Kızlar, aranızda bakire olmayıp da evlenen var mı?
Erkekler, aranızda bakire olmayan biriyle evlenen var mı? Ya da evlenir misiniz böyle biriyle?
Erkekler, aranızda bakire olmayan biriyle evlenen var mı? Ya da evlenir misiniz böyle biriyle?
ben bunu dert etmedim ama eşim bakireydi, ha şunu da çok gördüm, daha önceki kız arkadaşım benim arkadaşımla evlenmiş muhabbet muhabbeti açtı, ben karısının benim eski kız arkadaşım olduğunu bilmiyordum, sonradan resmi görünce tanıdım ama belli etmedim ve konuşurken bakireydi dedi, hiç ilişkisi olmamış dedi, ama ben onunla defalarca anal ve sayısı belli olmayan oral yaşamıştım. O yüzden bekaret önemli değil, 2 damla kan namus simgesi olamaz
Samimi bir şekil de ablam ve tanıdığım bütün kadınlar bakire olmadan ewlendiler. son 2 sene içerisinde :)
En iyi evlilik yapanların ortalamaları bakire olmayanlar zaten... Çünkü bir erkeği nasıl yola getireceklerini nasıl davranacaklarını nelerden hoşlandıklarını Tecrübe Ede Ede mutlu etmeyi öğrenmişlerdir sıkıntı yapma yani hayatını yaşa... Erkekler ne kadar bakire istiyorum diye tuttursalarda gidip kendilerini yatakta mutlu eden aşifteyle evlenirler ☺️
Canım ben bakire değildim ve bakire olarak evlendim. Evet şu an nasıl yaptım diye merak ediyorsun biliyorum. Bence buraya bakmalısın çok işinize yarar.
Cevap
28Cevap
Bu zamana kadar en az 25-30 farkli kadinla binlerce kez seks yapmisimdir. Bekarim. Bakir degilim. Evlenmek istemiyorum ama bir gun evlenirsem mutlaka bakire bir kiz olacak!
ben evlenirim sadakat bağlılık 2 bacak arasında değil bana göre evlenince sadıkmı sadakati var mı o önemli her erkek çıkıp beraber olacak kız arayacak evlenirken yok olmamış olacak saçmalık
Ben bakire olmayan biriyle evlendim. Çünkü onu ben bozmuştum :)
Acıkcasi öyle birseyi düşünmiyorrm ama büyük konuşmamak gerek belli olmaz sevmek farkli bir duygudur...
baskasının becerdiği kızı alcak kdr geniş mideliler cok burada sana da talip olan olur merk etme :D
çok saçma ona takanlar ne olmuş sankı bakıre ya da degıl kınayanların başına gelsın
çevremde evlenenler var.
iki kişi birbirini severse engel kalmıyor...
bakire omayan bir kadınla evlendim... hayatımda gördüğüm en sadık kadın... öyle saçma sapan şeylerle kafa yoran insanın beyninden şüphe ederim...
sewersem durustse ınsansa yalancı değilse neden olmasın? sonuçta oda insan...
ben varım evlenirken bakire değildim itiraf ediyorum
asla evlenmem ben bakir bir erkeğim eşiminde bakire olmasını isterim. evleneceğim kadınla ilkleri yaşamak isterim.
Evlenirim neden evlenmiyim. namus iki bacak arasında mi sence? Seviyorsam her şey feda.
patlak tekerle ne kadar sağlıklı yol gidilebilir ki!!!
Evlenirdim zaten bakiremi kaldı bu zamanda
Basit biriyle evlenmem. Müslüman kız tercih ederim
Başkasının becerdiği bir kızı almam.. ((:
illaki vardır buluyolar malları evleniyolar
Bakire olmayanla evlendim sıkıntı yok
Seviyorsam zara bakmam
Ben evleneceğim kararlıyım
Sorun ettiğim bir konu değil.
Evet... öylede olması gerekiyor...
evet var. eşim bakire değildi.
Bu devirde evlenen cok
ohoo dolu :D kız olup evlenen arkadaşım da var