Cinsel Yaşam Cinsel anlamda kadına yaklaşmayı bilen erkek var mı? defii Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Çoğu erkek kadına cinsel anlamda nasıl yaklaşılır bilmiyor Cinsel anlamda kadına yaklaşmayı bilen erkek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benjm merak ettiğim konu bu kadını nasıl tahrik edersin mesela bildigimi dusunmuyirum ama bir kadını sevişirken mutlu edebileceğimi dusunuyorum 0 2 Yorumla defii +1 yıl Konuşalım Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Tamamdır Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. maalesef erkeklerimiz böyle hakslısın.. sadece cinsel anlamda değil genel anlamda yaklaşmayı bilmiyorlar.. doğallık rahatlıkla kabalığı birbirine karıştırıyoruz.. cinsellik apayrı bir yaklaşım tani 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kadına cinsel objeymiş gibi değilde kadınmış gibi yaklaşmak lazım arzularını isteklerini görmemezlikten gelmemek lazım 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @defii , Ben mütevazi olamayacagım bu konuda... Üzgünüm ki bir kadına cinsellikte nasıl yaklaşılması gerektiğini çok iyi bilirim ;) 0 0 Yorumla
birtuhafhikaye Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bu sorduğun bir sanattır. Estetik algısı, empati ve özgüven ile yoğrulmuş bir sanat. Senin sorunun cevabı bu sayfalarda çıkmaz. 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl siz yanlış kucaklara biniyorsunuz güzelim :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet güzel bir yaklaşımla sexting de buluşmak gibisi var mı 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nazikçe ve incitmeden kadına zevk vererek yapmak benim tarzım 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Valla ben yaklaşmayı biliyorum da bil bakalım ne eksik. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Örnek ben bilmem o yüzden hiç bir kadına cinsel olarak yaklaşmam 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yani evet narin yaklaşmak lazım, sevgi dolu sarılmak öpmek lazım, duyguları hissettirmek önemli. 0 0 Yorumla
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kadın nasıl yaklaşılmasını istiyorsa erkekte öyle yaklaşır 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadinlar degisir ama iletisimde iyi olduğumu biliyorum 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Direk sevişelim mi diyorum. Uzatmanın anlamı yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben genelde önce ruhunu sonra bedenini okşuyorum bu sıfattan mı bahsediyorsun 0 0 Yorumla
Hanibanam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ben direk teklif ediyorum genelde kabul ediyorlar. Cinsel anlamda bir şeyler yapmak ister misin diyorum 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Bilen biliyor merak etme istediğini de alıyor 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmeyen öğrenmeli 0 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Nasil yaklaşılmalı ki 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beklentin ne 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Benjm merak ettiğim konu bu kadını nasıl tahrik edersin mesela bildigimi dusunmuyirum ama bir kadını sevişirken mutlu edebileceğimi dusunuyorum
Konuşalım
Tamamdır
maalesef erkeklerimiz böyle hakslısın.. sadece cinsel anlamda değil genel anlamda yaklaşmayı bilmiyorlar.. doğallık rahatlıkla kabalığı birbirine karıştırıyoruz.. cinsellik apayrı bir yaklaşım tani
Kadına cinsel objeymiş gibi değilde kadınmış gibi yaklaşmak lazım arzularını isteklerini görmemezlikten gelmemek lazım
@defii , Ben mütevazi olamayacagım bu konuda... Üzgünüm ki bir kadına cinsellikte nasıl yaklaşılması gerektiğini çok iyi bilirim ;)
Bu sorduğun bir sanattır. Estetik algısı, empati ve özgüven ile yoğrulmuş bir sanat. Senin sorunun cevabı bu sayfalarda çıkmaz.
siz yanlış kucaklara biniyorsunuz güzelim :)
Evet güzel bir yaklaşımla sexting de buluşmak gibisi var mı
Nazikçe ve incitmeden kadına zevk vererek yapmak benim tarzım
Valla ben yaklaşmayı biliyorum da bil bakalım ne eksik.
Örnek ben bilmem o yüzden hiç bir kadına cinsel olarak yaklaşmam
Yani evet narin yaklaşmak lazım, sevgi dolu sarılmak öpmek lazım, duyguları hissettirmek önemli.
Kadın nasıl yaklaşılmasını istiyorsa erkekte öyle yaklaşır
kadinlar degisir ama iletisimde iyi olduğumu biliyorum
Direk sevişelim mi diyorum. Uzatmanın anlamı yoktur
Kişiden kişiye göre farklılık gösterir ki bu
Ben genelde önce ruhunu sonra bedenini okşuyorum bu sıfattan mı bahsediyorsun
Ben direk teklif ediyorum genelde kabul ediyorlar. Cinsel anlamda bir şeyler yapmak ister misin diyorum
Haklısın galiba
Çoğu bilmiyor bilenlerde lafta
ben iyi bilirim
Bilen biliyor merak etme istediğini de alıyor
Nasıl yaklaşıyormus
Vardır illaki
Neden bilmeyelim🤣
bakış konuşma dokunuş yaklaşım ve öpmek
Bilmeyen öğrenmeli
Ses tonu ve bakış başlangıç için yeterli
Nasil yaklaşılmalı ki
Nasıl olmalı?