Bizimde 2 senelik sevgilim de benimle cinsel ilişki istedi ben yanaşmıyorum sırf soğur pişman olur diye diğer yandan da evlendikten sonra ilk geceyi yaşamak istedim
O zaman dikkatli olun ki kızı incitmeyesiniz. Bırakırsanız çok üzülür. Uygun bir zamanınızda da bekletmeden evlenin. Sonuçta olan kadına oluyor bu ülkede böyle durumlarda. Bekaret almak öyle kolay alınacak bir karar değildir. Sizinki olmuş bir kere de bari arkasında durun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Işte ben buyuzden sevgilimle ilişkiye girmiyorum pişman yasicak ve benden ebediyen uzaklaşıcak
Uzaklaşmak değilde pişmanlık çok problem insan iradesine söz geçiremiyor maalesef😔
Soğuma olucak birkac zaman sonra
Yapma be bence olmaz diye düşünüyorum
Sevgilin belki sana daha çok bağlanır ama erkekler biraz bu konuda soğuyor diye düşünüyorum bide kaç yıllık ıliskiniz
2 yıllık ben bırakmam çok seviyorum oda bırakmaz diye düşünüyorum
Bizimde 2 senelik sevgilim de benimle cinsel ilişki istedi ben yanaşmıyorum sırf soğur pişman olur diye diğer yandan da evlendikten sonra ilk geceyi yaşamak istedim
Çok iyi yapıyorsun ne kadar sevsende evli olmadığın için pişman olma ihtimali var
Aynen öyle sevgilim ona guvenmedigimi düşünüyor fakat ben ilk gece özel olsun istiyorum
Evleneceksiniz.
Daha zaman var
O zaman bırakmayın asla ve zamanı gelince evlenin. İlki miydiniz kızın?
Evet
O zaman dikkatli olun ki kızı incitmeyesiniz. Bırakırsanız çok üzülür. Uygun bir zamanınızda da bekletmeden evlenin. Sonuçta olan kadına oluyor bu ülkede böyle durumlarda. Bekaret almak öyle kolay alınacak bir karar değildir. Sizinki olmuş bir kere de bari arkasında durun.
Yok asla bırakmam çok büyük bir hata oldu hiç sormayın hocam ikimizde baya bir pişman olduk
Neden pişman olduğunuz kanka
Zaten 1,2 sene sonra evlenincez biraz erken oldu diye birde dini tarafı var oyüzden
Sallama yaa boş ver 😅
Sallamıyorum
geçmez hep ukte kalır tüh keşke yapmasaydın
iş işten gecmis
Son pişmanlık fayda etmez mi
maalesef etmiyor
Bu kadar pişman olacağımız aklımıza gelmedi.
olan olmuş artık boş ver
Keşke unutabilsem
güzel geçmiş o zamann
Çok güzeldi'de o pişmanlık gölgede bırakıyor o güzelliği
bence bırakmasın
Ama bırakıyor
o zaman akışına bırak ne olacaksa olsun
Geçiyor
Nasıl hocam zamanla mı
Evet hocam, kendini sıkmana gerek yok. Guzel bir anı diye hatırla.
Güzeldi ama sonrası pişman etti reis
Pişmanlık bölümünü at kafadan, düşünme. 😊 Oldu bitti ve artık değiştiremem diye düşün
Olmuyor:ki sürekli aklımda kızlada konuşamıyorum😔
Kabullenmen gerek tek yol bu
Muhtemelen soğuyacaksin ondan..
Yok soğumam herhalde seviyorum oda aynı seviyor
Erken mi patladin
Onla ilgili bir problem değil üstad