6 aylık ilişkim 3 ay önce bitti ilişkinin son ayında birlikte olduk 2 kere oldu sadece bekaretimi kaybettim ama çok üzgünüm çok pişmanım ben bitirdim aldattığını düşünerek ilişkiyi fakat kendimi çok kötü hissediyorum ileride sırf bu yüzden problem çıkması beni korkutuyor. 3 aydır birkaç insan görüşmek istedi ama kendimden uzaklaştırıyorum sanki tek bununla yargılanacakmışım gibi geliyor kendimi kirli hissediyorum çok dua ettim tövbe ettim keşke hiç yaşanmasaydı ama hiç kimseyle de paylaşamıyorum bunu bunun yüzünden yargılanmaktan çok korkuyorum nasıl bunu kabullenebilirim? Lütfen beni daha da üzecek şeyler yazmayın lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik hayattaki diğer tüm süreçler gibi son derece doğal bir olgudur, Cinselliğin toplumumuzdaki kadınlar arasında tabu haline gelmiş olması ve bekaret olgusunun kadını baskılayan, metalaştıran bir araca dönüştürülmesi sebebiyle böyle hissetmeniz çok normal fakat bu aşamayacağınız bir durum değil, öncelikle cinselliği normal bir olgu olarak görmeye başlamanız gerekiyor, bunun için size cinsellikle ilgili araştırmalar yapmanızı ve kitaplar okumanızı tavsiye ederim, bununla birlikte kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, siz bir ilişki yaşadınız ve eğer karşınızdaki erkek size iradeniz dışında bir saldırı gerçekleştirmedi ise başka bir deyişle bunu isteyerek ve zevk alarak yaşadı iseniz lütfen pişmanlık ya da utanç duymayın, yaşadıklarınız için kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızı bilin, istediğiniz sevgilinizle beraber olur, istemediğinizde olmazsınız, bunun iradesi yalnızca size aittir. Siz salt bir zardan ibaret değilsiniz, karakterinizle, kişiliğinizle, belki işinizle, çevrenizle, kısacası sizi siz yapan tüm özelliklerinizle bir bireysiniz ve bu ‘bir zardan’ çok daha öte ve özel bir şey. Siz bu özelliklerinizle, bir insan olarak önemli ve değerlisiniz, lütfen bu değeri bir et parçasına indirgeyen kişilere karşı da utanç duymayın. Kendinizi ve yaşadığınız olumlu olumsuz tüm süreçleri olduğu gibi kabul edip aldığınız derslerle yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının en büyük düşmanı yine kadın yok önemli değil yok normal bilmem ne kendi mutsuzluğuna başkalarını da çekmek istiyor sen de yaşa sen de patlattır sen de mutsuz ol. En gelişmiş ülkeye gidin adama ben senin karını eskiden seviyor diyin bakalım ne tepki verecek. Çocuk oyuncağına döndü bu cinsel ilişki karşınızdaki insan sorun etmese bile sizi mutsuz edecek bazı şeyler. Konu aslında çok derin roman yazarım da gerek yok. Cevaba gelince giden gitmiş yapacak bir şey yok önüne gelenle yaşama derim kandıran çok olacak her ilişki senin ruhunu daha da kötü duruma sokacak çok dikkatli olman gerekiyor
00 Yorumla
sana bunu soran erkeklerden sorduğunu bahane ederek iletişimini kesersin, sormayanla yoluna devam edersin. iki ucu boklu degnek. olan da saf oğlanlara olur işte artık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılÇok üzülüyorum böyle soruları görünce. Bizimki gibi dedikoducu ve yargılayan bir toplumda yaşamamıza rağmen bir anlık gaflete kapılıp böylelerinin 5 dakikalık bir zevk oyuncağı oluyorsunuz.
Sonuç olarak olan olmuş, yapacak bir şey yok. Bundan sonra ne yapacağinız önemli. Unutmayın ki toplumumuz erkeğe bekaret sormaz kadını yargılar. Bu yüzden bu yargılama sizi üzecek ve yıpratacaksa bundan sonraki ilişkilerinizde kendinizi sakının.
Ayrıca kendinizi kirli hissetmenize gerek yok. Pişmansınız ve tövbe ettiğinizi söylüyorsunuz. Ne güzel.
20 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem bundan kimseye bahsetme pişman olduğunu söylüyorsun unutma ki bu senin hatan bunun için sadece Rabbin den özür dile Rabbim günahımın ifşa olmasından sana sığınırım de bu duayı et ve rahatça uyu Allah kendisine dayanakları yarı yolda bırakmaz asla korkma.
20 Yorumla
+1 yılÜzülme tovbe etmişsin Allah tövbeni kabul etsin.
Söyle düşün artık kendini cok uzsende geçmişe gidemezsin birlikte olacağın kişinin seni yargılamamasi icin ona göre birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Ay aman herkesin yaptığı şeyi yaptın diye kirlendin ne anlamlar yüklüyorsunuz ya şu cinselliğe
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. İlerde seni sevecek erkek daha önce seks yapmış ve sorun olmuyor da sen yapınca neden sorun olsun?
10 Yorumla
+1 yılÜzgünlükler pismanliklae fayda etmiyor
Yapmicaksiniz cinsel iliskiye bekarken girilmez
Zina oluyor10 YorumlaGerçekten içten tövbe et , Allah affeder inşallah sonra da böyle durumlara hiç gitmez ve yaklaşmazsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Bunun için kendini yargılama olması gerekliymis olmuş kimsede bunu bilmek zorunda değil sende kalsın sadece kimse ile olma evkenene kadar
00 Yorumla
+1 yılSeni motive edecek şeyler yazacak halimiz yok ya yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından bundan ders al ve tekrarlama, durumunu kabul et ve kabul edecek kişilerle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu nedenle seninle olmayan insanı hayatına alma öyle mağara adamlarıyla işin olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş önemli olan bir daha yaşamamak vicdan azabı çekiyorsan gidip doktora diktirmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitmiş hadi ordan et seni böyle kabullenen birini bul
00 Yorumla kirlenmek güzeldir bişi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmuş keşke yaşamasaydın kafanı takma derim
00 YorumlaOlmuşla ölmüşe çare yok. Pişman olman güzel sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın?
00 Yorumla
+1 yılAglaa
00 Yorumla
+1 yılYaşamayaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanla
00 YorumlaZor olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi