Nasıl oluyor. Yani normal bi p r n izlesesem bile azcık izliyorum sonra hevesim kaçıyor. İlişkide öyle değilim ıslanıyorum istekliyim ama onda da boşalmadım yani hiç bilmiyor muyum boşalmayı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Eşin veya partnerin ö sevişme sonrası klitorisine masaj yapar gibi eliyle oynasın eğer ki olmuyorsa sen kendin yap bunu veya birleşme esnasında kendine göre elini yönlendir belki de buna gerek bile kalmaz. Orgazm olacağın zaman zaten anlarsın bunu titreme gibi olur sonra rahatlama gelir vücudunda bi elektrik akımı gibi bişi hissedersin. Eğer böyle de yapamıyorsan partnerinin kucağına otur penisinin üstünde gel git yap o zaman daha kolay olur. P*rnodaki gibi fışkırma falan da olmaz yani titreme gibi olur ya da vajinandan sıvı daha da fazla gelir. Ama önemli olan o titreme o zaman orgazm ulaşırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte o titreme sürelli olmuyor sıvı geliyor zaten
Soran+1 yılYani mutlaka titremek şartmı
Soran+1 yılGeliyo da yani bir etkekteki gibi ni rahatlama olmuyo yani ıslanıyorum tabiki ama titremiyorum yani belkide zor boşalıyorumcur
- +1 yıl
Kadın doğum doktoruna gidebilirsin bi. Şöyle ki zaten erkekteki gibi bi rahatlama beklemek olmaz. Erkek peş peşe boşalamaz ama kadın peş peşe boşalabilir belki 2,3,4 kere boşalınca anlayabilirsin. İlla vajinandan gelecek diye bişi yok bence sen partnerinin kucağında dene bunu yani kontrol sende olsun ki kendini keşfedebilesin. Seks sırasında bi hızlanmayı istiyor mu peki bedenin çünkü orgazm zamanı hızlanmayı istiyor insan
Soran+1 yılEvett özellikle içimde tutmayı falan çok şstedğğim arzuladığım oluyo zaten sık sık ğst poziyona geçiyorum ama dediğim gibi yani bu istek arzu boşalma ne bilmiyorum partnerim boşalınca da gidiyo yani bendeki o istek zaten
En İyi Cevaplar
Bu durum seninle ilgili değil orgazm olacağım diye çabalama, bunu senin partnerin sağlayacak, ne yaptığını bilen cinsel aktiviteyi bir şok çıkar jimnastiği gibi görmeyen deneyimli birine ihtiyacın var, bir kaç dakika sonra senden önce boşalıp kenara çekilen yetersiz bakiyeler seni tamir edemez tatlım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm oluyorsan kasilma titreme gibi ve cis geliyor gibi bisi oldugunda tutuyor ya da duruyorsan durma devam eder zaten cogu kadinda fiskirma seklinde cok gelmez o sekilde hayal etme yani bazilarinda hic gelmez bazilarinda bir iki damla kadar gelir
07 Yorumla- +1 yıl
benim son sorumda bir jinekolog kullanici isimli arkadas var sana ulasmak istiyor onunla konusmayi dene
Soran+1 yılKim jinekolog
- +1 yıl
benim profilimde sordugum en son soruda jinekoloj kullanici ismi olan tek kisi var zaten onun xper seviyesi yetmiyormus cinsel sorunlara ondan sana yardim etmek istiyormus istek atarsin ben pc de degilim arti onunla da takiplesmedigim icin etiket yapamiyorum
Soran+1 yılÖyle biri yok baktım kullanıcılarda
- +1 yıl
aile ve toplum baskisi sorum olacak ona bak
Soran+1 yılHiç gelmşyo veya bir iki damla geliyosa orgazm oluyorum o zaman ama erkeklerdeki gibi bi rahatlama hissi olmuyp tamamen
- +1 yıl
kendini kastigindan oluyordur
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bosalmak veya orgazm olmak bilinerek yapilan bisey degil.. eger iliskide bosalamadiysan partnerin seni bosaltamiyordur. bu partnerin kotu anlamina da gelmez. sen vok zor bosalabiliyosundur
00 Yorumla
+1 yılKimse bilemez kendin bulacaksın bunu ya da biri bulucak bu düğünün çözümünü
ya da sorun varsa doktor bulcak sorunu00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöğrenmenin yaşı yok anlatmak ile yetinemezsiniz yaşanması gereken bir performans
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Boşalmayı bilmiyorsun üzüci
00 Yorumla
+1 yıl10 kadından 6 sı bilmiyor zaten bu işi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boşalmayan kadın yoktur boşaltamayan erkek vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sana yardımcı olmak isterim
00 YorumlaYardima ihtiyacin var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDers vermek lazım sana 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral seni kendine getirir
00 YorumlaÖğrenirsin nsns
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olurum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri