Erkek arkadaşım var. Biz yan yana iken kendimi çok zor tutuyorum. Cinsel isteğim çok fazla ve o da bana karşı kendini tutamıyor. Ön sevisme yaşıyoruz. Ama ondan ayrılıp eve veya işe geldiğim zaman ( aynı iş yerindeyiz ) yaptıklarımdan dolayı kendimi kötü hissediyorum. Sizce bunu nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMuhtemelen ailenin ve toplumun dayatmış olduğu namus ve dini normlardan dolayı. Ha bir de bu dayatmanın yanında erkek arkadaşınla evlilik de düşünmüyorsanız (hiç farketmez, senin, onun veyahut da ikinizin de açısından) bu ekstradan seni suçlu hissettiriyordur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanmadığını düşünsen de ki belki inançlı birisin bilemem. İçinde vicdan azabı gibi duygular olabilir çok normal. Yapma o zaman asıl marifet yapmadan temiz sabretmek
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte çok zor tutuyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılBende aynısını yaşıyorum bazen. Kendimi tutuyorum sonra çok mutlu oluyorum o günaha girmediğim için
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTutucu bir ailede/çevrede yetiştiysen hislerin normal, ama aşabilirsin. Bu senin hayatın, toplumun normlarına göre yaşamak zorunda değilsin. Cinselliği yaşıyor olman seni kötü veya ahlaksız biri yapmaz.
00 Yorumla
Yapmasaydım diye pişmanlık duyduğun bir şey ise bir daha yapmamalısın yanlış olduğunu düşünüyorsun belliki nasıl aşarım diyorsan o pişmanlık hissini yaşamak istemiyorsan ön sevişmenin devamını getir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece ondan ayrıldığım zaman yaşıyorum. Onun yanında iken o bile beni tutuyor. Dur çok fazla diyor ama bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
+1 yılBelki aile yapınız ve yetişme tarzınız pişmanlık yaşamanıza sebep oluyordur, pişmanlığını duyduğunuz birşeyi ileriye götürmeyin, evleneceğinizden emin olmadığınız biriyle cinselliği çok ileriye götürürseniz bir anlık zevkinize yenik düşerseniz asıl o zaman dönüşü olmayan pişmanlık yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılNur Suresi, 2. ayet; " Zina yapan kadın ve zina yapan erkeklerin her birine yüz'er sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe iman ediyor iseniz, Allah'ın hükümlerini uygularken zina yapanlara acıma duymayın
22 Yorumla- +1 yıl
Bu ayeti kerime İnşallah sana bir ders olur Ve bir daha böyle pis işlere kötü yollara düşmezsin git şimdi güzelce bir abdest al ve rabbena Tövbe Et
- +1 yıl
MaşaAllah
Kötü hissetmenin sebebi Müslüman olman. Haram işlediğini, günaha girdiğini bilmen. Bence kendini kötü hissettiren şeyden kurtulman en iyi çözüm. Nefse ağır gelsede en doğrusu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılHenüz mü başladı ön sevişme yaşadığınız anlar, yeni olduğu için öyle hissediyor olabilirsin. Ama çok da ona yansıtmamaya çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılOna yansıtsam bir daha bana yaklaşmaz
- +1 yıl
Sen neden kendini bu şekilde hissediyosun peki
Soran+1 yılBilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Kötü hissettiren vicdanın günah işlediğini sana hatırlatıyor. Ondan kurtulursan zaten geçmiş olsun kardeşim
10 Yorumla
+1 yılEvli olmadığınız için yanlış zaten o yüzden bu hissiyatin iç sesin uyarıyor seni ama sevgilinde düzgün bir insan demekki evlenin olsun bitsin
10 Yorumla
+1 yılVicdan azabı çekiyorsun vicdanın melekut alemine bağlı nikahsız ilişkiyi kabul etmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki o yüzden hep bu pişmanlık
- +1 yıl
Gidin bir dini nikah kıyın iki şahit bulun
Bunu aşamazsın çünkü öğretilerin vicdanını rahatsız ediyor, mantığın aklın ne kadar zorlasada vicdanını susturamıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeterince sevmediğin için oluyor o bende yaşadım o duyguyu
04 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine çok seviyorum. Ama bilmiyorum neden böyle. Onun yanında kendimi zor tutuyorum işte bile o var diye gitmek istiyorum
Soran+1 yılAynı iş yerinde olduğumuz için olabilir mi. Yarın bir gün ayrılırsak nasıl olacak diye düşünüyorum. O bir etken mi sizce
Neyden kaynaklı bir pişmanlık bu? Allah korkusu falan mı bu.
10 Yorumla
+1 yılYa sevmiyorsun ya da toplum baskısını çok umursuyorsun.
00 YorumlaPişmanlık duyduğun bir işin devamını getirmemelisin
01 Yorumla- +1 yıl
Her pişmanlık sonu görünmeyen keşkedir
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel birliktelik vs oluyor mu peki sadece sevisme mi yaşıyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelik yok. Sadece ön sevisme
Cevap sahibi+1 yılHer defasinda mi oluyor bu pismanlik hissi. Aile yapiniz biraz baskici mi kendini stres altinda mi hissediyorsun seni engelleyen bir durum mu var
Soran+1 yılAyni is yerinde olduğum için sanırım. Bir gün ayrılırsak o kadar yaşanan olayları birinden duymaya korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı tkp edebilir misiniz birkac bir sey sorabilir miyim
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yıltamam
+1 yıltam olarak neden kotu hissediyosun sence bu neden kotu bir sey onu bulmaya calis. ayni is yerinde oldugunuz icin mi, cok istekli olmaktan mi utaniyosun, kucukken dini olarak cok mu baskilandin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanla yaptığını düşünüyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin değilim
- +1 yıl
Senin sorunun tamamen bu ayrıca kafan karışmış konuşmaya ihtiyacın var mı?
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Ekle
yaş kaç sanırım acemilikten zamanla asarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 erkek arkadaşım 30 yaşında
Soran+1 yılOlur mesaj atıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Aynı iş yerinde olduğunuz için
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılBoşalabiliyo musun yoksa boşalmıyo musun o önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pişman olacak şeyler yaşama nefsine hakim ol.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle rahatsız oluyorsan. Yaşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık yaşıyorsan sevmiyorsun erkek arkadasini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saçmalama yaa ne güzel
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişme ardından zevkli sevişip tadını çıkararak
00 Yorumla
+1 yılZamanla asılır bu sürece ihtiyacın var
00 YorumlaÖn sevismeyerek
21 Yorumla
+1 yılYapma o zaman
00 Yorumla
+1 yılKolay
00 Yorumla
+1 yılHazır değilsin yapma
00 Yorumla
+1 yılPeki ne iş yapıyosunuz?
00 YorumlaAyrıl o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Pişmanlık hissi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSevismeyek
00 YorumlaYapmayarak
01 Yorumla
Soran+1 yılAma tutamıyorum kendimi
+1 yılçokmu pişmansın
08 Yorumla
Soran+1 yılEve geldigim zaman veya iş yerinde bu duyguyu daha çok yaşıyorum
- +1 yıl
hmm ama pişman olacak bir şey yokkı sonucta zevk almıyor musun
Soran+1 yılZevkten ölüyorum. Çok mutlu oluyorum hiç bitmesin istiyorum.
- +1 yıl
eee o zaman pişman olma canım
Soran+1 yılAyni is yerinde olduğum için sanırım. Bir gün ayrılırsak o kadar yaşanan olayları birinden duymaya korkuyorum
- +1 yıl
hmm o zaman ayrıl ondan yazsana bana bişi soracam
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
oyle
Gel ogreteyim
00 YorumlaZamanla alisirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi