Bir aylık evliyim sağlıklı bı cinsel hayatımız var. Gayet keyif alıyorum. Her şey Yolunda. Fakat orgazm nedir nasıl olurum bilmiyorum oluyor muyum olmuyor muyum birileri tarif edebilir mi gerçekten merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bazenlerii çok çok farklı bı his geliyor tam bişey olucak gibi (eşimin çok hızlandığı anlarda) devam et durma diyorum (inleme vs kendimi saliyorum) devam etse sanki çok güzel olucak gibi. Ama çok zevk aldığı için boşalıyor
Anlaşılan yaşamamışsın. En zirve noktaya ulaşmak üzere eşin işi yarıda bırakıyor. Önce seni zirveye çıkarmalı sonra kendisi. O an eşinin canını yak, önce sen bitir olayı
Eşlere seks sırasında oral seks yapınca biz erken boşalıyoruz. Daha az süreli oral seks yaparsanıx daha geç boşalır. Kucaktamısınız yoksa genellikle attamı kalıyorsunuz
devamında böyle bir içinin geçtiği an gelmeli. vücudun istemsizce kasılmalı. ve sonunda kendini cinsel anlamda tatmin olmuş hissetmelisin. boşalma budur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Böyle sorduğuna göre olmuyorsundur. Kasılma ve çok daha yoğun bir zevk geliyor.
Nasıl bir kasılma yani
Anlaşılan yaşamamışsın. En zirve noktaya ulaşmak üzere eşin işi yarıda bırakıyor. Önce seni zirveye çıkarmalı sonra kendisi. O an eşinin canını yak, önce sen bitir olayı
Kocan 1 posta atıp yatiyorsa zaten saglikli değil 1 aylık evlisin ve tadına varamamişsin yazık
Genelde iki defa yapıyoruz
1 aylık evlisiniz
2. Yazdığın açıklama kendimden gecirdi beni titreme olur içinde bı garip his olur o his olduvu zaman hizlansin gel git yapamaya hızlıca devam etsin
O his çok sık gelmiyor ki arada sırada geliyor.
Benim herif de hissediyor muhtemelen öyle dediğim anca üç dört kere hızlıca geliyor sonra patlıyor
Koçanı değiştirmen lazım genç yaşta erkeksiz kalırsın jdc
kan akışın hızların heyecanın artar cinsel uyarılışların artar daha çok tahrik olursun aşırı olanlar bacaklarında titreme kasılma yaşar
İşte o tam bir şey olacak dediğin an devam etse orgazm olacaksın sende. Oral seks yapsın ağzıyla seni bosaltsin o an nasıl bir duygu anlarsın az çok
Eşinin süreyi uzatması lazım. Tam lokmayı ağzına getiriyor geri çekiyor 😂
hııı çık gizliden bi kaç soruyla bakalım oluyonmu ya da olmuyonmu
Eşine söyle seni düşünsün bosalmasin, kasilma oluyor mu sonrasında rahatlama
erkek gibi senin de doyuma ulaşıp boşalmana deniyor, yoğun kıvamlı bir sıvı da gelir senden
Sıvı geliyor o yönden sıkıntı yok.
haz da alman lazım
güncellemeden anladığım sen sadece ıslanıyorsun boşalmıyorsun eşi erken boşalıyor, sen yaklaşmadan yani kıvama gelmeden o hızlanmasın
Ya bilmiyorum kafam çok karıştı
yazsana bana, burdan zor oluyor
Nasıl yazicam
gizliden çıktım benim profilden mesaj at
Tam olarak neler yapıyorsunuz
Oral var mı ve pozisyon nedır
Eşinden gizli mastürbasyon yapıyormusun
Hayir
seks öncesi az oral seks yap
O nasıl olucak
Eşlere seks sırasında oral seks yapınca biz erken boşalıyoruz. Daha az süreli oral seks yaparsanıx daha geç boşalır. Kucaktamısınız yoksa genellikle attamı kalıyorsunuz
Altta olmayı tercih ediyorum
Ona oral yapınca daha sert ve büyük olduğunu söylüyor ondan biraz çok yapiyoz
Gelmek istermisin?
Altta olma bence üstte daha hakimiyet sende oluyot
Ben üstte çok zevk alamıyorum
Kısamı biraz acaba. Eşim hep üstte takıılır
Bagımlılık yapan bişey
Ya zaten sürekli yapıyoruz
Öyle değil hayvan gibi istek olur hadi yapalım ayrı HADİ YAPALIM. ayrı ve bitince anlarsın hadi artık sende boşal ve kalkalım dersin
Dün çok istekliydi o. Ben değildim öpüştük sarıldık geçti
Öyle bişe değil , diğer yerden daha detaylı anlatabilirim
sağlıklı bir cinsel hayatının olduğuna emin misin?
Yani keyif alıyorum, arzuluyorum, ıslanma vs her şey normal gibi.
Ama öyle coook abartı şeyler hiç hissetmedim
devamında böyle bir içinin geçtiği an gelmeli. vücudun istemsizce kasılmalı. ve sonunda kendini cinsel anlamda tatmin olmuş hissetmelisin. boşalma budur.
Bende çiş gibi olmuyor. Mesela pozisyon değiştirirken yatakta yerimizde değişiyor ya. Benim olduğum yerler öbek öbek ıslanıyor
ıslanmak boşalmak değil ama. çiş gibi boşalma değil. kasılma olmalı. kilitoris uyarılınca olur.
işte tam olarak o biraz daha devam etse o dediğin olacak.
Ya mesela su gibi defil daha kıvamlı oluyor. Zevk suyu değil yani. Ve çok belirgin kasılmalar değil ama
o hızlandığı süreyi biraz daha uzun tutmalı. hemen boşalmamalı. ya da boşalsa bile sonradan seni oralla uyarıp boşaltabilir.
O işlemden sonra korunmadigimiz için hemen tuvalete banyoya koşuyorum yıkıyorum. Yani oral için imkanlar gidiyor
Zaten bana oral yapmaya çok istekli değil. Çok kaygan olduğunu söyledi bende bı daha demedim utandim
geri çekme yönetmiyle yapsın. sonra seni boşaltsın.
sen ona oral yapıyor musun?
Geri çekiliyor ama hani belki tam çekilmemiştir diye tedbiren yıkıyorum. Zaten üzerime boşaldığı için kalkmam gerekiyor
peçete diye bir şey icat etmişler. silin ve oralla devam edin.
Canım ne bilim o anda peceteyi alıp tutana kadar patlıyor benim herif
üzerine patlasın. üzerini silin devam orala.
Kasılma titreme oluyor mu
Sen şu ana kadar anlamadıysan dahada anlayamazsin
Kendinden geçip bir süre o bölgen hassaslaşıyor mu
kendinden geçiyo musun?
Demek ki partnerin yeterince iyi değil
İşi bilmiyor bebeğim
zewk almaktır
Yazık ya
Olmussun
Bende geç öğrendim yardım alarak
Nasıl bir yardım açık konuşur musun
Olut