erkeklere sorum evleneceginiz kisinin bakire olmadigini ögrendiniz evlenmekden vazgecermisiniz ya da evlendikden sonra ögrendiginizde bosanirmisiniz? böyle bi algi var kizin bakire olmadigini ögrenince istemiyolar ama kendileri her halti yiyolar? siz kabul edermiydiniz ya da bosanirmiydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ben bakirim ama evleneceğim kişinin olması ya da olmaması önemli değil dini de önemli değil ahlakı önemli ahlaklı insanla dostta olurum evlenirim de japonlara bu konuda aşırı saygı duyuyorum iyi insan olsun öncelikle iyiliği iyilik için yapmasın içinden gelerek yapsın doğum günlerinde ağaç diksin 4 ayda bir kan versin yoldaki kedilere köpeklere sevgi göstersin güleryüzlü olsun gerisi önemli değil adam gibi de severim değerini de bilirim güzelliği de önemli değil ki bunları yapan birinin çirkin olma ihtimali yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayın özü fizyolojik farklarda bu farkları anladığın ve çözdüğün zaman işin içinden çıkarsın aksi takdirde uğraş dur. Bir kızın vajina girişinde zar bulunur ve penisin girmesi için önce zar yırtılır ve vajina esnek olduğu için içine giren penise göre şekil almaya başlar. Ayrıca bakire kız utangaç olup her şeye atlamaz fakat zar yırtılır kadın olur gözü açılırsa erkekler tercih etmez. Gelelim vajina ve penise, vajinaya giren penis rahme döl bırakır oysa vajinadan penise bir şey geçmez ki zatenn penis deliğinden içeri en fazla virüs, bakteri gibi mikroorganizmalar girer. Her önüne gelen penisi içine alan vajina çöpe rahim ise lağıma dönüşür. Son olarak penis bir anahtar 🔑 vajina ise kilit 🔒desek tüm kilitleri açan anahtarı herkes ister ve masterkey olur oysa her kilidin deliğe girdiği ve açtığı bir kilidi kimse istemez ve yalama oldu diye çöpe atar. Genel olarak olayın kabaca hatları bu çerçevededir, istisnalar elbette olur ve bu kaideyi bozmaz. 80 yaşında dedeler bile bakire kız istiyor elbette bir bildiği var, seni isteyen ve amacı cinsellik olmayan erkeklerde elbette olabilir fakat çok ama çok azdır oysa bakire bir kızın peşinden it kopuk tayfası koşmaz çünkü kapı açık değil istediği gibi kullanamaz. Olayın özü budur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet kabul ediliyorlar o devir eskide kaldı ya
00 Yorumla
+1 yılbakireliği ben evlenmeden önce bozarsam peki yine mi evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılbaskasiyla yapmis kiz senle degil öyle düsün
- +1 yıl
evlenmeden önce yatakta görmem lazım ama
Evlilik aşamasına gelens kadar öğrenmediyse boş zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakirim hiçbir kızla da ileri gitmedim.. Hak etmiyorum belki ama temiz biri olmasını hayal ediyorum işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmadığını söylemesi ve bundan çekinmemesi, anal yapa yapa tünel olup bakireyim demesinden iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakir bir erkeğim ve aynı kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum, öğrensem vazgeçerim ve boşanırim evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü ben daha önce hiç bir kızla seks yapmadım ve evlendiğim kızında yapmamış olmasını istiyorum hakkım değilmi yani
00 Yorumlabu ısteyen erkek te bakıre olmalıda nasıl olucak nasıl anlasılırkı? :) maalesef bunlar erkek deıller.. bır kızı evlenme vadıyle ya da nısanlıyken bozan adam onunla evlenmelı kesınlıkle
00 YorumlaYok ya alıyorlar 2 sene caktigim kıza düğün yaptı adam çocukları var
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarete önem veren biri değilim
00 Yorumla Kabul etmezdim evlilik kafasinda olaaydim
00 Yorumla
+1 yılBizde bozulunca sınırsız s4ks olduğu için
00 YorumlaKabul edilmediğini nerden çıkardın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılben kabul ediyorim
05 Yorumla
Soran+1 yılsorun olmazmi senin icin?
- +1 yıl
hayır ben bakirmiyimki bakire olmayan arayım kac kisiyle yaptigimin sayisi bile yok aklimda
Soran+1 yılsana yazsam olur mu bu konuyu sonra konusalim
- +1 yıl
olur yaz
- +1 yıl
bekliyorum yazmadin
ediliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılsen edermisin
Ben oyle bi derde sahip deilim şahsen
00 Yorumla
+1 yılKim etmiyo ya
08 Yorumla
Soran+1 yılsuana kadar tanisdigim bütün erkekler
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılben bakireyim flörtüm var s3xting yapiyoruz fb gibi biseyiz gercekden yapmak istiyo ama ben istemiyorum cünkü ciddi iliskiye girdigim erkek bakire olmasaydin seni istemezdim dedi ve bunu bircok kiside düsünüyo oyüzden ben bozmak istemiyorum
- +1 yıl
Hayır bisey sorcm
Soran+1 yılsor
- +1 yıl
Hesabın kapalı
Soran+1 yılyaziyorum
- +1 yıl
Tamam
+1 yılVaxgecerimm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıklama diktr sende
00 Yorumla