Açıkca söylüyormusunuz,
ya da ne bilim
nasıl yöntem izliyorsunuz.
yada herkezin tarzı farklı mıdır ?
ya da ne bilim
nasıl yöntem izliyorsunuz.
yada herkezin tarzı farklı mıdır ?
Hiç aklınıza gelmeyebilir ama kadınların avuç içleri oldukça duyarlıdır. Kalabalık içinde etrafınızdakilere belli etmeden onu uyarabilmenizi de sağlayan bu metotta kadınınızın elinin içini parmaklarınızla oynarsınız. Hafifçe gezdirmeniz ona tatlı titremeler verecektir. Ayrıca siz de onun gözünde duyarlı ve nazik görünürsünüz
Ellerinizi kız arkadaşınız üzerinde yavaşça dolaştırmanız kesinlikle onu uyaracaktır. Şakaklarından ensesine kadar yavaşça yuvarlak el hareketleriyle dokunmanız işe yarayacaktır.
Enseye ulaştığınızda oraya birkaç öpücük kondurun. Antik Japonyada bir kadının ensesi erkekler tarafından oldukça çekici olarak algılanıyordu zira kadının ensesi, görülebilen nadir açık yerlerden birisiydi. Modern zamanlarda ise ense daha çok kız arkadaşı uyarmak için kullanılıyor
Kalabalık içerisinde kadınınızı yönetmenin en iyi yolu bir elinizi onun sırtına koymanızdır. Bu küçük hareket, kolunuzla ona sarılmadan güvende hissettiğinizi gösterir. Yalnız olduğunuz zaman sırtını öpmeniz ve yalamanız, kalp atışlarını hızlandıracaktır.
eeee aynı şeyi diyoruz zaten bu yorumu atman çok saçma .s.s.s
ikna mı?
oyuncak mı bu...
ruh halini bu boyuttan başka bi boyuta taşı zaten ikna olmuştur o..
keşkül titretmesini sen hiç duydun mu? dene göreceksin:))
Hmm, çok ilginç
oyun hamuru gibi düşün... zevkten onu yamult önce ve sonra ona şekiller ver ... sonr aistersen sen hamur ol :)) ama önce hamuru eline al ve gevşettt ilk başta biraz sıkıdır ellerinde ki sihri göster noa :)))
harika bir yorum
Çok TŞKler
eyvalaa
;)
bir bayan bir erkegi begndiyse sizi zate kendine ayarlar
sade isin icinde yatmak varsa tabi
gönül isi icin baglar diyemem bir erkegede zorla kendini ask edemen o ayri
Güzel Yorum :)))
öpüselim mi?
bugüne kadar kac kisiyle öpüstün? düz hesap olsun mu?
sevissek mi diyorum?
Çok ilginç .
Cevap
17Cevap
Birçok erkek bu bölgeyi bilmese de, herhangi bir kadının dizlerinin arkası kadını fazlaca uyarır. Kamusal bir alanda dizlerini eteğinin altından ya da üstünden hafifçe okşamanız onu eve vardığınızda ilişkiye hazır hale getirecektir. Yalnız olduğunuzda da bu özel bölgeye gereken önemi verin.
Dokunmak, öpmek ve hatta hafifçe ısırmak, onun neşesini artıracaktır. Bu duyarlı yumuşak memeler oldukça hassastır ve birçok kadın, kulak memesinde erkeğinin dudağını hissetmekten mutluluk duyar. Kulağın geri kalanını da ısırabilirsiniz ama ileri gitmeyin. Bir de... sakın dilinizi kulağına sokmayın.
SON EVRE
Kasıklarının iç kısımlarına dokunmak (Vajinanın yakınları, tam olarak orası değil) partnerinizin devrini artıracaktır. Ellerinizi ve ağzınızı kullanarak kasıklarının içini öpün ve okşayın. Nihai zevk noktasına yaklaştıkça partneriniz şehvetsel bir acı çekecektir. Vajinaya yaklaştığınızda tekrar baştan başlayın.
Cinsel ilişki sırasında kalçasının kemiğine dokunmanız onu heyecanlandıracaktır.
TŞK ler yorumun harikaydı
saol
yardımcı olduysam ne mutlu bana
bunları uyguluyorum ben işe yarıyo
ben hiç denemedim denemeye fırsat olmadı zaten buluşuyoz oturuyoruz bi yerde hiç kimse yok buluştuğumuz yerdede 3 dk sonra garson gelio sipariş veriyoruz 4 dk oluyo garson arkasını döndüğü gibi kapıyo dudaklarımdan 5 dk sonra kalkıp*ide basıp gidiyorum eve o kızdan hayırmı gelir böyle bir şey yaşadım yani ayıptır söylemesi ;)
eywl ;)
İki tarafta istemezse hiçbişey yapamazsın.Bir tarafın isteksiz olması ikinizi de bozar zevk alamazsın yaşayamazsın.İkinizde çok istiyceksiniz ki herşey güzel olacak.Öyle zorla bencil,zevkimi alıyım yeter düşüncesiyle çıkarsan bişey yapamazsın.
canım cicim laylaylom pat küt yataktayız.iş bitti .
ben:hadi kızım evine geç oldu
kız :kızımlı konuşma noldu şimdi ters konuşuyn.
ben:ters konuşmuyom
kız :işin bitene kadar tabi demin aşkındım iş bitti gene başladın kötü davranmaya:D
Abi fıkra mı bu yoksa ciddi misin ?
ekmek musaf çarpsın benim gerçek hayattaki kesintilerimden bi kuble koydum:D
herkezin fikrine saygı göstermek lazım,
Gereksiz bile olsa :)))
sevgilim olduğunu nerden biliyon bakire olmayan açık kapı kullandığım bi kız de şuna sen sevmek farklı bi mesele sevdiğim kız olsa burda yazmazdım zaten armut
beni düşündüğün için sağol ben sevmemeyi öğreneli 2 yıl oldu.ölene kadarda sevmicem mantık evliliği yapcam oda çocuğum olması için.aman bakire temiz bi kız olsunda çikin mikin farketmez
mezbahaya inek sokmaya ikna eder gibi..noluyo la :D sevecen olacak 2taraf hoşlanıcak..kadın kur filan yapacak öyle ölye gelişir..çekiştirip sürümekle bi halt olmaz o işlerden..
ikna diye bir şey yok bence sen temiz tertipli olduğun muddetce her an gerisini onlar hallediyor.Yada genel ev tarzı yerlerde parayla da ikna edebilirsin :)) tabi bu işin şakası :)
öncelikle saygı ve güven gerekir arkadaşkım herşey yatmak değildir
öle tabi.
en iyi cevap bu
Erkek olarak uzerime alinayim... Istiyorum ve aliyorum... Iste butun mesele bu
ikna edemezsin eger o isterse yapar.. istemezse kendinide parcalarsan bos...
merhaba
sizinle sıvı alışverişi yapmak istiyorum da
gözlerinin içine bakarım uzun uzun sonra dudağına ıslak bir öpücük kondururum ama kısa süreli zaten o an isterse yapışır bizimkisi böyle oluyor yani
çok ilginç
sonuçta çıktığım hatun zaten birbirimizin tipi olmasak sevgili olmazdık ;)
uygun ortamı bulduktan sonra sıkıntı değildir klasik yöntemleri dene kıza karşı zaten o mesajı alır sadece rolünü oynamak kalır
Eve davet ediyorsun, gelirse zaten kabul ediyordur merak etme. :)
lisede kaldı o ikna olayları canım ya olur kendiliğinden olur yada olmaz...
tutuyorum saçinedena susu ve yalamaya devam et diyorum :)
ikna edilmez bayan ancak isterse olur
illa işi zorlaştırıcaksınız demi ?
evet
Çok mu zevk veriyor zorlaştırmak ? :)))
hayır ben kendi isteklerimle hareket ederim sadece karsı taraf istemesi benim için anlam taşımaz
Cinsellik konusunda sadece kendimi düşünürüm diyorsun yani ?
önce ben
Seni bırakmasından endişe etmiyormusun hiç ?
önce ben demiyen birini aramasından felan ?
beni bırakmak isteyen gitsin zaten bu yüzden bırakacaksa sadece sexe deger veriyorsa,bu şekilde başkasına gidecekse gitmesi isabet olur,ayrıca kendime güvenim her anlamda tamdır,dünyada tek bir erkek yok.
Bunun adı kendine güven değil Bencillik bence.
Dülüncene saygım var gene de
Her iki taraf isterse olur ancak bu
o ortamı sağla gerisi gelir.
ben dilekce yaziyorum
benimde basimdan böyle bisey gecti :D
karşılıklı teklif etmemmmm... olursa olurrr
Temiz ol
hmm
sexek oynayak mı?
isterse yapar
Kim yapar
erkek mi ?