+1 yılOnların yanında bizim kıymetimiz bilinmiyor iste
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sonra bakire kız ararlar evlenmek için
Soran+1 yılYaş 30'a dayandı geçim insanı arıyorum sadece huzur
- +1 yıl
Benim 30 za 4 sene var insan yine de üzülüyor
Soran+1 yılNe gibi üzülüyon
- +1 yıl
Onların daha kıymetli ve değer görmesine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDurum şöyle oluyor sevgili kardeşim ben bakire olmayan ve yaşı geçmiş çok bayan tanıdım çok dertleştim 20 li yaşların başından itibaren cinsellik ile tanışan bir bayan zaman içerisinde bir çok erkekle sevgili olup beraber oluyor kimi ile iyi kimi ile kötü ayrılıyor ama gel gör ki bir bakıyor geçmişe yaşanmamış hiç bir şey kalmamış cinsellik v adına bir düşünüyor bazen üzülüyor keşke cinsellik yaşamasaydım diyor bazısı pişmanım diyor bazısı eski sevgilisine beddua ediyor ve yaşta geçiyor bu arada yıllar su gibi akıyor akıl başa geliyor yavaştan bilirsin akıl yaşta değil baştadır ama aklı başa yaş getirir.
Arkadaşlarına çevresine akrabalarına bakıyor bakire olan bayanlar evlenmiş çoluk çocuğa karışmış ve bir nevi yalnız kalıyor ben de evlensem diyor keşke bir kaç hamle yapıyor ama gerek yaş bazende bakire olmadığı için kabul görmüyor kimi tanısa hangi erkek ile tanışsa evlilik düşünüyor musun diye soruyor daha tam tanışmadan (yaşadım) işte benim görüşüme göre kısaca geçmişte yaşananlarda pişman oluyor keşke yaşamadığım eşim ve bana ait biraz ilkim kalsaydı hiç değilse diye düşünüyor bakire olayan bayanlar kızacak belki ama gerek burada okuduğum yüzlerce yazı ve gerçek hayatımda karşılaştığım gerçek hadiselere göre bakire olayan bayanlar kabul görmüyor maalesef halen ülkemizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki sizinle aynı şekilde yaşamak istiyorlardır?
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşamak?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden ilişki yaşamak, namuslu görülmek ve düzgün bir evlilik yapmak yuva kurmak vs vs
Soran+1 yılSonra tarih olmak mı
Cevap sahibi+1 yılNası yani
Soran+1 yılEvlenip gitmek çoluk çocuğa karışmak
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki ya sen?
Cevap sahibi+1 yılYuva kurmak isterim de düzgün adam bulunmuyor
Soran+1 yılAynı dert bende de var sütten ağzım bi yandı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası