23 yasındayım tek bir sevgilim oldu onunla da ilişkiye girdim ancak simdi kendimi kötü hissediyorum ne yapmalıyım? ve su an ayrıyız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişkiye girdiğin için mi ayrıldın ondan? Ayrılma sebebin bu yüzden mi? Bence bir zaman sonra unutabilirsin. Her zaman bana da yazabilirsin, sorabilirsin anlatabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır o benden ayrıldı kıskanclık yuzunden
- +1 yıl
Anlıyorum. Yine pişman mısın peki ilişkiye girdiğinden? Pişmanlık elbet bir gün geçecektir.
Soran+1 yılpismanım tabii ki üzülüyorum
- +1 yıl
Çok mu kıskanç birisiydi? Yani bende çok kıskanç gördüm etrafımda. Bende kıskanç birisiyim de ama sevgilimle önce ilişkiye girip sonra da ayrılmam yani. Onu yarı yolda bırakamam. Daha ilk kez ilişkiye girdin sanırsam. Bekaretlik probleminde yok anladığım kadarıyla. Yine de senin adına çok üzüldüm. Umarım bu günleri de unutursun en yakın zamanda.
Soran+1 yılevet ilk iliskimde cok kıskanc birisiydi ben ona cok agır geldim kaldıramadı haketmiyordu beni
- +1 yıl
O zaman onun hatasıdır bu. Aslında kıskançlık yüzünden de neden ayrılırlar hiç anlamıyorum
Soran+1 yılyorulmus oyle soyluyor cok kuruyorum kafamda dedi kendi bilecegi is artık ne diyebilirim ki benim gibisini bulamaz
- +1 yıl
Aynen haklısın. İnsanların hep kendine göre dertleri var. Bende istediğim gibi birini hayatta bulamıyorum. Yok yani o kişi var aslında. Ondan da olmaz ama. Tek kişi var istediğim gibi. O da olmaz. Dünya da başka kişi yok. Sana da anlatırdım da başını şişirmek istemiyorum şimdi.
Soran+1 yılanlatabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl bi. anlık oldu. önceden istemeseniz aklınıza. gelmezdi. sanırım. ayrilmasaniz gene. daha rahat atlatirdin nu durumu ama şu an bence kullanılmış gibi hisediyorsun. galiba anlatmak. istersen dinlerim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden bekaret verdiğinize göre bu pişmanlık asla geçmez. Bence onunla yeniden birleşmeye ve evlenmeye çalışın. Aksi takdirde başkasıyla evlenmeniz zor olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılsacma bi yorum bence neden baskasıyla evlenmem zor olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
34Cevap
+1 yılÜzücü bi durum, ama Allah in tövbe kapısı açıktır her daim. Tövbe edin, bir daha da böyle birsey yapmayın. Ve cidden adam olan da böyle durumlarda bırakıp gidiyorsa vebalinize giriyordur. Kaybedecek olanlar onlardır.
25 Yorumla
Soran+1 yılbu zaten benim icin bi anlık gafletti bu zamana kadar sevgili bile yapmamısım cok onemli bir sey degildi benim icin cinsellik sadece anlık gelisti ve evet o cok pisman olacak
- +1 yıl
İşte bu yüzden dinimiz diyor ya bi kadinla erkeğin aynı ortamda bulunması sakıncalı diye keşke o ortama müsaade etmeseydiniz
Soran+1 yılacıkcası dine muthis baglı degilim ben sadece kendi icimde yanlıs yaptıgımı dusunuyorum yani sevgilimle tabii ki aynı ortamda bulunacagım bu cok normal degil mi
- +1 yıl
O zaman bu durumlara karşı açık hedef konumunda oluyorsunuz. Vicdanen huzursuz hissetmenizin sebebi o şahsiyetin Şu an yanınız da olmaması belki de olsaydı böyle hissetmeyecektiniz
Soran+1 yılevet ayrılmasaydık kotu hissetmeyecektim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısa sürede geçecek bu kötü hissetme durumu... Yaptığın hiçbir şeyden pişman olma... İstedim ve yaptım diyerek kendinle gurur duy...
17 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim 💕
- +1 yıl
Rica ederim. Kimsenin seni eleştirmesine izin verme
Soran+1 yılo kadar cok cahil var ki goruslerde ne diyecegimi bilemiyorum cidden anlayan kimse yok
- +1 yıl
Önemseme hiç birini ve bu konularda sadece seni doğru yönlendireceğine inandığın kişi veya kişilere danış.
Ne kadar az insan bilirse o kadar iyi...
Soran+1 yılhaklısınız ben gidip olayın sokuyla teyzeme bile soyledigim icin ne yapacagımı bilemedim icim dısım birdir saklayamıyorum
- +1 yıl
Hayır söyleme kimseye... Böyle şeyleri en fazla güvendiğin bir iki kişiyle paylaş sadece
- +1 yıl
Evlenmeden paket açtırmanın neresi gurur duyulacak bir şey?
Hatalar yapıyoruz inanıyoruz gençlik hatası mı desem, inanmak istemek mi desem. Olan oluyor, dönüsü de olmuyor genelde o insanlar da yanımızda olmuyor. Bundan sonra nolur bilmiyorum ama kendine yüklenme. Bi kerelik hataydı de tekrarlamada
11 Yorumla
Soran+1 yıltekrarlamayı dusunmuyorum sadece cok anlık gelisti ve o an ne kaybedebilirim 23 yasındayım diyip kendi kendimi telkinledim ama sonradan kafama takacagımı hesap etmeliydim sadece edemedim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir bazan insan duygularına hakim olamıyor sendede öyle durum olmuş. Genelde ilkler unutulmaz olur ama keyif almanak kendini kötü hissetmen zamansız olduğu ve yaptığında doğru olmadigindanmidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. İnsan bazen hata yapar ve anlık gelişir. canını sıkma lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim evet anlıktı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı diye bir şey olmadığı için için rahat olsun
10 Yorumla
+1 yılBüyük bir hata umarım sonu tatlıya bağlanır yoksa ömür boyu olumsuzluklarla karşılaştırsın bu konuyla ilgili
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene pesimden kosan biri zaten durusum icin bu kafar ugrastı benimle umarım pisman olur
- +1 yıl
Ah ah be güzelim ne vardı da bu kadar acele ettiniz dediğin gibi umarım pişman olur ve sana tavsiyem bir daha sakın deneme bile sakın
Soran+1 yılyok denemeyecegim cidden tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılArkadan mı oldu ilişki? Yoksa bekaretini verip ondan mı duygusallaştın?
25 Yorumla
Soran+1 yılhayır bildiginiz onden oldu ve ilk iliskimdi ilk sevgilimdi
- +1 yıl
Anladım ondan duygusallaştın. Bekaretini almış. Keşke azıcık karakterli olsaydı da bırakmasaydı.
Soran+1 yılevet kıskanclık yuzunden terk etti beni ayrılma nedenine bakın :D
- +1 yıl
Güldüğüne göre keyfin yerinde!
Soran+1 yılkeyfim yerinde degil aslında trajikomik bi durumun icindeyim aglanacak halime guluyorum
+1 yılNe zaman ayrıldınız ayrılmayı o mu istediği yoksa ilişki yaşadığın için sen mi istedin yani olaylar nasıl gelişti anlatabilir misin burada
02 Yorumla
Soran+1 yılseni takip ediyorum anlatıcam
- +1 yıl
Okiii
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kotu hissediosundur olabilir secenekler var ama o zaman iyidi sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o an bir problem olmaz gibi dusundum ama ben takıntılı biriyim hesap etmem gerekeni hesaplamadım maalesef
- +1 yıl
Zaten yasancak biseydi ama tabi duygusal problemler olabiliyo
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Heh bir de başkası ile ilişkin olur ona da yalan söylersin bir de
019 Yorumla
Soran+1 yılneden yalan soyleyeyım
Soran+1 yıliste bana farklı yaklasması icin bir sebep yok ki 23 yasıma kadar sevgili bile yapmamıstım ben
Soran+1 yılondan ona atlayan biri degilim yani sadece guvenmek istemistim
Soran+1 yılkıskanclık krizi yuzunden ayrıldı benden bununla alakalı bir problem yoktu aslında
Soran+1 yılsizce bu ileride benim icin problem olur mu cunku kendimi kotu hissediyorum 23 yasıma kadar sevgilim bile olmadı sonra birden boyle bir durumun icinde kaldım
Soran+1 yılzaten bunu kafaya takan biriyle de iliski de yasayamam kafa yapsıı olarak uyusmuyoruz
Soran+1 yılben de o fırsatı vermem bu kisi 2 senedir pesimde kosuyordu o yuzden fırsat verdim
Soran+1 yılyani sonucta anlık gelisti ve istedim bana sordu yani istegim olmadan bir sey yapmıyordu anlayıslıydı sadece cok takıntılı biriydi
Soran+1 yılhaklısın evet yurumezdi
Soran+1 yıloluyordu zaten ama kendisi ısrar etti bu kadar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla pişman olma senın kararın bu. Ki o pişmanlık geçecek. Seb kötü bişey yapmadın
16 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim umarım asabilirim ama bu ulkede her konu ona cıktıgı icin zorlanıyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılHayır canım neden zorlanacaksın
Soran+1 yılbiraz bana gorus yapan insanlara bakar mısınız? her kafadan bir ses cıkıyor yok bunu saklamalıydın yok senin arkandan arkadaslarına oneriyodur seni ne kadar igrenc zihniyetler bunlar. hayatımda ilk sevgilimi 23 yasımda yapmısım yapılan yorumlar sanki or* musum gibi lanse ediliyor
Cevap sahibi+1 yılYa seks yapmak gayet normal bişey millete kulak asma. Millet ne derse desin. Kendileri delik bulmak için herşeyi yaparlar. Dediğim gibi seb pişman olma. Sebın hayatın bu
Soran+1 yıltesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi pazarlar
+1 yılEe ne olmuş yani bunda pişman olacak ne var ki
14 Yorumla
Soran+1 yılbu konularda biraz yobazım galiba asamıyorum hala bakire olmamayı
- +1 yıl
Yav saçmalama hangi devirde yaşıyoruz. Cinsellik kadının da hakkı asın artık bunları. Zaten şu an bunları düşünecek zaman değil.
Soran+1 yılhaklısın tesekkur ederim sadece benim gundemim bu da kendi kendime telkin veriyorum
- +1 yıl
Inan bana bunlar boş işler. Zaten bu yobaz zihniyet bizi 21 senede bizi bu hale getirdi. Sen önce bir kadın olarak kendine değer ver. Cinsellik en büyük hakkın bir kadının değeri bir zarla ölçülemez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadım bunda ne var niye kendini kötü hissediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılbekaretimi saklamak isterdim o biraz kotu hissettirdi
Cevap sahibi+1 yılBekaretini saklamanın siz kadınlar açısından önemini bir türlü anlayamıyorum
Soran+1 yılboyle yanlıs kisiyle yasandıgı zaman pisman olmamak icin
Cevap sahibi+1 yılBence unutmaya bak bu şekilde psikolojine zarar verirsin
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Devam edersin pişmanlık sadece başkasının onayını almak için
00 Yorumla
+1 yılPişman olma o pişman olsun boş ver. Bana anlatabilir misin nasıl olduğunu alkol mu almıştın?
02 Yorumla
Soran+1 yılanlatabilirim ekleyeyim mi?
- +1 yıl
ciddiye alıyomusun bunu adam erkek :D yani belli
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyı ışte artık bakire olmadıgın için dledıgın erkekle sevişirsın
03 Yorumla
Soran+1 yılama ben boyle biri degilim
Cevap sahibi+1 yılEvlenıpmı yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılevet emin olmadan bir sey yasamam artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş geçmiş olsun pişman olacak ilerde, keşke değecek birine verseydin bekaretini. Anlık nasıl oldu anlamadım ama
04 Yorumla
Soran+1 yılyani o an gelisti olacak her sey
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim detaylı anlatır misin özelden
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimle olmadı hiç sizde nasıl oldu merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılArtik bakire degilsen devam et istediginle
12 Yorumla
Soran+1 yılama ben boyle biri degilim
- +1 yıl
O zaman diktir😄
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Birliktelik nezman oldu o onemli?
08 Yorumla
Soran+1 yılgecen ay
Soran+1 yıltam olarak buyum evettt
Soran+1 yılgercekten oyle su an ancak o pisman olacak
Soran+1 yılbu mertebeye erismem zor olacak ama umarım erisebilirim ya yine de pisman olsun istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evlen onunla... pişmanlığın geçecektir...
00 YorumlaKızlık gitti pişmanlık kaldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendini kötü hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmışsın bence pişmanlık için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska birini bul onunla girdiğinde ubutursun
00 Yorumla
+1 yılOlabilir böyle hatalar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutup önüne bakacaksın yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıldın işte.
017 Yorumla
Soran+1 yılkullanıldıgımı dusunmuyorum cunku bu karsılıklıdır ama sadece kadın oldugum icin kotu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılSonra anlarsınız siz nasıl kullanildiginizi evlenince.
Soran+1 yılne alaka? bu kullanılmak degıl ben izin verdim
Cevap sahibi+1 yılEvlenince anlarsiniz :)
Önüne gelenle yatan biriyse dert etmez tabi.
Soran+1 yıliyi de ben onune gelen biriyle yatan birisi degilim ilkimdi benim
Cevap sahibi+1 yılKarsinizdaki nasil olacak sizce? evlenirken?
Soran+1 yılbilmiyorum ki ben zaten bu durumu asamıyorum ben 23 yasıma kadar sevgili bile yapmadım simdi boyle birden hayatım degistigi icin kotu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılkarsiniza bakire biri gelemeyecek.
artik sansinize ne gelirse.
bakireligi kaybetmeyecektiniz, hala istedim verdim vs diyorsunuz. verdiğiniz de hava atiyordur şu an
Soran+1 yılzaten 2 sene pesimden kosan biriydi bu o yuzden hava attıgına eminim
Cevap sahibi+1 yılSi-kti gitti. cani cekerse tekrar yazar merak etmeyin. siz de pisman degilim verdim diye gezin...
Soran+1 yılvermek ne ya ben oyle diyecek biri degilim yasayacaktım bunu zamanın birinde sadece yanlıs kisiyle oldu diyorum
Cevap sahibi+1 yılevlendiginizde de birileriyle yapmis biriyle olacaksiniz. doğanin kanunu budur. dogru ya da yanlis gidip hiç olmayacak birine bekaretinizi vermissinzi bos yere. kendiniz parmaklasaniz daha iyiydi
Soran+1 yılhaketmeyecek biriydi maalesef 2 sene pesimden kostu cok istiyordu kaldıramadı yanında benim gibi birisini cok agır geldim ona
Cevap sahibi+1 yılNiye agir gelmissiniz ki?
Adam alacagini almis gitmis, belki su an sizle dalga gecerek anlatiyor, arkadaşlarina öneriyor belki?
Soran+1 yılsiz de abartmayın ya oyle birisi degil ben de aptal degilim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar agir olusunuz, degmez birinin altina yasitinizden belli efenim :)
İyi günler.
Soran+1 yılayrıldıktan sonra karakterini belli ediyor o zaman goruyorsunuz degip degmedigini agırlıgımı ve olgunlugumu sorgulayacak biri degilsiniz
Bakireligin gittimi peki
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayniyim ya takma fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermeseydin, kullanıp atmış seni
00 Yorumla
+1 yılİlkin miydi
012 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ne zmn oldunuz niye ayrıldı
Soran+1 yılgecen ay olduk ayrılma sebebi kıskanclık krizi oldu
- +1 yıl
O bahane amaç ayrılmak iste.. kizligin almamış derdi
Soran+1 yılacıkcası bahane degildi ondan once gayet iyiydik cunku arkadasımın bana acıldıgını soyledim o arkadasımla daha once iletisimimi koparmadıgım icin benden ayrıldı ama ben mesafe koymustum zaten o görmed muthis kuruntu yaptı kafasında
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun sen
Soran+1 yılogrenciyim
- +1 yıl
Peki ilişkiden sonra ksc kez oldunuz
Soran+1 yılzaten parmakla bozuldum ve 10 gun aralıkla 2 kere birlikte olduk onlar da cok kısa surdu yani hissedemedim bile
- +1 yıl
Niye parmakla bozdu ki.. ilişki ile olsaydı ya
Soran+1 yıliste ben istememistim ondan sonra baktım bozuldum bende iliskiye girmeyş kabul ettim
- +1 yıl
Hmm. Ne okuyin Peki..
+1 yılKötü hissedecek bir şey yok bence
06 Yorumla
Soran+1 yılkafam bu konularda biraz yobaz asamıyorum da
- +1 yıl
Yerim seni ben yobaz olma asarsin iyi birisin seks yapmak normal bir durum takma yani geçmiş iliskilerin kötü degildir
Soran+1 yılilk iliskimdi bu
- +1 yıl
İkincisine hazır mısın
Soran+1 yılhayır tabii ki de kldsjlkdfjdffg
- +1 yıl
Emin misin
+1 yılgeçmiş olsun takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte
00 Yorumla Kötü bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorundun mu?
07 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki
- +1 yıl
Tamam sorun yok o zaman.
- +1 yıl
İlk defa mı yaptın?
Soran+1 yılevet ilk defaydı ona uzuldum zaten
- +1 yıl
sorunun olursa anlatabilrisin her zaman.
Soran+1 yıltesekkur ederim tek istegim bu durumu asmak
- +1 yıl
tamam gizlisin ben sana ulaşamam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden pişmansın
03 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs bi insanla yasadım
Cevap sahibi+1 yılBence tecrübe gör
Cevap sahibi+1 yılİlki sonu önemli değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam
00 YorumlaNeden ayrıldınız
011 Yorumla
Soran+1 yılkıskanclık krizi yuzunden yakın arkadasımdan kıskandı beni
Soran+1 yılsorunum bekaretimi maalesef ona vermis olmam
Soran+1 yılnasıl normal biri
Soran+1 yılaramıyorum tesekkur ederim kendimi dinlemem lazım uzun bir süre yorgunum
Soran+1 yıltesekkur ederim bu mertebeye umarım erisirim
+1 yılDüşünme
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri