Akrep burcuyum az çok tahmin etmişsinizdir bu zamana kadar kendime hakim olmakta zorlandım. Ama oldum. Benim durumumu yaşayan var mı heleki bu devirde gerçekten nefse hakim olmak çok zor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben bekliyorum arkadaşım zaten hiç sevgilim olmadı nasip olursa ne yaşarsam yaşayayım evlendikten sonra BOL BOL sonuçta birbirimizin helaliyiz 🤭
Öyle bir beklentim yok ama artık daha fazla kadın ismi duymak istemiyorum. Hayatıma alacağım son kişiyle evlenmek istiyorum.
Bende akrep burcuyum 😂 Evliliği beklemiyorum ama uygun partner bekliyorum
Biz de akrep burcuyuz demek istedigini anladim😂😂daha önce hiç yaşamadin mi yani evliligide beklemiyomuşsun
Yaşamadım ve erkeklerin çoğu yavş*k olduğu için yapmak istemedim uygun partner bekliyorum
Sen diger sorumada mi cevap veren kızsın bakir erkek 1 0 önde demiştin şansa bak😄😄
Ya evet o benim 😂😂😂
Şansa bak ssjsjsj 2 ayri soruds olmayalim ya sorumu begensene takip edim seni ultra akrep sjskskdj
Beğendim
Istek attim geribaksanbi ismim
Mesaj atamiyorum ama sen atsana sjsjsjsjsj
Baskasiyla mi konuşuyosun
Ben hakim olmuyorum knka sen de olma 😂
Kaç kişiyle oldun knka nerden tanışıyon genelde öyle bi dedin ki baya olmuş gibime geldi
Etrafımdan işte nerden tanışıcam ki başka
Senin hakim olduğun noktalarda ben akışına bırakıyorum bence sen de öyle yap 😉
Etrafin derken üniversite filan mi
Kanka okuyorsun okuduğun yer çalışıyorsan çalıştığın yer mekan önemli değil etrafın işte yani
Ben de olmadi 3 4 tane oldu uzak durdum günah diye
Ben de sana zaten onu diyorum uzak durmazsan akışına bırakırsan birazcık çabalarsan olur zaten yapmak istemiyorsan niye bu kadar soruyosun
Ben varımm evliliği bekliyorum elime erkek eli değmedi:)
Var tabi ki (Boğa burcu)
Boğa burcunun yüksek mi oluyo bilmiyorum ayrıntiyi verince😂😂 peki eşinin geçmişi önemli mi
Benden öncesi önemli değil benimle ve benden sonrası önemli
Ama sen daha once yapmamışsınya o yuzden dedim senden önce şimdi 5 6 kizla yakinlaşsa yine de mi sorun etmez kıskanmazsin
Nerden biliyorsun yaşayıp yaşamadığımı
Evliliği bekleyen var mi diye sordum var tabi ki diyince kendin için de diyon sandim genelledin galiba peki kaç kişi oldu
Ilerde evlenmeden eşin sorarsa gecmisini dogruyu soyler misin yoksa saklar misin
Yok niye saklıyayım ki 3 kişi oldu
Anladim peki sevgililerine soylemis miydin daha önce yaptigini zaten bu zamanda birine güvemek zor bak erkek olarak diyorum gecmisin önemli degil diyo kiza kendisi de cinsellik yaşıyo sonra ayrılıyo
Çoğu öyle oldu zaten cinsellik için yaklaşımlar aptal gibi farklı olduklarını düşünmüştüm
Diyorumya güvenmek gercekten zor zaten bak bi erkek kisa surede senden cinsellik istiyosa amacı o. Galiba yaptıgın için pişman oldun ister istemez. Belki libidon yüksek hakim olamadim ama sana zarar vercek kişilerdrn uzak dur. Özelin belki ama genel olarak ne kadar süre çıktın ne zamandan sonra yakinlaşmaya başladin
En az bir yılı buldu 25 yaşındayım tam diyorum bu doğru kişi sonra bakıyorum yanılmışım yine
Yani hak veriyorum sana ben bile güvenmekte zorlaniyorum sen hep güvenmeyebilirsin. Peki sen hiç karşı tarafa yakinlaşmak için adım attin mi yoksa hep onlar mi yanaştı yanlis anlama sakın ben yapmadigim için soruyorum
Güzel biriyim zaten hiç adım atmadım
Yok olabilir ama ne bilim belki sevgilini mutlu etmek istersin diye sordum bunun güzellikle alakasi yok yarin bi gün evlenirsen eşin bekler yani senden bunu
?
Evlenince düşünürüm şu an biri için adım atacak halim yok
Tabii orası oyle. Zamanın nasil geciyo okuyo musun calisiyo musun nerde yaşıyosun
İnşaat mühendisiyim çalışıyorum ağrı da
Ağrıdan mı oldu 3 sevgilinde ben samsunda bulamadim sevgili sen agridan helal bee😂😂
Çoğu üniversiteden 3/4 erkek olan bir bölüm olunca ister istemez muhatap olunuyor
Aynı sıniftan biriyle olduysan o da sıkıntı ne bilim ya da bana öyle geldi başına geldi mi hiç birlikte oldun başka yerde karsilastigin oldu mu o yakınlastigin kişilerle
Aynı fakültede olduğum biri makine müh. Diğeri elektronik mühendisliği okuyan vardı sonra görüşmedik zaten
Ögrenci evi haricinde farkli olarak nerde yakinlaştın böyle garip bi yer oldu mu hiç
Ayni fakültede illaki karsilasilir ama ya
Soruyorumda yanlis anlama şimdi agrida olunca pek olanakta olmuyo diye düşündüm
İstesen olanak çok
Vaktin varsa seni takip edebilir miyim sorumu begenirsin öyle ulaşirim sohbet etmek isterim
Sen madem bu kadar meraklısın niye yaşamadın evleneceğin insanın evlilikten sonra aldatmayacağının da garantisi yok bakire arayanlara hep şaşırmışımdır
Tabii sen erkege nazaran daha rahat bulabilirsin calistigin yerde yüruyen var mi sana
Çok var yüz vermiyorum artık
Kriterlerin ne mesela cok olunca sıkılmıssindir seni gönlune giren erkegin yüz vermediklerinden farki ne olmali
Yok be burdan yaz siteyi sadece soru aracılığıyla sohbet ederim dm kutum kapalı muhatap olmam pek kimse ile
Anladim. Ama sohbet etmek isterdim vakit oldukca yarim bi gün nasim bulim😂😂güvenmediginden olabilir ama seni mahcup etmem emin ol
Farklı bir şey arıyorum bende bilmiyorum görünce kalbimin atmaktan bir değişik olmasını birlikte dünya turu yapacağım gezeceğim kamp yapacağım birini istiyorum
Dunya turu zor be😂bence turkiye turu yap. Bir sey sormustum bide ev haricinde bi yerde sevistin mi
Karsina kimseyle sevişmemis bi erkek çıksa senin gözünde farkli olur muydu mutlu olur muydun ilk sen öpeceksin ilk sen dokuncaksi diye
Kamp vetatil beldesinde
Pek bir önemi yok benim için
Kamp derken çadırda yani. Sevgilin olmayan ortam tarzi bi yerde tanisip sevistin mi hic
Nasıl yani
Yani güzelim dedinya cok merak ettim fizigini boyun kilon göğusünü
Sevgilinle çadıra mı gittin ya da kampta mı tanistinda sevgili oldun onu demek istedim
Sen iyice yavşadın neyse ben kaçayım konuşmak istemiyorum
Amacim o degik kendini övdunya o yuzden ben hic yapmadim tecrubesi olan birinden fikir almak istedim
Sen bildigin icin soruyorum cinsellik yaşanirken penis vajinada ne kadar durmali sence 5 mi 15 25 mi kac dkka sence
Karşı tarafa ve sana bağlı belli bir süresi yok
Lütfen yanlis anlama😌😌
Illaki var erken bosalma sorunundan rahatsiz olan var. Birbirlerini karsilastirdin mj hic partnerlerini seninle çok sert birlimte olan seni baya yoran var miydi nasik duyguydu
Ben normalde bana güzel davranıp yatakta ise sert olunmasını seven biriyim Türkiyede kadınların geneli öyle ister tabi bu şiddet seviyesinde değil tüm partnerim de öyleydi cinsellik olarak hiçbir sorun olmadı hiçbirinde de
Süresi de var cogu kis erken boşalan erkek istemez
Onu yaşadıkça iradesel olarak kendin kontrol edersin ilk zamanlar da heyecandan erken boşalabilirsin bu çok normal bir durum
Mesela seviştiginde süre olarak ne kadsr sürerdi günde kac kez cinsellik yasardin rekor olarak 4 5 var miydi
Günde 3 vardı, sevişmeyi en fazla 2 saati bulmuştu
En sevdigin pozisyonlar hangisi peki sana kufur edilmesini ister miydin yani sevisirken
İlk kac yasinda yaptin o karari vermek kolay degil nasil sürec oldu zevk acı o an ne hissettin
Evet isterdim, kucak ve kaşık pozisyonu
Mesela 2 3 erkegin aynanda karşisinda olmak ister miydin biriyle cinsellik yaşasan digerine oral yapmak ister miydin
Kac zamandir cinsellik yasamiyosun hiç ozledin mi ariyo musun yani bu sonucta bagimlilik yaabilir sigara gibi insan isteyebilir
Daha sormam emin ol bunlari da cevapla daha sormam
Keske bir sey deseydin😔😔
Sapık ruhlu birisin senin ileri kapatılmalı
ben değil
Daha önce kac kisiyle yakinlastin peki
2
Bir erkege ilk sen dokunsan ayri bi mutluluk heyecan olur muydu
bilmem ikisinin de daha önce ilişkileri olmuştu o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Farkli bi heyecan olurdu belki senin için sonuçta den ilk yaparken ayri bi heyexani yaşamıştin o heyecanı bi erkek yaşadığını düşün gözlerinin önünde
erken boşalacağı garanti derdim içimden… benim zevk alacağım bir ilişki değil de daha çok öğreteceğim bir ilişki olacak derdim
Onun zevki ayri olmaz mı hem belki ilkinde elinle erkenden boşaltir 2. sinde erken boşalmaz senin birlikteliklerinde kaç dkka sürdü ne zaman sonra boşaldilar
biriyle birlikte oldum sadece.. diğeriyle sadece seviştik.. ama böyle saatlerce ve defalarca sürdü
Akrep burcuyum bendr yüksegim zaten bende saatlerce sevismek isterim yani gece başlasam belki sabaha biter 😌😌digeriyle neden birlikte olmadin
Bende en fazla yiyişme oldu kıyafet üzerinden. Sana bunu anlatsam bu mu derdin😂o bile zevkliyse kim bilit gerçegi nasıldır
Nereye kayboldun yoksa masta mı gittin doğru söyle😂
Bi anda hayırdır ne oldu da kestin sohbeti ne bilim tanıdık filan mı sandın
sevgilim aradı o yüzden
diğeriyle sadece seviştik, öğretmenimdi çünkü okul ortamı vs
Oha aq öğretmenine nasil bakiyon ya da o nasil bakiyo trol müsün bi de lise galiba adamın adını çıkartırdın istesen
trol değilim ya.. bunu duyan da trol müsün diyor, var böyle öğretmenler.. hıhı lisedendi.. yok adı falan çıkmadı himse de bir şey duymadı.. bi ara müdür yardımcısına yakalanmıştık, sınıf öğretmenim beni okuldan atmakla tehdit etmişti.. ama zaten okul bitti üni okuyorum.. o hoca da hala peşimde, kapında köpek oldu ama pas vermiyorum artık
Sen mi adim attin öğretmene azdırdin onu galiba yaşitlarina göre büyük gösteriyosun. Bi de evli miydi nerdr seviştin onunla kaç kere oldu
evli değildi genç bir öğretmen yeni atanmıştı.. ben adım attım ilk aynen
Ne yaptin mesela lisedesin sonucta öğrencilerde var sinifta mi odasinda mi mesajla mı ona boyle sözlerinle mi tahrik ettin fiziginle mi dekolte mi gösterdin
Sevgilin biliyo mu peki geçmişte bu yaptimlarini
bu benim özelim
evet biliyor
Biliyorum ama merak ettim dersten geçmek için filan mı yaptın
Yani öğretmenin hiç mi şaşırmadı garipsemedi bi anda kabul etti seni
yoo hoşuma gittiği için.. hayır müzik dersiydi zaten
Nasil ikna ettin yani ilk adimi nasil attin onu merak ettim nerde sevistin kac kere yaptiniz
yav sana ne kardeşim bunlardan.. birine cevap verince daha da ileri gidiyorsunuz.. özel hayat bu, anlatma taraftarı değilim belli ki
Yok daha ileri gitmem zaten sevgilin var ben bakmam öyle. Sadece merak ettim hocan oldugu icin
boş ver
Merak etmistim beni yanlis anladin sadece cok garibime gitti senden art niyetli bir sey istemedim ki
beklemem