Temas mı, ortalığı inleten sesler mi, edepsiz cümleler mi ya da niceleri.. 😏🥂

Temas mı, ortalığı inleten sesler mi, edepsiz cümleler mi ya da niceleri.. 😏🥂

Tabi ki de aşık olduğum kadın sadece. yani aşık oldğum kadının beni düşünmesi beni arzulaması bile beni nirvanaya ulaştırması için yeterlidir. birde sevdiğim kadına zevk verdiğimi görmek de beni oldukça mutlu eder zaten kendimi değil ama partnerimi mutlu etmek beni daha çok mutlu eder.
Cevap
32Cevap
😂😂
Aynı zevki onunda alıyor olması, bakışlarının ve yüz ifadesinin değişmesi, kendisi gelmek üzere iken öpüp koklamasi..
Nefesin ve inlemelerin birbirine karışması öpüşüp sevişirken ellerin be dudakların sürekli hassas yerlere temas etmesi. Nefese iken durmadan bogulcak gibi oluncaya dek öpüşmesi ve giderek aşağıya inerek oral yapması
Yaş doğru mu handan 😎
@Zevkli_Temas evet doğru
Yaşın çok güzel 😎
Senden ricam tabiki Okey...
Beni en çok biraz sert olunup edepsiz cumleler kurulması hatta seks esnasında partnerimle birlikte fantezili bir seks hayali çok yukseltirr
Bakışları ve vücut hareketleri... Bana tamamen esir oldugunu hissettirdigi o boşama anını izlemek harika bi haz katıyor bana!
Altımda ölü gibi yatmak yerine aldığı zevki hissettiren bir kadın. Herşeyi üst üste katlar bu
ben ritmini bulmusken partnerimin yüzünü mimiklerini incelemek. kendinden geçtiğini görmek.. daha çok görsel ve işitsel uyaranlar beni yukseltir
Öncelikle karşıdaki kişinin de beni istediğini bilmek sevmek sevilmek ve inleme seslerinin olması
Yazarım da okuyan bütün kadinlar kendinden geçer sonra benim yüzümden cenabet gezerler dışarda o nedenle günaha alet olmak istemiyorum 😊
Sevişirken altımda iyice kavradığım kadının zevkten boyun alt kısımları, köprücük kemkleri bölgesini öpmesi emmesi... Ona dayanamıyorum...
Kızın göğüsleri ellemek içine derinliklerine inmek öpüşmek bu kadarı yeterli sanırım 😅🤭
Sesi kokusu zekası bakışları eh biraz da ahlaksız kelimeler
İnlemeler, harika bir oral, beni gerektiğinde yönetmesi,
İlişki esnasında yapilan tüm hareket sesler. emişmeler Nirvana yaptirir
Boşalmaya yakın agizina alıp oral seks ile agizna boşaltması
Çok mimikliyim bende sevişirken tipten tipe giriyorum.. sanki ruhum çıkıp gezip tekrar vücuduma giriyomuş gibi 🦁
:^)
Inlemesi o şap şap ten sesi kivranmasi ve işi bilmesi
Karşılık aldığımı hissetmek
Arsız, hınzır ve içinden başka biri çıkan anlarmış
Edepsiz cümleler , küfürlü sözler
Kucak pozisyonunda partnerimin zıplaması
Ona yaşattığım zevki görmek hissetmek
Tatlı Sert hareketler 💦😏
Birlikte olduğum kadının azgınlığı.
Nirvana’ya ulaşmak için sekse ihtiyacım yok tatlım
Biz paylaşsak böyle gifler soru kaldırılır
Dogy de twrk yapılması
Aldığı zevki dile getirmesi olabilir.
Sesler en büyük faktör
Sesler ve ergo cumleler
Hiper fobi olduğum için çoğu her şey ulaştırıyor
Kadının kendisidir
Sesler..
Karşılıklı zevk
Küçük temiz ve bakımlı ayaklar ve eller :)
Göğüs emmem ve sırtıma dokunulmasi
Hepsi bence
Sesler
Ses inilti