Cinsel Yaşam İlk gece eşiniz karanlıkta sevişmek istese problem eder miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İlk gece eşiniz karanlıkta sevişmek istese problem eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlk gece kozmonot olup Sovyetler Birliği'ne çalışır mısın desen, ona bile tamam derler annem. Işık dert mi yani allasen. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk gece karanlıkta nereye koyması gerektiğini nerden bilecek? Işık tutsun bari 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakire oldugun okdr bellıkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hadı canım 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla ne olur yapma rezil ediyorsun beni 😂😂😂😂 Gerçekten de tecrübeliyim Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Karanlıkta hiç sevmem aydınlık olmalı heryerini görmeliyim 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo uzun süredir evliler ble karanlıkta yapıyor 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Utangaç olduğu içindir, hoşuma bile gider utanma duygusu iyi bir şey 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hayır ama ne gorecez ne anliyacaz bu zevkten yarim kalip gider zevkimiz 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl problem etmemde yinede aydınlıga ikna etmeye çalısırım olmazsada yapacak birsey yok 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hayatımda hiç ilişki yaşamadım, ilk olduğunda o anı izlemem gerekiyor. Karanlıkta olmasını istemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bir kızın ilk gecesinde ne istiyorsa her şey dilediği gibi olmalı 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl İlk gece hiç olmasın desede sorun etmem 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç sevişmek istememesinden daha iyi 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Olması gereken bu zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim kabul etmemişti. Loş bir ışık daha hoş oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden kabul etmedıkı Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayir etmem ilk gece olabilir 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden karanlık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Utandıgı için falan Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ama görmek isteyecek seni ben olsam isterdim yani vücudunu göğüslerini fiziğini merak ederim Hem kızlık bozulacak ya kan görecek erkek Yorumla Soran +1 yıl Kan görecekmiş olmayan beynınızı sikym sızn ya Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Benim için değil terbiyesizlik yapma kişiye göre değişiyor işte bu istekler Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ederim tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden karanlıkta sevişiyoruz yani o an aldığı zevki görmek isterim gözlerin de Yorumla Soran +1 yıl Ne zevkı ya ilk gece dıyorum ılk gece acı duyar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama ya bunlar kulaktan dolma bilgiler Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İlk gece kozmonot olup Sovyetler Birliği'ne çalışır mısın desen, ona bile tamam derler annem. Işık dert mi yani allasen.
İlk gece karanlıkta nereye koyması gerektiğini nerden bilecek? Işık tutsun bari
Bakire oldugun okdr bellıkı
Değilim 😅
Hadı canım 🤣🤣🤣
Abla ne olur yapma rezil ediyorsun beni 😂😂😂😂 Gerçekten de tecrübeliyim
Karanlıkta hiç sevmem aydınlık olmalı heryerini görmeliyim
Yoo uzun süredir evliler ble karanlıkta yapıyor
Utangaç olduğu içindir, hoşuma bile gider utanma duygusu iyi bir şey
hayır ama ne gorecez ne anliyacaz bu zevkten yarim kalip gider zevkimiz
problem etmemde yinede aydınlıga ikna etmeye çalısırım olmazsada yapacak birsey yok
Hayatımda hiç ilişki yaşamadım, ilk olduğunda o anı izlemem gerekiyor. Karanlıkta olmasını istemem.
bir kızın ilk gecesinde ne istiyorsa her şey dilediği gibi olmalı
Olur demek şeysi küçük 😂
farketmez bende aydınlık sevmem zaten
İlk gece hiç olmasın desede sorun etmem
Hiç sevişmek istememesinden daha iyi
Zannetmem, çok abes bi istek değil
Olması gereken bu zaten
Eşim kabul etmemişti. Loş bir ışık daha hoş oluyor
Neden kabul etmedıkı
Hayir etmem ilk gece olabilir
Neden karanlık
Utandıgı için falan
Ama görmek isteyecek seni ben olsam isterdim yani vücudunu göğüslerini fiziğini merak ederim
Hem kızlık bozulacak ya kan görecek erkek
Kan görecekmiş olmayan beynınızı sikym sızn ya
Benim için değil terbiyesizlik yapma kişiye göre değişiyor işte bu istekler
Ben gormek isterim her yerini
Yooo
Ederdim kesinlikle görmek hakkım 😅
Etmem
Olur
hayır etmezdim..
Ederim tabi
Neden
Neden karanlıkta sevişiyoruz yani o an aldığı zevki görmek isterim gözlerin de