Eşim benden önce uyanıyor ve ilişkiye girmek istediğini söylüyor gözümü zar zor açıyorken sonra aşkım desemde nafile o işe koyuluyor istediğini yapıyor. Bazen sinirleniyorum rüya mı görüp etkileniyorlar yoksa sabahın farklı bı montosu mu var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Eşini elini ve ağzını bantla sonra otur ustune bpestili çıkana kadar bam bam
Hayır demez devam der
Gün boyu yatağa bağlı hapis cezası ver 🙂
Yüzüne otur boğulsun altında biraz
Bilmem ama sabah bencede 8stek oluyor asker nöbete kalkmış hazır oluyor hemen göreve başlamak istiyor insan
Sabah enerjini tam almış bir şekilde uyandığın için.
Alakası yok libidosu yüksek olan erkek zaman mekan vakit tanımaz zaten genelleme yapmak saçma
Vücut dinlenmiş, beslenme iyiyse güzel bir seks olur
erkeklerin seks saati sbah olur kadini gece olur ondan
Vücut dinlendiği için libido artışı çok oluyor ve sabah ki kadar da hiç bi saat zevkli olmuyor☺
Onu bizde bilmiyoruz bilsek önüne geçeriz arada 😀 her sabah benim ki çadır kuruyor
Bir erkek olarak eğer yanındakine aşıksan ve güzel biriysen bunun bilimle alakası yok kan çekiyor çünkü
Bende sabah kalkmis uyaniyorum ama senin de etkin oluyodur gecelik vs kalkip billee goruncee etki ediyodur
Sen hiç uyanır uyanmaz seks yaptın mı? Bence yaptıktan sonra sor bu soruyu :)
Yapıyorum ee yani 😂
Onun tadı akşam sevişmeden daha güzel olduğunu bilen herkes, sabah libidosu daha yüksek olur😂 tecrübe etmişsin bilmem lazımdı ama 😊😊
Sabah ereksiyonu normal çünkü vücut o saatte üreme hazırlığı içinde
Erkek milleti aynı iste libido her an yüksek
Neden sadece erkek milletini kotuluyosun ki? Emin ol kadinlarda cok fazla bu durumu yasayan
Hah işte 😂😂
Kadınlarda varsa bile tek tük erkekler daha baskın
Ah ah bir bilsen baynlrdaki yuksek olanlari inamzsin şok gecirirsin duyuncs 😂
Bence yaniliyorsun, kadinlar onceleri gizli gizli yapardi herseyi ama simdi gizlemelerine gerek kalmiyor yani alanen yapiyorlar, zaten bu site herseyi anlatmiyormu acik acik
Kadınlar seks yapmıyor demedim ben erkeklerin kadınlara göre libidosu daha yüksekk 10 erkekten 9u libidosu tavan ama kadın İcin aynı sey gecerli degil.
Bende onu soyluyorum sana, kadinlar artik erkeklerden daha yuksek libidoya sahipler, bir erkegi doyurmak kolayken kadinlari doyurmak cok zor, senin durumunu bilmiyorum ama gercek bu
Bana göre hala erkekler bu konuda kadınlardan baskın ne kadar kadınlarda kendini aşsa da bu benşm yorumum
Yorumuna saygim var tabiki, burada kadinlarin paylasimlarini gorebiliyormusun? Bunlar cesaretli olupta alanen yasayanlar, birde burada olmayanlari dusun? Cevrende arkadaslarinda hic yokmu libidosu cok yuksek olan
Çevrem de var buradaki kadın paylasımlarının cogu da fake erkek kız düsürmek İcin yapılıyor 😂
Eteklileri boş ver :-))) ssenin durumun ne peki? Durustce verirsen sevinirim, kendini pualaman gerekirse kac verirsin libidona
Bu soruya cevapsızım ahah ben sadece erkekler İcin cevapladım iyi günler
:-)) ben anladim anlayacagimi sen soylemesende
Anladigimda su, sen sabahci degilsin sadece fark bu :-)
Sabah taş gibi uyaniriz
en rahatladigi zaman icin olabilir
Doğal olan bir şey bu
Bende öyleyim 😂
Senin yüksek olmuyor mu
Aynı durumdayım şu an
İdrara sıkışınca orada böyle gelişmeler yaşanıyor
sabah ereksiyonundan kaynaklı
Sen romantikligi seviyon galiba
En güzeli sabah olani
Her Sabah libidom yüksek olur benden önce uyanır
Bazilarin olmaz