Kapalı kadınlardan daha çok hoşlanan, ezan okunurken müstehcen konuşmaktan zevk alan, namaz kıldıktan sonra seks yapma hayali kuran biri ne yaşıyor olabilir ya, çok mu garip bu çocuk ben mi anlayamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKapalı kadınlardan hoşlanma olayı şöyle ki p*rno sektöründe hijab kategorisi çok yaygın. Halkın genelinin müslümanlığı da lafta kaldığından dolayı bu kategoriye ilgi olabiliyor. Bir de özellikle sosyal medyada aşırı açık veya dar giyinerek başörtü takan tipler arttıkça insanlar bunu bir fetişe çevirebiliyor. Yurtdışında da rahibe fantezisi falan var. Diğer söylediğin iki şey tamamıyla ucubelik ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bana da hiç tanımadığımıx bir yerde eteğin kısa olsun elbisen dar olsun falan diyor ya
En İyi Cevaplar
+1 yılzina yapınca ezan sesini duyar duymaz kızın üzerinden inince sevap sayılmıyor bu arada dksldkskd atın hayatınızdan böyle dar görüşlü cühelaları lütfen. bir olsun insanlar. günahsa bari kabullen ve gereksiz yere aklını avutma dimi 🤷🏻♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu doğru okumadın galiba
- +1 yıl
hayır doğru okudum sadece ekstrem bi örnek vermek istedim. kastım bu tarz insanlarla vakit harcamanın ne kadar gereksiz olduğuna değinmek 🤷🏻♂️
cinsel açlık var muhafazakar insanların çoğu öyle aile baskısı yoksa insanlarda yer içer sqr geçer her canlı gibi daha demin kedi davutu çağırıyordu kaldırımdan karşıya geçene kadar 10 posta yedi
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzelir mi
Soran+1 yılAslında onun böyle biri olduğunu biliyorum. Evlenince de böyle şeylerden hoşlanmaktan korkmuyor musun dedim, hayır o açlık gidince normalde dönerim dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/4AfjTi3E6uY?feature=share4
Bu ayet soruna cevap00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen daha garipsin o cocugu sirf tipi icin merak etmenden belli
04 Yorumla
Soran+1 yılTipi için değil dışarıdan gayet normal bir insan ve beni çeken özellikleri vardı
Cevap sahibi+1 yılNormal degil iste cekici tipi var cekiciyse siz tapiyorsunuz zaten umrunuzda degil nasil bir karakterde oldugu
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılNeyse zaten oyle erkekler caninizi okuyor sizin sen git merak et hatta ver o cocuga uzulen sen olcaksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu noktada onun bu zevkleri karşısında sen ne düşünüyorsun önemli olan bu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsorunlu bence seks sirasinda da niyet mi edecek
01 Yorumla
Soran+1 yılDhjddjjdkxc
+1 yılUzak dur sacma sapan insanlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaç birimi
26 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdan gayet normal biri. Hiç bi anormalliği yok
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Soran+1 yıl31..
Cevap sahibi+1 yılİlk senle mi girdu
Soran+1 yılDaha önce bunlardan kimseye bahsemediğini bana açık olabildiğini söyledi sadece
Cevap sahibi+1 yılHnnn
- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
1 aydinsiz imansız derim. sen kapalı mısın?
00 Yorumla Akıllı insan işi değil bu
00 YorumlaMillet kafayı yemiş
00 YorumlaHayretler içinde okuyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler neler var da yazamam artık buraya shshsh
Soran+1 yılBen bunlar herkeste var sanıyordum biliyor musun, ilk defa bir erkekle açık açık cinsellik konuşuyorum çünkü
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dinine bagli birimi
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 vakit namaz kılmıyor ama herhangi birinden daha bilinçli biri
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadim
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
00 Yorumlaakli şüpheli
00 Yorumlaağır sapık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri