Arzulu bakışlar başlarken ve oral seks anında vazgeçilemez bir şey. Birbirinin gözünün içine bakmak ve aldığı zevki izleyerek daha da uğraşmak gerçekten vazgeçilemez. Mimikler her anda etkili olur zaten ki seksi zevkli kılan şeylerden birisi de bu. Birbirine kenetlenmiş iki vücudun tek hale gelmesi, aradaki sıcaklık, haz, tutku, heyecan, alınan nefes alış verişlerdeki yüz ifadeleri hepsinde mimik çok önemli. Put gibi olan insanla zaten bir şey yaşayamazsın çok boş gelir ve bir daha tekrar etmek istemezsin. İkisi de kadın ve erkek için gerekli şeyler bence bu yüzden 'C hepsi' diyorum :))
77 Yorumla- 1 yıl
Off tahrik oldumm
- 1 yıl
Bence çok güzel anlattınız ama bazi erkeklerin tek isteği ne yazikki sadece yalamak ve boşalmak üstüne bundan zevk alıyorlar duygusal düşünmüyorlar
- 1 yıl
@eliz12346694847 🤌🤌
- 1 yıl
@Keşkedogmasaydim12 sizin partneriniz de mi öyle?
- 1 yıl
@Keşkedogmasaydim12 Doğru adı yakala. Rayları inşa edilmemiş istasyonlarda bekleyip zaman kaybetme...
En İyi Cevaplar
Arzulu bakışlar, cinsellik ve seks gibi konularda önemli bir rol oynayabilir. İnsanlar arasındaki cinsel çekim ve etkileşimde göz teması ve arzulu bakışlar, karşılıklı bir bağ kurmayı, istekleri ifade etmeyi ve çekiciliği artırmayı sağlar, karşıdaki kişiye olan cinsel isteği ve çekimi ifade eder, sözcükler olmadan duyguların ifade edilmesine olanak tanır.
Cinsel ilişki sırasında tutkuyu ve heyecanı artırabilir. Yoğun bir şekilde bakmak ve arzulu bakışlarla iletişim kurmak, karşıdaki kişiyle duygusal ve fiziksel bir bağ kurmayı sağlar.
Bilmem anlatabildim mi :)
61 Yorumla- 1 yıl
Çabuk çıkan çabuk iner. Kullanılıp bir kenara atılmamak. Uzun sürelerde kurulabilecek derin bağlarla oluşur. Gelecek SERATONİNDİR. Bunu hiç bir zaman unutmayın. Kısa vadeli hazlarsa dopamın hikaye... alışveriş spa iki bacak arası spor vs. ihtiyaç fakat geçici. ÖĞERENİN BUNLARI
Gizli Üye(25-29)+1 yılSes ve iltifat
2134 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
Cevap sahibi+1 yılİnleme sesi ve mesela o sırada iltifat etmesi yani
- +1 yıl
Ne tür iltifat
Cevap sahibi+1 yılMesela biri sevişirken sana doyamıyorum, çok güzelsin tarzı şeyler demişti, aşırı yükseltiyor beni
- +1 yıl
Mükemmel 🤩
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle🙃
- +1 yıl
Zevkli birine benziyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe konuda😂
- +1 yıl
Seks konusunda
Cevap sahibi+1 yılNeden
- 1 yıl
İnleyen kim erkek mi?
- 1 yıl
Sana doyamıyorum çok güzelsin
Cevap sahibi1 yıl10 ay olmuş hala bildirim geliyor bu cevaba
- 1 yıl
İnleme sesi çok sever misin?
Cevap sahibi1 yılBu cevabı yazdığımda bekardım. şu an evliyim bundan sonrası önemsiz
- 1 yıl
Hayır önemsiz değil ki daha da önemli olmuş inleme sesini çol biri evli olsa evde her gün inleme sedi duyar
- 1 yıl
Cevabı yazdığında evlendigin adamla sevgili miydin e
Cevap sahibi1 yılBıktım devamlı şu cevaba yazılmasından, sanane onunla evliysem veya değilsem
- 1 yıl
Kötü bir sey demedim normal sorduk atarlanmaya gerek yok
- 1 yıl
Evlisin eşin biliyo mu bu uygulamayi kullandigini geçmiş ilişkilerini güvenemiyorum sırf bu yüzden
Cevap sahibi1 yılSen güvenme ve evlenme millet de sıra sıra bekliyor kapında güven diye
- 1 yıl
Senle alakasi yok genel olarak dedim
Eşini kandirdin mi peki geçmişinle ilgili olarak
Sonucta birileriyla yakinlasmissin
Cevap sahibi1 yılZaten her şeyin ilkini onunla yaşadım da öyle olmasa da seni ne ilgilendirir değişik misin taktın
- 1 yıl
Takmadim beni ilgilendirmez ama garip geliyo
Senin bu hesabi eşin biliyo mu ondan saklıyosun bence
Cevap sahibi1 yılSanane kardeşim sanane
- 1 yıl
Kötu bir sey demedik sorduk sadece ayni durumda olsan ne yapardin yani o böyle uygulamada boyle konulari konuşsa
Cevap sahibi1 yılHala soruyorsun enteresan. Ne konuşmuşuz ya değişik misin nesin
- 1 yıl
Kötü bir sey demedim ki
- 1 yıl
İnliyor musunuz siz
Cevap sahibi1 yılŞuna yorum yazmayın artık ya sanane inliyor muyum
- 1 yıl
Nasil bi cevap verdiysen etkisinden çıkılmamış sjjsksks
Cevap sahibi1 yılÇıldırcam gerçekten keşke imkan olsa cevap silinse
- 1 yıl
Ben biliyorum aslında nasıl yapmanız gerektiğini
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer ikisi de.
931 Yorumla- +1 yıl
Özellikle olan birisi vardır?
Cevap sahibi+1 yılArzulu bakislar. Kipkirmizi eder kesin ama utanmasi bile zevkli olur.
- +1 yıl
Kadına daha çok yakışıyor o bakışlar
Cevap sahibi+1 yılErkege de yakisir :)
- +1 yıl
:) diyorsunn karşılıklı diyelim ozaman mimik sever msn
Cevap sahibi+1 yılSeverim
- +1 yıl
sekste mimik çok harika bir şey bence
Cevap sahibi+1 yılOyledir
- +1 yıl
Romantik olarak seversin ozaman sen
Cevap sahibi+1 yılDegisken. Teslim olup sert davranilmak da isterdim
- +1 yıl
Ruh halime göre değişiyor diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
sohbet güzell ya peki burcun nedir
Cevap sahibi+1 yılOglak
Cevap sahibi+1 yılBenim gitmem gerekiyor simdi. Iyi gunler size
- +1 yıl
Oğlaklar ad çok iyi olurlar net.
Cevap sahibi+1 yılAd?
- +1 yıl
iyi günler teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. Az kalsin diger eic ye tesekkur edecektim profil gorunecekti :D
- +1 yıl
=) o zaman rica ederim :)) görsem fena da olmazdı hani :))
Cevap sahibi+1 yılIyi gorunup gizlenelim bari. Ama engellemek yok :d
- +1 yıl
neden engelliyim =) ya
Cevap sahibi+1 yılGorusler gitmesin diye :d
- +1 yıl
:D yok ya
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
sohbet etmek isterim bu konularda :D
Cevap sahibi+1 yılPek sohbet edecek bir sey yok. Bu kadarcikti
- +1 yıl
illaki vardır yahu :D
Cevap sahibi+1 yılYok yok :) hadi ben kactim. Bye👋
- +1 yıl
adios
- 1 yıl
Gerçekten harika birisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni eşimin her hareketi cezbeder tabi k ide..
30 Yorumla Cinsellik konusunda 919 cevap paylaştı. Bence seçenekler daha fazla olmalıydı. Bir çık şey var durumu tetikleyen ve artmasını sağlayan.
Ne istediğini bilen ve bunu bazen konuşarak bazen de sadece bakışlar ile belli etmesi yükseltiyor mesela beni, yine seks sırasında yapmacık değil doğal olan inleme sesi benim için ciddi oranda tahrik unsuru. Sert davranmak ve yani ona bakıp zevk aldığını altında eridiğini görmek ayrı bir keyif veriyor... bla bla daha da uzar gider yeter bu kadar şimdilik 😅80 Yorumla
11 aySeks anında beni çıldırtan, seni her parçamla delice istemek ve o tutkuyla seni parçalara ayırmak istememdir. Tenin tenime değdiği her saniye içimde patlayan yangın, dizlerimin bağı çözüldüğü o kontrolsüz şehvet. Dudakların, ellerin, vücudunla bedenimi hapsederken, nefeslerin boğazımda düğüm oluyor, aklım tamamen kayıp. Gözlerinle beni yiyip bitirirken, sınır tanımayan arzularımızla bedenlerimizi vahşice keşfediyoruz. Her hareketin bir saldırı, her dokunuşun bir hüküm; biz birlikte durdurulamaz bir fırtınayız. O an, dünya donuyor, sadece yırtıcı tutkuyla yan yana yanan iki ruh kalıyor. Seni isteklerimle parçalara ayırmak, seni tamamen kontrol etmek, her zerremi sana teslim etmek… İşte bu, beni deliye çeviren şey
01 Yorumla- 11 ay
Ne bu azgınlık
+1 yıl- fısıldaması ve tüm bedeniyle bedenimi sarması ve sarsması. sanki bir battaniyemiş gibi onu her tarafıma sürtmek ve örtmek isterim onu tüm uzuvlarımda hissederek
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMimikmiş sesmiş geçin bunları..
Uzun süreli sert bir ereksiyon ile hızlı ve doğru yere baskı yapan tempo cezbeder.
206 Yorumla- +1 yıl
Doğru yer neresi
- +1 yıl
@havacokkksicakkk partnerinizi tahrik eden noktalar
Aslında demek istediği cinsellik anında tempolu birleşmede kendini kontrol edebilen bir erkeğin tempolu ve istikrarlı ritmik ve ser vuruşları 💯 - +1 yıl
- +1 yıl
İşini bilen kadın nasıl hemen belli oluyor, budur ya🙃
- 1 yıl
Muhteşemsin , görüşebilir miyiz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk ve arzu dolu bakışlar cezbeder. seks esnasında zevk aldığını görmek dudağını ısırması vs.
137 Yorumla- +1 yıl
selam ben dudağını ısıran :D
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales peki
- +1 yıl
etkilendin dimi :D
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales sadece sevdiğim erkekten etkilenirim
- +1 yıl
senle de makara yapılmıyor ha
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales yapma
- 1 yıl
@zibidygonzales sevdiği eekekten kastı 40 kocadır allah bilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni çok arzuladığını görmek. Tabi bu zorlama olmamalı. Doğal olmalı.
120 Yorumla- Cinsellik konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılAğzına alırken yüzüme bakmanı istesem ve daha fazla kökleyip son aşamada iyice bastırıp boşalıp yuttursam Sonra poponu altıma alıp kıvrandırsam eze eze yapsam kendini bana teslim eder misin
102 Yorumla- 1 yıl
O zaman bekliyorum :)
- Cinsellik konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi konuşmalar
175 Yorumla- +1 yıl
Fısıltı halinde olan?
- 1 yıl
- 1 yıl
Evet zihnimde de sevismem lazim
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilim kontrolü bana bırakan biri ama kendinden geçince istemsizce kollarımı tutup hızlandığı bir nokta var. Orada ipleri eline alması çok hoşuma gidiyor
80 Yorumlasözler ve hareketler bir bütündür çok tatlı olur
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılerkeğin bana bayıldığını yükseldiğini gösteren her şey. bazı erkekler ses çıkarıyor seviyorum bazısı zevkten bayılacakmış gibi yapıyor ve sahıplenici tavırlar beni çok yükseltiyor
62 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevdiğini belirttiği sözler söylemesi, hafif inlemesi ve zevk aldığını söylemesi beni gerçekten çok mutlu eder. zevkten nefes alış verişinde göğüsünün yükselip inmesi, hafif kısık gözleri, tatlı gülümsemesi. beni sevdiğini ve benle olmaktan zevk aldığını göstermesş en güzel şeydir
60 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insanın her şeyi..
60 Yorumla
1 yılErkeğimin gözlerine bakarak onu emmek ve onun zevk aldığına şahit olmak beni uçuruyor
50 YorumlaYalatmaya bayılırım
İçime alırken partnerim hem vurup hep memelerimi emesi mesela.. ve tabiki beni sert ve inleterek mutlu edilmesi152 Yorumla- 1 yıl
Buna ben de bayılırım sen de az şey değilsin yani 🤭
1 yılŞıklar değil de teslimiyet ve hakimiyet kavramının gerçekleştiği sert ve tutkulu bir seks iletişimi.
30 YorumlaBöyle kadının çığlık atması ve ne bileyim.. fazla uçuk olacak ama sanki böyle işkence görüyor gibi sesler çıkarması beni başka gezegene uçuruyor neredeyse
00 YorumlaTutku ve şehvet dolu bakışlar ve bunu destekleyen nefes alıp verişi beni delirtir doğal olarak bende onu delirtirim kendimizden geçercesine sevişiriz.
00 YorumlaKadının üstte olduğu pozisyon çok güzel oluyor. Kendine göre ayarlıyor daha çok zevk alıyor, yattigin yerde daha az efor sarfediyorsun ayrıca erkek olarak 😂
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılKadının göğüslerinin sallanması. Dolgunsa veya büyükse anında boşalırım 😍😍
50 Yorumla Bence kadın vücudunda en çok nereyi beğeniyorsa özellikle orası ile ilgilenmek üzerine gitmek kadın olarak beni cezbeder
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılmemelerimi emmesi ve sıkması vajinamı okşaması ve dakikalarca oynaması orayla büyük haz verici 😜💦
64 Yorumla- 1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tutmanın etkileri 😂
Cevap sahibi1 yıl😅👍🏻
- 1 yıl
😂😂👍
- 1 yıl
Sen boğa burcu olmalısın sanırım kesinlikle 🐂🤭🤭
Arzulu bakış ve tavırlar
90 Yorumla
1 yılBu ikisininde altındaki sebep beni istediğini sözel ve bedensel olarak göstermesi ve seksi giyinmesi
00 Yorumla
1 yılKadının geceye özel giyinerek arzulu bakışlarıyla baştan çıkarması ve o azg*lıkla gecenin sert geçmesi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılEn zehirli oklar gözlere saklanmıştır.
Bir ormanı yakabilir ve bir dağı kül edebilir ve isterse çeliği eritir..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılses ve acı inleme hafıf dokunuşlar erkegın sesı ve bunu bılınçsız yapması
80 Yorumla
+1 yılAci eşiğinin yüksek olması, ses ve sınırsızlık
80 Yorumla
1 yılSlavery. dakikalarca sadece kadına çalışmak
10 YorumlaCinsellik konusunda 615 cevap paylaştı. su fotograf olmusmu ya. caaaaaaaaaanım megancıgıma yani o keltos ya abesle istigal resmen
10 Yorumladerin göz temasları ve göğüs masajına bayılırım...
00 YorumlaSes hocam ses. Kadının sesinden ötesi var mı?
00 Yorumla
1 yılHer yerimi yalaması..
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana olan tavırları arzulaması sert davranmasi
124 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sert mesela
Cevap sahibi+1 yıl@DrCancan gizli olmasamda değişecek bir şey yok
- 1 yıl
Harikasın
ikiside önemli ve içine çeken bakışlar bambaşka yazarken bile yükseldim lkansda
30 YorumlaCinsellik konusunda 741 cevap paylaştı. Bence kadınlar seks esnasında hard veya küfürden hoşlanıyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen sekse dahil olduğum sürece cezbedilmiş olurum, gerisi boş. Sen dahil olma seyret derse problem olur.
10 YorumlaBakışlar ve iltifatlar
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO anda sert konuşulması. Sus diye yalvartması lazım
21 Yorumla- 1 yıl
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın...
1 yılBana göre ve eşime göre son aylar dar olması aynı zamanda acı olması daha çok bu tarz zevklere gönaldık ilk zamanlar tabi alışma evresi ama alıştı bu sefer analsoz durmak istemiyor tek sorun üç beş gün alışma zamanı sonrası kendisinden geliyor
00 Yorumla
+1 yılSes tonu ve davranışları
52 Yorumla- +1 yıl
😊.
- 1 yıl
Oyyy, yesinler. Şekş mi yapıyon şen
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstemek kadar istenmek de çok önemli
50 YorumlaCinsellik konusunda 860 cevap paylaştı. Orgazma ulasacak hissi
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevke geldiğini belirten inleme sesleri çok tahrik eder. Bir de o an hafif sert hareketler yapması
60 Yorumla
1 yılHer iki tarafında dolu olması mükemmel bisiii
41 Yorumla
+1 yılÖzenli kıyafetler ve keyifli dokunuşlar
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArzulu bakışlar tabi
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPartnerim diliyle dilimi oynatiyor. Bence bu
00 Yorumla
+1 yılSertlik :D
141 YorumlaOkşanmak
142 Yorumla- 1 yıl
Ve saatlerce sevişmek
+1 yılPartneriminde aynı şekilde beni istemesi.
30 YorumlaSözler, dokunuşlar vs...
60 Yorumla
1 yılKarşılıklı zeybeğe durmak
60 YorumlaÖpüşmek konuşmak
60 Yorumla
+1 yılAşırı şiddet aşşagılama ve küfür
60 Yorumla
1 yılSes ve iltifat
41 Yorumla- 1 yıl
Off odanın içinde sap sap sesleri beni de bitiriyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÖpüşürken aynı anda...
70 YorumlaCinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bakışlara ölüyorum eriyorum
40 Yorumla
1 yılkesinlkle karşı tarafın dominant ve tanrıça tavırları
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım