2 aydır tanıştığım flört ettiğim çocuk İstanbul'da üniversite okuyup 6 ay Amerika'da yaşamış bir çok yer gezmiş kültürlü açık fikirli ama şöyle bir durum var 26 yaşında olmasına rağmen kimseyle öpüşmemiş bile normal mi bu durum cinsel bir ilişki yaşamamış olabilir diyorum kendimce ama sorduğumda sebebi birine gerçek anlamda bir şey hissedemedim ondan olmadım dedi ama en uzun ilişkim 8 ay sürdü dedi sizce sebebi ne olabilir normal gelmiyor bana bu durum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir bazı erkekler çekingen oluyor. Belki de inancından dolayıdır
Dindar değil alkolde alır yeri geldiğinde gece kulübüne de gider ama yok yani bu konu sıkıntı sanırım
Belki de yetersiz hissediyordu kendini
Muhtemelen öyle
Sen adım atsan bu konuda olmaz mı
Ben adım attım zaten attığım için bu konu bu şekilde dile gelmek zorunda kaldı bir kez daha deniycem artık
Küçük falan mı ki 😅
Yokliycam bakıcam bende ondan şüpheleniyorum biraz 😂
Bunun önemli olmadığını hissettir üzülmesin bence 😂
normal herkesin olmak zorunda değil inançlı biriyse olmaz
kafamdaki hayat,
neredeyse herkes vizyonsuz olunca, kötü niyetli olunca yapılan yorumlar ve değişik tepkileride aşırı normal buluyorum.
dedimya vizyonsuz ve kötü niyetli insanlar.
heralde böyle tepki vericek, aksini beklemem.
tavsiyem , gerekçenide belirterek düzgün bir şekilde eğer gerçekten merak ediyorsan ona sorman olur.
Cinsellik senin için önemliyse başkasını bul
Güvenimi kazanmış hoşuma giden bir insan var karşımda neden başka birini bulayım ve babam kardeşim arkadaşım değil ki bu adam cinsellikte olacak tabiki insanız sonuçta
O zaman yarım kalıcak hep
Bana da normal gelmedi gay olabilir mi
Yok değil ya o model ve tip yok adamda
Kimisi pek belli etmez.. yoksa 8 aylık ilişki de nasıl olur ki böyle
Sordum yaklaşım olmadı mı hiç diye yok görüşüp sadece yemek yerdik kahve içerdik dedi peki böyleyse 8 ay nasıl gitti bu ilişki diye sordum samimi değildik dedi anlam veremedim samimiyetsiz bir ilişki 8 ay sürmez kısa bile gelse uzun bir zaman sonuçta
Seninle aynı dusunceyim
Ona sordun mu
Soruyu okumadın sanırım
Gecistirmis
Problemli olma ihtimali geliyor aklıma genel olarak
benim 25 yildir yok
Yalannn
Doğru öpüşmeyi bile bilmiyor çünkü
anormal durum
Sen ogret
Sinir krizi geçiriyorum erkek o sonuç olarak ve bende tecrübeli biri değilim nasıl dokunması gerektiğini öpmesi ve sarılması gerekiyor onu bile bilmiyorum
Bilmiyor*
Yukseltirsen ogrenir kendi
Yükseltmek için bildiğim herşeyi ve elimden geleni yaptım uyguladım yok 0 yani
Eksik bissey var demekki
Arkadaşım fotoğrafına bakıp bu adamın şeyi yok haberin olsun dedi 3 haftadır konuşuyorduk o zaman yaklaşım vs olmamıştı olabilir mi şimdi bunu yaşayınca hak vermeli miyim diye sorguladım biraz