleyeyim sonucunda ki pişmanlık ve psikolojik yıkım beni korkutuyor
Soran+1 yılNasip.. Teşekkür ederim güzel mantıklı olgun sohbetin için. Beni çok güzel tanımladın bu arada.. Bazen insanın susup onu anlatan biri olması çok rahatlatıyor
Soran+1 yılGenelde empatiyi tam olarak yapabilen o dertle dertlidir yahut geçmiştir o yollardan.. Damdan düşenin halinden damdan düşen bilir derler. Peki ya sen?
- +1 yıl
aslında çok benzer durumlara sahibiz biraz absürt gelse de ama ayıran bazı şeyler var elbette. Yani tek husus burada günah meselesi değil. Nasıl desem çekimsel bir durum. Onu yakalama konusunda galiba pek başarılı olamadım. Haliyle gidip 5 dk zevk uğruna bunu para için yapmam ya da hastalık riski durumuyla uğraşmak istemem. Sen kadar komple ''temiz'' sınıfına girme ihtimalim asla yok ama gerçek mana da sana yakın bir izlenim sunduğumu söyleyebilirim
Soran+1 yılYani bekarsın ve cinsellik yaşamıyor musun ya da hiç yaşamadın mı
Soran+1 yılBakir misin yani🤔
Soran+1 yılTamam o zaman burada kalsın muhabbet. Sağol ✋
- +1 yıl
estağfurullah o cevap adına yazmadım bunu. Sadece çok fazla içe dönük birisi olman ve doğal olarak günümüz şartlarında birisine güvenmek için hiçbir gerekçen olmadığından hak veriyorum düşüncene. Sorabilirsin kafanda merak ettiğin herhangi bir şeyi. Samimiyetle yanıtlarım üstte olduğu gibi. Öylesine söyledim onu. Sonuçta hepimiz sunduğumuz gerçekler kadar varız cümlelerde...
Soran+1 yılDerdim senin özelini yaşamını öğrenmek değil. Beni tanımlayıp anladığına göre aynı yaşantıda mıyız o sebeple soruyorum. Ama dediğine göre senin farklı olay.. Bakir kısmını bile net cevap veremiyorsun.
- +1 yıl
yaşantıdan kasıt aynı olma şansımız hak verirsin ki toplumumuzu göz önüne de getirirsen aynı olma ihtimali yok. Neden bakir ya da bakireyim sorusuna yanıt verebiliriz ancak. Senin durumunu kendin söyledin, bende olay sadece dini boyutla alakalı değil; kafamdaki profili bulamadığım veya denk gelmediği için yaşamadığımı ifade ettim (yaşamak için yaşamak değil ya da bu bir rahatlama eylemi olmaktan öte gördüğüm için)
Soran+1 yılAnladım haklısın.
- +1 yıl
sadece sorulardan ibaret kalmasın istiyorum sohbetlerin. Akıllı ve ne istediğini bilen bir kadınsın. Çekineceğin hiçbir şey yok. Hatta özelini birileriyle paylaşmaya. Kendini ifade edebiliyorsun. O özgüveni dışa göük olarak da gerçekleştir. Söylemek istediğim gidip biriyle buluş olayı değil. En azından sanalda biraz zincirlerini kırabilirsin. İyi gelir emin ol doğru kişiyi yakalarsan.
Soran+1 yılÖzetle benim işim zor seni bilmem..
Soran+1 yılNapmalıyım sanalda tam olarak mesela nude atıp sexting mi? 🤔 E bu şey gibi gazetede ki leziz yemeğe ekmek banmak. Kendini kandırıp oyalamak.. Tüm kişisel saygımıda kendime kaybetmek
Soran+1 yılYaptım o kadar da değil.. Sohbet ettim tabi ki çoğu kişi ile.. Soru cvp yahut bazen eğlence gibi.. Elime geçen günah ve kandırılmış susturulmuş hatta daha da ayyuka çıkan arzularım ile cebelleşme...
Soran+1 yılAynen öyle.. mastürbasyon sonrası gibi pişmanlık.. Aklımdan geçenler ile söylemlerim çok farklı. Tabiri caizse içimde fırtınalar eser yüzümde esamesi okunmaz
- +1 yıl
farkındayım bunların. Orada içimde tuttuğum fantezilerim demenden anladım daha ilk okuyuşta dün. Daha fazla gizem yaratman da beni şu an burada tutuyor diyebilirim ve tabii iletişiminin kuvvetli oluşu. Sana bende şunu soruyorum. Mastürbasyon artık senin için günlük rutine dönüşmedi mi? Yani zevk veriyor mu sadece kendi bedenine dokunmak?
Soran+1 yılHayallerle süslemesem içi boş bir mastürbasyon elbette.. Ama yinede zevkli ve kısa vadede rahatlatıcı..
- +1 yıl
sadece anlık tatmin çünkü başka yolun yolu. Yani keşke çözüm şu an sexting olsa o da seni hem senin zirve mutluluğa çıkartmayacak hem de aklında ''keşke olmasaydı'' durumu oluşacak. Gerçekten durumun aşırı zor. Gerek senin o zemini oluşturamaman gerekse de her geçen gün biraz daha büyüyen şehvetini hesaba katınca.
Soran+1 yılVe teklif edenler hele ki arzuladığım çekimim olan adama hayır demek ölüm gibi. 2 yıldır kendimi yiyorum
Soran+1 yıl😂 😂 Dalga da geçiyorlar dimi böyle olanlarla
Soran+1 yılSenin yaş kaç peki
- +1 yıl
ben şu an sadece samimice söylüyorum seni yaşayacak olan erkekliğinin zirvesine çıkabilir tıpkı sen kadınının nirvasını göreceğin için. Onu hissettiriyorsun. Sonuçta her şey yaşanarak tecrübe edilmiyor. Özel dokunuşlar diye bir gaye var hayatın her noktasında kişiye özel kılınan. Sen onu hissettiriyorsun karşıya. Hatta eyleme dökmeden yazıyla dahi o etkiyi bırakabilirsin
Soran+1 yılHissetmemde ki ve başıma libidom un bela olması kahrolası akrep kadını oluşumdan 😔🙁😟
Soran+1 yılHep böyleydim ben yaaa😂 nasıl temiz kaldım yemin ediyorum ben bile şaşkınım.. Millet çehizine tabak çanak alırdı ben en seksi fantezi iç çamaşırları 😂 Allah bana cenneti nasip etmeli artık
Soran+1 yılKonuşuruz yine ☺️✋
Soran+1 yılSohbet adına ulaş ne demek? 🤔
Soran+1 yılNasıl yani 🤔 anlayamıyorum tam olarak bahsetmek istediğini.. Birileriyle seks mi yap diyosun yani
Soran+1 yılHımm ok. Müsait olunca yazarım ✋
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
hemde bildirimden de rahatsız etmek istemedim daha sade ve sadece birbirimizin göreceği şekilde konuşmayı doğru buldum. Zaten sıkılrsan falan söylersin sorun yapmam bende. Elimden geldiğince uyum göstermeye çalışırım tıpkı senin hislerini sen yazmadan dile getirmekte olduğu gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba, bu konuyla ilgili konuşmak ve dertleşmek ister misiniz? Biliyorum belki de aradığınız cevap bu değil ama benim de niyetim buradaki insanlarla aynı değil, sadece sizi dinlemek isterim. 🫶🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar neden evlenmediğinizi, ya da evlenemediğinizi sorabilir miyim?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenenler niye evlendiyse, bende ondan evlenmedim
- +1 yıl
Evlenenler yuva kurmak ve çocuk sahibi kurmak için evleniyor benim bildiğim. Bunlardan korktuğun için mi evlenmedin?
Soran+1 yılEvlenen biriyle anlaştığı için evlenir. Evlenemeyende birini bulamadığı için evlenmez. Ok?
- +1 yıl
Neden bu kadar sinirlisin? Seni anlamaya çalışıyorum yalnızca…
Soran+1 yılKafası basmayıp.. Niye evlenmedin, niye evleniyorsun, evlennn artık artık diyen embesil kafalardan bıkkktıkkkkk
- +1 yıl
İyi de ben onlardan değilim ki. Nasip olmamıştır, istememişsindir bu senin hayatın. Sadece nedenini merak ettim:)
Soran+1 yılNasip nasip
- +1 yıl
Umarım yollarımız birleşir…
Soran+1 yılHiç sanmam
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSorduğun sorun doğru ya da yanlış tarafıyla ilgilenmiyorum. Buna benzer bir derdim var ve bugün öğrendim. Benim birisine anlatmam gerekiyor, beni dinleyebilir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana yasak erkeğe serbest demek ki allah erkeği kadından daha çok seviyor dinden bihaber yaşayıp gidiyorsunuz din erkeklerin dini kadınların değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Evlenince eşin kafa dengi çıkarsa çokşey yaşarsınız biz çok şey yaşadık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. eger ihtimal ve aday varsa sabret. ama hic bi imkan yoksa durma bence bekledigine yazik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbundan sonra ne kalmış zaten 40 yıl yapmamışsın 3-5 sene daha sabret
sonra canın istemeyecek :D00 Yorumla Allah'tan korkmayacaksin bütün isteklerini evlenmeden birisiyle yaşayacaksin yalack bişey yok
00 Yorumla
+1 yılBuyur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım istersen tabiiki
010 Yorumla- +1 yıl
Yeter da her yoruma atlama aga yaa
- +1 yıl
Tamam birdahakine sen atla knk
- +1 yıl
Ağlayacağımi sanmam cok itici aga yapma ya her kadına da yürünmez
- +1 yıl
Atlayacagimi *
- +1 yıl
Canım sıkılıyor napayim
- +1 yıl
Canin sıkılıyorsa gir kitap oku film seyret ahşap boya spora git aga bu can sıkıntısı degil başka bisey bu
- +1 yıl
Bir iki saat giriyorum sariyorum millete knk ya bu dediklerinin çoğunu yapıyorum zaten biraz kafa dağıtmaya girdim 😂
- +1 yıl
Tm normal soruları cevapla aga ya da biri derdini söylediğinde çözüm uret ben yardımcı olabilirm bedir yshu
- +1 yıl
Olurdum oysaki...
- +1 yıl
Al iste kime anlattım klasik Türk erkeği iste neyse dayi hadi by by
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hayırlı olanı bekle kendi yolunu bozma, Rabbim en temizini güzelini çıkarır karşına
17 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman baba mezara girince mi? Enerji gençlik sağlık bitince mi
Cevap sahibi+1 yılİstersen mesaj at dertleşmek istiyorsan belki biraz için ferahlar
Soran+1 yılYo teşekkür ederim. Genelde yaşıtlarımı tercih ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama sadece içini dökmen için dedim şunu da bilmek lazım akıl yaşta değil başta, olgun olduğumu düşünmezsen sil
Cevap sahibi+1 yılSohbet için sorun olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılHayır 30 altı ile uzunca muhabbet etmem.. Kuşak ve akıl farkı var. Sen 15 yaş ile sohbete girer misin? 🤔
Cevap sahibi+1 yılNormal sohbet ederim kardeşim olarak neden olmasın kötü birşeyi yok bunun
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal bir durum bu. Kafaya takip kendini kötü hissetme. Zamanı gelince yaşayacaksın. İstersen sohbet edebiliriz belki iyi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen buyuk fantazin ne ayrica vajinan hala ayni formunda mi sarkma basladi mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılssst ordamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe tür fantazilerin var ilham almak için soruyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz daha sabredersen zaten bu noktada isteğin geçecek diye düşünüyorum.
00 YorumlaUmarım gönlüne göre birisini bulursun tez zamanda
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim herkes için diyelim bunu
Soran+1 yılHayır. Zina zinadır sanalı yok
Soran+1 yılE amin diyim
+1 yılAt kendini aşşagı 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılYakında o olacak.. Yaşamak zor geliyor.. Ölmek içimden çok geçiyor şu sıralar zaten
- +1 yıl
Ölme mnyakmısın şaka yapıyoz 😂
Soran+1 yılBen ciddiyim seni bilmem.. İntihar değil ama, yaşamak yoruyor beni artık.. Sıkışmış gibiyim...
- +1 yıl
Bende yoruldum hadi gidelim 🙄
Soran+1 yılEcel tamam olmadan nereye? Birde ahiretimizi mi yakalım 🙁
- +1 yıl
Bu zamanda ne yaşadınki ahireti düşüncem 🙄
Soran+1 yılSen mi?
- +1 yıl
Aynen ben sen ahireti düşünüyor olmuşsun baksana 🙄
Soran+1 yılKarmaşık yazıyorsun anlamıyorum
- +1 yıl
Sen mi demişin… aynen ben dedim… kendi yazdıgını okursan sonra benim yazdığımı okursan anlarsın😬
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok. Bu da senin sınavın.
00 YorumlaKaç yaşındasın ki? Evlenme durumun yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak ister misin bende 39 um
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. uc fanteziler falan mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakma kafana derim ben
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yasa ya evlenmezsrn toprak olacak yasa brnce
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Işin zor daha o yaştan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmiş olsun ben 27 yim halime vahlarken sen ciktin karsima
00 Yorumlave yaş 40 çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılKırk mış n gerçekte de
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olabiliriz :)
00 YorumlaKonusalim bunlari iyi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldurumun çok kotu canım ya
00 Yorumla Son senelerin yap gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evde kalmışsın sen. Yap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 yaşına gelmişsin artık pek tercih edilmezsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin 🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet. Genç çıtır kızlar varken sadece anlık olarak ilgi görürsün. Üzgünüm ama gerçekler.
Soran+1 yılHaklısın
Hayal kurarak kendini tatmin edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBana selam verirmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D sen baya tehlikelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel evlenelim ikimizde kurtuluruz😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ne gibi mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yasa kadar iliskiye girmedin mi hic
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumda
konuşalım mı00 Yorumla
+1 yılNeden imkanın yok
00 Yorumla
+1 yılNeler yaşamak istersin
00 YorumlaNe gibi şeyler mesela
00 Yorumlasen biraz fazla geç kalmışsın :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Bir tarafı seç
00 Yorumla
+1 yılOlur istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Neden imkanınız yok?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşatayım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUcundan tadabiliriz sanki
00 Yorumlaİki ucu poslu deynek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş olalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen sende
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir dolu cinsel fantezi hayalim var ama yaşayacak imkanım yok, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler