Cinsel Yaşam Kadınları sekse ikna etmek neden zor? benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Niye cinselliğe öcü gibi bakarsınız ki? Kadınları sekse ikna etmek neden zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir. 1 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Ne alaka erkeklerden daha çok istekli olup daha çok isteyen kizlarda var 5 2 Yorumla benyoğom +1 yıl istisnalar kaideyi bozmuyor diyelim Yorumla esmerHatun_Ece +1 yıl İstisna değil. Sadece biz kızlar siz erkekler gibi belli etmeyiz. Nede olsa elimizi sallasak ellisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapınca değer vermiyorsunuz sevgi vermiyorsunuz ondan 2 1 Yorumla benyoğom +1 yıl O davarların işi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olm herkesin kendi prensipleri var , inancı var , ahlaki var 0 2 Yorumla benyoğom +1 yıl Gardaş onlara bir şey dediğimiz yok. Olay sekse bakış acilarindaki on yargı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende diyorum ki yapmayan ondan yapmıyordur Yorumla
Ynsçilmun Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Çünkü adam akıllı güven veren biri yoktur ondan 0 1 Yorumla benyoğom +1 yıl güvenmiyorsa birlikte de olmaz ki. yani sevgili olacak kadar güveniyor seks yapmaya gelince mi güven sorunu olusuyor sacma Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yoo paran varsa kolay 0 2 Yorumla benyoğom +1 yıl Parayla seks mi olur gardaş eksik kalsın Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hemde istemediğin kadar al lüks araba vur kaç vur kaç hepsi para derdinde neredeyse Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Hacım birisi seni s. mmmsk istese verirmisin 0 15 Yorumla benyoğom +1 yıl Gardaş olaya böyle bakmak çok saçma 😂 sonuçta insanlığın doğasında var bu. Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Hadi kız doğdun ortalıkta seni yatağa atmaya çalışan milyon adam var napıcan Yorumla benyoğom +1 yıl Gözünü sevdiğim nasıl bakıyorsunuz olaya awk. Sevgili olduğun, bir şeyler paylaştığın birisiyle seksi kastediyorum. Bir ilişki içerisinde olan kadınlar bile sekse karşı mesafeli maalesef saçma geliyor bana Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kalkan bakiresi felanmı buldun knk Yorumla benyoğom +1 yıl La vermiyorlar birader kalkan bakiresi mi Balkan bakiresi mi anlamadım 😂 Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kanka ne alaka ya bana denk gelenler veriyor ben istemiyorum artık Yorumla benyoğom +1 yıl Bana denk gelenler rahibe Teresa kesiliyor knk neyse şansıma * Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kanka nerde yaşıyon bide ben seçerim müslüman değilim karşımdaki insanında müslüman olmasını istemem yani Yorumla benyoğom +1 yıl İstanbul. Valla din dil ırk ayirmiyorum. 😂 Hümanist olmak iyidir ama galiba seks uğruna ayircaz Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kanka bende İstanbul ben ayırıyorum dağ ayısı karılarla uğraşamam hümaniszmdir yok başka şeydir bilmem Yorumla benyoğom +1 yıl Gardaş amin kokusunu alıyorum buram buram. Ama içime çekemiyorum tribe giriyorlar şansıma sokucam artık neyse Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kanka sıkıcı artık ben sevgili yapmıyorum uğraşamam karıyla felan ya ayaklı dert hepsi mk Yorumla benyoğom +1 yıl Sorma. Ağız kokusu çekilmiyor hiç birinin bakma. Ama amsizda olmuyor birader Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Islak et parçası Yorumla benyoğom +1 yıl Biyolojik olarak öyle evet Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öylemi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir.
Ne alaka erkeklerden daha çok istekli olup daha çok isteyen kizlarda var
istisnalar kaideyi bozmuyor diyelim
İstisna değil. Sadece biz kızlar siz erkekler gibi belli etmeyiz. Nede olsa elimizi sallasak ellisi
Yapınca değer vermiyorsunuz sevgi vermiyorsunuz ondan
O davarların işi
Olm herkesin kendi prensipleri var , inancı var , ahlaki var
Gardaş onlara bir şey dediğimiz yok. Olay sekse bakış acilarindaki on yargı
Bende diyorum ki yapmayan ondan yapmıyordur
Çünkü adam akıllı güven veren biri yoktur ondan
güvenmiyorsa birlikte de olmaz ki. yani sevgili olacak kadar güveniyor seks yapmaya gelince mi güven sorunu olusuyor sacma
Yoo paran varsa kolay
Parayla seks mi olur gardaş eksik kalsın
Hemde istemediğin kadar al lüks araba vur kaç vur kaç hepsi para derdinde neredeyse
Hacım birisi seni s. mmmsk istese verirmisin
Gardaş olaya böyle bakmak çok saçma 😂 sonuçta insanlığın doğasında var bu.
Hadi kız doğdun ortalıkta seni yatağa atmaya çalışan milyon adam var napıcan
Gözünü sevdiğim nasıl bakıyorsunuz olaya awk. Sevgili olduğun, bir şeyler paylaştığın birisiyle seksi kastediyorum. Bir ilişki içerisinde olan kadınlar bile sekse karşı mesafeli maalesef saçma geliyor bana
Kalkan bakiresi felanmı buldun knk
La vermiyorlar birader kalkan bakiresi mi Balkan bakiresi mi anlamadım 😂
Kanka ne alaka ya bana denk gelenler veriyor ben istemiyorum artık
Bana denk gelenler rahibe Teresa kesiliyor knk neyse şansıma *
Kanka nerde yaşıyon bide ben seçerim müslüman değilim karşımdaki insanında müslüman olmasını istemem yani
İstanbul. Valla din dil ırk ayirmiyorum. 😂 Hümanist olmak iyidir ama galiba seks uğruna ayircaz
Kanka bende İstanbul ben ayırıyorum dağ ayısı karılarla uğraşamam hümaniszmdir yok başka şeydir bilmem
Gardaş amin kokusunu alıyorum buram buram. Ama içime çekemiyorum tribe giriyorlar şansıma sokucam artık neyse
Kanka sıkıcı artık ben sevgili yapmıyorum uğraşamam karıyla felan ya ayaklı dert hepsi mk
Sorma. Ağız kokusu çekilmiyor hiç birinin bakma. Ama amsizda olmuyor birader
Islak et parçası
Biyolojik olarak öyle evet
Öylemi