- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemiseksüel biriyim ve birlikte olduğum adamdan her açıdan etkilendiğim için özellikle bir şey yapmasına gerek yok yani her hareketi beni etkiler kendimden geçirir öpmesi sarılması seks yaparken bileklerimi ya da Boğazımı sıkmak ya da ne biliyim parmaklarını ağzıma sokmak olabilir yani bilmiyorum ben de tiksinme filan yok bu konuda.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olması ve beni tahrik edici sözler söylemesi. Sk beni, daha hızlı sk beni, çok istiyorum seni gibi şeyler
125 Yorumla
Soran+1 yılDaha sert😂🙈
Cevap sahibi+1 yılSert olunca da çığlığı basıyor ama 😂
Soran+1 yılIyi değil mi😅
Cevap sahibi+1 yılMillet duyacak endişesi olmasa tabi ki daha iyi 😂
Soran+1 yılAhh o dert😂😂
Cevap sahibi+1 yılHesabım dondurulmuş yazamadım 😂
Soran+1 yılGeçmiş olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılEig seçmişsin bunun için de ayrı bi teşekkür 😊
Soran+1 yılRica ederim de bu yüzden mi donduruldu
Cevap sahibi+1 yılYok bu yüzden değil. Biriyle polemik olmuştu aynı gün. Şikayet etmiş hıyar 😂
Soran+1 yılSevindim öyleyse yani bu yüzden olmadığı için 😂
Cevap sahibi+1 yılYok yok rahat ol bu yüzden değil. Cinsellik kategorisin de sk beni, daha sert kelimelerini kullanamayacaksak ne anlamı kaldı buranın 😂
Cevap sahibi+1 yılSon cevap yanlış anlaşılmalara meyilli. Sk beni kelimelerini ben söylemiyorum parantez için de onu belirteyim de 😂
Soran+1 yılHahahah anladım haklısın 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKonu yüksek sesli müzikten nereye geldi 😂
Cevap sahibi+1 yılPardon ya aklım gitti 😂 millet duyacak endişesi olacaktı 😂
Soran+1 yılBastırmak için yüksek sesli müzik 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAğzın bal yesin aynen öyle 😂😂
Müzik aralarında duyulma sıkıntısı da var. Şarkının sonuna denk geldin mi sictik 😂 bir anda kedi bağırması gibi ciyak diye bir ses 😂
Soran+1 yılHahah😂 kontrollü olmakta fayda var 😅
Cevap sahibi+1 yılHahah 😂 sen de biliyorsun ki o an öyle olmuyor işte, çığlığını bastırabiliyor musun. Ben de hızımı mı almış gidiyorum, daha sert kelimesini duymam yeterli 😂
Soran+1 yılYapcak bir şey yok 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen bu gizliden neden çıkamıyorum ya 😂
Soran+1 yılSoruyu seven sen misin 😅
Soran+1 yılKullanıcı adıyla bulamıyorum. Ararken adını da unuttum😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Seksi iç giyime sahip olması, beni yönetmesi, oral yapması yaptırması, baştan kasıklara doğru dilini gezdirmesi öpmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Öz güvenli olsun utanma sıkılma olmasın aktif olsun ueter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerle 69 olup karşılıklı erişmek yalaşma içine alıp sert giriş yaparken dillerin edilmesi daha sert dik o senin dik beni diye inlerken koklerip tüm spermin içine bosalması güzel olmazmi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mı hiç 😍😍
+1 yılŞuanda yok maalesef ama olsaydı oral seks , doggy 69 iyi giderdi
00 Yorumla
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
00 YorumlaDominant olması, ben üstteyken bir anda beni altına alıp üstümde zıplaması falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni tahrik edici ateşli sözler söylemesi ilişki sırasında ve oral yapmayı, yaptırmayı sevmeli istemeli 🔥😍Sen ve partnerin varsa o nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapacak ama çok güzel olması gerek. Şu an yüksek misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılBen hep yükseğim 😂🙈
Cevap sahibi+1 yılFake hesabın var mı discord Telegram Instagram snap?
Soran+1 yılNeden😂
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım seni dinlemek istiyorum bol bol🤣
Soran+1 yılSesimi mi 🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet sende beni dinlersin gerçekten güzel olur bir şans verirsen
Soran+1 yılİstemiyorum 🙈
Cevap sahibi+1 yılLütfen bir kere şans veremez misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbacak bel kalça uyumu sevişmeyi mükemmele dönüştürür bazı zevkler vardır kii fiziğe göre yaşanabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılUyum derken fiziki olarak mı
Cevap sahibi+1 yılelbette fizik olarak çünkü sevişmek fizikle yapılan yaşanan eylemdir bu en çok sana verilecek zevklere yön verir
Soran+1 yılO zaman şanslıyım, partnerim de🥰
Cevap sahibi+1 yılsen bazı zevkleri yaşarsın fiziğinle ama bir kız arzularını direk yaşayamaz o kızı özgürleştirmek gerek yorumum kaba sabadır ama yer konusu yazılması gerekenin önüne geçiyor işte
Soran+1 yılGerçekten rahat olunca daha zevkli oluyor
Cevap sahibi+1 yılama siz kızlar erkek size sunmadan demeden yapalım diye az biraz zorlamadan siz asla bir adım ileri gidemiyorsunuz sizin arzularınızı vermek sonra özgür bırakmak gerek en çok bedeninize hakettiği bazı şeyleri dil ile sunmak
Soran+1 yılBen gerçekten o samimiyeti yakalandığım kişide söylüyorum. Birazda erkeğin bir şey teklif etmeden benim söylememi beklemesini isterim
Cevap sahibi+1 yılyazmak için yer uygun değil bazı tatlar zevkler için bunu özelde devam etmeyi isterdim ama boyun kilon kaç
Soran+1 yılUyarsa mı konuşcaksın😂😂
Cevap sahibi+1 yılyoo özellikle konuşmak isterim
Cevap sahibi+1 yıleeeyazıcakmısın
Soran+1 yılYok. Konuşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOk yinede soruyu beğeneyim belki bir selam gelir
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. fantastik kostümler giymesi, ve seks sırasında sınır koymaması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hacı o aşamada zaten istediğimi alıyorumdur konsantrasyonu bozmasın kafi 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBeni sevmesi etkiler😬
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılters pozisyonda seks 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu bu o diye adlandıramayız ki, doğaçlama gelişiyor her şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana teslim olması ve bakışları
10 YorumlaIstekli olmasi hard sevmesi. seks aninda arada kendi ile oynamasi ellemesi🤤🤤🤤
00 Yorumla
+1 yılDomaltması
21 YorumlaOrakda deeptheront
10 Yorumla
+1 yılİstekli ve şehvetli olması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana ayakuydurması yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. oralda cok ıyı olması
00 Yorumlagözlerimin içine bakarak saatlerce yalaması
00 YorumlaOral ve kucağıma oturup içine almasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi sevmesi ve kafa dengi olması
00 Yorumla
+1 yılEmerken durmayıp ağzına boşaltması
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin ki ilişkide pasif ni
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimin olması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Nazlı davranması hoşuma gider
00 YorumlaSözleri önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
+1 yılParmaklaması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİştahlı yalaması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİştahlı olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalamasi 69 pozisyon
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ne yapmayi seversn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O * ral
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yıl69 yapmak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar